Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Bocs, hogy közbeszólok, de akkor én vagyok az az egy a 10-ből, akinek nem jött be a az olcsó ezüst teflonba bújtatva.
Pont olyan hangja van, amilyennek le szokták írni az olcsó ezüst hangját: agresszív, vékony, idegesítő. Egy darabig küzdöttünk, aztán szó szerint kidobtam a szemétbe. Ja, hogy az eladó topikjában sokan dicsérik?
Szia!
Ezzel a felhasználó névvel biztos nem vettél tőlem. Amúgy no problemo, nincs mindenütt jól szereplő vezeték. A kuka helyett visszaküldhetted volna.
Szép napot!
.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11156
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
...milyen ezüstöt lehet venni 750 Ft / méter áron?
Van az a keresztmetszet, ami kijön ennyiből tiszta ezüstből, persze szigetelés nélkül és közvetlenül gyárból rendelve, tehát kis mennyiség vásárlása nem lehetséges, általában 100 gramm a minimálisan kérhető tétel.
Kábelezzünk
Bocs, hogy közbeszólok, de akkor én vagyok az az egy a 10-ből, akinek nem jött be a az olcsó ezüst teflonba bújtatva.
Pont olyan hangja van, amilyennek le szokták írni az olcsó ezüst hangját: agresszív, vékony, idegesítő. Egy darabig küzdöttünk, aztán szó szerint kidobtam a szemétbe. Ja, hogy az eladó topikjában sokan dicsérik?
Ha ezt ennyire jól tudod miért vettél belőle ? A többi vásárló nyilván mind süket.
Kábelezzünk
Jumper kaosz szetszedes elott.
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel
Kábelezzünk
Keress rá a kábel apróban és készíts interjút néhány felhasználóval. Lemaradtál, van ilyen. Az ezüstnek kikiáltott "valami"-ből készült kábelek 10-ből 9 emberkénél beváltak. Van még új a nap alatt. Nahát...
Kábelezzünk
Hogyan lehet a kákán csomót keresni? Olcsón megveszed és drágán eladod.
Az audiofilll kábel készítés és forgalmazás alapelve.
.
Kábelezzünk
Elmondanád hogy milyen ezüstöt lehet venni 750 Ft / méter áron?? Ennyiért talán teflont lehet venni ,de ezüstöt biztos hogy nem! Max valami ezüstnek kikiáltott valamit!
Keress rá a kábel apróban és készíts interjút néhány felhasználóval. Lemaradtál, van ilyen. Az ezüstnek kikiáltott "valami"-ből készült kábelek 10-ből 9 emberkénél beváltak. Van még új a nap alatt. Nahát...
.
Kábelezzünk
Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat.
Elmondanád hogy milyen ezüstöt lehet venni 750 Ft / méter áron?? Ennyiért talán teflont lehet venni ,de ezüstöt biztos hogy nem! Max valami ezüstnek kikiáltott valamit!
fm szerintem folyóméter
- béres-jános
- Fórumlakó

- Értékelés: 298
Kábelezzünk
Úgy érzékelem, nehéz bármivel is mély benyomást tenni rád... Eclipse árú vezetékből ösvényt építeni, hát nem is tudom. Én inkább készülékekre és akusztikára költeném azt pénzt. Mélyen tisztelt hazai iparosainktól pedig kérnék próbára alapanyagot, amiből kiválasztanék egyet ösvényhez. Számomra a 2,5-ös UP-OCC tömör réz is elégségesnek bizonyult, persze kinek hol van a lélektani határ. Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat.
Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat.
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum
Úgy érzékelem, nehéz bármivel is mély benyomást tenni rád... Eclipse árú vezetékből ösvényt építeni, hát nem is tudom. Én inkább készülékekre és akusztikára költeném azt pénzt. Mélyen tisztelt hazai iparosainktól pedig kérnék próbára alapanyagot, amiből kiválasztanék egyet ösvényhez. Számomra a 2,5-ös UP-OCC tömör réz is elégségesnek bizonyult, persze kinek hol van a lélektani határ. Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat.
Volt már alkalmam magyarországi mesterek kábeleihez. A ww- re meg azt írtam nem tett rám elég jó benyomást. Ezt pontosítom. A hangja nem jó, az ára meg nagyon sok. Az elmúlt hetekben volt alkalmam kábeleket hallgatni. Így elég határozott véleményem alakult ki többféle vonalon. Egyik az ösvény anyaga lett.
- SoundMania
- V.I.P.

- Értékelés: 1290
Kábelezzünk
Volt már alkalmam magyarországi mesterek kábeleihez. A ww- re meg azt írtam nem tett rám elég jó benyomást. Ezt pontosítom. A hangja nem jó, az ára meg nagyon sok. Az elmúlt hetekben volt alkalmam kábeleket hallgatni. Így elég határozott véleményem alakult ki többféle vonalon. Egyik az ösvény anyaga lett.
Kábelezzünk
Na, mondj valami jót ! Hátha elcsábulok!
Úgyis épp "ösvényen" is gondolkodom.
Azt tervezem, a Wireworld Silver Eclipse 7- nél jobb kerül be. Azért ezt említem mert nemrég sikerült meghallgatnom , de nem tett túl jó benyomást rám.
.
Nem jó helyen guberálsz...
Azt tervezem, a Wireworld Silver Eclipse 7- nél jobb kerül be. Azért ezt említem mert nemrég sikerült meghallgatnom , de nem tett túl jó benyomást rám.
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Kábelezzünk
Pl. gyári kábel is amivel elégedett lehet az ember.
Itthon meg nem nagyon kapni sztem jó kábel alapanyagot.
.
-
Vendég
Kábelezzünk
Semmi pénzért nem is nagyon lehet.
Hogyan lehet a kákán csomót keresni? Olcsón megveszed és drágán eladod.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Pedig sokan vannak akiknek számít. Semmi pénzért nem rendelnének külföldről.
Semmi pénzért nem is nagyon lehet.
Mióta van WorldWideWeb, meg internet, meg posta, meg telefon, nem igazán számít, hol van a bolt.
Pedig sokan vannak akiknek számít.
Semmi pénzért nem rendelnének külföldről.
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Mióta van WorldWideWeb, meg internet, meg posta, meg telefon, nem igazán számít, hol van a bolt.
Pedig sokan vannak akiknek számít.
Semmi pénzért nem rendelnének külföldről.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Itthon meg nem nagyon kapni sztem jó kábel alapanyagot. Usában gyakoribb. Már megint az usa.....
Kábelezzünk
Ezért jó kerülni az együltre való féltucatnyi válogatást.
Nem érted a lényeget
Viszek hozzád hatfélét, cserélgetjük, az egyik csak jó lesz!
Néha Rudi bácsit is elkapja az őszinteség, emiatt ne haragudjunk rá! Amúgy persze nagy butaság, hogy "amihez hozzá tud férni", hiszen bármi megkapható a boltokban.
Itthon meg nem nagyon kapni sztem jó kábel alapanyagot. Usában gyakoribb. Már megint az usa.....
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Néha Rudi bácsit is elkapja az őszinteség, emiatt ne haragudjunk rá! Amúgy persze nagy butaság, hogy "amihez hozzá tud férni", hiszen bármi megkapható a boltokban.
Kábelezzünk
Mint fent olvasható, a "régen gyártott huzal" ideológiája pusztán a véletlen műve. Igen nagy különbségek érezhetők akkor is ha ugyanazt a kábelt kikötöm, kontaktusokat tisztítom, majd visszakötöm. Vagy pl., ugyanazt a kábelt kikötöm, majd 2 hét múlva visszakötöm. Vagy elhívom Cablest, kikötjük a kommersz rendszeremből a "PC-s zsínórokat" és bekötjük a Power-R kábeleket. Vagy kikötöm az egy éve bekötött Power-R kábeleket és visszakötöm a "kontaktus-pucolt" PC-s zsinórokat. A variációk száma végtelen, különbségek mindig lesznek, akár nagyok is.
Ezért jó kerülni az együltre való féltucatnyi válogatást.
.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Kábelezzünk
cables, on 01 Sept 2012 - 18:43, said:
Egyebekben mindenki olyan huzalból készít kábelt, ami van neki, vagy amihez hozzá tud jutni. Én véletlenül régí huzalokhoz jutottam hozzá, ennyi a történet.
-
Vendég
Kábelezzünk
Készülékenként is nagyon változó, hogy mennyire érzékeny a tápkábelre. Nekem van olyan készülékem és volt is, amelyikbe szinte mindegy milyen tápkábelt teszek ( és nem azért mert annyira rossz, hogy annak mindegy ), míg mondjuk az Ethosz rendszer rendkívül érzékeny volt rá.
Mint fent olvasható, a "régen gyártott huzal" ideológiája pusztán a véletlen műve. ....
Ha így gondolod, azzal nekem semmi bajom. Nem is igen érdekel. De ha elolvasod a Power-R topikban a vevők véleményeit, ők ezt nagyon másképp látják. Gondolom téged meg az nem érdekel. Kvittek vagyunk.
Kábelezzünk
Mint fent olvasható, a "régen gyártott huzal" ideológiája pusztán a véletlen műve. ....
Ha így gondolod, azzal nekem semmi bajom. Nem is igen érdekel. De ha elolvasod a Power-R topikban a vevők véleményeit, ők ezt nagyon másképp látják. Gondolom téged meg az nem érdekel. Kvittek vagyunk.
Kábelezzünk
....
Valamiért a készülékek nagyon érzékenyek a hálózati kábelre....
Ebben a témában nem csináltam nagy kutatást, csak kettőt mértem ossze egymassal, es mivel a ketto magyon hasonlo teljesítményt nyujtott, de arban majdnem haromszorosa volt a difi, igy az olcsóbb mellett maradtam.
(Tellurium Q Black / Atlas EOS 4DD)
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet