Ja, dehiszen ez az én tuneremmel volt
Akkor hogy lehetett a Vidivel ugyan ez?
Általános jelenség bizonyos készülékeken idővel?
Tehát a Tuned led és a freki kijelzés 5 századot csúszik

Ja, dehiszen ez az én tuneremmel volt

A kvarc áramkörben is vannak kondik, ha jól emlékszem
Ezt már pár éve boncolgattuk, pont egy Technics ST-SG650 kapcsán. Ez nem kvarc hiba, ez az FM detektor

A Vidim is ilyen volt és az egyik ST-GT 650-esem

Nem hasonlítgatom, mivel számomra már évtizedekkel ezelőtt kiderült az Ö1 jobb adásminősége.
Aki jó helyzetben van, (mint mondjuk T.J.) gondolom átkapcsolgat az Ö1-re, összehasonlítgatás képpen ...
Süti jóvoltából, örök hála Neki, minden kedves Fórumtársnak, családjaitoknak, szeretteiteknek Boldog Új Esztendőt kívánok!

Akkor Vidi!tunerman írta: ↑2023.12.23., szomb. 19:12Igen jól érted, amikor a muting szintje állítható, akkor az magával hozza a sztereó vétel kiterjesztett lehetőségét is.callcap írta: ↑2023.12.23., szomb. 19:05Köszönöm a gyors válaszokat!
Igen utána olvastam és akkum is van már de inkább műhelybe viszem mert ha lenne más is akkor ott rendben lesz!
Tunerman köszönöm az érhető magyarázatot ,igen a válaszban benne van hogy miért is jó a Videoton állíthatósága ha jól értem.
TJ.

Igen jól érted, amikor a muting szintje állítható, akkor az magával hozza a sztereó vètel kiterjesztett lehetőségét is.callcap írta: ↑2023.12.23., szomb. 19:05Köszönöm a gyors válaszokat!
Igen utána olvastam és akkum is van már de inkább műhelybe viszem mert ha lenne más is akkor ott rendben lesz!
Tunerman köszönöm az érhető magyarázatot ,igen a válaszban benne van hogy miért is jó a Videoton állíthatósága ha jól értem.

Van benne elem. Cserés. Olvass utána, egyszerücallcap írta: ↑2023.12.23., szomb. 18:54Sajnos eddig csak az órát nem tartotta most már az adókat is elfelejti!tamagaba írta: ↑2023.12.23., szomb. 18:44callcap írta: ↑2023.12.23., szomb. 18:38Visszatérve a mono vételre,sajnos a Videoton 7300 készülékem meghibásodott így most egy Denon Tu 235 Rd a vevőm, sajnos ez nem mindig képes a jelzett adót sztereóban venni, van egy jelensége, ha nincs rendes sztereó vétel akkor csak monoban szól, de csak akkor ha a auto/manual gombbal a manualt választom, ha sztereó vétel akadozik akkor a hang akadozik és csak monoban folyamatos a vétel és a hang is, a jelzett manual állásban! Auto állásban csak a biztos szereóvételű adók szólnak folyamatosan! A kérdésem az lenne hogy ez hiba vagy ez a készülék jellemzője? Köszönettel:Csaba
Mi a baja a Vidinek? Az meg lehetne javítani talán
Nézem a Denon belsejét, ennyire semmi nincs benne készüléket még nem láttam![]()
Természetesen javításra lesz küldve a Denon szükség megoldás amíg rendbehozatom a Vidit!
Sajnos eddig csak az órát nem tartotta most már az adókat is elfelejti!tamagaba írta: ↑2023.12.23., szomb. 18:44callcap írta: ↑2023.12.23., szomb. 18:38Visszatérve a mono vételre,sajnos a Videoton 7300 készülékem meghibásodott így most egy Denon Tu 235 Rd a vevőm, sajnos ez nem mindig képes a jelzett adót sztereóban venni, van egy jelensége, ha nincs rendes sztereó vétel akkor csak monoban szól, de csak akkor ha a auto/manual gombbal a manualt választom, ha sztereó vétel akadozik akkor a hang akadozik és csak monoban folyamatos a vétel és a hang is, a jelzett manual állásban! Auto állásban csak a biztos szereóvételű adók szólnak folyamatosan! A kérdésem az lenne hogy ez hiba vagy ez a készülék jellemzője? Köszönettel:Csaba
Mi a baja a Vidinek? Az meg lehetne javítani talán
Nézem a Denon belsejét, ennyire semmi nincs benne készüléket még nem láttam![]()