Az jó.
Igen.
Semmi.
Semmi.
Igen.
Viccen kívűl, mit veszíthetsz ? Rosszabb, csúnyább biztosan nem lesz, a polírpaszta sem vész kárba, mert autóra is jó.
Az jó.

Szia!Rock60 írta: ↑2024.03.30., szomb. 18:48Hali !
Ha nem túl karcos, nincsenek benne mélyebb karcok, inkább mikrokarcokkal van tele és emiatt matt és homályos, akkor én autópolírozó pasztával próbálkoznék.
Lemezjátszó plexin nem próbáltam, de pont tegnap estem neki a fiam egyik régi kvarcórájának, amit gyerek korában kicsit leharcolt, és pont sajnálkozott felette, hogy mennyire szerette pedig. Egészen jó lett, szinte újszerű.
Ez egy nagyon finom krém állagú anyag, a fogkrémnél finomabb, mélyebb karcok eltüntetésére egyáltalán nem alkalmas. / A fogkrém karcolhat ! /
Sok hasonló termék van, ez konkrétan :
Formula 1 Supreme Protection Premium Paste Wax Made in USA
Forgalmazó : Drive U Kft. www. drive-hu. hu
Ez egy nagy méretű fém tégely - 230 gr. - polírozó szivacs mellékelve.
/ Gépi polírozást kerülném, a plexi nem elég kemény ahhoz, a polírkorong könnyen belemar. Ebből a szempontból / is / jobb a polikarbonát, azt lehet géppel is masszírozni. /
Hali !

Gondolom promóciós célokra készült, magyarul: mintapéldány, nem kereskedelmi forgalomba hozatalra.moonbay írta: ↑2024.03.30., szomb. 15:34Sziasztok, bocsánat, ha nem megfelelő témához írom a kérdésem, lassan 2 éve bakelitezek és most vásároltam először egy olyan magyar lemezt, amin a label-en a következő gyári pecsét van: "mintapéldány, nem eladható". Kérdezném, hogy ennek mi az oka, illetve esetleg a hangminőség más, mint azokon amin ez nem szerepel? Köszi a válaszokat.![]()

Az igaz, de abból nincs most.Rock60 írta: ↑2024.03.25., hétf. 22:40A saját ezüst drótodat biztosan meghálálná.sutemenyx írta: ↑2024.03.23., szomb. 14:43A gyári helyett mindenképp jobb, az elég tompa.SoundMania írta: ↑2024.03.23., szomb. 14:36
Ismerősnek tűnt. Olyan 20 éve próbálgattam, vastagabbat, de nem tetszett. Még digitálisnak sem. De az alapszintet tudja....![]()
A saját ezüst drótodat biztosan meghálálná.sutemenyx írta: ↑2024.03.23., szomb. 14:43A gyári helyett mindenképp jobb, az elég tompa.SoundMania írta: ↑2024.03.23., szomb. 14:36
Ismerősnek tűnt. Olyan 20 éve próbálgattam, vastagabbat, de nem tetszett. Még digitálisnak sem. De az alapszintet tudja....

A gyári helyett mindenképp jobb, az elég tompa.SoundMania írta: ↑2024.03.23., szomb. 14:36Ismerősnek tűnt. Olyan 20 éve próbálgattam, vastagabbat, de nem tetszett. Még digitálisnak sem. De az alapszintet tudja....sutemenyx írta: ↑2024.03.23., szomb. 14:18Ez ha minden igaz, Habia 50ohmos coax kábel. Kivül ezüstözött réz arnyekolo harisnya, belül ezüstözött réz szálak. Minden szigetelése teflon. Nem egy Vz, de egy ilyen közepesen jol hasznalhato cucc. Nem tompa, nem dinamikatlan, nem igazan sziszeg. Van jobb, de most ez volt kéznél, ami alkalmas erre a célra. A mostani ugyanilyennek a belső vezetője rezezett, ezüstözött vas, ezt még majd ellenőrzöm egy mágnessel, ez régebbi széria még.

Ismerősnek tűnt. Olyan 20 éve próbálgattam, vastagabbat, de nem tetszett. Még digitálisnak sem. De az alapszintet tudja....sutemenyx írta: ↑2024.03.23., szomb. 14:18Ez ha minden igaz, Habia 50ohmos coax kábel. Kivül ezüstözött réz arnyekolo harisnya, belül ezüstözött réz szálak. Minden szigetelése teflon. Nem egy Vz, de egy ilyen közepesen jol hasznalhato cucc. Nem tompa, nem dinamikatlan, nem igazan sziszeg. Van jobb, de most ez volt kéznél, ami alkalmas erre a célra. A mostani ugyanilyennek a belső vezetője rezezett, ezüstözött vas, ezt még majd ellenőrzöm egy mágnessel, ez régebbi széria még.

Igen, számít valamiért. 3 esetben is ez kiderült számomra.Hozzászóló írta: ↑2024.03.23., szomb. 12:29Számít így lemezjátszónál is a tápkábel minősége?
Múltkor szétszedtem egy 75-öst, nem is tudtam teljesen összerakni de azt láttam, hogy a karból jövő talán Litze kábelek közvetlenül a kimenetre vannak forrasztva és a kar szerkezete testelt csak ezen kívül?

Ez ha minden igaz, Habia 50ohmos coax kábel. Kivül ezüstözött réz arnyekolo harisnya, belül ezüstözött réz szálak. Minden szigetelése teflon. Nem egy Vz, de egy ilyen közepesen jol hasznalhato cucc. Nem tompa, nem dinamikatlan, nem igazan sziszeg. Van jobb, de most ez volt kéznél, ami alkalmas erre a célra. A mostani ugyanilyennek a belső vezetője rezezett, ezüstözött vas, ezt még majd ellenőrzöm egy mágnessel, ez régebbi széria még.
Az eddigi lemezjátszóim meglepő módon mind eléggé "érzékeny" volt a tápkábelre.Hozzászóló írta: ↑2024.03.23., szomb. 12:29Számít így lemezjátszónál is a tápkábel minősége?
Múltkor szétszedtem egy 75-öst, nem is tudtam teljesen összerakni de azt láttam, hogy a karból jövő talán Litze kábelek közvetlenül a kimenetre vannak forrasztva és a kar szerkezete testelt csak ezen kívül?
Szép szerkezet.

vastányéros a 124-es MK1,ez igaz,az MK2-snél már ötvezetet használtak..jó pénzé,a Schopper AG-nél van upgrade tányér az MK1-hezsutemenyx írta: ↑2024.03.22., pén. 22:18A Lenco L-65 teljes tanyerja nettó vas. Az L85-nek nem, de van benne egy vaslemez. Gondolom, hogy súlya legyen.
Amugy tudomásom szerint az ikonikus legenda, a Thorens TD124 tányérja is vasbol van.

Alakulgat..,frenki485 írta: ↑2024.03.22., pén. 21:54Na... mi ez a punnyadás péntek este?
Hogy volt főnökömet idézzem tavalyról egy hétfő reggeli meetingen: " miért ilyen levert mindenki? Hiszen örülnünk kellene , hogy ismét hétfő van és dolgozhatunk! "
Mondjuk ő nem volt normális...![]()
Itt meg a hétvége és a nagy csend, de gyakorlatilag az összes topicban.
Ez mondjuk jót is jelenthet, mindenki megoldotta a problémáit és elérte a hifis céljait![]()

A Lenco L-65 teljes tanyerja nettó vas. Az L85-nek nem, de van benne egy vaslemez. Gondolom, hogy súlya legyen.

Az utóbbi az L85 gondolom...

Ezek a szijas Lencok elég jók ám - mondom ezt ugy, hogy a J1+Airtangent mellett sem kell tőle sírvafakadni. Siman megbir egy közepes MC-t is. Az L65-ben egy Yamaha MC-9 van. Ebbe mar be fogok tudni tenni egy ezusttekercses, FG profilos Ortofont is. L65-be nem lehet, mert elhuzza a vastanyer az erosen magneses mc hangszedoket, raszippantja magat a hangszedo a tanyerra. Ebben is vaslemez van, de csak lentebb, messze van hangszedotol.Rock60 írta: ↑2024.03.21., csüt. 17:56Szép gép, gratula...
Nekem M95 ED - m volt, tudomásom szerint nagyon hasonlóak.
Tesla NZC 420 - ba tettem a Shure - t, nyilván nagyot dobott rajta.
Később még Pio PL300 - ban használtam.
Lendületes, dinamikus, kissé loudnesses jellegű méllyel. Dögös, de lágy hang, kicsit sziszegős S - el, egész jó részletekkel. felbontással. Én egy mai 50 - 60 ezres hangszedőhöz mérném, kb...![]()
A Lenco - hoz jól passzolhat.![]()

Egy kis segítség: Shure cartridge selection guide: