Ha visszaolvasunk, akkor a csinos kis piros masnival és átlátszó celofánba csomagolva a szart most is te kezdted el dobálni, hozzád se szóltam, meg sem említettelek.fapaci írta: ↑2022.08.11., csüt. 12:25Beletrafáltál, mert néhány napja elővettem a sok éve elcsomagolt lemezjátszómat és megbízásból lemezritkaságokat digitalizálok éppen. Számítógéppel!Amúgy igazad van, tényleg hihetetlen, hogy valakinek mindenről ugyanaz jut eszébe. Nem tudom, erre mi a megoldás. Szerencsére nem minden témára jellemző a dolog, fotós, utazós, túrázós és egyéb sporttémákban még nem talált meg Viktor.
Ha beleolvasol a Robi által belinkelt tartalomba, végig az általad korábban istenített OCXO-ról van szó (mára viccesnek tartod és szitokszóvá vált), annak fontosságáról és azon keresztül IS próbálják kideríteni mi az ok-okozat az ethernet kábelek/switchek hatásai és a reprodukált hang között. Mostanában meg éppen nevetség tárgyává próbálod tenni ezt minden egyes hozzászólásoddal, aki lineárisan tápol, reclock-kol, szoftvert hegyez. Pedig a világban vannak, akik kőkemény munkaórákat áldoznak az életükből erre akár hobbistaként, akár cégek fejlesztőiként.
Szóval dobálgasd csak nyugodtan a kis ajándék bonbonjaidat, nehogy a fejedre essen vissza.