Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MP3-lejátszók
MP3-lejátszók
Van egy Odys 1 GB -os MP3 lejátszóm, és semmi módon nem akarja fogadni a fájlokat, legyen az zene, kép, vagy bármi. Pedig a memóriáának még csak az 52%-a telt meg. Már a világon mindent kipróbáltam. Mit csináljak?
MP3-lejátszók
Úgy néz ki, nekem is iRiverem lesz....már csak azért is, mert Mpio-t még mindig nem kapni...
A Sennheiser PX 100-ast nézegettem...naggyon pofás!!!
Talán ráveszem magam, és abból is veszek egyet, ha ennyire jó!
Nekem lenne egy Sennheiser PX 100 ha valakit érdekelne.(Kifogástalan uj)Érdemei elismerrése mellett én megválnék tőle.
T06702200404
javascript:emoticon('')
smilie
Van egy Adás-vétel topic...
Üdv Lacy!
Engem érdekelne a dolog, ha még nem késő!
MP3-lejátszók
Ezek mellett van még iPod is! http://www.apple.com/ipod
Az iPod remek gép, de nem kifejezetten ugyanaz az árkategória
Aki nagyon durvulni akar, vegyen egy PSP-t (PlayStationPortable). DivX-et is lejátszik. Múúúhahahaha!
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
MP3-lejátszók
Úgy néz ki, nekem is iRiverem lesz....már csak azért is, mert Mpio-t még mindig nem kapni...
Nekem lenne egy Sennheiser PX 100 ha valakit érdekelne.(Kifogástalan uj)Érdemei elismerrése mellett én megválnék tőle.
T06702200404
smilie
Van egy Adás-vétel topic...
MP3-lejátszók
T06702200404
smilie
MP3-lejátszók
Hella!
Van valakinek MPio CL200-a? Lenne pár kérdeésem vele kapcsolatban:
Meddig bírja az aksija valójában? (gyártó szerint valami 30 óra ???)
Milyen minőségű a füles amit adnak hozzá?
A Hálozati adapter gondolom tölti az aksikat, de ha nincs benne aksi akkor hálózati adapterről műkődik-e vagy benne kell hogy legyen az aksi?
De ha valaki tud írni egy linket ahol részletes elemzést olvashatok az is jó lenne (magyarul vagy angolul). Előre is kösz!
MP3-lejátszók
Sziasztok!
Nekem egy RIO600-asom van, igaz csak 64 megás, de pici, igen jól szól, ahhoz képest, hogy lassan 2 éves lesz. Ami csak a külsején láccik meg mer gumiszerű a külső borítása és picit kopik. De alapvetően nem bántam meg.
Van még vkinek hasonló?
MP3-lejátszók
erről a sennheiserről kérhetnék beszámolot, mert már én is nézegettem amiota asszony elhagyta a sonymat. régen volt egy Sennheiser HD55-öm amit meg elloptak és utána vettem egy HD 65-öst, de olyan különbség volt közte, mintha egy marantz erősítő után vettem volna egy sokol rádiot. azota nem bitzok annyira akis füleseikben, és ezeket ki sem lehet probálni
Szerintem szenzációsan szól, részletező, finom hangzás, vannak mélyek és magasak, nagyon kiegyenlített fejhallgató. A neten rengeteg teszt van fent, én is ezekből tájákozódtam először és bíztam bennük, mert meg is vettem anélkül, hogy meghallgattam volna, pedig ezt ugye nem lenne szabad... Íme egy link:
http://www5.head-fi.org/forums/showthread.php?t=80512
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
MP3-lejátszók
OK.
Mpio nem volt...maradtama az iRivernél.
Itt fityeg a fülemen és egész meg vagyok elégedve vele...meg a hangzással.
...igaz én megtaláltam a régi Sony fülhallgatómat...
Az elején kattogós, reszelős hangot adott felpörgetés közben...aztán rájöttem, hogy az öcsém rosszuk rakta bele az aksikat...
Egyelőre tetszik és örülök a választásnak...aztán majd kiderül...
MP3-lejátszók
erről a sennheiserről kérhetnék beszámolot, mert már én is nézegettem amiota asszony elhagyta a sonymat. régen volt egy Sennheiser HD55-öm amit meg elloptak és utána vettem egy HD 65-öst, de olyan különbség volt közte, mintha egy marantz erősítő után vettem volna egy sokol rádiot. azota nem bitzok annyira akis füleseikben, és ezeket ki sem lehet probálni
MP3-lejátszók
Úgy néz ki, nekem is iRiverem lesz.
...már csak azért is, mert Mpio-t még mindig nem kapni...
MP3-lejátszók
Üdv!
Én is épp e kettőn gondolkodok éppem és nem tudok dönteni:
Az iRiver imp450 kb 32 e
az Mpio CL200 meg 21e.
Az utóbbiban nincs rádió, de az összes többi techniaki paramétere jobb az iRivernél.
Az öcsém persze az iRiverhez ragaszkodik.
Ti melyiket ajánljátok?
ber
Én végül is az iRiver 450-est vettem meg és egyáltalán nem bánom, nagyon szépen szól és eszméletlen sok a beállítási lehetőség. Mondjuk én gyorsan vettem hozzá egy Sennheiser PX 100 típ. fejhallgatót, mert nagyon nem szeretem ezeket a fülbedugós dolgokat... Szóval én merem ajánlani, az MPIO-t én is nézegettem, de akkor (kb. egy hónapja) még nem lehetett kapni, de szerintem az is egy jó vétel.
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
MP3-lejátszók
Üdv!
Én is épp e kettőn gondolkodok éppem és nem tudok dönteni:
Az iRiver imp450 kb 32 e
az Mpio CL200 meg 21e.
Az utóbbiban nincs rádió, de az összes többi techniaki paramétere jobb az iRivernél.
Az öcsém persze az iRiverhez ragaszkodik.
Ti melyiket ajánljátok?
ber
MP3-lejátszók
Valszeg iRiver lesz a dologból, leginkább a plusz rádió miatt, meg ez most kapható is.
MP3-lejátszók
Húgom most vett 1 Panasonic SL-CT510-est, szerintem elég jó. 25 körül volt.
Pana-kat dícsérik különben.
MP3-lejátszók
Amíg másra vártam az MM-ben láttam 25 körül egy Philipset (CDs) leárazva.
milyenek?
system
MP3-lejátszók
Sziasztok! Gondoltam nyitok egy ilyen topicot, mert még nem volt, igaz, kicsit gondban voltam vele, hogy ez HiFi-nek számít-e, de nem volt más kategória...
Szóval egy MP3-lejátszó vásárlásán töröm éppen a fejem, amit már tudok, az annyi, hogy CD-s és nem memóriás készüléket szeretnék és így a kör hosszas keresgélés után két készülékre szűkült:
iRiver iMP-450
iRiver
Ezt a lejátszót nagyon dícséri mindenki, szép, jó minőségű, szoftvere frissíthető (amire azonban még nem volt példa...), Sennheiser füles jár hozzá és rengeteg szolgáltatása van, az ára 31.900 Ft.
MPIO CL 200
MPIO
Ez egy új lejátszó, így eddig sok infót nem találtam róla. A német ''stereoplay'' nemrég tesztelt MP3-lejátszókat és ott jó minősítést kapott (61 pont a 100ból), az iRiver iMP-550 pedig 71-et, de az ugye kétszer annyiba is kerül. Íme a teszteredmények:
Stereoplay-teszt
Ez az MPIO csak szept. elején lesz kapható nálunk, de már most meg lehet rendelni, az ára 21e Ft körül alakul, ami nagyon szimpatikus, de sajnos nincs benne FM-rádió, ami nekem kellene.
Tehát a kérdés az, hogy szerintetek milyenek is mostanság az MP3-lejátszók, kinek milyen tapasztalata van velük, mit ajánlanátok, szóval melyik milyen?