Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- spendorman
- Nincs visszaút

- Értékelés: 81
Kábelezzünk
Mondtam én hogy soktényezős ez a dolog....Fontos tényező még, hogy a pörgetést kelet felé fordulva, a vállunk felett hátraköpve (3-szor minimum) végezzük, hogy a kábel "saját hangja" kialakulhasson.
hozzátenném csendesen ugy kell porgetni, hogy a kábelen találhato jelzés (ergo: a "delej iránya") ne legyen ellentétes a centrifugális ero hatásával. mert akkor 13 szoros hátrakopés javallt... :-)
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Szomorú! "Madzagálmodozásról" közzé tett gondolataid így nem nyomnak többet a mérleg serpenyőjén, mint a reá rakodott por!
másokkal ellentétben én "NEM ALMODOZOM" ha nem vetted volna észre. mások járnak ide "álmodozni" :-)
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Segítek cimbora, a gif. kiterjesztésű fájl feltöltésében (hátha így, működik is). Egyébiránt mi a ráknak lövöldözöl itt hozzászólásokat, ha csak ilyen beszólásaid vannak? Miért nem vállalod, nézeted és fejted ki értelmes érthető nyelven, hogy Néked lónak a farát sem számít a kábel bejáratott és bejáratlan mivolta közti, bármekkora különbség, miután örökre elhagyod azok táborát, akik erről akarnak hosszasan és unalmasan diskurálni? WHY? MÉ? De mostan' tényleg?!?
mi a ráknak? :-) kérdezd a "mi a rák kategoriárol" azokat akiknek "komoly" elméletei vannak a témában :-) személyes megszollíttatás esetén néha kommentelek.. ennyi...
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
audio/vinkler
nem érdekel mire illik válaszolni és mire nem. népmuveloi feladatot sem vagyok hajlando vállani. vitázni nem akarok senkivel és technikai kérdésekben eszmét cserélni csak olyannal vagyok hajlandó akinek alapveto ismeretei vannak az elektronikáról (de olyanokkal nincs nézetkulonbség - ergo nincs mirol beszélgetni). sorry de snakeoil kategoriás topicba maximum rohogni járok. és ahogy elnézem, nem csak én :-).
Kábelezzünk
elvitte a cica :-)
Szomorú! "Madzagálmodozásról" közzé tett gondolataid így nem nyomnak többet a mérleg serpenyőjén, mint a reá rakodott por!
.
Héj!
spendorman!
Kérdésre illik felelni!
Megoszthatnád velünk a rendszeredben szolgálatot teljesítő kábelek pontos típusát és nevét.
Köszönöm!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9522
Kábelezzünk
Héj!
spendorman!
Kérdésre illik felelni!
Megoszthatnád velünk a rendszeredben szolgálatot teljesítő kábelek pontos típusát és nevét.
Köszönöm!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2123
Kábelezzünk
kábelkondicionális témában megosztom az érdeklodoknek a kábelbejárató processzor méromuszerét
Segítek cimbora, a gif. kiterjesztésű fájl feltöltésében (hátha így, működik is). Egyébiránt mi a ráknak lövöldözöl itt hozzászólásokat, ha csak ilyen beszólásaid vannak? Miért nem vállalod, nézeted és fejted ki értelmes érthető nyelven, hogy Néked lónak a farát sem számít a kábel bejáratott és bejáratlan mivolta közti, bármekkora különbség, miután örökre elhagyod azok táborát, akik erről akarnak hosszasan és unalmasan diskurálni? WHY? MÉ? De mostan' tényleg?!?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Kábelezzünk
Mondtam én hogy soktényezős ez a dolog....Fontos tényező még, hogy a pörgetést kelet felé fordulva, a vállunk felett hátraköpve (3-szor minimum) végezzük, hogy a kábel "saját hangja" kialakulhasson.
Lemezjatszó by Szász György, Benz Micro Glider (Malfox), Raspberry Pi4(Volumio), Innacoustic DAC mod., DPA VW 2 phono-előfok, DPA GU 81M SE monoblokkok, Hangsugárzó: Lua con Espressione, kábelek DIY (Malfox), tápkábelek Isotek, fapaci, EWA LS-40 hangfalkábel
-
Vendég
Kábelezzünk
Minden kábelnek megvan a saját hangja....ha megpörgeted a fejed felett, a kapott hang függ a pörgetés gyorsaságától és a kábel vastagságától meg a fene tudja mitől
Több kérdés is felmerül bennem:
A bejáratódás szempontjából van-e jelentősége, hogy 1.) a jobb, vagy a bal kezünkkel pörgetjük-e a fejünk felett, 2.) hogy a bal kezünkkel az óramutató járásával megegyezőleg, vagy azzal ellentétesen forgatjuk-e, és ugyanez vonatkozik a jobb kézzel való forgatásra is. 3.) Szintén a bejáratásra vonatkoztatva, az egy kézzel való fej feletti forgatás esetén mit kell ahhoz tenni a másik kezünkkel, hogy a leghatékonyabb legyen a bejáratás? 4.) Ha két kézzel forgatjuk a kábelt a fejünk felett, akkor feleződik-e a bejáratási idő?
.
Kábelezzünk
Minden kábelnek megvan a saját hangja....ha megpörgeted a fejed felett, a kapott hang függ a pörgetés gyorsaságától és a kábel vastagságától meg a fene tudja mitől
Lemezjatszó by Szász György, Benz Micro Glider (Malfox), Raspberry Pi4(Volumio), Innacoustic DAC mod., DPA VW 2 phono-előfok, DPA GU 81M SE monoblokkok, Hangsugárzó: Lua con Espressione, kábelek DIY (Malfox), tápkábelek Isotek, fapaci, EWA LS-40 hangfalkábel
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
kábelkondicionális témában megosztom az érdeklodoknek a kábelbejárató processzor méromuszerét
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
elvitte a cica :-)
-
Vendég
Kábelezzünk
Gondolom spendorman többi kábele is hasonló színvonalat képvisel...
Szerintem ő máshol költi el a pénzt, pl szállodában jattol az alkalmazottaknak. Innen jön a név is, spend-doorman.
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
csupa szar van nálam :-)
és be sincsenek járatva rendesen...
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 770
Kábelezzünk
minek irjak ide kábelmárkát? ha írok az jo? :-)
Miazhogy nagyonis...
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Kábelezzünk
Gyuri,
akkor nekem csodakábelem van. 1 pár kábel van nálam, ez egy 2,5 méteres HEIMDAL 2. más Nordost nincs, nem is volt. Vagy csodaberendezéseim, amivel ez a kábel jol szol. Maradok tisztelettel (és egy elozo commentemhez híven, t.i. aki 3000 euronál tobbet ad kábelre, azzal valami gond van:-)
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9522
Kábelezzünk
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Igen!
pedig nem irok
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
osszehasonlitani a hagszorok gumialkatrészeinek elporladását a kábel molekulaszerkezetével kicsit badarság
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Te milyen kábeleket használsz és miért pont azokat?
minek irjak ide kábelmárkát? ha írok az jo? :-)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6424
Kábelezzünk
Kábelezzünk...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.