Nem célszerű? Akkor mindent mindenhova cipeljek? Tizenéve, mikor hangdoboz-keresésben voltam, minden forgalmazónál csak a dobozt tudtam meghallgatni ki tudja milyen és mekkora légtérben - amik mind nagyobbak már alapterületre is, mint a szobám -, bármilyen, de nem egyforma csillapítású helyiségben (volt közöttük századfordulós táglaházi polgári lakásból, panelpincéből, panel sokadikon lévő lakásból, vagy éppen modern irodaház aljában kialakított hallgató helyiség vagy 3-4 mellmagas tégla(?)fallal „elhatárolt” szekcióval, de 100+ négyzetméternyi egybe alapterülettel ...fülelek írta: ↑2023.09.11., hétf. 23:41Az a doboz 82dB/W. Kb.90dB ha 2 méterről hallgatod. Zenétől meg tőled függ, hogy elég ez, vagy sem. Nekem kevés lenne. Különben sem célszerű olyasmit megvenni, amit nem tudsz előtte meghallgatni, vagy pont ez a sport benne, hátha jó lesz?
Ne csodálkozz, hogy nem kapsz ennél pontosabb választ.
Az vajon miben segít bárkit? Mi a közös pont azon kívül, hogy hallok valamit, mert a levegőben terjednek a hangszórók által keltett hullámok? Hogy hozok így közös nevezőre egy Bowers-t, ProAcot, Focalt vagy Dynaudiot? És akkor még a mindenkinél mindenféle eltérő villanygépekről nem emlékeztem meg: Rotelek (Bowers-szel), fogalmam sincs mik a ProAc-kal, tüskéken álló Jadis-ok a Focalok előtt, akkor éppen légpárnán ficergő Dynaudiók Hivoxokkal, Shakti kő, fagyasztott cd és ezerféle, akkor épp divatos „varázslat” ...
Szóval nagyon nem látom a közös nevezőt.
Sport ...
Az eladás, az a sport. A vétel az lutri.