Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Marantz PM17 mkII
Akció a netdepon:
netdepo
Ismeri vki? Véleméy, tapasztalat?
Sztereó erősitők
Az ár miatt néztem ki és nem bízom a használt cuccokban.
sajtiban megbízhatsz.
...és megvan Neki?
Sztereó erősitők
sajtiban megbízhatsz.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Sztereó erősitők
A 2 közül melyiket inkább?
Cambridge Audio 540A Erősítő Azur sorozat
Marantz PM-4400
Részleteznéd egy kicsit. Milyen zenét hallgatsz, rendszerelemek (hangsugárzó, kábelek)?
Miért pont PM-4400? Ez a felső ár? Miért csak újat?
Nem akarlak semmire sem rábeszélni, de ennyiért pont megkapnád a PM-7200-est használtan, ami lényegesen jobb mint a PM-4400. Ha jól emlékszem Sajti ennyiért árulta a szinte vadiúj PM-7200-esét, bár nem tudom, hogy megvan-e még neki.
Pioneer hangfalam van no name kábel , cd és vinylhez kéne.
Nem klasszikus zene inkább rock pl....
Köszi
R
Sztereó erősitők
Marantz PM-4400
Részleteznéd egy kicsit. Milyen zenét hallgatsz, rendszerelemek (hangsugárzó, kábelek)?
Miért pont PM-4400? Ez a felső ár? Miért csak újat?
Nem akarlak semmire sem rábeszélni, de ennyiért pont megkapnád a PM-7200-est használtan, ami lényegesen jobb mint a PM-4400. Ha jól emlékszem Sajti ennyiért árulta a szinte vadiúj PM-7200-esét, bár nem tudom, hogy megvan-e még neki.
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
Sztereó erősitők
Marantz PM-4400
Sztereó erősitők
Budapesten hol lehet a legjobb áron Marantz-ot venni újat?
köszke
hifibarlang,
néha mm meg fukarban ha akció van,
netdepo házhoz is viszi neked
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Sztereó erősitők
Nem akartam új topikot nyitni ezért, csak egy kérdés birizgálja a homloklebenyemet már egy ideje. Itt (szerencsére) sokan bírnak magyar elektronikákkal. A Heednek és a HiVoxnak is népes tábora van, de szinte még említés szintjén se hallottam, hogy valakinek Etalon, Godina, Ava, vagy akár Pointe erősítője volt/van/lesz. Igaz az AVA már tényleg más árkategória.
Árkatagória vagy kategória...?!
Az Etalon engem is érdekelne.
Bár egy idő után belép egy-két other fan és fikázás lesz a topic-ból.
Ezt sem az Etalon, sem a többiek nem érdemelnék meg.
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Sztereó erősitők
Budapesten hol lehet a legjobb áron Marantz-ot venni újat?
köszke
Sztereó erősitők
Csordaszellem! Divat.
Ez a két varázsszó.
Ha szerencséd lesz, akkor a nyakadon marad a fejed ezekután is
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Sztereó erősitők
És akkor mit is szerettél volna kérdezni, mert kérdést nem látok, és a homloklebenyedet birizgáló kérdéskört sem
Jaaaaj tudtam, hogy ez lesz
A kérdés: Miért van ez így?
Csordaszellem!
Divat.
Ez a két varázsszó.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Sztereó erősitők
És akkor mit is szerettél volna kérdezni, mert kérdést nem látok, és a homloklebenyedet birizgáló kérdéskört sem
Jaaaaj tudtam, hogy ez lesz
A kérdés: Miért van ez így?
Sztereó erősitők
És akkor mit is szerettél volna kérdezni, mert kérdést nem látok, és a homloklebenyedet birizgáló kérdéskört
sem értem kristálytisztán, hogy mi volt ezen hozzászólásoddal a célod
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Sztereó erősitők
Nem akartam új topikot nyitni ezért, csak egy kérdés birizgálja a homloklebenyemet már egy ideje. Itt (szerencsére) sokan bírnak magyar elektronikákkal. A Heednek és a HiVoxnak is népes tábora van, de szinte még említés szintjén se hallottam, hogy valakinek Etalon, Godina, Ava, vagy akár Pointe erősítője volt/van/lesz. Igaz az AVA már tényleg más árkategória.
- arsenlupin
- Fórumlakó

- Értékelés: 89
Sztereó erősitők
Miért van az, hogy semmi infót nem találok a Denon PMA 1800R-ről? Ha nem fogtam volna a kezemben azt hinném nem is létezik ilyen
Ez érdekes, nekem ugyanilyen érzésem volt mikor az 1560-as iránt érdeklődtem!
Konspirál a Denon.....eltünteti a nyomait
Jajj, a te erősítőd az én cdmhez lett teremtve
Amúgy 1560ast se nagyon hozott a gugli. Csak 1500R meg 2000R, de abból egy rakat.
- arsenlupin
- Fórumlakó

- Értékelés: 89
Sztereó erősitők
Miért van az, hogy semmi infót nem találok a Denon PMA 1800R-ről? Ha nem fogtam volna a kezemben azt hinném nem is létezik ilyen
Ez érdekes, nekem ugyanilyen érzésem volt mikor az 1560-as iránt érdeklődtem!
Konspirál a Denon.....eltünteti a nyomait
Üdv,
arsenlupin
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Yamaha
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Szeretnék házimozi erősítőt venni és találtam 2 használt gépet. Az első PIONEER VSX 859 65ezerért a másik Yamaha rxv 1000 75ezerért. Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
A segítséget előre is köszönöm!
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Nézgelődök a Depón erölködő ügyben.
50-60 magasságában melyiket tudnátok ajánlani a legjobban?
LP és CDhallgatásra kéne
Előre is köszi
Sztereó erősitők
Szinte egyszerre kaptam meg Newman-től és Surányiéktól, a bőség zavara.
Köszi a segítségeket
Jó gyerek a Surányi. Persze Newman is
Hát igen akinek a H/K a szíve csücske (ezt írja a saját honlapján) az rossz ember nem lehet
Ja és akkor Surányinak egy
-
Vendég
Sztereó erősitők
Köszi a segítségeket
Jó gyerek a Surányi. Persze Newman is
Sztereó erősitők
Nem bizony
Pedig írtam nekik emailt is.
Semmi reagálás nem történt.
Várgyál még. Téli álmot alszik
Köszi a segítségeket
-
Vendég
Sztereó erősitők
Köszi a bíztatást, Tusi!
De azért a 790-essel is nagy terveim vannak még! Mert szép...
A h/k is gyönyörű volt. Mégis parkoló pályára került