Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Erről nekem is a H/K ugrott be.
Még az Arcam is játszhat...
Köszi a válaszokat!
A H/K HM erölködőknek is ilyen a hang karaktere, vagy inkább csak a stereokra jellemző ez??
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Erről nekem is a H/K ugrott be.
Még az Arcam is játszhat...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Stereo erölködőt szeretnék venni.
Febr 15-ig még akciós a Jungson JA66C.
Ettől jobbat ennyi pénzért nem hiszem,hogy találsz még hasznéltban sem.
BP.-n hol lehet megfülelni ezt a Jungsont?
SZVSZ Bodor Ferinél.
Sztereó erősitők
Pl. Jászberényben is.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Sztereó erősitők
Szerk:
De most, hogy meghosszabbítottad az akciót, elgondolkodtam...
Van még ja66c? És dp880a? Tényleg kíváncsi lennék rájuk.
Még van belőle valamennyi.
Az M1 nagyon jó páros a Jungsonnal.
Párszor kipróbáltuk.
A Heed-el is kiválóan párosítható.
Majd egyszer,ha szegeden jársz,akkor majd megmutatom a mi körülményeink között.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Látod ezért zavar,hogy nem az M1-el hallgattad meg a múltkor.Egyébként jók a denonok,de 40-ért nehéz lesz találni.
Mert az eltüntette volna a két erősítő közti különbséget? Vagy megfordította volna?
Tényleg nem értem. Szerintem bármilyen dobozzal ugyanaz lett volna a különbség a kettő erőlködő közt. Max a mértéke lenne változó... hogy mennyit enged megmutatni a doboz a mögötte lévő elektronikáról.
Szerk:
De most, hogy meghosszabbítottad az akciót, elgondolkodtam...
Van még ja66c? És dp880a? Tényleg kíváncsi lennék rájuk.
Sztereó erősitők
A Denonok általában nem lágy hangkarakterrel rendelkeznek???Az enyém igen...
De, de nyílván modell-függő.
Nem hinném, hogy ugyanolyan hangja lenne egy sztereónak, mint egy HM vasnak.
Sztereó erősitők
Én a régebbi denon-okat tudnám javasolni a múltkori hallgatózásom alapján.
A Denonok általában nem lágy hangkarakterrel rendelkeznek???
Az enyém igen...
Sztereó erősitők
Látod ezért zavar,hogy nem az M1-el hallgattad meg a múltkor.
Egyébként jók a denonok,de 40-ért nehéz lesz találni.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Webáruház:
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Stereo erölködőt szeretnék venni. Abban kéne a segitségetek hogy milyen márkában gondolkodjak ha szempont az hogy kemény, feszes, (ütős de jól megfogott mélyek,szép magassak) hang karakterrel rendelkezzen? H/K, Arcam, NAD, CA??? merre induljak el halgatozni?
Használt cuccban gondolkodok 50-60 E körül...
Remélem érthető a kérdésem :lol!: :lol!:
Zene: Bluzzz, Jazz, s lájtosabb Rock (Metal).
Előre is köszi a válaszokat
szerencsére úgy alakult hogy meg tudom hallgatni őket együtt
Ez a legjobb, csak a saját füledre hallgass! :kiraly:
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Sztereó erősitők
szerencsére úgy alakult hogy meg tudom hallgatni őket együtt
Ez a legjobb, csak a saját füledre hallgass! :kiraly:
Sztereó erősitők
Na az jó hír hogy nem kell mellé sub :kiraly:
Hangfal-erősítő párosításról meg annyit hogy szerencsére úgy alakult hogy meg tudom hallgatni őket együtt aztán majd utána meglátom.
Sztereó erősitők
15 négyzetméterre nem kell sub a 602-es mellé, mert iszonyatos energiákat tud lökni önmagában is.
Ezt én is tanúsíthatom,nekem 18 nm-es szobában bőven elég volt a 602 mélye.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
dawedee.
Nem akarok bele vau-vau.
De az apróban BÓTAJÓZSEF fórumtársunk hirdet egy Marantz 7000. vasat amivel én is szemezgettem egy időben...
De maradt a sok.egy... :kiraly:
A hangfal kanócokat érdemes megnézni az aprókban is, mert általában mindig cserél valaki kanócot.
De a Neotech KS-0821 kanóc elég jó (ezen a szinten).
Egyébként a dvd játékos ha még nincs meg akkor gondolkozz egy kicsit a megvételén... nem a legjobb a hangja, viszont sokkal több erénye van mint hátránya (de ez egy kicsit off).
már csere alatt van a Marantz.
Viszont a Yamaha Bower páros-hát nem is tudom. Mindkettő meglehetősen kemény magassal bír. Amikor Yamit hallottam Bowerrel, az pocsékul szólt.
15 négyzetméterre nem kell sub a 602-es mellé, mert iszonyatos energiákat tud lökni önmagában is.
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Sztereó erősitők
dawedee.
Nem akarok bele vau-vau.
De az apróban BÓTAJÓZSEF fórumtársunk hirdet egy Marantz 7000. vasat amivel én is szemezgettem egy időben...
De maradt a sok.egy... :kiraly:
A hangfal kanócokat érdemes megnézni az aprókban is, mert általában mindig cserél valaki kanócot.
De a Neotech KS-0821 kanóc elég jó (ezen a szinten).
Egyébként a dvd játékos ha még nincs meg akkor gondolkozz egy kicsit a megvételén... nem a legjobb a hangja, viszont sokkal több erénye van mint hátránya (de ez egy kicsit off).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Oké akkor megyek oda olvasgatni
ha pc-re lesz ugye rákötve akkor jelentős különbség lesz a pc-n hallgatott zene és a pioneeron hallgatott zene között?? (alap hangkártyával)
Igen. És az sem mindegy, hogy milyen progit használsz, de erről bővebbet a számítógépes zenehallgatás topicban.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Sztereó erősitők
ha pc-re lesz ugye rákötve akkor jelentős különbség lesz a pc-n hallgatott zene és a pioneeron hallgatott zene között?? (alap hangkártyával)
Igen. És az sem mindegy, hogy milyen progit használsz, de erről bővebbet a számítógépes zenehallgatás topicban.
Sztereó erősitők
Akkor nem lesz duplakábelezés :kiraly: Még 1 olyan kérdés hogyha pc-re lesz ugye rákötve akkor jelentős különbség lesz a pc-n hallgatott zene és a pioneeron hallgatott zene között?? (alap hangkártyával)
Sztereó erősitők
Azért nem írtam árat hogy mennyi marad kábelekre mert nem tudom milyen árban mennek :kiraly: . Amúgy ennek a kettős kábelezhetőségnek mennyivel van nagyobb előnye a sima kábelezéssel szemben?
Jó ez az oldal amit linkeltél
Azt mondják a nagyok, h jobb lesz tőle a hang. Én még sosem próbáltam, mert amelyik hangfalamon dupla-aljzat van, valójában az sem alkalmas bikábelre, mert a dobozon belül rövidre van zárva a csati. (Erre vigyázz Te is, mert hazavághatja az erősítőt, ja, meg 2x annyi kábel, ami 10m-ekkel már nem játék.)
Csak egy meglátás: szvsz minél nagyobb keresztmetszetű kábelt vegyél. Javaslom a 4nmm körülit.
Örülök, h tetszik az oldal. :kiraly:
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Sztereó erősitők
Azért nem írtam árat hogy mennyi marad kábelekre mert nem tudom milyen árban mennek :kiraly: . Amúgy ennek a kettős kábelezhetőségnek mennyivel van nagyobb előnye a sima kábelezéssel szemben?
Jó ez az oldal amit linkeltél
Sztereó erősitők
Akkor max továbbadom valakinek jó pénzért már ha kell még valakinek ilyen A hangfal 50ezer használtan állvánnyal együtt, erősítőket tudod, lejátszó 27ezer és akkor még a kábelek hát nem tudom olyan szinten legyenek mint a rendszer :kiraly: tehát árban is
Ebből még nem tudtam meg, h mennyi gempa marad kábelre...
Tekintve, h nem kevés, 10m hangsugárzókábel kell, 12-14e környékén megúsznád.
Én egy, kábelekkel foglalkozó weboldalt ismerek (a többiek lehet, h mondanak még 1-2 ötletet), a kácsát. Itt találsz IC-t, hangsugidrótot, meg esetleg ami kell.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood