Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

rózsasándor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: rózsasándor »

Cyrus cuccok 
horánszky u. 10.

http://www.hangter.hu/

Kösz a címet...gondolom voltál már náluk...

rózsasándor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Köszönöm a gyors reagálást....én sem tudom,hogy illik-e vagy sem a reklám,de szerintem ebben az esetben segítségkérésnek lehet tekinteni ami a helyet illeti és nem reklámnak....
amúgy volt szerencsém hallgatni egy barátomnál és azóta gondolkodom benne.
Valóójában én Marantz párti vagyok és ő is de amit ő is mondott hogy az igazi "hifisták" nem nagyon gonodlkodnak maratzban stereóügyileg,ami nem azt jelenti hogy nem jók csak ami igazén jó az az már fotintmilliókba kerül és sajnos nem tartozom azon emberek közé aki megengedhet magának egy olyat...igazából még a 100-ezres kiadás is meggondolandó viszont az én belátásom általába zenei dolgokban az,hogy 1-et és jót ha drágább akkor is érdemesebb...persze nem minden drága márka éri meg az árát...

Elnézést a helyesírási hibákért csak gyorsan próbálok reagálni az üzenetekre és néha mellé ütök...

rózsasándor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Ha ragaszkodsz a cyrushoz, akkor érdemes lenne meghallgatnod valahol. Nem tudom, mennyire illik itt reklámozni, én a Dob utcai Akusztikában hallgattam többször is Cyrus cuccokat, egész jók voltak. Az eladó segítőkész és hozzáértő, biztosan tud segíteni típusokban is.

Köszönöm a gyors reagálást....én sem tudom,hogy illik-e vagy sem a reklám,de szerintem ebben az esetben segítségkérésnek lehet tekinteni ami a helyet illeti és nem reklámnak....
amúgy volt szerencsém hallgatni egy barátomnál és azóta gondolkodom benne.
Valóójában én Marantz párti vagyok és ő is de amit ő is mondott hogy az igazi "hifisták" nem nagyon gonodlkodnak maratzban stereóügyileg,ami nem azt jelenti hogy nem jók csak ami igazén jó az az már fotintmilliókba kerül és sajnos nem tartozom azon emberek közé aki megengedhet magának egy olyat...igazából még a 100-ezres kiadás is meggondolandó viszont az én belátásom általába zenei dolgokban az,hogy 1-et és jót ha drágább akkor is érdemesebb...persze nem minden drága márka éri meg az árát...

Speti53
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Speti53 »

Cyrus cuccok

horánszky u. 10.

http://www.hangter.hu/

Alces-3-6 > Oppo DV980H(hiVOX) > ETHOSZ RTP > Forever CLB > Scrofa Mblock > Clarus Dimension~Cat7 > Klipsch RF82
AlcesOne > CA Azur 840C > Forever XLR > CA Azur 840A~V2 > Nordost-SuperFlatline MkII > Clarus Proteus(hiVOX.mod)

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Nem tudom, mennyire illik itt reklámozni, én a Dob utcai Akusztikában hallgattam többször is Cyrus cuccokat, egész jók voltak. Az eladó segítőkész és hozzáértő, biztosan tud segíteni típusokban is.
Itt mindent és mindenkit szabad reklámozni.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1211

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Abszolut egyetértek veled.Én is olyan barátomtól ismerem az eby-t aki már vásárolt és neki is pozitív a véleménye. most is egy pár dologra licitál..csak azért írtam az eby-t,mert, amint már említettem a tapasztalatok,meg hogy a németek vigyáznak a dolgaikra és jó állapotú dolgokat árulnak.Persze kivétel mindig van...
azért köszönöm a véleményeket meg a segítséget mindenkinek..még ár-kategória ügyben kérnék segítséget,hogy mi a jó ár egy cyrus esetében és tipusban is jó ha vannak ötletek.Mert olvastam ilyet-is meg olyat is,hogy a sima III-as jobb mint a IIIi????

Előre is kösz mindenkinek minden hozzászólást

Amúgy egyetértek ami az itthoni vásárt illeti hogy itthoni emberkének menne a pénz stb...

Ha ragaszkodsz a cyrushoz, akkor érdemes lenne meghallgatnod valahol. Nem tudom, mennyire illik itt reklámozni, én a Dob utcai Akusztikában hallgattam többször is Cyrus cuccokat, egész jók voltak. Az eladó segítőkész és hozzáértő, biztosan tud segíteni típusokban is.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

rózsasándor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Én már elég sok dolgot vettem az ebay-en, igaz, többnyire kisebbeket. cd-ket, drótokat, ilyesmit. Azért vettem olyan eredeti cd-t, ami Angliából házhoz szállítva volt feleannyi, mint itthon a boltban. De pl. a Triangle hangfalam is onnan származik (szintén féláron és újként!), csak a szállítást kellett megszervezni. Időnként fantasztikus dolgokat lehet nagyon olcsón találni, de a szállítási költség néha nagyon sok, és ezzel elveszik a remélt előny. Nagyon sok eladó van több ezer üzlettel, akinek 100%-os pozitív értékelése van, ezekben azért nyugodtan meg lehet bízni.
Szerencsével van esély, pl. most konkrétan kinéztem egy drótot az usából, van akinél 50$ a szállítási költség, van ahol csak 11, ugyanarra. Türelem kell hozzá, sok idő a keresgéléshez, és sok szerencse a jó fogáshoz.

Abszolut egyetértek veled.Én is olyan barátomtól ismerem az eby-t aki már vásárolt és neki is pozitív a véleménye. most is egy pár dologra licitál..csak azért írtam az eby-t,mert, amint már említettem a tapasztalatok,meg hogy a németek vigyáznak a dolgaikra és jó állapotú dolgokat árulnak.Persze kivétel mindig van...
azért köszönöm a véleményeket meg a segítséget mindenkinek..még ár-kategória ügyben kérnék segítséget,hogy mi a jó ár egy cyrus esetében és tipusban is jó ha vannak ötletek.Mert olvastam ilyet-is meg olyat is,hogy a sima III-as jobb mint a IIIi????

Előre is kösz mindenkinek minden hozzászólást

Amúgy egyetértek ami az itthoni vásárt illeti hogy itthoni emberkének menne a pénz stb...

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1211

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Én már elég sok dolgot vettem az ebay-en, igaz, többnyire kisebbeket. cd-ket, drótokat, ilyesmit. Azért vettem olyan eredeti cd-t, ami Angliából házhoz szállítva volt feleannyi, mint itthon a boltban. De pl. a Triangle hangfalam is onnan származik (szintén féláron és újként!), csak a szállítást kellett megszervezni.
Időnként fantasztikus dolgokat lehet nagyon olcsón találni, de a szállítási költség néha nagyon sok, és ezzel elveszik a remélt előny. Nagyon sok eladó van több ezer üzlettel, akinek 100%-os pozitív értékelése van, ezekben azért nyugodtan meg lehet bízni.
Szerencsével van esély, pl. most konkrétan kinéztem egy drótot az usából, van akinél 50$ a szállítási költség, van ahol csak 11, ugyanarra. Türelem kell hozzá, sok idő a keresgéléshez, és sok szerencse a jó fogáshoz.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: richies »

hat ha 60%-ert adjak ,s sok jo pontja va naz eladonak, megeri kintrol, amugy nem

sajat velemeny
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Bizony.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: mishow »

Minek adnád a pénzedet a külföldinek,aki itthon árulja lehet nagyobb szüksége van a pénzre.Amúgy meg nem olcsóbb kint sem,és még nagyobb a rizikó.Szerintem.Itt van,meg tudod hallgatni,nézni....
+ a posta költsége és kockázata

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Igen arra gondoltam...
közben az eby-jen is nézelődtem állítólag érdemesebb kintről vásárolni...ez nem jeleenti azt hogy esetleg az itthoni nem lenne jó...csak ezt hallásból írom...

köszönöm a linket megnéztem és tény hogy szép állapotban van csak engem is az erősítő része érdekelne, lejátszóm már van...és persze az ár is fontos.... tudom,hogy a jót meg kell fizetni ...
Minek adnád a pénzedet a külföldinek,aki itthon árulja lehet nagyobb szüksége van a pénzre.Amúgy meg nem olcsóbb kint sem,és még nagyobb a rizikó.Szerintem.Itt van,meg tudod hallgatni,nézni....

rózsasándor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Itt a fórumon is van eladó,ha a Cyrus-ra gondoltál. 
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=14440

Igen arra gondoltam...
közben az eby-jen is nézelődtem állítólag érdemesebb kintről vásárolni...ez nem jeleenti azt hogy esetleg az itthoni nem lenne jó...csak ezt hallásból írom...

köszönöm a linket megnéztem és tény hogy szép állapotban van csak engem is az erősítő része érdekelne, lejátszóm már van...és persze az ár is fontos.... tudom,hogy a jót meg kell fizetni ...

rózsasándor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Igen arra gondoltam...

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!!! 
először is Üdvözlök mindenkit a fórumon...
örülök,hogy sikeresen regisztráltam..szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek már egy jó pár napja böngészem a netet és nem nagyon találok syrus erősítőket

Az nem cyrus ???
http://www.cyrusaudio.com/content.asp?ContentID=21

rózsasándor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Sziasztok!!!

először is Üdvözlök mindenkit a fórumon...
örülök,hogy sikeresen regisztráltam..szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek már egy jó pár napja böngészem a netet és nem nagyon találok syrus erősítőket
ha netán valakinek van valamilyen ötlete szivesen olvasnám...

Tisztelettel
a betyár

Marci,az eb
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Marci,az eb »

Jaja, az Etalon a PMA-320A volt, éppen hallgatom is a sajátomat. Esetleg eladom, úgyhogy ha valakit komolyan érdekel, zargasson priviben.

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: forgi »

Ez a Denon hosszú éveken át volt a régi Hifi Magazin etalon erősítője, igazi britt hang.Az alap Sony-kat nem szokás magas szinten emlegetni,
Szvsz kár volt elszalasztani itt a fórumon egy jó kis Luxman-t 20 alatt, de talán még mindig van itt egy jó Denon!

A Hifi magazin etalonja nem a Denon PMA-320 volt???
Persze még akkor is lehet jó a PMA-260 is.

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

kisvizi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kisvizi »

Keresgéltem közben, HARMAN KARDON HK-610?Használtan elégjó árban van. Olyan 30körül.

az elég korrekt kis erölködö,de egy picit sok érte.Olyan 25 alatt valahol jobb lenne.

"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"

Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!

MIFtIli
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: MIFtIli »

Keresgéltem közben, HARMAN KARDON HK-610?
Használtan elégjó árban van. Olyan 30körül.

kisvizi
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

legyen új.
1 kiloig biztos jó,de a mai új erösitök között elég nehéz ezért a pénzért jót találni.
Használtban 30-40 ezer ft között biztos találsz valami használhatót.

Bayerdynamic DT 990

MIFtIli
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

legyen új.

kisvizi
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Árban mennyi az a kategória amit még "kiszolgál"? (hangszórókra gondolok én most)ha lehet ilyet kérdezni...

Használt vagy új?

Bayerdynamic DT 990

MIFtIli
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Árban mennyi az a kategória amit még "kiszolgál"? (hangszórókra gondolok én most)
ha lehet ilyet kérdezni...

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”