Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Apple számítógépes zenehallgatáshoz
Van új TC Konnekt Upgrade, elsőre jól néz ki!
Megerősíthetem.
Van új TC Konnekt Upgrade, elsőre jól néz ki!
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Helló! Én meg nem ajánlom! Sajnos nekem nincs Mac-om, de a linuxos gépemen pl. pillanatok alatt kiderült, hogy a foobar, mint általam is kedvelt lejátszó program, nincs partiban hangminőségben (még kernel source módban sem) a linux alatt futó xmms vagy akár az avarok hangminőségével. Üdv
Szia köszi az infót!
Jómagam egy ritka fapados cMP/cPlay párost használok egyenlőre.
A lemez lejátszása előtt kitöröl az XP memóriájából egy csomó futó szálat (pl explorer.exe, stb) és a lemez teljes anyagát bemásolja a memóriába.
A cue fájlokkal viszont a sírba kergetnek. Az iTunes kényelme megkérdőjelezhetetlen. Az iTunes egy kommersz, nagy tömegeknek készült progi és nem tud XP alatt közvetlenül az ASIO meghajtóval kommunikálni. Sajnos.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
-
Vendég
... a linux alatt futó xmms vagy akár az avarok hangminőségével. Üdv
avarok = amarok
Egy sajnálatos hiba miatt kénytelen lettem átvinni a zenélést egy Win XP gépre. Nos egyálatalán nem kell félni, sőt inkább ajánlom,
Helló! Én meg nem ajánlom! Sajnos nekem nincs Mac-om, de a linuxos gépemen pl. pillanatok alatt kiderült, hogy a foobar, mint általam is kedvelt lejátszó program, nincs partiban hangminőségben (még kernel source módban sem) a linux alatt futó xmms vagy akár az avarok hangminőségével. Üdv
Futóművek: Shigaraki clone (SPDIF), Turbonero (tunning amanero, USB) DAC: DIY TPA OPUS (WM8741 chip - mandro kimenőtrafóval), Coincident Extreme IC, DP 300B monoblokkok, ProAc R2.5 clone
adják azt még olcsóbban is...
..akkor ebből nem jönne ki a Vista fejlesztés!! :lol!:
Én mondjuk max ennyit költenék rá
Én meg még ennyit se..
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
..akkor ebből nem jönne ki a Vista fejlesztés!! :lol!:
Én mondjuk max ennyit költenék rá
..akkor ebből nem jönne ki a Vista fejlesztés!!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Ezen elférne még a Vista is! :lol!:
Az árából meg tán a Vista fejlesztése is kijönne :lol!:
kb. 30+áfa
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Az árából meg tán a Vista fejlesztése is kijönne :lol!:
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Most nincs sok időm, de ha van kedved hívj fel valamikor napközben a héten és elmagyarázom, nem ilyen egyértelmű a történet.
Nekem az is jó, ha leírod, amikor ráérsz. Nem sürgős. Eddig is tudatlan voltam, 1-2 nap már nem számít. :}
Beszédben érthetőbb vagyok, mint írásban, ha adsz egy telefonszámot felhívlak.
-
Vendég
Most nincs sok időm, de ha van kedved hívj fel valamikor napközben a héten és elmagyarázom, nem ilyen egyértelmű a történet.
Nekem az is jó, ha leírod, amikor ráérsz. Nem sürgős. Eddig is tudatlan voltam, 1-2 nap már nem számít. :}
Elnézést az off irányért, mentségül szóljon, hogy közben a Apple alapú zenehallgatás ihletett, TC Konnekt, Altmann Dac láncon... :lol!:
Konnekt után még DAC?
Hát persze, ebben az esetben a Konnekt csak a Firewire - SPDIF konverziót végzi, az SPDIF koax kimenetén meg rajta csücsül az Altmann DAC.
Gondoltam, csak ez túlzásnak tűnik nekem.
Nem elég jó a konnekt analóg kimenete?! Tegyük fel, elhiszem. De akkor meg minek 100 k-s hangkártya a gép és a dac közé, ha ezt egy 10 k-s hangkártya is bőven elvégzi. Elvileg nincs különbség két digitális jel között, nemde?
-
Vendég
Elnézést az off irányért, mentségül szóljon, hogy közben a Apple alapú zenehallgatás ihletett, TC Konnekt, Altmann Dac láncon... :lol!:
Konnekt után még DAC?
Hát persze, ebben az esetben a Konnekt csak a Firewire - SPDIF konverziót végzi, az SPDIF koax kimenetén meg rajta csücsül az Altmann DAC.
Gondoltam, csak ez túlzásnak tűnik nekem.
Nem elég jó a konnekt analóg kimenete?! Tegyük fel, elhiszem. De akkor meg minek 100 k-s hangkártya a gép és a dac közé, ha ezt egy 10 k-s hangkártya is bőven elvégzi. Elvileg nincs különbség két digitális jel között, nemde?
Konnekt után még DAC?
-
Vendég
Konnekt után még DAC?
Csoporttarsam meselte hogy meg Fehervaron erettsegin egy gyerek az oroszt valasztotta plusztargynak h vmi legyen neki...es fogalma nem volt semmirol mint a vizsgan ez kiderult...a vegen a tanarok csak a 2esert egy ilyen eldontendo kerdest tettek fel neki h.. " Tamas....Da ili nyet...? " Csavo csondben van..." Tamas...Da ili nyet..? " Mire Tamas megszolal: " Ili! "
Orosz magyar tanítási nyelvű gimibe jártam (Kőrösi) és a biológiát is oroszul tanultuk.
A matek fakultációsok -6-an voltunk - képeztek egy csoportot az osztály többi része a másikat 27-en. Minden órán 2-en feleltek, hetenete 4 biológia óránk volt, plusz minden téma végén 6-an feleltek. Gyakorlatilag egész héten biológiára készültünk. Az egyikünk igen gyenge volt oroszból, ő Óbudán lakott ezért járt oda, gyakorlatilag minden felelete 1-es értékű volt. Abban az időben az itt tanító orosz tanárok szerződésének meghosszabításának az egyik feltétele a "jó" eredmény volt, ebbe a bukás nem férhetett be...
Az utolsó órán az utolsó mentő kérdés az evolóció főbb szakaszainak felsorolása volt, ami hátul a falra ki volt függesztve, bazi nagy betűkkel feliratozva. Hát nem ment, szegény tanár nagyon kinban volt, majd felcsillant a szeme, a kak menja zavut? Hosszú másodpercek alatt sikerül kinyögnie, Sztanyiszlav Mihajlovics. A válsz egy nagy mosoly volt, na látja milyen egyszerű, de azért igérje meg hogy nem biológiábol fog érettségizni...
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
Csoporttarsam meselte hogy meg Fehervaron erettsegin egy gyerek az oroszt valasztotta plusztargynak h vmi legyen neki...es fogalma nem volt semmirol mint a vizsgan ez kiderult...a vegen a tanarok csak a 2esert egy ilyen eldontendo kerdest tettek fel neki h.. " Tamas....Da ili nyet...? " Csavo csondben van..." Tamas...Da ili nyet..? "
Mire Tamas megszolal: " Ili! "
...és a nap jó híre!!!
Mr. Obama is Apple Macbook (Pro?) felhasználó!! :lol!:
Medvegyev is!
En is! :lol!:
Beszélsz oroszul? :kiraly:
Nekem volt alkalmam begyakorolni az oroszt!!!
- ova tövű igék rendhagyó ragozása menne esetleg?
Menne biza... Gyakoroltam is, olyan -ovák voltak Kijevben
Egy rövid IGAZ történet az utolsó évből amikor még kötölező volt az orosz az egyetemen (BME).
Az egyik ismerősöm gyakivzett (gyakorlati jegy helyett egyből vizsga, amúgy oroszból nem volt vizsga) és mentőkérdésként a "tyetragy" (füzet) főnév különböző alakjait kellett (volna) felsorolnia. Rövid izzadás után igének vette és halkan kinyögte: ja tyetragyju, ti tyetragyjes on tegytragyjet...
Szegény ezen teljesítmény miatt bukott és évet kellett ismételnie.
Évekig nevettünk rajta, főleg miután rá pár héttel talán a nyáron el is törölték az oroszt, vagyis a következő évben már nem kellett oroszt tanulnia. (A szabály az szabály, bár megpróbálta, de megbuktatták)
...és a nap jó híre!!!
Mr. Obama is Apple Macbook (Pro?) felhasználó!!
Medvegyev is!
Beszélsz oroszul?
- ova tövű igék rendhagyó ragozása menne esetleg?
-
Vendég
...és a nap jó híre!!!
Azt hiszem a routeren tiltólistára kell tennem az apple.com-ot, mert ha sokat nézegetem a képeket az új gépről, a végén én is MB pro felhasználó leszek. :lol!:
...és a nap jó híre!!!
Medvegyev is!
Beszélsz oroszul?
- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
...és a nap jó híre!!!
Medvegyev is!
Beszélsz oroszul? :kiraly:
Meg nem, de elsoben a latintanarnom mondta hogy barmikor megtanit oroszul ha a helyzet ugy kivanja :lol!: Remeljuk soha nem kivanja ugy