Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Nálam van a Luxman L550....
Gratula, most marha irígy vagyok
Nem próbálod ki egy Denon cd-vel? Lehet, hogy azzal fürgébb lenne mint Marantz-cal, bár én nem vagyok nagy hifitudó
Sztereó erősitők
Csak nem bírtad ki és hazavitted?
Nem volt jobb ötlet?
Prosi :kiraly:
Eléggé vintage feeling..
Sztereó erősitők
Nálam van a Luxman L550, egész hétvégén próbálgattam, örömteli hogy milyen meleg hangja van a Jm Lab Elektrával, amélyekkel még nem vagyok kiegyezve, kicsit lassúnak tűnnek, mondjuk a hangfalkábel csatlakozása is ideiglenes csak, nem lehet a sarukat szépen odaerősíteni, mert nem olyan a csatlakozója, hogy egyből fogadja, vagy "faragni" kell vagy másik hangfalkábel. Az erősítő mindenesetre nagyon szép, és még fűt is
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Sztereó erősitők
de nekem nagyobb élményt nyújt az X.1 hangzás.
Az már a te bajod
inkább a Te bajod az élményszegény filmezés!
Sztereó erősitők
Az ECI 2-est kérdeztem 150re tartja az árát a srác, A sonusos csak emailt adott meg, nem tudtam hívni, pedig az teccett a legjobban, de ez a Luxxmann csúcsgépe volt A osztályos, sztem nem lehet rossz, hétvégén meghallgatom
A Sonus már elkelt, sajnos, pedig én is szemeztem vele.
Sztereó erősitők
Az ECI 2-est kérdeztem 150re tartja az árát a srác, A sonusos csak emailt adott meg, nem tudtam hívni, pedig az teccett a legjobban, de ez a Luxxmann csúcsgépe volt A osztályos, sztem nem lehet rossz, hétvégén meghallgatom
Egy lassan 25 éves tiszta A osztályban üzemelő gépnél nem árt elgondolkozni 1-2 dolgon sztem. Nem folyamatosan valószínűleg, hanem ki-be volt kapcsolgatva, mert A osztályos lévén fűt mint a disznó. Ezekből kiindulva kérdéses meddig húzzák még benne a kondik...
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
de nekem nagyobb élményt nyújt az X.1 hangzás.
Az már a te bajod
Sztereó erősitők
Electrocompaniet ECI2 - 200 körül...
ECI2 van már 140e ft körül is, akkor már inkább az....
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Sztereó erősitők
luxman L 550 ismeri valaki ezt az erősítőt? hificityn hirdetik.
Kics vad az ára, nem? 1982-es darab... 205e ft-ból azért már lehet válogatni.
Volt ott nemrég Sonus Faber Musica is 220e -ért... Vagy ugyebár Heed Nexus Elő-végfok folyamatosan van 180 körül hirdetve.. Marantz PM17mk2m 170-ért újonnan... Electrocompaniet ECI2 - 200 körül... Nehogymár egy 25 éves Luxmanra gerjedj, amiről ráadásul infót is nehéz lesz találni, és ki tudja meddig működik még.
Sztereó erősitők
A 410-esből kiindulva bitttos jó. Mennyiért adná a gazdája?
Sztereó erősitők
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
Sztereó erősitők
Én azért ha tehetném... visszasirogatnám
Tekintettel arra, hogy amikor FF Junoszty TV-m volt akkor voltam vagy 18-20 éves :kiraly:
OFFTOPIC:
és simán lehetett rajta 16:9 állítaní
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Sztereó erősitők
Én azért ha tehetném... visszasirogatnámTekintettel arra, hogy amikor FF Junoszty TV-m volt akkor voltam vagy 18-20 éves
Hááááát ez igaz!
Én is Orister erősítővel és NDK gömb-hangfallal kezdtem úgy 78-ban.
De itt most a tartalom és a forma egymásrahatásáról beszélgetnénk.
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
- simi
- Nincs visszaút

Sztereó erősitők
Egy jó film egy 55 cm-es crt tv-n is maximálisan kikapcsol és szórakoztat.
Én is így gondoltam, amíg nem volt 72 cm-es 16:9-es TV-m, majd dlp projektorom.
Volt élet a "Junoszty" TV előtt is- de azt visszasírni...
Ki sírta vissza?
Elolvastad a hsz-emet? Illetve úgy kérdezem, értelmezted is vagy csak elolvastad?
Igen.
És senki szellemi képességeit nem kérdőjeleztem meg, mert más a véleménye.
Nőjjünk már ki ebből a stílusból-ideje lenne!
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Sztereó erősitők
Én azért ha tehetném... visszasirogatnámTekintettel arra, hogy amikor FF Junoszty TV-m volt akkor voltam vagy 18-20 éves :kiraly:
nekem sajna nem volt Junoszty tévém,de a 18-20 már nálam is elmúlt régen... csatlakozom a zokogókhoz.
Sztereó erősitők
Ki sírta vissza?Elolvastad a hsz-emet? Illetve úgy kérdezem, értelmezted is vagy csak elolvastad?
én értem, h mire gondolsz és igazad is van. számomra csak az élmény minőségéről van szó,mert sztereoban is nagyon jó a mozi, de nekem nagyobb élményt nyújt az X.1 hangzás.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Én azért ha tehetném... visszasirogatnám
Tekintettel arra, hogy amikor FF Junoszty TV-m volt akkor voltam vagy 18-20 éves
Sztereó erősitők
Ki sírta vissza?
Elolvastad a hsz-emet? Illetve úgy kérdezem, értelmezted is vagy csak elolvastad?
Sztereó erősitők
a minap volt szerencsém a King Kong HD-DVD verzióját megnéznem. természetesen a hozzá passzoló képi megjelenítőn. totál más élmény volt látni mint sima DVD-n. Annyi volt a különbség,h a kép elképesztően részletes,tűéles-de nem "mű"- volt.,olyan mintha élőben ott lettem volna a helyszíneken. szóval élmény és élmény közt nagy különbség tud lenni.
- simi
- Nincs visszaút

Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Az élményhez nem a csinadratta kell, és nem is a sok hangfal.A film kell, hogy elvarázsoljon. Egy jó film egy 55 cm-es crt tv-n is maximálisan kikapcsol és szórakoztat.
ez a zenere is igaz
Sztereó erősitők
Akkor te az x.1-es rendszerek elterjedése előtt nem is szeretted a filmeket gondolom. Az élményhez nem a csinadratta kell, és nem is a sok hangfal.
természetesen szerettem. DE Te szívesen ülnél vissza egy merciből egy suzukiba?
Rengeteg jó filmet adtak az ünnepek alatt a tv-ben
bekap6od.gif ez a véleményem róla,ami persze nem neked hanem a tévéknek szól.asszem nem kell ecsetelnem,h miért...
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
Sztereó erősitők
Az ünnepeket a szüleimnél töltöttük vidéken. Nekik csak egy ilyen méretű crt tv-jük van, mindenféle házimozi nélkül. Rengeteg jó filmet adtak az ünnepek alatt a tv-ben, és engem ilyen feltételekkel is maximálisan szórakoztattak és kikapcsoltak.
na ja, a családi tűzhely melege sem elhanyagolható
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
Sztereó erősitők
én sem fogok a szuper hangzás ellenére sztereóban mozizni,mert nincs meg az élmény
Hát ez igen szomrú.
Akkor te az x.1-es rendszerek elterjedése előtt nem is szeretted a filmeket gondolom.
Az élményhez nem a csinadratta kell, és nem is a sok hangfal.
A film kell, hogy elvarázsoljon. Egy jó film egy 55 cm-es crt tv-n is maximálisan kikapcsol és szórakoztat.
Az ünnepeket a szüleimnél töltöttük vidéken. Nekik csak egy ilyen méretű crt tv-jük van, mindenféle házimozi nélkül. Rengeteg jó filmet adtak az ünnepek alatt a tv-ben, és engem ilyen feltételekkel is maximálisan szórakoztattak és kikapcsoltak.