Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Sztereó erősitők
Sziasztok!Találtam a Vaterán egy Harman/Kardon HK3480 as stereo erősítőt a villám ára 80000 ft ebből talán még valamennyit le lehetne faragni!Az érdekelne hogy valakinek tapasztalat erről a készülékről!Néztem ez 2x120 w-ot ír 8 Ohm-on!Ez már jó lehet!Egyéként a Harmanoknak milyen a hangja!Mélyei milyenek?Kategóriájában ez milyen erősítő?Előre is köszi!
Elég jókat írogattak róla külhoni lapokban, de nem hallottam.
Viszont 80-ért már szerintem kicsit ... tehát én lehet hogy nem ezt választanám. :lol!:
Egyébként a H/K-ra jellemző jó mély szekció és "nyitott tér".
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Sziasztok!Találtam a Vaterán egy Harman/Kardon HK3480 as stereo erősítőt a villám ára 80000 ft ebből talán még valamennyit le lehetne faragni!Az érdekelne hogy valakinek tapasztalat erről a készülékről!Néztem ez 2x120 w-ot ír 8 Ohm-on!Ez már jó lehet!Egyéként a Harmanoknak milyen a hangja!Mélyei milyenek?Kategóriájában ez milyen erősítő?Előre is köszi!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
kösziez tényleg nagyon hallgatható vas :lol!:
örülök, hogy tetszik.
Akkor nem beszéltem hülyeséget.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
köszi
ez tényleg nagyon hallgatható vas :lol!:
Sztereó erősitők
Hello,
van valakinek tapasztalata az alábbi erősítőkkel?
- Myryad Z140
- Rotel RA-02
(Vagy egyéb ötlet ebben a kategóriában?)
Üdv.
nagyon hosszútávú nincs, de ismerem őket nagy vonalakban.
A hangfal a kérdéses, mert a 2 típus teljesen eltérő karakterű. A Rotel nyugodtabb, lekerekítettebb, a Myryad pörgősebb, gyorsabb. De ha jól emlékszek, akkor ezek nem egy kategóriába tartoznak, a Myryad jóval drágább cucc, s nekem sokkal jobban is tetszik.
Nos, végül is a Myryad (Z140) lett sztereóra váltásom eredménye. Kb. fél órája hallgatom, az első benyomások nagyon kellemesek. Annak ellenére, hogy a D10F-ek inkább hm hangfalak, nagyon meghálálják a "kiszolgálást". Kinyíltak, lekerült róluk a lepel (vagy fátyol)...
Az eladónál kis (42-es) Dínókkal hallgattuk néhány percig - most biztos meg leszek kövezve - nekem jobban tetszik a swansokkal.
(Remélem lesz alkalmam jó kis teszteken összemérni a tudását másokkal...)
Üdv.
Az egy nagyon jó gép,gratula hozzá!
Sztereó erősitők
Nos, végül is a Myryad (Z140) lett sztereóra váltásom eredménye. Kb. fél órája hallgatom, az első benyomások nagyon kellemesek. Annak ellenére, hogy a D10F-ek inkább hm hangfalak, nagyon meghálálják a "kiszolgálást". Kinyíltak, lekerült róluk a lepel (vagy fátyol)...Az eladónál kis (42-es) Dínókkal hallgattuk néhány percig - most biztos meg leszek kövezve - nekem jobban tetszik a swansokkal.
Üdv.
Gratulálok és nagyon örülök, szerintem jó választás.
Milyen kábelekkel vannak összekötve?
IC: Kácsa Epert Line
Hangfal: Swans (gyári hangfalkábel a swans d10f-hez)
Tudom, van még fejlesztenivaló kábelvonalon is...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Nos, végül is a Myryad (Z140) lett sztereóra váltásom eredménye. Kb. fél órája hallgatom, az első benyomások nagyon kellemesek. Annak ellenére, hogy a D10F-ek inkább hm hangfalak, nagyon meghálálják a "kiszolgálást". Kinyíltak, lekerült róluk a lepel (vagy fátyol)...Az eladónál kis (42-es) Dínókkal hallgattuk néhány percig - most biztos meg leszek kövezve - nekem jobban tetszik a swansokkal.
Üdv.
Gratulálok és nagyon örülök, szerintem jó választás.
Milyen kábelekkel vannak összekötve?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Hello,
van valakinek tapasztalata az alábbi erősítőkkel?
- Myryad Z140
- Rotel RA-02
(Vagy egyéb ötlet ebben a kategóriában?)
Üdv.
nagyon hosszútávú nincs, de ismerem őket nagy vonalakban.
A hangfal a kérdéses, mert a 2 típus teljesen eltérő karakterű. A Rotel nyugodtabb, lekerekítettebb, a Myryad pörgősebb, gyorsabb. De ha jól emlékszek, akkor ezek nem egy kategóriába tartoznak, a Myryad jóval drágább cucc, s nekem sokkal jobban is tetszik.
Nos, végül is a Myryad (Z140) lett sztereóra váltásom eredménye. Kb. fél órája hallgatom, az első benyomások nagyon kellemesek. Annak ellenére, hogy a D10F-ek inkább hm hangfalak, nagyon meghálálják a "kiszolgálást". Kinyíltak, lekerült róluk a lepel (vagy fátyol)...
Az eladónál kis (42-es) Dínókkal hallgattuk néhány percig - most biztos meg leszek kövezve - nekem jobban tetszik a swansokkal.
Üdv.
Sztereó erősitők
Most az adás vétel topicban az a Harman 970 le az nagyon megfogott!odáig vok annyira tetszik!Bár ez 20 ezerrel olcsóbb mint a 970le :lol!:
Én is CAV dobozokkal próbáltam.Tökéletes hozzá.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
"Hát nálam még csak elmenne mert inkább rockot szeretem de nálunk be be csúszik egy kis elektronikus zene és RnB is!Széles a zenehalgatási paletta !lol.gif !lol.gif !lol.gif De hát mindek vagyok válogatós"
Ezekre a stílusokra tökéletes megoldás lehet. Az új ára 120-130 körül lehetett amúgy.
Most az adás vétel topicban az a Harman 970 le az nagyon megfogott!odáig vok annyira tetszik!Bár ez 20 ezerrel olcsóbb mint a 970le :lol!:
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
"Hát nálam még csak elmenne mert inkább rockot szeretem de nálunk be be csúszik egy kis elektronikus zene és RnB is!Széles a zenehalgatási paletta !lol.gif !lol.gif !lol.gif De hát mindek vagyok válogatós"
Ezekre a stílusokra tökéletes megoldás lehet. Az új ára 120-130 körül lehetett amúgy.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
Sziasztok!Láttam a vaterán egy Harman/Kardon HK3470 Stereo erősítőt!Kinézetre gyönyörű de kérdés mit tud?Milyen lehet?Villámáron lenne 55000 Ft!Nem kevés de nagyon szép,persze tudom,hogy nem külalak alapján kell erősítőt választani :lol!: De ugyis a nézelődés stádiumában vagyok :taps:
Hallani nem hallottam ezt a H/K-t, de az tuti hogy nagyon szép...
És érdemes figyelembe venni hogy az itt említett 2x100w az valóban annyi is lehet.
Igen engem is megfogott a kinézete!Ezek a Harmanosok tudnak valamit
Nem rossz erősítő a 3470. Érdekes cucc, mert a mozit keverik a sztereóval. Van rajta subkimenet, wrat 3d-s hangzás, hogy egy pár fronttal is jó lehessen a mozi.
Nagy teljesítmény, dinamika, de popósabb-rockosabb zenére való.
Hát nálam még csak elmenne mert inkább rockot szeretem de nálunk be be csúszik egy kis elektronikus zene és RnB is!Széles a zenehalgatási paletta De hát mindek vagyok válogatós
Sztereó erősitők
Igen engem is megfogott a kinézete!Ezek a Harmanosok tudnak valamit :lol!:
Ezeket olvasgasd:
audioreview
Olvasnám én de nem magyar :taps: De azért köszi!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Sziasztok!Láttam a vaterán egy Harman/Kardon HK3470 Stereo erősítőt!Kinézetre gyönyörű de kérdés mit tud?Milyen lehet?Villámáron lenne 55000 Ft!Nem kevés de nagyon szép,persze tudom,hogy nem külalak alapján kell erősítőt választani :lol!: De ugyis a nézelődés stádiumában vagyok :taps:
És érdemes figyelembe venni hogy az itt említett 2x100w az valóban annyi is lehet.
Nem rossz erősítő a 3470. Érdekes cucc, mert a mozit keverik a sztereóval. Van rajta subkimenet, wrat 3d-s hangzás, hogy egy pár fronttal is jó lehessen a mozi.
Nagy teljesítmény, dinamika, de popósabb-rockosabb zenére való.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
Igen engem is megfogott a kinézete!Ezek a Harmanosok tudnak valamit :lol!:
Ezeket olvasgasd:
audioreview
Sztereó erősitők
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
nem volt semmim eddig!hallani hallottam persze már élőbe profi hangrendszert, de összehasonlítási alapon nem igazán van...
ezért is kérdezek tőletek, mert teljesen meg vagyok lőve ilyen téren
zenét nem hallgatnék róla, filmet néznék (DVD-lejátszóról vagy PC-ről) + Xbox360
6x4-es a szobám (tetőtéri) és lehetőleg újat szeretnék
később persze tervezek hátsó hangfalakat is + egy mélynyomót, de a keret most azokra már nem lesz elég
köszi a segítséget
Ebben az esetben én HM (házimozi) vasat javasolnám neked.
Amit lehet 2.0-ban hallgatni, de a sztereót nem lehet sokpontegyben... :lol!:
Tehát inkább a HM topicban kellene kérdezned.
20-24nm-re azért nem biztos hogy egy új alap vas jó választás...?
Egyébként használtban nagyon jó vasakat lehet most jó áron megfogni (hibátlanok, és nem érdemez azért fizetni 20-30%-ot hogy te bonthasd ki a dobozt).
Sztereó erősitők
Miket hallottál eddig ill mid volt eddig?
És a szokásos kérdések: milyen zene, mekkora tér, használt vagy új, stb-stb.
Olvass vissza a topicban és lehet hogy találsz kiindulási pontokat. :lol!:
nem volt semmim eddig!
hallani hallottam persze már élőbe profi hangrendszert, de összehasonlítási alapon nem igazán van...
ezért is kérdezek tőletek, mert teljesen meg vagyok lőve ilyen téren
zenét nem hallgatnék róla, filmet néznék (DVD-lejátszóról vagy PC-ről) + Xbox360
6x4-es a szobám (tetőtéri) és lehetőleg újat szeretnék
később persze tervezek hátsó hangfalakat is + egy mélynyomót, de a keret most azokra már nem lesz elég
köszi a segítséget
Sztereó erősitők
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Üdv
Szeretnék venni egy erősítőt + 2 front álló hangfalat!
Egy Xbox360, egy DVD lejátszó és később egy PC is rá lenne majd kötve
100-110K-t szánnék rá összesen! Mit ajánlotok ebben az árkategóriában? :F
(egy kikötésem lenne csupán, hogy fekete színű legyen mind az erősítő mind a 2 hangfal!)
Vidéki vagyok, ha tudnátok esetleg webshopokat is linkelni hozzájuk azt nagyon megköszönném
Miket hallottál eddig ill mid volt eddig?
És a szokásos kérdések: milyen zene, mekkora tér, használt vagy új, stb-stb.
Olvass vissza a topicban és lehet hogy találsz kiindulási pontokat. :lol!:
Sztereó erősitők
Üdv
Szeretnék venni egy erősítőt + 2 front álló hangfalat!
Egy Xbox360, egy DVD lejátszó és később egy PC is rá lenne majd kötve
100-110K-t szánnék rá összesen! Mit ajánlotok ebben az árkategóriában? :F
(egy kikötésem lenne csupán, hogy fekete színű legyen mind az erősítő mind a 2 hangfal!)
Vidéki vagyok, ha tudnátok esetleg webshopokat is linkelni hozzájuk azt nagyon megköszönném
Sztereó erősitők
Hát erről lemaradtam eladták!Pedig bagóért adta a srác!15 ezer ft ért! :lol!:
Szerintem annak lehetett valami gondja... ha ennyire bagóért adta.
De te inkább a sztereó vasakat figyelgesd!
Én is arra gyanakodtam,hogy valami nem stimmelhetett vele!Igen stereokat nézem :taps: Ezt Vaternak akartam!Nekem zenéhez kell majd valami jobb cucc
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Szerintem annak lehetett valami gondja... ha ennyire bagóért adta.
De te inkább a sztereó vasakat figyelgesd!
Sztereó erősitők