Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

tavimano
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tavimano »

Tök jó és merre keressem sac/kb?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Kérdésem volna azokhoz az URAKHOZ akiknek 7.1-es A/V erolkodojuk van:Egy ilyen erosíto menujebem ki lehet-e választani azt, hogy 6.1-es ként uzemeljen(tehát csak 1db hátsó center üzemel+ 2db rear), mert ugye NAGYON kevés a 7.1-es film kishazánkban.

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!

Ez a sztereó erősítők topicja volt, a kérdésedet meg már megválaszoltuk máshol.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

tavimano
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tavimano »

Kérdésem volna azokhoz az URAKHOZ akiknek 7.1-es A/V erolkodojuk van:
Egy ilyen erosíto menujebem ki lehet-e választani azt, hogy 6.1-es ként uzemeljen(tehát csak 1db hátsó center üzemel+ 2db rear), mert ugye NAGYON kevés a 7.1-es film kishazánkban.

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Miután összeírtam a  kollégámnak az erőlködőket, kiderült, hogy időközben elvitte a Technicsét egy szerelőhöz, aki kiderítette, hogy semmi baja a készüléknek, valószínűleg a CD-től jövő interconnect (gyári cérnavékony) adta be a kulcsot 10 év után.  :box:    Úgyhogy most kábelekről érdeklődött nálam, de gyorsan rövidre zártam a kérdést (nem a kábelt). 

Emberünk vett egy marék Monitor szimmetrikus IC kábelt, beépítette a 15 éves Technics cuccai közé és még mindig hall valami recsegésfélét. Mondtam neki, szerintem a CD is lehet ludas, esetleg próbálja meg más forrásról (deck) kipróbálni, mit reagál. Még nem próbálta ki, de már annyira belejött az erősítőcserébe, hogy akár 100 rugóig is elmegy egy új sztereó erősítőért. Valamelyik NAD tetszett meg neki, esetleg h/k HK970 (ha jól emlékszem).
Tudtok még 100 rugó alatt jó sztereó erősítő ajánlani? Csak új lehet!
Lehet, hogy ágyuval lő verébre, mert 15 éves alap Technics CD és Heco Vitas 500-as dobozok (esetleg Jamo Cornet ?) közé akarja tenni.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Miután összeírtam a kollégámnak az erőlködőket, kiderült, hogy időközben elvitte a Technicsét egy szerelőhöz, aki kiderítette, hogy semmi baja a készüléknek, valószínűleg a CD-től jövő interconnect (gyári cérnavékony) adta be a kulcsot 10 év után. :box:
Úgyhogy most kábelekről érdeklődött nálam, de gyorsan rövidre zártam a kérdést (nem a kábelt).

freeman74
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: freeman74 »

köszike
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Sziasztok, én is sztereó erősítőt+cd játékost+hangfalat szeretnék venni, nekem használt is megtenné, tudtok oldalakat ahol használt cuccokat hirdetnek?Nem tudok túl sokat szánni 1-1 komponensre, szal egy alap rendszer is megtenné, a mozi mellé

www.hificity.hu
www.apronet.hu
www.teszvesz.hu
www.vatera.hu

és még: http://www.hifipiac.hu/

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Sziasztok, én is sztereó erősítőt+cd játékost+hangfalat szeretnék venni, nekem használt is megtenné, tudtok oldalakat ahol használt cuccokat hirdetnek?Nem tudok túl sokat szánni 1-1 komponensre, szal egy alap rendszer is megtenné, a mozi mellé

www.hificity.hu
www.apronet.hu
www.teszvesz.hu
www.vatera.hu

freeman74
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: freeman74 »

Sziasztok, én is sztereó erősítőt+cd játékost+hangfalat szeretnék venni, nekem használt is megtenné, tudtok oldalakat ahol használt cuccokat hirdetnek?
Nem tudok túl sokat szánni 1-1 komponensre, szal egy alap rendszer is megtenné, a mozi mellé
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Köszi Leva!
Időközben én is szétnéztem a neten és összeírogattam néhány márka belépő típusát. Nagyjából hasonló eredményekre jutottam:

Marantz PM4400: 65.900,- (Netdepo) ez már kicsit drága
Denon PMA-495R: 47.800 (Netdepo/Surányi Hifi) szerintem ez király vétel
Cambridge Audio Azur 340A: 54.800 (Netdepo)
Yamaha AX-396: 49.900,- (AV Planet/Műszakidepo)
Onkyo A-9211: 46.900,- (Műszakidepo/Raloton) ez se rossz ár a többihez képest
Sherwood AX-4103: 54.000,- (Surányi Hifi)
Pioneer A-209R: 44.900,- (Netdepo/IttVeddMeg)
Sony TA-FE370: 52.800,- (Netdepo)
Pioneer A-109: 41.900,- (Hifi Market)

Csak azért írtam le újra, mert egyrészt néhány esetben jobb árakat találtam a Netdepoénál, másrészt ezt kb. minőségi sorrendnek is képzelem. Esetleg puristák számára a CA verheti a Denont, de a kollégám metált és progresszívet hallgat, nem pedig szimfonikusokat. Ettől függetlenül minden további javaslatot és árat szívesen veszek.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Egy kollégám keres alap sztereó erősítőt, de csak újat akar venni, használt nem érdekli. Tudnátok néhány márkát ajánlani? Esetleg netes kereskedőt, ahonnan meg is rendelhetné a kiválasztott cuccot?Hozzá kell még tenni, hogy most vásárolt egy pár Heco Vitas 500-as álló dobozt és a régi Technics erősítőjével akarta hajtani, de az erősítő meghalt.

Netdepo:
Cambridge Audio Azur 340A HiFi Erősítő 54 800,-
Denon PMA-495R HiFi Erősítő 47 800,-
Marantz PM-4400 HiFi Erősítő 65 900,-
Onkyo A-9211 HiFi Erősítő 47 800,-
Pioneer A-209R HiFi Erősítő 44 900,-
Sony TA-FE370 HiFi Erősítő 52 800,-
Yamaha AX-396 Hifi Erősítő 53 800,-

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Egy kollégám keres alap sztereó erősítőt, de csak újat akar venni, használt nem érdekli. Tudnátok néhány márkát ajánlani? Esetleg netes kereskedőt, ahonnan meg is rendelhetné a kiválasztott cuccot?
Hozzá kell még tenni, hogy most vásárolt egy pár Heco Vitas 500-as álló dobozt és a régi Technics erősítőjével akarta hajtani, de az erősítő meghalt.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: sajti »

Sziasztok! Hát bevallom az tutit: én se vagyok valami nagy guru a témában ezért is kérem a segítségetek! Erősitő/DVD lejátszó témában kéne egy kis help! Milyen márkákat érdemes venni? ( ár/minőség/teljesitmény arányban) A Marantz termékekröl mi a véleményetek? ( Konkrétan SR-4600 -as erősitő és DV-4360 lejátszó) Most egy JVC házimozirendszerrel rendelkezem kb 3-4 éves lesz, de már kezd tönkremenni sajnos ( ez olyan hogy lejátszo meg erösítő egy dobozban van) és hát nagy szenvedélyem a házimozizás ugyebár...na mindegy Várom az ötleteket, javaslatokat, kritikákat!
Amennyiért a MM-ben most akciózzák, mindenképpen megéri! Komoly fejlődést fogsz tapasztalni az egydobozos rendszeredhez képest!

sajti

Vendég

Sztereó erősitők

Sziasztok! Hát bevallom az tutit: én se vagyok valami nagy guru a témában ezért is kérem a segítségetek! Erősitő/DVD lejátszó témában kéne egy kis help! Milyen márkákat érdemes venni? ( ár/minőség/teljesitmény arányban) A Marantz termékekröl mi a véleményetek? ( Konkrétan SR-4600 -as erősitő és DV-4360 lejátszó) Most egy JVC házimozirendszerrel rendelkezem kb 3-4 éves lesz, de már kezd tönkremenni sajnos ( ez olyan hogy lejátszo meg erösítő egy dobozban van) és hát nagy szenvedélyem a házimozizás ugyebár...na mindegy Várom az ötleteket, javaslatokat, kritikákat!

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Igc »

Ha valaki egyszer egy NAD 3020-at birtokol, az soha nem adja tovább, már ha normáááális... Ha más nem, akkor a hálóba jó lesz vagy a konyhába, de csak kitéve mint látvány sem rossz. És marha jól lehet vele alázni az új csilivill csodákat.
Akkor ezek szerint ha valaki NAD 3020-at árul, akkor az vagy hülye vagy sz@ az erősítő?

Így van, a T-Amp már csak poénból is jó vétel.. :kiraly:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Vendég

Sztereó erősitők

és akkor már inkább egy NAD3020.. Főleg, hogy nem végleges megoldásnak kellene..
Ha valaki egyszer egy NAD 3020-at birtokol, az soha nem adja tovább, már ha normáááális... Ha más nem, akkor a hálóba jó lesz vagy a konyhába, de csak kitéve mint látvány sem rossz. És marha jól lehet vele alázni az új csilivill csodákat.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Igc »

alexandrosz, itthon vagy külföldön vetted?
e-bay...de Európából jött. Gyors, pontos szállítás.
Nem tudom, hogy lehet-e még kapni.

A hivatalos oldalukon jelenleg nincs, csak a táp.. De biztos, hogy lehet akpni, mert a már említett hazai cég tulajával felvettem a kapcsolatot és tudnak hozni, bár egy picit úgy valóban drága és akkor már inkább egy NAD3020.. Főleg, hogy nem végleges megoldásnak kellene..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Áll. Nincs dobozom. Én nem érek rá (és jelenleg szerszámom sincs ) más meg nem vállalja. Egyelőre ARC és AN kimenőkkel próbáltam ki (bíztató :taps: ), de annyira nem mobil, hogy a műhelyből sem tudom kivinni (nem fér ki az asztal az ajtón ). Meg 2 erősítő is van rajta, mert egy KT88 parallel SE is készülőben. 

Üdv: DDL

Dobozt én is vadászok éppen. Nem lesz szép, mert sima 19"-os rack kivitelű, fekete láda. Még a perforációt kell megoldanom, hogy ne főjön meg benne a 6550, vagy KT90 (amelyik szebben szól). Valószínűleg gondos méregetés után párszáz lyuk lesz a megoldás....
De a lundahlokat amúgy sem lehet kívülre tenni - sajnos :kiraly: Időm nekem sincs, de ennek ellenére most is 3 különböző erősítő, meg néhány OFF hangfal ON van készülőben

sajti

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 11

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: DDL »

De annál tovább ég!  

És van benne katódsugárcső!

Hogy állsz a legutóbbi erősítővel? Valami katódcsatoltról írtál... Én még mindig várok, mert nem érkeztek meg a kimenőim. Addig addig olvasgattam a realaudio-tól jövő halasztásokat, hogy végül beruháztam 2db Lundahl-ra...

sajti

Áll. Nincs dobozom. Én nem érek rá (és jelenleg szerszámom sincs :kiraly: ) más meg nem vállalja. Egyelőre ARC és AN kimenőkkel próbáltam ki (bíztató ), de annyira nem mobil, hogy a műhelyből sem tudom kivinni (nem fér ki az asztal az ajtón :taps: ). Meg 2 erősítő is van rajta, mert egy KT88 parallel SE is készülőben.

Analóg:

Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó

Digitális:

Blaupunt CP-2990 cd játszó

Pioneer N50A hálózati zene

Cayin MT-35 erősítő.

ProAc Response 2.5 hangdoboz.

Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

De annál tovább ég! :kiraly:  

És van benne katódsugárcső!

Hogy állsz a legutóbbi erősítővel? Valami katódcsatoltról írtál... Én még mindig várok, mert nem érkeztek meg a kimenőim. Addig addig olvasgattam a realaudio-tól jövő halasztásokat, hogy végül beruháztam 2db Lundahl-ra...

sajti

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Ez jó? Ennél kisebbet nem tudok: 

.

Ez pont jó!

sajti

Annyira kicsire sikerült, hogy még a link sem fért rá

Analóg:

Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Ez jó? Ennél kisebbet nem tudok: 

.

Ez pont jó!

sajti

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Minden kapcsolási rajz világít a sötétben. Csak egy kis gyufa kell hozzá :kiraly:

No igen. Csak a monitor nehezen gyullad...

sajti

De annál tovább ég! :taps:

Analóg:

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Minden kapcsolási rajz világít a sötétben. Csak egy kis gyufa kell hozzá

No igen. Csak a monitor nehezen gyullad...

sajti

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

hehehe tényleg kellene, ne mnekem ,kollégáim akarnak nekiállni csinálni
én nem értek hozzá..
megköszönöm előre is :kiraly:

Mire szeretnék használni, milyen igényeik vannak (teljesítmény, körülmények stb.)

Analóg:

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”