Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1653

Re: Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: viri »

Aszpirin írta:
2022.02.15., kedd 22:39
viri írta:
2022.02.15., kedd 08:06
Az a gond, vagy nem gond, de félreértés forrása lehet, hogy itt sokan nem ugyanazt értjük telt hangzás alatt.
Az én szótáramban pl. kifejezetten pozitív jelző, a sovány, vékony hang ellentéte. Semmilyen torzítást nem társítok hozzá. Mint amikor pl. egy akusztikus gitáron egy 10-es húr készlet után felkerül egy 12-es,egyszerűen húsosabb, teltebb lesz a hang, mindenféle torzítás nélkül, ilyen a hifiben is van, tapasztalatom szerint.
OFF
Érdekes ez egyébként... akusztikus gitáron acélbó tényleg 12-es húrkészlet a menő, de pl. elektromoson 9-es a teljesen általános, egy 11-es készlet már kifejezetten vastagnak tűnik, szoktatni kell az ujjakat hozzá nem kicsit. És ami a hangot illeti... Tony Iommi a sérült keze miatt 8.-as húrkészletet használt, ami kifejezetten vékony. Mármint a húrok, mert a hang... hallottál már Black Sabbath-ot? ☺︎
Off 2: Szeretem a Black Sabbathot, de az elektromos gitároknál nem hallatszik annyira a vasagság, mint az akusztikusoknál, mivel ott a pick up veszi a rezgés jelét, és az erősíti fel, az akusztikusnál viszont tisztán a húr rezgését halljuk, ezért számít minden apróság, hogy egy csont nyeregre fekszik fel a húr, milyen fából van a test, a nyak stb. Persze vannak más szempontok is, én pl. pont vékonyabbra cseréltem éppen tegnap, mert a vastagabb húrral nem tudtam egész hangot nyújtani, annyira merev volt (vagy a kezem gyenge).
Kéne egy gitáros topic is :)
De hagyjuk a témát, hifitibi így is teljesen félreértette, holott én kifejezetten a hifiről beszéltem, csak azt hittem szemléletes a gitáros példa.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

viri
V.I.P.
V.I.P.

hifitibi írta:
2022.02.15., kedd 21:46
viri írta:
Az a gond, vagy nem gond, de félreértés forrása lehet, hogy itt sokan nem ugyanazt értjük telt hangzás alatt.
Az én szótáramban pl. kifejezetten pozitív jelző, a sovány, vékony hang ellentéte. Semmilyen torzítást nem társítok hozzá. Mint amikor pl. egy akusztikus gitáron egy 10-es húr készlet után felkerül egy 12-es,egyszerűen húsosabb, teltebb lesz a hang, mindenféle torzítás nélkül, ilyen a hifiben is van, tapasztalatom szerint.
Te gitárról beszélsz, egy akusztikus hangszerről, zatar01 pedig a zenelejátszó PC-jének az előző, nem tisztázott helyéről történő szekrénybe helyezéséről. A kettőnek kategóriájában sincs semmi köze egymáshoz.
Ha egy gitáron cserélsz valamilyen húrt valami másra, akkor annak megváltozik a hangja, de számottevő torzítás keletkezése nélkül (hacsak nem szart teszel fel a húr helyére - de ehhez nem értek, nem zenész vagyok).
Ha viszont egy zenelejátszó PC-t teszel be egy szekrénybe, akkor a "vastagabb hangzás" eredhet a készülék nem megfelelő csillapítású szekrény rezgéseiből. De ahogy írtam, ha nem lett torzabb, akkor hurrá.
Azért írok erről, mert ez egy "Pc alapú zenelejátszás topik", és az eredeti felvetés is egy PC áthelyezésről szólt és nem gitárhúr cseréről.
Ezek szerint nem olvastad el az utolsó mondatom végét, pedig abban van a lényeg. A gitár csak hasonlat volt, akár ki is hagyhattam volna.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5979

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

viri írta:
OFF
Érdekes ez egyébként... akusztikus gitáron acélbó tényleg 12-es húrkészlet a menő, de pl. elektromoson 9-es a teljesen általános, egy 11-es készlet már kifejezetten vastagnak tűnik, szoktatni kell az ujjakat hozzá nem kicsit. És ami a hangot illeti... Tony Iommi a sérült keze miatt 8.-as húrkészletet használt, ami kifejezetten vékony. Mármint a húrok, mert a hang... hallottál már Black Sabbath-ot? ☺︎
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

hifitibi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 94

Hozzászólás Szerző: hifitibi »

viri írta:
Te gitárról beszélsz, egy akusztikus hangszerről, zatar01 pedig a zenelejátszó PC-jének az előző, nem tisztázott helyéről történő szekrénybe helyezéséről. A kettőnek kategóriájában sincs semmi köze egymáshoz.
Ha egy gitáron cserélsz valamilyen húrt valami másra, akkor annak megváltozik a hangja, de számottevő torzítás keletkezése nélkül (hacsak nem szart teszel fel a húr helyére - de ehhez nem értek, nem zenész vagyok).
Ha viszont egy zenelejátszó PC-t teszel be egy szekrénybe, akkor a "vastagabb hangzás" eredhet a készülék nem megfelelő csillapítású szekrény rezgéseiből. De ahogy írtam, ha nem lett torzabb, akkor hurrá.
Azért írok erről, mert ez egy "Pc alapú zenelejátszás topik", és az eredeti felvetés is egy PC áthelyezésről szólt és nem gitárhúr cseréről.

viri
V.I.P.
V.I.P.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5131

Hozzászólás Szerző: fülelek »

hifitibi írta:
2022.02.14., hétf. 21:19
zatar01 írta:
2022.02.14., hétf. 12:58
Tisztelt fórumtársak!
Pc-met messzebbre raktam az erősítőtől és az elosztótól.
Tulajdonképp szeparálva lett egy szekrénybe ahol megoldott a szellőzés hatúról, most mintha teltebb hangzást vélnék felfedezni meglepő módon. Lehet hogy csak placebo hatás vélek felfedezni ?
Esetleg zavarhatták egymást az áramkörök, és ezért jobb a hangzás? Tápszűrő és megfelelő kábelok is adottak voltak már elötte is.
Bőven lehet, hogy nemcsak placebo hatásról van szó. A PC-nek sem mindegy, hogy hová, milyen polcra teszed. Nem volt kifejtve, hogy előtte milyen polcon (hifi állványon) volt, és most ahhoz képest milyen csillapítású helyre került.
Ha a teltebb hangzás mellett megjelenik az, hogy jobb a tere, összességében tisztábban szól (--> kisebb torzítás), akkor megtaláltad a megfelelő helyet a PC-nek.
Ha esetleg kissé zavarosabb lett a hangja, kicsit "furcsább" a teteje, akkor a teltség érzés a plusz torzításból ered. Ha az eredeti helyre visszatéve hűvösebb, de tisztább hangot produkál, akkor máshol kell megkeresni a teltség szent grálját. Bízzunk benne, hogy az előzőről van szó!
A teltebb hangzás inkább arról árulkodik, hogy rezgéstechnikailag nem megfelelő a cucc elhelyezése, de a legtöbben szeretik a teltebb, mint dukál hangzást. (Valószínűleg evvel lehet összefüggésben: "Ledér teltek, szeretem, ha letérdeltek!")
Hifitibi által említett zavarosság valóban torzításról árulkodik, aminek éppúgy lehet elektronikai oka, mint akusztikai.

hifitibi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 94

Hozzászólás Szerző: hifitibi »

zatar01 írta:
2022.02.14., hétf. 12:58
Tisztelt fórumtársak!
Tulajdonképp szeparálva lett egy szekrénybe ahol megoldott a szellőzés hatúról, most mintha teltebb hangzást vélnék felfedezni meglepő módon. Lehet hogy csak placebo hatás vélek felfedezni ?
Esetleg zavarhatták egymást az áramkörök, és ezért jobb a hangzás? Tápszűrő és megfelelő kábelok is adottak voltak már elötte is.
Bőven lehet, hogy nemcsak placebo hatásról van szó. A PC-nek sem mindegy, hogy hová, milyen polcra teszed. Nem volt kifejtve, hogy előtte milyen polcon (hifi állványon) volt, és most ahhoz képest milyen csillapítású helyre került.
Ha a teltebb hangzás mellett megjelenik az, hogy jobb a tere, összességében tisztábban szól (--> kisebb torzítás), akkor megtaláltad a megfelelő helyet a PC-nek.
Ha esetleg kissé zavarosabb lett a hangja, kicsit "furcsább" a teteje, akkor a teltség érzés a plusz torzításból ered. Ha az eredeti helyre visszatéve hűvösebb, de tisztább hangot produkál, akkor máshol kell megkeresni a teltség szent grálját. Bízzunk benne, hogy az előzőről van szó!

zatar01
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: zatar01 »

Tisztelt fórumtársak!
Orr: Iso Tek EVO3 Polaris
Horgony: Nordost Blue Heaven, Iso Tek EVO3 premier, AudioQuest Rocket 33
Fedélzet: Asus PN 60
Híd: Mátrix X Spidf 2 (lvds hdmi)
Kormány: Cambridge cxa 81
Kémény: Musician Pegasus
Tat: Quadral Chromium Style 8
Ja és a negyedik dimenzió az biza a zene

goldhang
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 60

Hozzászólás Szerző: goldhang »

Nemrég "zoli73" fórumozó írt róla, hogy nála milyen hatást fejtett ki a 12 V-os változat.

viewtopic.php?p=2674169#p2674169

Minden esetre ha a switch, amit telepíteni készülsz, esetleg lan kábellel készül ellátni egy streamert vagy belső hálózati lejátszót, akkor megfontolást érdemel egy ilyen kipróbálása. Lényegesen stabilabb és zajszegényebb feszültséget szolgáltat, mint a végtelenségig leolcsósított kapcsolóüzemű tápegységek.
Ezen kívül itt néhányan a fórumon annak is hangot adtak már, hogy azért is száműzték ezeket a kapcsoló üzemű tápegységeket a központi elosztóból, mert úgymond "visszapofáznak" a hálózatba és kártékonyan hatnak a többi csatlakoztatott eszköz tápellátására zaj szempontból.
Nyilvánvalóan rendszer és fül is kell ezeknek a kihallására, de logika van benne.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

sport írta:
2022.02.12., szomb. 19:50
TP-Link TL-SG105E fémházas gigabites switch + Audioline fórumtárs legújabb 5V-os tuning tápegysége hozzá.
Köszi! Akkor veszek egy ilyen switch-t, és ha tapasztalok valami táp-anomáliát, lesz rá megoldás. Mennyibe kerül az extra tápegység és mi foglaltatik a tuningban?
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

sport
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: sport »

Ha szabad ajánlom valamit, pici pénzért:
TP-Link TL-SG105E fémházas gigabites switch + Audioline fórumtárs legújabb 5V-os tuning tápegysége hozzá.
Ha kínoznának se tudnék jobb lehetőséget ajánlani.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

A fórummotor kétszersülttel.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Kéne egy switch-t dugnom a hifis konnektorok közé. Van olyan márka /típus amiről van tapasztalat, hogy a tápja nem szórja meg cicergéssel az elekromos hálózatot?
Számítástechnikailag tök mindegy, gondolom semmi külünbség köztük, gigabites legyen.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2871
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

fapaci írta:
2022.02.07., hétf. 12:00
tottyi írta:
2022.02.07., hétf. 10:16
Sziasztok, tudna legyszi valaki ajanlani audio pc-hez tapegyseget amit egy Streacom FC10 hazba bele lehetne tenni? Koszonom.
Kimondottan ebbe a gépházba
Nem is tudtam, hogy csináltok ilyet. Jól néznek ki az ATX csatiból kijövő vezetékek, tetszik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2022.02.10., csüt. 05:34-kor.
Ok: szabályzattal ütköző hsz az idézetben
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

colop
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 115

Hozzászólás Szerző: colop »

Engedjétek meg, hogy megosszam az Audio Linux headless 3.30 telepítésével szerzett tapasztalataimat.
Ha valaki elgondolkodott már azon, hogy házilag dobjon össze egy streamer-t, akkor a hardver és táp útvesztője mellett biztosan el kellett gondolkodjon az op rendszeren.

Nem akarom se reklámozni, se kritizálni egyiket vagy másikat, de alapvető szempont volt nálam, hogy kis hardver igényű legyen, és képes legyen natív DSD lejátszására, és ne kerüljön egy vagyonba. Nálam a cél az volt, hogy Roon Bridge üzemmódban lejátsza a Core-ban DSD512-re konvertált hangfolyamot egy T+A DAC 8 DSD-re.

A szoftver honlapja… hát, nem túl felhasználóbarát, lehet nem véletlenül, a support-ért is lehet pénzt kérni. Akik - hozzám hasonlóan - nem jártassak a Linux világában, hamar elvesznek az oldalon ömlesztett információk közt. Nekik próbálok segíteni, de semmiképpen sem buzdítani. (Nehogy a végén nálam reklamáljon bárki, ha mégse jön össze a varázslat. :rolleyes: )

Szóval, a fizetés után 1-2 órán belül jön egy mail, amiben minden benne van a letöltéshez. Ez nem olyan telepítő lesz, mint amihez egy Windows user hozzászokott.
A módszer, ami nálam bevált:

1. Egy Windows gépen készítettem egy USB pendrive-ra egy boot-olható Ubuntu-t.
2. Rufus-t használtam, a legfrissebb LTS img file-hoz leszed a Rufus még automatikusan kiegészítőket. A pendrive mérete legyen min. 16GB, mert később Live üzemmódban kell a hely az AL op. rendszer img file letöltésnek. Vagy lehet 8GB is, de akkor a helyi hálózatról kell a lementett file-t majd tallózni.
3. A BIOS-ban az UEFI pendrive-ot kell első boot helyre hozni.
4. Ha elindult az Ubuntu telepítő, ott a kipróbálást kell választani.
5. Ha betöltött az asztal, a terminálban a letöltött file-t tartalmazó helyen kell a honlapon szereplő parancsot beírni a megfelelő cél merevlemezre. Nálam egy SSD van a gépben, /dev/sda volt, mint ahogy a honlapon is szerepel. A terminált úgy is meg lehet nyitni, hogy a file kezelőben betallózzuk a cél helyet, és a paraméterek közt rákattintunk a terminál megnyitásra. (Ha egy hálózati meghajtón van a file, akkor hatalmas segítség Linux-hoz nem értőknek…)
6. Ha végzett, újra lehet indítani a gépet, Ubuntu USB-t el lehet távolítani, BIOS-ban az UEFI merevlemezt kell beállítani első boot helyre, többit le lehet tiltani.
7. Ha betöltött az AL, akkor a maradék helyet kell partícionálni. Ehhez először RAMBOOT-ot kell engedélyezni és konfigurálni. Ha megvan, újraindítás után a kérdésnél igen-t nyomni a RAMBOOT-ra, majd ha betöltött, akkor a partícionálást el kell indítani (resize AL partition). Amikor megkérdezi, hogy melyik részét akarjuk partícionálni, akkor a 2.-at kell választani (ha harakiri a cél, akkor 1 :D )
8. Ha megvan, akkor újraindítás, és a kérdésnél nem-et nyomni a RAMBOOT-ra, majd ha betölt, akkor a RAMBOOT-ot letiltani. Ismét újraindítani.
9. Ezután a roon-bridge szolgáltatást kell telepíteni és elindítani a menüben kiválasztva.
10. Kész!

Nálam hibátlanul teszi a dolgát.
Lumin T1 | NAD S500i | T+A PA 3000HV | Canton | Synergistic Research | Gigawatt

K P
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 283

Hozzászólás Szerző: K P »

tottyi írta:
Sziasztok, tudna legyszi valaki ajanlani audio pc-hez tapegyseget amit egy Streacom FC10 hazba bele lehetne tenni? Koszonom.
MZ/X et keresd. Ebbe a házba való tápegységet csinált.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 598
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

tottyi írta:
2022.02.07., hétf. 10:26
tamagaba írta:
2022.02.07., hétf. 10:24
tottyi írta:
Külső nem lenne jobb? Kicsi az a házikó
Eleg nagy hely van benne tapegysegnek az alaplap mellett de nem zarkozom el semmitol, johetnek az ajanlasok kulso tapegysegre is. :)
Ez nem jó bele? gyári fanless
https://streacom.com/products/zf240-fanless-psu/
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 860

Hozzászólás Szerző: tottyi »

tamagaba írta:
2022.02.07., hétf. 10:24
tottyi írta:
Eleg nagy hely van benne tapegysegnek az alaplap mellett de nem zarkozom el semmitol, johetnek az ajanlasok kulso tapegysegre is. :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 598
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

tottyi írta:
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 860

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 755
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Big »

kakaox írta:
2022.02.04., pén. 18:53
Big írta:
2022.01.30., vas. 12:04
Hát persze, tudod, hogy igen.............. :D
Délután ha jó neked segítek megoldani. Írok ha jó nekem kb. 4-5 körül.
Szia Big!
Szeretném megköszönni ezúton is a segítséged!
Most tudtam belehallgatni abba a beállításba, mikor több MinorityClean-el megspékelve futtatott
rendszert hallgatok...
Hát egészen nagy a különbség! Nem is gondoltam, hogy ekkora lesz a difi.
Pontos lett az egész hangkép tokától-bokáig, de megmaradt a simaság is.
Elképesztően fragmentált a térleképzés, úgy érzem teljesen benne vagyok a zenei történésekben.
Hangfal az eltűnik, csak a zene marad. Fülig ér a szám 31_1_21.gif
Szia kakaox!
Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni!
Jó érzés "látni" mosolygós hifistákat! :D

Ha, lesz egy kis időm rá írni fogok egy posztot, hátha más is ráérez az ízére. :rolleyes:
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 381

Hozzászólás Szerző: kakaox »

Big írta:
Szia Big!
Szeretném megköszönni ezúton is a segítséged!
Most tudtam belehallgatni abba a beállításba, mikor több MinorityClean-el megspékelve futtatott
rendszert hallgatok...
Hát egészen nagy a különbség! Nem is gondoltam, hogy ekkora lesz a difi.
Pontos lett az egész hangkép tokától-bokáig, de megmaradt a simaság is.
Elképesztően fragmentált a térleképzés, úgy érzem teljesen benne vagyok a zenei történésekben.
Hangfal az eltűnik, csak a zene marad. Fülig ér a szám 31_1_21.gif
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10978
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

chopper írta:
2022.02.02., szer. 19:49
T. Fórumtársak! Audio PC-men a Roon lejátszó programmal ismerkedek. A kijelzó full HD-s max. felbontású. Szerencsére, mert a Roon csak full HD-n hajlandó működni. Normális ez, vagy beállítható-e kisebb, pl. HD felbontás valahogy?
Nem csak full HD-n megy. Minimum 1280x720 felbontást kíván, de nálam 4K monitoron (3840x2160px) is hibátlan.

chopper
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 59

Hozzászólás Szerző: chopper »

T. Fórumtársak!

Audio PC-men a Roon lejátszó programmal ismerkedek. A kijelzó full HD-s max. felbontású. Szerencsére, mert a Roon csak full HD-n hajlandó működni. Normális ez, vagy beállítható-e kisebb, pl. HD felbontás valahogy?
Amúgy - az árát és a full HD igényt kivéve - tetszik a Roon, de ha egyidejűleg más programot nem tudok használni akkor maradok az Audirvana 3.5-nél.
Várom hozzáértő tanácsaitokat.

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 381

Hozzászólás Szerző: kakaox »

Big írta:

Big!
Ha úgy egyszerűbb hívhatlak is, amennyiben privátban megadod a számod...
Ha nem kell párbeszéd, akkor nekem nekem úgy is jó, ha leírod mit birizgáljak :D
Köszi szépen! leborulok.gif
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”