Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

Re: Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Aszpirin írta:
2021.04.15., csüt. 15:56
suminator968 írta:
2021.04.15., csüt. 15:31
Aszpirin írta:
2021.04.15., csüt. 06:47
Amit szerintem érdemes kipróbálni, az az, hogy a Tidal mellé veszel egy HRA streaming előfizetést, és nem saját lejétszóval, hanem egy jobb lejtszóval hallgatod, ami tartalmaz HRA-integrációs lehetőséget. Én végül ennél a megoldásnál kötöttem ki.
Lehet, hogy ez csak nekem új, de szivesen olvasnék róla bővebben, konkrétumokkal. :smile53:
Parancsod számomra óhaj: :D

részletes leírás itt: viewtopic.php?p=2410032#p2410032
képernyőképek itt: viewtopic.php?p=2410190#p2410190
további tapasztalatok itt: viewtopic.php?p=2411113#p2411113
... és itt: viewtopic.php?p=2411717#p2411717
... meg itt: viewtopic.php?p=2411773#p2411773
...és itt kettő is, ami árnyalja a képet: viewtopic.php?p=2414451#p2414451

(a lényeg: nagy sávszélességű, stabil, jó internet-kapcsolat kell hozzá, valamint a saját lejátszójától egyáltalán nem voltam elájulva. Audirvanában viszont hibátlan a hang!).

Szerk: két fontos dolog, ami változott a fentiek óta:
- a HRA Streaming kínálata igen nagy ütemben bővül, azóta rengeteg új album került fel
- a mi kis falunkba is mergérkezett azóta a jövő: tavaly nyáron lett gigabites (sőt 2 gibgabites) internetem.
Köszönöm! :smile53:
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Mathias »

robi20064 írta:
2021.04.15., csüt. 17:54
Video mar van, a cikk kesobb jon.
Kemény, azzal kiegyeztem volna MQA kapcsán, ha annyi van, hogy hi-res anyagot MQA-val kódolva legalább a CD minőség megvan, felette meg ha veszteséges is, de az kb mindegy. De így azért elég csúnya.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6002

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

suminator968 írta:
2021.04.15., csüt. 15:31
Aszpirin írta:
Amit szerintem érdemes kipróbálni, az az, hogy a Tidal mellé veszel egy HRA streaming előfizetést, és nem saját lejétszóval, hanem egy jobb lejtszóval hallgatod, ami tartalmaz HRA-integrációs lehetőséget. Én végül ennél a megoldásnál kötöttem ki.
Lehet, hogy ez csak nekem új, de szivesen olvasnék róla bővebben, konkrétumokkal. :smile53:
Parancsod számomra óhaj: :D

részletes leírás itt: viewtopic.php?p=2410032#p2410032
képernyőképek itt: viewtopic.php?p=2410190#p2410190
további tapasztalatok itt: viewtopic.php?p=2411113#p2411113
... és itt: viewtopic.php?p=2411717#p2411717
... meg itt: viewtopic.php?p=2411773#p2411773
...és itt kettő is, ami árnyalja a képet: viewtopic.php?p=2414451#p2414451

(a lényeg: nagy sávszélességű, stabil, jó internet-kapcsolat kell hozzá, valamint a saját lejátszójától egyáltalán nem voltam elájulva. Audirvanában viszont hibátlan a hang!).

Szerk: két fontos dolog, ami változott a fentiek óta:
- a HRA Streaming kínálata igen nagy ütemben bővül, azóta rengeteg új album került fel
- a mi kis falunkba is mergérkezett azóta a jövő: tavaly nyáron lett gigabites (sőt 2 gibgabites) internetem.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

suminator968
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2021.04.15., csüt. 15:57-kor.
Ok: elrontott idézetszint javítása
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1211

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Aszpirin írta:
Így én bármikor újra tudom indítani az előfizetésemet, tavaly egyszer meg is tettem. Csak épp értelmét nem látom.
Elolvastam a beszámolódat, azért is próbálkoztam.
Az a helyzet, hogy én is elengedtem. Valószínűleg nem fizettem volna elő rá amúgy sem, de egy próbát a kíváncsiság miatt megért volna. A Tidal meg megy tökéletesen, akkor ennek örülök.
A derék magyar ember ilyenkor azt gondolja, hogy izélje meg a fűnyíróját a Qobuz. :D
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Hozzászólás Szerző: Indy »

pali923 írta:
2021.04.14., szer. 22:46
robi20064 írta:
2021.04.14., szer. 19:19
Egyelore nincs, sot inkabb szigoritottak mint enyhitettek.
Köszi! :smile53: Hát ez annyira nem jó hír, de most egyelőre nagyon élvezem a Tidal választékát is. :D Eddig ha valahol láttam valami ajánlást, meghallgattam a tecsőn, most meg itt is megtalálom.
Azt viszont nem értem, hogy a qobuznak miért nem kell a pénzem, de hát ők tudják... gondolkodik.gif Kenjék a hajukra a zenéiket! :smile29:
Szerintem nem is olyan nagy baj ez. Bár, ha lenne ebből is családi csomag, a magyarok biztos jobban ráugranának. :rolleyes: :D
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

pali923 írta:
2021.04.13., kedd 07:30
Vagy 2 napja elkezdtem használni a Tidalt a lenti médiajátszós rendszeren, és egyelőre nagyon tetszik. :D Fel is merült bennem, hogy kipróbálnám a Qobuzt is. Viszont sehogy sem tudok regisztrálni itthonról. Magyarországot eleve elutasítja, vpn-nel meg nem hajlandó semmit csinálni. Ide is írja nekem, hogy vpn és proxy nem lehetséges. Mi lenne a furmányos megoldás?
Nekem tavalyelőtt még vpn-nel és paypallal (ami mögött magyar igazolt cím és magyar igazolt kártya van) sikerült még regisztrálni. Csak a regisztráció necces, ha azt már elfogadta, akkor utána már nem nézi, honnan hallgatod, vagyis a sem az előfizetéshez, sem a hallgatáshoz nem kell már konkrétan vpn. Így én bármikor újra tudom indítani az előfizetésemet, tavaly egyszer meg is tettem. Csak épp értelmét nem látom. A Qobuz egyszerűen szerintem annyira drága a Tidalhoz képest (25 euró vs 2990 ft havonta - érdemes kiszámolni), hogy nem éri meg az árát a többlet, amit nyújt, és nekem speciel komoly minőségi gondjaim is voltak vele Magyarországról hallgatva. Részletesebb beszámolókat is írtam ezekről az egy-két hónapos tesztekről a pc-s zenehallgatás topikban, ha visszakeresel, rátalálsz. Amit szerintem érdemes kipróbálni, az az, hogy a Tidal mellé veszel egy HRA streaming előfizetést, és nem saját lejétszóval, hanem egy jobb lejtszóval hallgatod, ami tartalmaz HRA-integrációs lehetőséget. Én végül ennél a megoldásnál kötöttem ki.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: s4tch »

robi20064 írta:
Egyelore nincs, sot inkabb szigoritottak mint enyhitettek. Regebben meg sikerult VPN-el es Paypal-al regisztralni, most mar az is tiltva van. Ha van VPN akkor ahhoz az orszaghoz tartozo bankkartyat ker ahonnan beleptel igy Revolut es tarsai szinten kilove.
Pár hónapja regisztráltam egy Transferwise (azóta Wise) fiókot, és egy belga IBAN számot adott meg a szolgáltató. Ez, + egy belga VPN sem működhet?

pali923
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:
Egyelore nincs, sot inkabb szigoritottak mint enyhitettek.
Köszi! :smile53: Hát ez annyira nem jó hír, de most egyelőre nagyon élvezem a Tidal választékát is. :D Eddig ha valahol láttam valami ajánlást, meghallgattam a tecsőn, most meg itt is megtalálom.
Azt viszont nem értem, hogy a qobuznak miért nem kell a pénzem, de hát ők tudják... gondolkodik.gif Kenjék a hajukra a zenéiket! :smile29:
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

robi20064 írta:
2021.04.14., szer. 19:30
Ugy tunik hogy valakinek sikerult par teszt hangmintat/filet elkodoltatni MQA-ba es ez altal utolagosan osszehasonlitani azokat az eredetivel. A Tidal-rol azota mar toroltek a tartalmat (talan ez annyira nem meglepo), de meg elotte elmentette ami szukseges, illetve a heten egy videot is meg akar jelentetni az elemzesrol.

Akit jobban erdekel:

https://www.head-fi.org/threads/tidal-m ... t-16283115
Kíváncsian várom a videót, gondolom jó kis leleplező anyag. A linkelt thread nagyon hoszzú, a lényeget nem ártana összefoglalni magyarul. Én odáig jutottam el, hogy a mérési eredményeit elküldte az MQA szervezetnek, hivatalos választ várva, mire azok letilttatták a Tildalról, és levetették az anyagait. Ha mindez igaz, akkor már ebből bárki levonhatja a következtetést.

(egyébként ez Tidal miatt itt is ontopik, meg persze a DAC-os topikban is...)

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Hátha valakit érdekel: beléptem egy más által üzemeltetett családi csomagba, és az évek óta használt fiókomból át akartam vinni a kedvenceimet (playlist, track, album, előadó, szumma ~7400 track).

3 lehetőséget találtam hirtelen:
1. megosztani mindent tidalon keresztül. Annak, akinek 1-2 playlistje van, tökéletes lehet, egyébként iszonyú macerás és időigényes.
2. Soundiiz - van ingyenes és fizetős verziója, rengeteg platformot ismer, tud fájlba exportálni, onnan importálni. Azonos platformokon belüli szinkronizációt vagy saját platformba való exportáláson, majd onnan importáláson keresztül, vagy csv/txt fájl exporton keresztül tud megoldani. Az ingyenes verzióval nem lehet fájlba exportálni, limitált (talán 200) tracket lehet szinkronizálni. Átlátható a felület, egyszerű a kezelés. Prémium felhasználónál be lehet állítani, hogy több szolgáltatás között is automatikusan szinkronizáljon. Miután csak tidalt használok, nekem csak egy 1 havi előfizetés kellett volna ahhoz, hogy átvigyem a zenekönyvtárat. Csak bankkártyával lehet fizetni, a fizetés több kártyával, több próbálkozás után is meghiúsult. Hogy ez a bankom vagy a soundiiz pénzügyi partnerének a hibája, azt nem tudtam megítélni, mindenesetre sajnálom, ezt szerettem volna használni.
3. TuneMyMusic - hasonló szolgáltatás, fapadosabb felülettel. Az ingyenes verzióval is lehet fájlba exportálni (teljes libraryt akár), importálásnál 1000 track a limit. Lehet paypallal fizetni, így ezt használtam. 8-10 perc alatt végzett a teljes adatbázis importálásával, csv formátumban letölthető listába pakolta az időközben elérhetetlenné vált trackeket. Csúnya, de funkcionális.

suminator968
V.I.P.
V.I.P.

La_Valse írta:
2021.04.12., hétf. 20:12
Én majd akkor fogok izgulni, ha a kalauz közli velem, hogy most sumi
otthonról vezeti a Napfény InterCity-t. :D
Szerencsére, ez az én időmben már nem fog bekövetkezni :D
Viszont Tidal szól a vezetőállásban Bose rendszeren :)

pali923
V.I.P.
V.I.P.

Vagy 2 napja elkezdtem használni a Tidalt a lenti médiajátszós rendszeren, és egyelőre nagyon tetszik. :D Fel is merült bennem, hogy kipróbálnám a Qobuzt is. Viszont sehogy sem tudok regisztrálni itthonról. Magyarországot eleve elutasítja, vpn-nel meg nem hajlandó semmit csinálni. Ide is írja nekem, hogy vpn és proxy nem lehetséges. Mi lenne a furmányos megoldás?

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 689

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Én majd akkor fogok izgulni, ha a kalauz közli velem, hogy most sumi
otthonról vezeti a Napfény InterCity-t. :D
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11007
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

bitrograde írta:
2021.04.12., hétf. 18:37
Azért azt se felejtsük el, hogy nem biztos, hogy a rádiós technikát (mikrofonokat, AD-konvertereket, stb.) sikerült hazatelepíteni. Így mielőtt a digitális technikát tesszük felelőssé mindenért, talán nem ártana a kérdést a maga teljességében megfontolni. Egyébként titkolózásról szó sem volt: a minap Bolla Milán maga mondta el élő adásban, hogy otthonról beszél.
Szerintem sem volt ez titok, hónapok óta rendszeresen bemondják az általam hallgatott rádiókban, hogy a műsort otthoni körülmények között gyártották, de néhány TV műsor is így készül. Nyilván nem telepítettek haza stúdió technikát, nem is lehetséges a rendszereket ilyen módon megbontani, no meg nyilván bíznak a helyzet normalizálásában és nem szeretnének az átmeneti problémák miatt komoly pénzeket elkölteni az amúgy is haldokló rádiók. Léteznek broadcast minőséget adó mobil szettek, de ezek vásárlása milliós kiadás lenne. Élő műsornál jelenleg sok helyen Skype beszélgetés zajlik (ez adja a legjobb minőséget az egyszerűbb megoldások között és viszonylag könnyen integrálható a stúdió rendszerekbe), vagy kompletten előre felveszik otthon, esetleg meg is vágják és a stúdióban teszik adásba. Néha találkozom telefonos próbálkozással is, de az nyilván nagyon bizonytalan és gagyi eredményt ad.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

tunerman írta:
2021.04.12., hétf. 18:07
Ide írom, nem a Tunerek topikba, mert ez az internetes adatvitellel összefüggő probléma.
Felfigyelten arra, hogy a Bartók Rádió müsorvezetői amikor beszélnek, akkor ki ki maradozik a hangjuk - mint a CD-k hibás olvasása esetében. sad.gif Egyik jóbaràtom ott ügyeskedik a rádióadók környékén, megkértem derítse már ki, hogy miért van ez így.
Visszahívott és azt mondta, hogy a müsorvezetők home office-ban dolgoznak, és az interneten keresztül vannak összekapcsolva a stúdióval. Így aztán a mindenkori netes rendszer számtalan digi kütyüje dönti el, hogy mit hallunk a müsorvezető otthoni szavaiból.
Azt a minőséget pedig ami a hagyományos rádióstúdiókban, mikrofonok és keverőpultok segítségével adásba ment, azt igencsak felejtsük el... :smile51:
TJ.
Azért azt se felejtsük el, hogy nem biztos, hogy a rádiós technikát (mikrofonokat, AD-konvertereket, stb.) sikerült hazatelepíteni. Így mielőtt a digitális technikát tesszük felelőssé mindenért, talán nem ártana a kérdést a maga teljességében megfontolni. Egyébként titkolózásról szó sem volt: a minap Bolla Milán maga mondta el élő adásban, hogy otthonról beszél.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2770

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Ide írom, nem a Tunerek topikba, mert ez az internetes adatvitellel összefüggő probléma.
Felfigyelten arra, hogy a Bartók Rádió müsorvezetői amikor beszélnek, akkor ki ki maradozik a hangjuk - mint a CD-k hibás olvasása esetében. sad.gif Egyik jóbaràtom ott ügyeskedik a rádióadók környékén, megkértem derítse már ki, hogy miért van ez így.
Visszahívott és azt mondta, hogy a müsorvezetők home office-ban dolgoznak, és az interneten keresztül vannak összekapcsolva a stúdióval. Így aztán a mindenkori netes rendszer számtalan digi kütyüje dönti el, hogy mit hallunk a müsorvezető otthoni szavaiból.
Azt a minőséget pedig ami a hagyományos rádióstúdiókban, mikrofonok és keverőpultok segítségével adásba ment, azt igencsak felejtsük el... :smile51:
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2535

Hozzászólás Szerző: supravox »

Ez zseniális😀😀
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2880
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Szalon írta:
2021.04.12., hétf. 14:05
Pont idevág az MBL lassan 10 éves reklámja... :rolleyes:

youtu.be/EN0fkNp4WLs
És tényleg... :D
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1501

Hozzászólás Szerző: Szalon »

Pont idevág az MBL lassan 10 éves reklámja... :rolleyes:

youtu.be/EN0fkNp4WLs
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

A Kirov operában felvett Diótörő albumon is van 2 vagy 3 helyen digitális nyesszenés. Ez Tidal-en is így van és Apple Musicon is. Sőt.. pár éve voltam karácsony előtt egy operett-előadáson, ahol ugyanez a felvétel ment, ez volt a zenei alap. Még ott is nyesszent :D
Már annyira megszoktam, hogy ha másik felvételt hallgatok, akkor rendesen hiányzik :D
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

vlaca
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 323
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: vlaca »

marconi írta:
2021.04.11., vas. 16:59
Ilyet már hallott valaki? 6. track... úgy van fent mint amikor ugrik a cd játszó. Vagy mint amikor karcos cd-t grabelnek. Röhej... Tidal menj már a pics@ba ezt az igénytelenséget.

83468C29-9773-4677-895C-7D7332A0038D.png
Az szép :napsut:
Egyszer belefutottam én is egy hibás track-be, megkérdeztem itt a fórumon hogy másnál is rossz-e, egyik emberke megnézte spotify-on, ott is ugyanígy, hibásan van fent :rolleyes:
Igazából a kiadó így küldi az "anyagot", arra nincs kapcitásuk hogy meghallgasság mit kapnak.
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb

Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340

"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2535

Hozzászólás Szerző: supravox »

sutemenyx írta:
2021.04.11., vas. 18:11
marconi írta:
Ilyet már hallott valaki? 6. track... úgy van fent mint amikor ugrik a cd játszó. Vagy mint amikor karcos cd-t grabelnek. Röhej... Tidal menj már a pics@ba ezt az igénytelenséget.

Mert ilyen zenét senki sem hallgat :D
Nekik is csak ezt az egy karcos cd-t sikerült valamelyik fészerből elővakarni a villáskulcsok meg a reszelők közül, korábban hézagolónak használták a lemezt. :D
Kb. az összes többi is ilyesmi színvonalú
Nem kell csodálkozni
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

marconi írta:

Mert ilyen zenét senki sem hallgat :D
Nekik is csak ezt az egy karcos cd-t sikerült valamelyik fészerből elővakarni a villáskulcsok meg a reszelők közül, korábban hézagolónak használták a lemezt. :D

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 351

Hozzászólás Szerző: marconi »

83468C29-9773-4677-895C-7D7332A0038D.png (3.09 MiB) Megtekintve 3304 alkalommal
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”