Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2543

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: mishow »

jameg még annyi hogy lesz 1 technics sh ge90 equalizer
szerintem nem kell a hifi-be, csak a 80-as évek szerint, másrészt nem tudod használni.

Szerintem se!
Csak ronthatsz vele a hangzáson - szerintem :kiraly:

dawedee
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dawedee »

meg még esetleg bejöhet a képbe pc-be hangkártya de arra most nem hiszem hogy lenne pénz meg nemis tudom hogy mennyire fontos

dawedee

Sztereó erősitők

Akkor max továbbadom valakinek jó pénzért már ha kell még valakinek ilyen A hangfal 50ezer használtan állvánnyal együtt, erősítőket tudod, lejátszó 27ezer és akkor még a kábelek hát nem tudom olyan szinten legyenek mint a rendszer :kiraly: tehát árban is

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

jameg még annyi hogy lesz 1 technics sh ge90 equalizer ismerőstől kapom szinte ingyen :kiraly: amúgy nem kéne
Ez remélem csak dísz lesz... Egyrészt szerintem nem kell a hifi-be, csak a 80-as évek szerint, másrészt nem tudod használni.

A kábeleken agyalok.

Annyit még elárulnál, h mennyi zsetont szánsz a cuccra max, és h ebből mennyit tesz ki a hangfal (az erősítő(k)nek kb tudom az árát)?

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

dawedee

Sztereó erősitők

jameg még annyi hogy lesz 1 technics sh ge90 equalizer ismerőstől kapom szinte ingyen :kiraly: amúgy nem kéne

dawedee

Sztereó erősitők

Hát lenne hozzá 1 Pioneer DV-410es dvd lejátszó de a számítógépre is rá lenne kötve. A hangfalak kb 1,1-5m-re lennének.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Akkor a 2 Yamaha közül lesz valamelyik attól is függ hogy mennyit akarok kábelekre költeni de azon még egyeltalán nem gondolkoztam pláne hogy semmit nem értek hozzá
Mi lenne a pontos felállás? B&W dobozok, Yami erősítő... Forrás mi lesz? CD ésvagy PC, esetleg LP? Kb (+- 1m) milyen messze lesznek a hangdobozok a többi cucctól?

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

dawedee

Sztereó erősitők

Hát a H/K pedig jó lett volna no mindegy így jártam. Kis szemetek pedig minden második képen ott a 2. zóna távja :kiraly: mondjuk nem mintha érintene mert valószínűleg úgyse használnám de sose lehet tudni.

Akkor a 2 Yamaha közül lesz valamelyik attól is függ hogy mennyit akarok kábelekre költeni de azon még egyeltalán nem gondolkoztam pláne hogy semmit nem értek hozzá

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Erősítő akkor Yamaha lesz inkább újat veszek és nem járok  úgy mint ahogyan pár napja hogy használtan nézek és elviszik előlem  :kiraly: rx-497 vagy 797  ? a 797 megér 15-20 ezerrel többet mint 497 már csak ezt nem tudom, hangfal meg a b&w 602 s3 lesz azis tuti.
Amivel többet "tud" a 797-es, az a kicsit nagyobb teljesítmény, CD-direct kapcsoló (497-esen meg source direct van...), meg felvételi kimenetkapcsoló. Sok képpel, és egy-két leírással ellentétben a 2. zóna távja nem tartozék. (Sem a 797-esehez, sem a 497-eshez.) Nekem nem biztos, h megérne 15-tel többet (surce direct folyamatosan be van kapcsolva, külön CD direct nekem nem kell, és ha esetleg zenei aláfestés kell egy itthoni zenés táncesthez, akkor is megállja a helyét). De ezt csak én mondom.

Sajnálom, h nem jött össze a másik.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

De elnéztem, bocs :kiraly:
Véletlenül a sima erősítő, az AX-497 adatait néztem. Abban nincs rádió.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

rx-497 vagy 797  ? a 797 megér 15-20 ezerrel többet mint 497 már csak ezt nem tudom, hangfal meg a b&w 602 s3 lesz azis tuti.
Szólni nem hallottam.
Az vixont elgondolkodtató, hogy a 497-nek jobbak a technikai adatai (komoly áramfelvétel, 250-es csillapítási tényező, nagyobb súly, stb)
Már ha nem néztem el valamit :kiraly:

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Volt egy tesztelés a minap, melynek a végeredménye ez lett:

Sorrend:
Pontszámok:
Stereo erősítők:
1,Creek Evo--36 pont-Átlag:9
2,Jungson JA88D-AB--33 pont-Átlag:8,25
3,Jungson JA88E--30 pont-Átlag:7,5
3,Vincent SV-129--30 pont-Átlag:7,5
5,Jungson JA66C--26 pont-Átlag:6,5
6,NAD 315BEE--23 pont-Átlag:5,75
7,Jungson Hedo WG-AMP 80-II--22 pont-Átlag:5,5
8,Korsun KS99--16 pont-Átleg:4
9,CA640--12 pont-Átlag:3

Olvasni is lehet a tesztmetódusról és véleményekről ITT, amely árnyalja a pontozást valamelyest.

Ezek között van 40ezer alatti újonnan, és 100ezer alatti újként és használtban.

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

dawedee

Sztereó erősitők

Erősítő akkor Yamaha lesz inkább újat veszek és nem járok úgy mint ahogyan pár napja hogy használtan nézek és elviszik előlem :kiraly: rx-497 vagy 797 ? a 797 megér 15-20 ezerrel többet mint 497 már csak ezt nem tudom, hangfal meg a b&w 602 s3 lesz azis tuti.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

A konkrét típust nem ismerem, de az általam eddig hallott Yamaháknál mélyhangokban nem volt hiány! Sőt.... Az én régi házimozim már-már zavaróan sok mélyet nyomott.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Így maradt a yamaha rx-797 valaki nem tudna erről valami véleményt mondani? ...
Dawedee!

Itt találsz egy rövidke véleményt az rx-497-esről (nem tudom, h a banánhüvelybe milyen banándugót akar beledugni, aki a véleményt írta, én simán használom 4mm-essel). Remélem segít még egy picit.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

:kiraly:

dawedee

Sztereó erősitők

Az lehet...

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Végülis csak ugyanazok az emberek nézik ezt is...

dawedee

Sztereó erősitők

Sziasztok!

Erősítő és hangfalvásárlás előtt állok. Eddig 1 h/k 3480 volt tervbe használtan nagyon jó árért de lemaradtam róla :kiraly: Így maradt a yamaha rx-797 valaki nem tudna erről valami véleményt mondani? Hangfalnak B&W 602 s3 lenne, erről hallottam jót is meg rosszat is. 15m2 a szobám kb. Elektronikus zenét hallgatnék (trance, progressive esetleg techno) szóval a mélyek eléggé fontosak és egyenlőre mélynyomó nélkül szeretném megúszni az egészet. Így ezzel a felállással megoldható lenne szerintetek, vagy valamit változtassak?

Másik topicban már kérdeztem hasonlókat de gondoltam megkérdem ittis remélem nem gond.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! 
Mennyivel jobb fejhallgató erősítőn fülesezni, mint egy aránylag normálisabb sztereo erősítő füles kimenetén?
Van valakinek ezzel tapasztalata?
Előre is köszi!

Üdv

Sokkal...:kiraly:

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Sziasztok! 
Mennyivel jobb fejhallgató erősítőn fülesezni, mint egy aránylag normálisabb sztereo erősítő füles kimenetén?
Előre is köszi!

Üdv

Látom neked csak a füles maradt.Kifosztottak ma.

Egyenlőre még minden megvan.
Hallgatom még egy picit, aztán lassan dobozolok.

Remélem bejön ez a füles project. Legalább akkusztikai gondom nem lesz. :kiraly:

UPSakku.hu

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Sziasztok! 
Előre is köszi!

Üdv

Látom neked csak a füles maradt.Kifosztottak ma. :kiraly:

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Sziasztok!

Előre is köszi!

Üdv

UPSakku.hu

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Köszönöm szépen  infókat!Nagyon hasznosak.Nem halottam még sajna,ezért is érdeklődtem utána.A külföldi sajtókat bújva is vannak ilyen vélemények mint ami írtál a sterilséggel kapcsolatban,de általában csak pozitívan írnak róla.Kinek mi tetszik,van aki szerint pont a hagyományos erősítők színezik a hangot,és emiatt jobban szereti a legtöbb hallgató.A tápkábel,és az RF problémát főleg a 8-as modellel kapcsolatban hozták fel,állítólag a 9.02 már kevésbé szenved ettől a problémától.Állítólag.
Tothn evvel is rendelkezik. Keresd meg.

Már megkerestem privátban,és átbeszéltük a dolgokat. :kiraly:

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: csövi »

Köszönöm szépen infókat!Nagyon hasznosak.Nem halottam még sajna,ezért is érdeklődtem utána.A külföldi sajtókat bújva is vannak ilyen vélemények mint ami írtál a sterilséggel kapcsolatban,de általában csak pozitívan írnak róla.Kinek mi tetszik,van aki szerint pont a hagyományos erősítők színezik a hangot,és emiatt jobban szereti a legtöbb hallgató.A tápkábel,és az RF problémát főleg a 8-as modellel kapcsolatban hozták fel,állítólag a 9.02 már kevésbé szenved ettől a problémától.Állítólag.
Tothn evvel is rendelkezik. Keresd meg.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”