Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
hallott már ilyet valaki?denom poa 4400 mono blokk
denon poa 1500 power
esetleg a "testvéreit"
1500
HIGH-END.
Sztereó erősitők
hallott már ilyet valaki?
denom poa 4400 mono blokk
denon poa 1500 power
esetleg a "testvéreit"
1500
HIGH-END.
Sztereó erősitők
Ez csak akkor autentikus, ha a Jó ebédhez szól a nótát hallgatja rajta az ember a hobbykertben úgy, hogy a szomszédok lehetőleg megőrüljenek tőle.
Ezé is wan nekem olomxoknyásacélmagwas táwcsöwes légpuskám.
Elsörangu rádjokilöwö kéxülék.
Sztereó erősitők
Most csak annyit, h két db laposelemmel az igazi és postás tejgumiwal köll odaerösiteni a Sokolhoz.
Ez csak akkor autentikus, ha a Jó ebédhez szól a nótát hallgatja rajta az ember a hobbykertben úgy, hogy a szomszédok lehetőleg megőrüljenek tőle.
Sztereó erősitők
egy egyszerű példa, hogy ugye mennyivel másabb hangulata van annak, hogy lóf@sz az ÖN seggébe vagy, hogy Lóf@sz a seggébe. Mert, ugye mennyivel másképp hangzik mindkettő, pedig a lényeg ugyanaz.
Lofax a seggedbe!
AI 500 nekem nem ér meg 100-at, de másnak biztos.
Nem roxx hangu was, de wéleményem xerint nem is tul jo. Tulságosan édeskés. Minden kurwajon xol rajta. Azaz hozzákölt és nem is keweset.
Az AI-k közül az 1000-es wolt a jo és kifujt.
Legközelebb wigyázok, h mit irjak Kaporkának.
Most csak annyit, h két db laposelemmel az igazi és postás tejgumiwal köll odaerösiteni a Sokolhoz.
Sztereó erősitők
Ezektől félek kicsit, mivel azon kevés erősítők közé tartozik, amit hamisítanak (ez azért mond valamit a minőségéről).
Azé hozzá lehet jutni eredetihez is. Igaz kb annyi rá az esély, mint egy Goodmans 601 axiom hangxoropárhoz. Azaz nulla.
Hát, most ezzel jól megnyugtatott!
Reméltem is, h sikerül boldogságot lopni önbe!
Bigi, Bigi te vén róka! Ennyi dősen sem tanultad még meg azt az alapszabályt, miszerint bizonyos helyzetekben nem önözünk, hanem magázunk?! Erre egy egyszerű példa, hogy ugye mennyivel másabb hangulata van annak, hogy lóf@sz az ÖN seggébe vagy, hogy Lóf@sz a seggébe. Mert, ugye mennyivel másképp hangzik mindkettő, pedig a lényeg ugyanaz.
Sztereó erősitők
Nekem nagyon sokáig wolt ilyenem.Mai éxxel semmi pizé nem wenném meg, föleg ennyiért nem.
Ha disznek kell, akkor oké. Ha zenét hallgatni és ragaszkodsz a csöwesekhez, akkor wagy Dynakot, wagy Mc Intost, de minimum 40 éwest. Az sem baj, ha romos. Ugyanis fel lehet öket ujitani, de kimenötrafot azota sem tudott csinálni jot senki.
Má perxe probálkozni sokan probálkoztak, de jot a washiány miatt nehéz tekerni...
Tehát, szted nem ér meg 100k-t egy AI S500? Nem kötekedésképp, csak hogy jól értelmezem-e a beírásod, mert elég jó hírnevet csapott neki anno a HFM.
A phono fokozata mennyire volt használható, minőségi darab? Mert, alkalom adtán lehet az erősítő nem egy minőségi darab, de ha a phono fokozat legalább a 100-150k kategória, akkor ...
egyébként én is szívesen fűteném a szobám 100k-ért egy ilyen Meki 275-tel, legalább is megnézném milyen meleget ad.
Sztereó erősitők
Ezektől félek kicsit, mivel azon kevés erősítők közé tartozik, amit hamisítanak (ez azért mond valamit a minőségéről).
Azé hozzá lehet jutni eredetihez is. Igaz kb annyi rá az esély, mint egy Goodmans 601 axiom hangxoropárhoz. Azaz nulla.
Nem baj, az a lényeg, hogy a Sokol rádiót nem hamisítják, és még be is tudom szerezni, ha akarom.
Ha pedig találok hozzá eredeti bőrtokot is, akkor aztán irigykedhet élete végéig.
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Nagyon xiwesen.
Ha wéletlen xert tenne ilyen, wagy hasonlo Mekire, akkor keressen meg nyugodtan és majd elirányitom oda, ahol tökéletesre be tudják állitani, illetwe meg tudják reparálni.
Ezektől félek kicsit, mivel azon kevés erősítők közé tartozik, amit hamisítanak (ez azért mond valamit a minőségéről). Vannak akik oda írják, hogy „replica”, de vannak akik az általuk urángyártottat eredetiként akarják eladni, egy ilyenért pedig nem szívesen adnék ki egy rahedli pénzt. Képről pedig nem tudom megállapítani, hogy eredeti-e.
Sztereó erősitők
Ezek a McIntosh 275-ösök léteztek 220 voltos kivitelben is, vagy csak az amerikai 110 voltosban?
Ezek még ugy kéxültek, h csak át kö kapcsolni a feszejt hátul.
Köszönöm!
Nagyon xiwesen.
Ha wéletlen xert tenne ilyen, wagy hasonlo Mekire, akkor keressen meg nyugodtan és majd elirányitom oda, ahol tökéletesre be tudják állitani, illetwe meg tudják reparálni.
Sztereó erősitők
Ezek a McIntosh 275-ösök léteztek 220 voltos kivitelben is, vagy csak az amerikai 110 voltosban?
Köszönöm!
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Ha disznek kell, akkor oké. Ha zenét hallgatni és ragaszkodsz a csöwesekhez, akkor wagy Dynakot, wagy Mc Intost, de minimum 40 éwest. Az sem baj, ha romos. Ugyanis fel lehet öket ujitani, de kimenötrafot azota sem tudott csinálni jot senki.
Má perxe probálkozni sokan probálkoztak, de jot a washiány miatt nehéz tekerni...
Sztereó erősitők
Ha valaki nem volna képben, kinéztem ez az erősítőt magamnak , de az egy dolog, hogy képről tetszik, de az meg másik dolog, hogy reálisan mennyit érhet egy ilyen állapotú erősítő?
Nekem nagyon sokáig wolt ilyenem.
Mai éxxel semmi pizé nem wenném meg, föleg ennyiért nem.
Sztereó erősitők
Ha valaki nem volna képben, kinéztem ez az erősítőt magamnak , de az egy dolog, hogy képről tetszik, de az meg másik dolog, hogy reálisan mennyit érhet egy ilyen állapotú erősítő?
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Az Aeron A4 integrált erősítőről mi a véleményetek? Azt olvastam, hogy ár/érték arányban nagyon ott van. A hangja milyen? Külsőre tetszik...
Én elégedett vagyok vele.
Szerintem menj el az Akusztikába és hallgasd meg.
Egy próbát megér.
Sztereó erősitők
Most ez olyan dolog,hogy mondani bármit lehet.Meg másnak lehet más tetszik.
Majd szerzek egy Shanlingot is és hazaküldöm,hogy meghallgassátok.
Én nem hallgattam egyiket sem.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Shanling A300-ba 8XSanken 2SA1295/2SC3264 tranzisztorok vannak.Hybrideknek csöves az előfok része.
Itt shanghaiban a Shanling és a Jungson kereskedők egymás mellett vannak.
Még a Shanling kereskedő is azt mondta,hogy a Class A Jungson JA88D hangja jobban tetszett neki,mint az A300-as Shanling.Azért ez jelent valamit.
Most ez olyan dolog,hogy mondani bármit lehet.Meg másnak lehet más tetszik.
Sztereó erősitők
Shanling A300-ba 8XSanken 2SA1295/2SC3264 tranzisztorok vannak.Hybrideknek csöves az előfok része.
Itt shanghaiban a Shanling és a Jungson kereskedők egymás mellett vannak.
Még a Shanling kereskedő is azt mondta,hogy a Class A Jungson JA88D hangja jobban tetszett neki,mint az A300-as Shanling.Azért ez jelent valamit.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Az Aeron A4 integrált erősítőről mi a véleményetek? Azt olvastam, hogy ár/érték arányban nagyon ott van. A hangja milyen? Külsőre tetszik...
Sztereó erősitők
A CAV-ban azt hiszem,hogy Toshiba tranyók vannak.
A CAV írta valahol,hogy ezek a világ legkisebb zajú tranyói.
Ha tévedek akkor bocs.Majd megkeresem az idézetet.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Mark Levinson?
shanling a3000
A tipusa nem 3000 hanem A300.
A weboldalon el van írva a tipusszám.
advance acoustic map 800 bipoláris mosfet
shanling a300-vagy a3000 nem tudom
cav a12 nem tudom
tud még valaki hasonló kvalitású hybrid "kínai" terméket.
és melyiken van power in-vagyis végfokként is működtethető legyen.
ezek közül melyik a tuti.
egy kicsit hülye kérdés tudom de aki hallotta valamelyiket.
a hybrideknek lágyabb hangja van mint az integráltaknak ha jól gondolom.
ja... jungson a88d
HIGH-END.