Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

doky! 
Ez inkább erénye az erősítőnek.

Én is így érzem.

Kicsit megkergettem és csak pislogtam hogy egy kis alig több mint 4 kg-os vasból ilyen és ekkora hang képes elvándorolni a dobozokhoz.
És a dinamika az nem semmi.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

doky!

Ez inkább erénye az erősítőnek.

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: orionr »

doky!
Jó erősítő az! Az én 860-am dinamikusabb, de hangzásra ua. Az új erősítőm nem ér 6x annyit mint a Denon, az árat figyelembe véve.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

A magasa ebben a kategóriában ilyen korú gépeknél mindnek kevesebb lesz mint amire számít az ember...Ez nem hiba hanem a korral járó fejlődés és elvárás...Anno nem volt szokás, legalábbis ebben az alsó szegmensben ennyire a magasakra hajtani...Ha megnézed a mai gépek mind magasabbra vannak engedve , nem általános de megfigyelhető dolog...Sztem ez a fejlődéssel arányosan emelkedett, vagy nem tudom mire vélni, talán a nagyobb felbontású rendszerek miatt .A régi Tannoy dobozomnál, Moja Bower dobozánál, a Pioneer erősítőnél sb...mind meglehetett figyelni ezt az egy dolgot.Terük jó volt, dinamizmus is volt bennük, de a részletekben épp a magasak hiányossága miatt annyira nem jeleskedtek.De mint írtam nem általánosítható megfigyelés, de nekem ez jött le.Mindezek ellenére azért van pár régi gép amitől néhány új, órákat vehetne...
Nos egy kicsit megint nem volt korrekt a fogalmazásom...

Tehát nem keveslem a magasakat, csak szokatlan volt a fülemnek a változás.
Mivel most már kezdünk összemelegedni, e3gyre jobban meg tudom fogalmazni a dolgokat (persze az én ködös módomon).
A lényeg hogy nem akar többet megmutatni mint ami ott van (nem akar "csillogni"), és megmutat olyan dolgokat amiket eddig nem hallottam.
És kezdek ráérezni hogy mennyivel másabb a dinamikája a zenéknek.
Nyilván nem lehet összehasonlítani nagyobb vasakkal, de a maga kategóriáján belül szerintem elég jó helyet foglalhat el...

Tehát nem tudom hogy miben jó vagy nem jó, de nekem bejön a zene.
Hogy a végén kezdjem: hosszú, közös, RÖGÖS út kezdete wink2.gif smile.gif 
Ha jól emlékszem, mintha egy 260-as Denont vettél volna?
Nos az a régi HFM referencia erősítője volt, direkt az ő ajánlásukra hozta be a Ramovill.
Klasszikus angol hifi hang, hiába japán. Nem véletlen hogy tetszett!

Hát bizony a HM nálam is lassanként szorult háttérbe, és mára meg is szűnt. A meglévő H/K régi ProLogic erősítőm sztereora van bekötve. biggrin.gif

Igen az aláírásomat még nem javítottam (de hamarosan megteszem), és igen Denon PMA 260-as vasacska.
A mozi nálam is csak szinte zenékre volt használva, és a jelen állás szerint ezt is megvontam tőle.

Zenét eddig is szerettem hallgatni, de most szabályosan sajnálom kikapcsolni mikor az asszony tévézni akar.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ne itt politizáljatok hahóóó

Vendég

Sztereó erősitők

Én csak olyan embereket tudok példának felhozni akiknek dolgozok.
Van pár olyan gazdagabb emberke aki azt várja mikor csukja be a kapuit a vasmű meg a környékbeli sok embert foglalkoztató cégek,hogy olcsón hozzájussanak dolgokhoz.Az olyanoknak mint nekik csak jobb lesz!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ha nem lesz munkahelyük az embereknek meg pénzük se akkor az olcsó holmi se fog fogyni. Inkább csak az olyanoknak lesz mégtöbb pénze akik most se szegények és azok meg inkább a drágább holmikat fogják venni.

Az biztos,hogy a piac átrendeződik,de ez nekünk még jól is jöhet.A vásárlók sokkal jobban át fogják gondoloni,hogy mi éri meg nekik a legjobban.

A drága termékek piaca is zsugorodni fog.Lásd autóeladás.
Januárban minden márka forgalma erősen visszaesett,tehát nincs igazad.

Vendég

Sztereó erősitők

Ha nem lesz munkahelyük az embereknek meg pénzük se akkor az olcsó holmi se fog fogyni.
Inkább csak az olyanoknak lesz mégtöbb pénze akik most se szegények és azok meg inkább a drágább holmikat fogják venni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Én még nem érzem de ha igy lesz is tudom mit fogok csinálni.

Én is.
Elhúzok kínába egy időre.

Bocs az offért.

Megpróbálok szerezni egy két jó áron lévő eladható kategóriába tartozó készüléket.
Sajnos az USD árfolyammal nem tudok mit kezdeni,de így hogy nincsenek kereskedőink,
keményen alkudni fogok és jó ár/érték arányban megpróbálunk behozni cuccokat.

Vendég

Sztereó erősitők

Én felfogom csak leirtam a tapasztalataimat.
Nem akarlak elkeseríteni,de elég rossz évek várnak mindenkire.
Sajnos én már érzem.

Én még nem érzem de ha igy lesz is tudom mit fogok csinálni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Nem akarlak elkeseríteni,de elég rossz évek várnak mindenkire.
Sajnos én már érzem.

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Eqx »

Azért én anno még azt hallottam a "nagyoktól" hogy 100-150 felett kezdődik az erősítő...
Akkor én kb fejhallgató erősítőt használok
Szerencsémre az M1S eleve megfogott mélyekkel
rendelkezik.

Rediscover music

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: orionr »

Feldernek igaza van, de ő már több százezres kategóriában gondolkodik. Persze, hogy ezek az erősítők jobbak egy negyed áron lévővel, csak tényleg kevesen engedhetik meg maguknak, tehát nem is szabad összehasonlítani egymással.
Azért ezek a régi Denonok érik az árukat, mert nagyon zenei erősítők.

Vendég

Sztereó erősitők

Denonból egy jót hallottam az PMA-2000 volt az nagyon jó volt Yamaha AX-1090 hasonlitottuk össze vele ugyanabban a rendszerben simán verte azt a Yamit.Kis Denonok nem tetszettek egyik se nagyon.
Az a baj Felder, hogy képtelen vagy felfogni, milyen az, ha valakinek havonta szűkösen kiszámított forintokból kell élnie, és ebből "ellopni" filléreket a hobby-jára...
Persze, igaz amiket írsz, csak épp akinek ennyi pénze van hifire, annak bizony egy ilyen BestBuy alapcucc megvétele óriási öröm.
Félre ne értsd, nem bántani akarlak, csak picit próbálj meg ilyen fejjel is gondolkodni!

Egyet értek...Feldernél az a baj, ő már nagyon a saját nagy gépeihez és a saját ízléséhez viszonyít...Nem tud más agyával gondolkodni...amiket mond igaz, csak nem mindenki teheti meg, h ezt az ösvényt kövesse...

Vendég

Sztereó erősitők

Vendég

Sztereó erősitők

Denonból egy jót hallottam az PMA-2000 volt az nagyon jó volt Yamaha AX-1090 hasonlitottuk össze vele ugyanabban a rendszerben simán verte azt a Yamit.Kis Denonok nem tetszettek egyik se nagyon.
Az a baj Felder, hogy képtelen vagy felfogni, milyen az, ha valakinek havonta szűkösen kiszámított forintokból kell élnie, és ebből "ellopni" filléreket a hobby-jára...
Persze, igaz amiket írsz, csak épp akinek ennyi pénze van hifire, annak bizony egy ilyen BestBuy alapcucc megvétele óriási öröm.
Félre ne értsd, nem bántani akarlak, csak picit próbálj meg ilyen fejjel is gondolkodni!

Das ist korrekt herr maister

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: mishow »

Vendég

Sztereó erősitők

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Egyébként én is délelőtt beüzemeltem a kis Denon-t és csak pislogtam... ....
Nagy a valószínűsége annak hogy a mozi még jobban hanyagolva lesz ezek után...
Tehát én nagyon örülök a választásomnak, és meg vagyok elégedve.
De ez még csak egy hosszú (közös) út kezdete

Hogy a végén kezdjem: hosszú, közös, RÖGÖS út kezdete

Ha jól emlékszem, mintha egy 260-as Denont vettél volna?
Nos az a régi HFM referencia erősítője volt, direkt az ő ajánlásukra hozta be a Ramovill.
Klasszikus angol hifi hang, hiába japán. Nem véletlen hogy tetszett!

Hát bizony a HM nálam is lassanként szorult háttérbe, és mára meg is szűnt. A meglévő H/K régi ProLogic erősítőm sztereora van bekötve.

Vendég

Sztereó erősitők

A magasa ebben a kategóriában ilyen korú gépeknél mindnek kevesebb lesz mint amire számít az ember...Ez nem hiba hanem a korral járó fejlődés és elvárás...Anno nem volt szokás, legalábbis ebben az alsó szegmensben ennyire a magasakra hajtani...Ha megnézed a mai gépek mind magasabbra vannak engedve , nem általános de megfigyelhető dolog...Sztem ez a fejlődéssel arányosan emelkedett, vagy nem tudom mire vélni, talán a nagyobb felbontású rendszerek miatt .A régi Tannoy dobozomnál, Moja Bower dobozánál, a Pioneer erősítőnél sb...mind meglehetett figyelni ezt az egy dolgot.Terük jó volt, dinamizmus is volt bennük, de a részletekben épp a magasak hiányossága miatt annyira nem jeleskedtek.De mint írtam nem általánosítható megfigyelés, de nekem ez jött le.Mindezek ellenére azért van pár régi gép amitől néhány új, órákat vehetne...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Egyépként az állapota mondhatnám kifogástalan csak a táv nincs hozzá.
Mivel láttad, és remélem meg is hallgattad (hallgatod).. és ha tetszik akkor meg kell venni.

Egyébként én is délelőtt beüzemeltem a kis Denon-t és csak pislogtam...
Nagyon tetszik.
Mivel otthon még nem tudtam kipróbálni a dobozaimat sztereó vassal, ezért még jobban hajtott a kíváncsiság.
Hát az első dolog hogy nagyot szól (2x50w-os infót találtam róla, és szerintem meg is közelíti azt).
A második dolog ami nagyon tetszett az hogy nem "fényez-csillog", hanem csak nyugodtan teszi a dolgát (itt-ott túl nyugodtan, de meg kell még szoknom).
Szerintem ideális párja a Philips cd játékosnak.
A tere nem változott olyan mértékben mint amire számítottam (a HM vasamnak is elég tűrhető ez a képessége), de sokkal megfogottabb és pontosabb a zene.
Nagy a valószínűsége annak hogy a mozi még jobban hanyagolva lesz ezek után...
Érdekes dolog hogy a magasak nincsenek "túlspirázva" (erőltetve) és a mélyek testesebbek (nem is hiányzott a sub egy cseppet sem).

Tehát én nagyon örülök a választásomnak, és meg vagyok elégedve.
De ez még csak egy hosszú (közös) út kezdete.

Remélem.

Vendég

Sztereó erősitők

Az áramfelvételre visszatérve nem akarok egy erőművet leszívni azért. Az erősítőn meg 270W áramfelvétel van írva, csak azt nem értem hogy hogyis van az hogy 2X190W-ot írnak teljesítménynek róla. Egyépként az állapota mondhatnám kifogástalan csak a táv nincs hozzá.
Egyik végfokomé 1700W

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1211

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: pali923 »

A legjobb univerzális táv, amivel találkoztam, az egy Sony volt, amit a vaterán vettem kemény ezer forintért, újan. Mindent vitt, és annyi kockázatot is megér...
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Vendég

Sztereó erősitők

Yess!!!

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Egyik zenén sem hátrány.

Válasz küldése