Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: AVX »

Viszont ha én venni készülnék egy ilyet, tuti USAból hozatnám és ráíratnám az eladóval, hogy ajándék - 80 USD érték vagy azt hogy garanciális cserekészülék és akkor ha nagy mázlim van átcsúszhat a vámon, amivel nyerek kb 80 000-ret (vám + áfa) és akkor már 160 000 ezerrel olcsóbban vettem mint a magyar kisker ára...

Ha meg nem jön be még mindig 80-al beljebb vagyok...

Ha meg nem küldik be,akkor megszívtad 2000 USD-vel.
Ez is benne van a pakliban.
Én is kifizettem egy orsós magnót,amit azóta is várok.
Ez egy éve volt.

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

(mivel lusta vagyok megnézni az USD - HUF árfolyamot ezért 150-el számolok)

155-el kalkulálhatsz.
150,50 a deviza eladási árfolyam péntek délután,de ennyiért nem tudsz venni kis tételben.

lesz az még 150-es is kistételben...

Ettől függetlenül köszi a pontos árfolyamot!

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Tehát ha így hozzuk be kb 80 000 forinttal olcsóbb mint az itthoni kisker ára, viszont van hozzá itthoni garancia. Ez mondjuk mindenki maga dönti el, hogy megéri-e, egy olyan modellnél amiben alig van mozgó alkatrész. (Egy tekerő kapcsoló össsz - vissz)

Viszont ha én venni készülnék egy ilyet, tuti USAból hozatnám és ráíratnám az eladóval, hogy ajándék - 80 USD érték vagy azt hogy garanciális cserekészülék és akkor ha nagy mázlim van átcsúszhat a vámon, amivel nyerek kb 80 000-ret (vám + áfa) és akkor már 160 ezerrel olcsóbban vettem mint a magyar kisker ára...

Ha meg nem jön be még mindig 80-al beljebb vagyok...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

155-el kalkulálhatsz.
150,50 a deviza eladási árfolyam péntek délután,de ennyiért nem tudsz venni kis tételben.

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Ok, nyeretetek. Én eddig csak 200-300 dolláral drágában láttam. Mennyi lehet ennek a hivatalos vámtétele?

Taric alapján (Taric ) 3,7 % a vám az Unióba történő import esetén zenelejátszókra.

Lejátszó: 1999 USD * 150 HUF = 299 850 HUF
Postaköltség: 150 (tipp) USD * 150 HUF = 22 500 HUF

Totál: 322 350

Totál vámolva: 322 350 * 103,7% = 334277 HUF

Totál 20 % Áfával = 334 277 * 120 % = 401 133 HUF

Ja és kihagytam a vámoltatás díját amit a szállítmányozónak / futárcégnek fizetsz. Ez a legkisebb tétel, szerintem max pár ezer forint.

Tehát így lesz a 300 ezres lejátszóból 400 ezres...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

ez:http://cgi.ebay.com/NEW-Logitech-TRANSP ... dZViewItem

400.000-ből jönne ki.

tényleg ennyi.én is kiszámoltam.

fenyő
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: fenyő »

fenyő
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: fenyő »

Mennyi lehet ennek a hivatalos vámtétele?
a fuvarköltséggel növelt ár 3,5 %-a vám és 20% Áfa.

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Nemgéza »

Ok, nyeretetek. Én eddig csak 200-300 dolláral drágában láttam.
Mennyi lehet ennek a hivatalos vámtétele?

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Most én értek valamit félre?

A Transporter ajánlott kisker ára 1999 USD...

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

Ebayen nézzétek meg, ma lett vége a licitnek de biztosan újra fogják indítani. 2000 USD-ért hirdették plusz a járulékos kültségek.

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Téves, sorry

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Én is kérnénk irányárat privátban!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Nem akar venni valaki Transporter? Egy amerikai cég hirdet most két darabot elég baráti áron. Nagyon érdekelne, hogy ha kettőt kérnénk, akkor mennyit engedne még az árából. Én sem vagyok nagyon elszánt (vám meg hasonló kérdéses dolgok miatt), de egy próbát megérne, ha van még aki gondolkodik ezen.

Ha adsz vmi irányárat, én is elgondolkodnék rajta.

YikeSS
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: YikeSS »

Nem akar venni valaki Transporter? Egy amerikai cég hirdet most két darabot elég baráti áron. Nagyon érdekelne, hogy ha kettőt kérnénk, akkor mennyit engedne még az árából. Én sem vagyok nagyon elszánt (vám meg hasonló kérdéses dolgok miatt), de egy próbát megérne, ha van még aki gondolkodik ezen.

Mennyier aruljak?
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Háát
Igazából ősz előtt biztos nem lenne keretem rá, sőt, de nagyon beleszerettem a hálózati lejátszásba, volt nálam pár hétig egy SB, s nagyon úgy gondolom, hogy ha valamiért megsemmisülne a CD játszóm, vagy eladnám, akkor egy Transporter kategóriájú valamit kéne beszereznem helyette.

Priviben azért küldenél egy kb. árat?
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

Nem akar venni valaki Transporter? Egy amerikai cég hirdet most két darabot elég baráti áron. Nagyon érdekelne, hogy ha kettőt kérnénk, akkor mennyit engedne még az árából.
Én sem vagyok nagyon elszánt (vám meg hasonló kérdéses dolgok miatt), de egy próbát megérne, ha van még aki gondolkodik ezen.

_Lacos_
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: _Lacos_ »

Létezik olyan USB-s megoldás ami ráköthető a házimozi erősítőjének a DAC-jára? Hivoxnak van ilyesmi, de az csak sztereójelet ad ki digitálisan, nekem viszont olyan eszköz kellene ami ac3-jelet is tud továbbítani! A cél az, hogy megkerüljem az alaplapi integrált hangkártyát zenénél és mozinál egyaránt.
Nekem hivoxos usb-spdif átalakítóm van és kimegy rajta az ac3/dts.
PC:mITX,i5-4570, GTX960WF2, Samu830 128GB, Dell2209WA|ThinkpadX200
NAS: HP MicroServer N36L, 4GB, ??TB HDD
Mozi: SONY50W829,Yamaha RX-V659 Black , DaliIKON2, DaliConceptCenter, Creative sats/sub
Zene: PC(foobar)>hiFace>MarantzPM-75>EvidenceAudioSirenII (biwire)>DaliIkon2

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Te hogy oldottad meg végül?
SP3-al eleve nem volt gondom, feltettem, és minden ugyanúgy működött mint azelőtt (PC-n).

Amikor a laptoppal kínlódtam, akkor még nem volt SP3. Azért laptopoztam egy ideig, mert elromlott az asztali PC-m, miután ismét működött, nem foglalkoztam a laptopos lejátszással. Amúgy a kép is pocsék volt a projin, a hang meg recsegett az USB-n keresztül
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Létezik olyan USB-s megoldás ami ráköthető a házimozi erősítőjének a DAC-jára? Hivoxnak van ilyesmi, de az csak sztereójelet ad ki digitálisan, nekem viszont olyan eszköz kellene ami ac3-jelet is tud továbbítani! A cél az, hogy megkerüljem az alaplapi integrált hangkártyát zenénél és mozinál egyaránt.
M-Audio Transit tud olyat, hogy sztereón sztereó jelet ad ki (PCM), hameg AC3/DTS jelet kap (feltéve, hogy a lejátszó program nem butítja le sztereóra), akkor csak simán azt küldi át a házimozigép fele.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: freeduck »

Szia 
Az SP3 nem hiszem hogy gond lenne, nekem is az van, és nem recseg. Nekem USB bemenetes HiVox DAC-om van, de abban is egy USB-Coax átalakító van beépítve (beforrasztva). Nem tudom hogy miféle USB-Spdif konvertered van, de én kérnék egyet kipróbálásra Zolitól (HiVox).

Egyébiránt a gyanúm az új laptopod USB kimenetével, pontosabban annak gyengécske tápellátásával van, nekem is volt laptopnál ugyanilyen problémám, recsegett akármit csináltam. Ezzel nemigen tudsz sajnos mit kezdeni, esetleg egy PCMCIA-ba való USB adaptert próbálj ki, hátha azzal nem recseg.

Köszi a tippet!

Az SP3-as tipp pedig bevált, amíg fenn volt, nem jött ki a hang USB-n.

Te hogy oldottad meg végül?

zAcsKO
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: zAcsKO »

TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Szia

Az SP3 nem hiszem hogy gond lenne, nekem is az van, és nem recseg. Nekem USB bemenetes HiVox DAC-om van, de abban is egy USB-Coax átalakító van beépítve (beforrasztva). Nem tudom hogy miféle USB-Spdif konvertered van, de én kérnék egyet kipróbálásra Zolitól (HiVox).

Egyébiránt a gyanúm az új laptopod USB kimenetével, pontosabban annak gyengécske tápellátásával van, nekem is volt laptopnál ugyanilyen problémám, recsegett akármit csináltam. Ezzel nemigen tudsz sajnos mit kezdeni, esetleg egy PCMCIA-ba való USB adaptert próbálj ki, hátha azzal nem recseg.

Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: freeduck »

Sziasztok!

Tudom, hogy valószínűleg vissza kéne olvasnom a topicban, de remélem így gyorsabban megoldódik a problémám.
Szóval Pc-ről hallgatok zenét, spdif átalakító+DAC-on keresztül, ASIO+FOOBAR szoftverekkel. Eddig, a régi céges laptoppal (Pentium 2-es, Windows 2000, 10 GB HD, aksi nuku) nem volt problémám - kivéve a földhurkot, de azt a földeletlen konektor megoldotta.

Vettem egy új laptopot (ASUS F5N-AP175) és azóta gondok vannak. Windows XP-t telepítettem rá. Első körben nem adott ki hangot USB-ről és recsegtek a hangfalak, a recsegés a DAC ki/be kapcsolása után megszűnt. Megtudtam, hogy a Service Pack 3 a gond, azt leszedtem a gépről és az USB-ről most már menne a zene, de a hangfalak továbbra is recsegnek. A recsegés néha rögtön jelentkezik, amint rákötöm a DAC-ot a gépre, néha meg csak akkor, ha elnidítom a lejátszást a FOOBAR-ban. Jelenleg az ASIO nélkül is menne a dolog, de a recsegés sajnos változatlan. ASIO4ALL_2_8-al probálkoztam eddig, lehet hogy a BETA változattal nem lenne gond - ezt még este kipróbálom, de azután nem lesz több ötletem.
A stereo láncom (lásd aláírásom) független a TV-től stb. szóval a koaxon bejövő jeltől - így ez sem lehet probléma.

Mit tudnátok ajánlani?
Hálózati szűrő? Esetleg próbálkozzam USB-s DAC-kal? Windows Vista? ???
Kérem írjon, aki átesett ezen a problémán!

Előre is köszönöm!!!!

(Tavaly november óta tervezgettem az új laptopot, hogy normálisan tudjak zenét hallgatni, most meg beszarik az egész. Komolyan főbe lövöm magam!)

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Ez a két paraméter nem feltétlen függ össze, azaz a precizen szóló cucc nem biztos, hogy kellemes, és a kellemes hangzás is lehet alacsony felbontású.
Sőt, a "precízen szólás" se feltétlen függ össze a felbontással. Csak annyiban, hogy a legfélreértettebb hifis tulajdonságok közé tartoznak.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”