Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1299

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Rock60 írta:
2024.11.14., csüt. 10:06
SoundMania írta:
2024.11.14., csüt. 09:35

Az a helyzet, hogy az egész témaindításod egy hülyeség volt így ahogy magyarázod. Erre amiket válaszoltak, meg csak a tapasztalatlanságokat bizonyítja, így szinte teljesen irrelevánsak.
Nem értem, mi abban a hülyeség, hogy kíváncsi volt rá, ki mit gondol az AN TT-2 - ről a Linn-hez viszonyítva ? gondolkodik.gif
Gondolom, én vagyok a tapasztalatlan, hogy nem hallottam elég helyen Sysit...
A Ráday-ban amit hallottam - sokszor - Systemdeck-ket, az tök elég volt, nem véletlenül a legkisebb szobába a legkisebb rendszert etették vele...
/ Asszem AI Alto, JPW Sonata, esetleg AN-K, ilyesmik.../
Az, hogy Linn - verő gépet lehet belőle csinálni, nos....Pistának volt humorérzéke, azért lássuk be. :D
UI : Érdekes, nekem sosem mondta, pedig ezer alkalma lett volna rá...Lehet, hogy urban legend ? gondolkodik.gif
Azért is az volt mert netto torll kérdés volt. Nem akarok venni de mondjátok, milyen? Ha megmonjäk meg bedurcizik.
Sajnos igen, a te válaszodból is az jön le nekem, hogy hallottad 2-3 helyen ahogy eléd rakták. De ettöl még nem tudod mire képes, mert nem érdekel annyira és hogy István sem véletlenül mondta amit mondott. Megértem ha haverok voltatok, de te sem tudsz róla mindent ezt elfogadhatod.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2705

Hozzászólás Szerző: supravox »

Snipi írta:
2024.11.14., csüt. 12:26
supravox írta:
2024.11.14., csüt. 12:11
Snipi írta:
2024.11.14., csüt. 10:18
No csak hogy lehessen rám is dobálni a sarat.
Én is a Linn Sondek lejátszót preferálom, és nem hallottam még nála jobbat, igaz az a többmilliós kategória (bár állítólag már 1 millió körül is van) de nem is ez a lényeg.
Én eddig egy olyan lemezjátszót hallottam még ami kb. megközelítette a Sondek szintjét : egy Wilson Benesh Full Circle-t. Kár hogy már nem gyártják. Iszonyatosan jó gép volt. És tudtommal valamivel olcsóbb mint a Sondek, bár ez itt már nem hiszem, hogy szempont lenne.
Emlékszel mi tetszett a Linn-ben?
Persze : az hogy még olyan hangsugárzóval is (nem írom le melyik) nekem tetszően szólt aminek a hangzásvilágát nem szeretem. Olyannal aminek meg igen, azzal olyan előadást nyújtott amilyen jót még életemben nem hallottam azelőtt (meg azóta se).
Ugyanez volt a Wilson Benesh-el is. Azt is hallottam tőlem távol álló hangkarakterű hangsugárzón aminél hallottam, hogy ha nekem tetsző karaktere lenne akkor nagyon jó lenne. Valahogy úgy "össze volt rakva" a hang mindegyik esetben. Lehetett hallani a hangon, hogy ez a lemezjátszó meg van úgy igazán csinálva. Nem lötyögött, nem mászkerált a hang, hanem ott volt, ahol lennie kellett. Úgy egyben volt az egész ahogy kell. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni bocs ...
Értem.
Köszi.
Vagyis inkább nem értem de az az én bajom😀
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 640

Hozzászólás Szerző: Snipi »

supravox írta:
2024.11.14., csüt. 12:11
Snipi írta:
Én is a Linn Sondek lejátszót preferálom, és nem hallottam még nála jobbat, igaz az a többmilliós kategória (bár állítólag már 1 millió körül is van) de nem is ez a lényeg.
Én eddig egy olyan lemezjátszót hallottam még ami kb. megközelítette a Sondek szintjét : egy Wilson Benesh Full Circle-t. Kár hogy már nem gyártják. Iszonyatosan jó gép volt. És tudtommal valamivel olcsóbb mint a Sondek, bár ez itt már nem hiszem, hogy szempont lenne.
Persze : az hogy még olyan hangsugárzóval is (nem írom le melyik) nekem tetszően szólt aminek a hangzásvilágát nem szeretem. Olyannal aminek meg igen, azzal olyan előadást nyújtott amilyen jót még életemben nem hallottam azelőtt (meg azóta se).
Ugyanez volt a Wilson Benesh-el is. Azt is hallottam tőlem távol álló hangkarakterű hangsugárzón aminél hallottam, hogy ha nekem tetsző karaktere lenne akkor nagyon jó lenne. Valahogy úgy "össze volt rakva" a hang mindegyik esetben. Lehetett hallani a hangon, hogy ez a lemezjátszó meg van úgy igazán csinálva. Nem lötyögött, nem mászkerált a hang, hanem ott volt, ahol lennie kellett. Úgy egyben volt az egész ahogy kell. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni bocs ...

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2705

Hozzászólás Szerző: supravox »

Snipi írta:
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 640

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1506

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

SoundMania írta:
2024.11.14., csüt. 09:35

Az a helyzet, hogy az egész témaindításod egy hülyeség volt így ahogy magyarázod. Erre amiket válaszoltak, meg csak a tapasztalatlanságokat bizonyítja, így szinte teljesen irrelevánsak.
Nem értem, mi abban a hülyeség, hogy kíváncsi volt rá, ki mit gondol az AN TT-2 - ről a Linn-hez viszonyítva ? gondolkodik.gif
Gondolom, én vagyok a tapasztalatlan, hogy nem hallottam elég helyen Sysit...
A Ráday-ban amit hallottam - sokszor - Systemdeck-ket, az tök elég volt, nem véletlenül a legkisebb szobába a legkisebb rendszert etették vele...
/ Asszem AI Alto, JPW Sonata, esetleg AN-K, ilyesmik.../
Az, hogy Linn - verő gépet lehet belőle csinálni, nos....Pistának volt humorérzéke, azért lássuk be. :D
UI : Érdekes, nekem sosem mondta, pedig ezer alkalma lett volna rá...Lehet, hogy urban legend ? gondolkodik.gif

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

supravox írta:
2024.11.11., hétf. 19:30
Számomra ez olyan értekezés mintha arról beszélgetnének az Old Timer klubban,hogy a Trabant vagy a Warnyú vagy a Zaporozsec volt a klasszabb jármű.
Eszembe jutott, mit akartam mondani még erre...
A felsorolásom végén ott volt még egy Old Timer járgány, igaz csak említés szinten, a Voyd, tehát most lépjünk túl a Linn ellenszenveden. :smile49:
A Voyd Reference-t egy Helius Omega karral - evvel szerelték gyárilag - bármikor mellé merném tenni egy összevetésre bármelyik Old Timer vagy új Tehnikussal. :yingyang:

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

DeProtector írta:
2024.11.14., csüt. 08:54
SoundMania írta:
2024.11.14., csüt. 07:11
Csak megérteni próbálom, miért tette fel a kérdést a Systemdekről az si2 és Thesis-el a birtokában. Az elég kevés infó és valóban ízlést takarhat, hogy csöves jellegű, csakhogy ez egy nagyon érthetetlen szó így magában az illető ismerése nélkül és anélkül, hogy részletezte volna mit is jelent az neki. Viszont a sablinoktól eltérő tanácsokat meg kb mind figyelembe sem veszi. Bár ez tipikus is lehet, hiszen ha az ember bizonytalan, akkor a "megerősítő" "tanácsok" az egyértelmű befutók.
Amúgy ízlésen miért ne lenne értelme vitatkozni? Hátha ízléstelen..... :)
Ahogy azt már Zoli is leírta, nem igazán figyeltél arra amit írtam. Systemdekről nem is volt kérdés, az erősítőkről meg aztán pláne. A TT2-ről érdeklődtem csak, mivel az eddig kimaradt.
Rajtad kívül kb mindenki értette, hogy mi is volna a csöves jelleg. Mondjuk ők a kérdést is megértették és arra is kaptam választ, nem a Systemdekre. Az infó is elég volt nekik, hisz nem is kellett a kérdés megválaszolásához több.
Amúgy a te "sablonoktól eltérő" tanácsod is helytálló lehetne, amennyiben tanácsra lett volna/lenne szükségem. De nincs.

És megkockáztatom, hogy a többiek azt is értették, hogy miért zártam le két sorban legutóbb a veled való diskurzust.
Ahogy az élet más területein is, úgy a neten is messze elkerülöm a hozzád hasonló energiavámpírokat. Ez a fajta kötekedő, mindent jobban tudó és kérdés nélkül megmondó attitűd számomra nem a tolerálható és elfogadható szint. 15-17 éveseknél még eltekint felette az ember, de utána már nincs nagyon rá mentség. Ez nem visz előre.

Úgyhogy először és utoljára leírtam ez most neked, hátha... De ha nem érted, nekem úgy is jó, meghagylak így magadnak. Én el tudom azt is fogadni ha valaki ilyen, de engem nem tudsz ebbe behúzni.
Az a helyzet, hogy az egész témaindításod egy hülyeség volt így ahogy magyarázod. Erre amiket válaszoltak, meg csak a tapasztalatlanságokat bizonyítja, így szinte teljesen irrelevánsak. Ha nektek ez elegendően kimeríti a tudásotok kielégítését az bennetek minősít. Sajnálom hogy ilyen kevés tudással a témában bárki bármilyen érdemleges hozzászólást mert írni, te meg kritika nélkül készpénznek veszed őket. És hogy erősítőkről nem volt szó? :) Mindíg a rendszer egészéről van szó.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

zoli73 írta:
2024.11.14., csüt. 08:02
SoundMania írta:
zoli73 írta:
2024.11.14., csüt. 06:52

Elmodanád, hogy miért kell ízléseken vitatkozni? És ezek mentén győzködni másokat? Ez annyira felesleges és értelmetlen.
Csak megérteni próbálom, miért tette fel a kérdést a Systemdekről az si2 és Thesis-el a birtokában. Az elég kevés infó és valóban ízlést takarhat, hogy csöves jellegű, csakhogy ez egy nagyon érthetetlen szó így magában az illető ismerése nélkül és anélkül, hogy részletezte volna mit is jelent az neki. Viszont a sablinoktól eltérő tanácsokat meg kb mind figyelembe sem veszi. Bár ez tipikus is lehet, hiszen ha az ember bizonytalan, akkor a "megerősítő" "tanácsok" az egyértelmű befutók.
Akkor nem figyeltél eléggé, itt semmiféle bizonytalanság nincs, a kérdező tökéletesen elégedett a Sondeckkel, és nem is tervezi lecserélni. Mindössze annyit kérdezett, hogy az itt meghírdetett AN TT2 milyen hangkaraktert képvisel, mert korábban felmerült nála mint alternatíva, de még nem hallotta.
A Sistemdecket Te hoztad fel.
Nem, nem gondolnám hogy ízléstelen, és mivel mindenkinek más az ízlése, és ahogy már milliószor leírtuk neked, hogy a jó hang mindenkinek mást jelent, így ezen teljesen értelmetlen vitatkozni. Másokat győzködni a saját igazunkról, olyanokat, akiket nem is ismerünk, nem ismerjük a rendszerét, az igényeit, a tapasztalatát, ez teljesen értelmetlen, és felesleges.
Nem tudom mennyire nem figyeltem.... De eladóak a heedjai. Si2 ami szerinte a legjobb és a Thesis is ami "felsőkategóriá" vagy valami ilyesmit írt... Pont valaki írta, hogy sokszor sokan nem tudnak elengedni készülékeket pedig kellene. Vannak biztos olyanok is akik rosszat engednek el.
A többi felvetésed hagyjuk, arról teljesen mást gondolunk. De ha már heed... Onnan mondták nem? Mindenki úgy élvez ahogy tud.... :)

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 264

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

SoundMania írta:
Ahogy azt már Zoli is leírta, nem igazán figyeltél arra amit írtam. Systemdekről nem is volt kérdés, az erősítőkről meg aztán pláne. A TT2-ről érdeklődtem csak, mivel az eddig kimaradt.
Rajtad kívül kb mindenki értette, hogy mi is volna a csöves jelleg. Mondjuk ők a kérdést is megértették és arra is kaptam választ, nem a Systemdekre. Az infó is elég volt nekik, hisz nem is kellett a kérdés megválaszolásához több.
Amúgy a te "sablonoktól eltérő" tanácsod is helytálló lehetne, amennyiben tanácsra lett volna/lenne szükségem. De nincs.

És megkockáztatom, hogy a többiek azt is értették, hogy miért zártam le két sorban legutóbb a veled való diskurzust.
Ahogy az élet más területein is, úgy a neten is messze elkerülöm a hozzád hasonló energiavámpírokat. Ez a fajta kötekedő, mindent jobban tudó és kérdés nélkül megmondó attitűd számomra nem a tolerálható és elfogadható szint. 15-17 éveseknél még eltekint felette az ember, de utána már nincs nagyon rá mentség. Ez nem visz előre.

Úgyhogy először és utoljára leírtam ez most neked, hátha... De ha nem érted, nekem úgy is jó, meghagylak így magadnak. Én el tudom azt is fogadni ha valaki ilyen, de engem nem tudsz ebbe behúzni.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3378

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

SoundMania írta:
zoli73 írta:
SoundMania írta:
2024.11.14., csüt. 06:37

Legalábbis erre jó hivatkozni. Pl szerintem a Heed si3 lényegesen jobb hangú mint az si2, de mi a helyzet a Thesissel? Nem lehet, hogy mégis a Linnt kellene cserélni? De legalábbis a karját meg a hangszedőjét?
Elmodanád, hogy miért kell ízléseken vitatkozni? És ezek mentén győzködni másokat? Ez annyira felesleges és értelmetlen.
Akkor nem figyeltél eléggé, itt semmiféle bizonytalanság nincs, a kérdező tökéletesen elégedett a Sondeckkel, és nem is tervezi lecserélni. Mindössze annyit kérdezett, hogy az itt meghírdetett AN TT2 milyen hangkaraktert képvisel, mert korábban felmerült nála mint alternatíva, de még nem hallotta.
A Sistemdecket Te hoztad fel.
Nem, nem gondolnám hogy ízléstelen, és mivel mindenkinek más az ízlése, és ahogy már milliószor leírtuk neked, hogy a jó hang mindenkinek mást jelent, így ezen teljesen értelmetlen vitatkozni. Másokat győzködni a saját igazunkról, olyanokat, akiket nem is ismerünk, nem ismerjük a rendszerét, az igényeit, a tapasztalatát, ez teljesen értelmetlen, és felesleges.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

zoli73 írta:
SoundMania írta:
DeProtector írta:
2024.11.11., hétf. 17:34

Gondolom ezért gyártanak ennyi különböző hangú terméket. A jó hang mindenkinek mást jelent.
Legalábbis erre jó hivatkozni. Pl szerintem a Heed si3 lényegesen jobb hangú mint az si2, de mi a helyzet a Thesissel? Nem lehet, hogy mégis a Linnt kellene cserélni? De legalábbis a karját meg a hangszedőjét?

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

SoundMania írta:
DeProtector írta:
SoundMania írta:
2024.11.11., hétf. 16:46

Sajnos a kar/hangszedő fontosabb. Szerintem a lezjátszó összeállításod nem ér annyit mint egy Systemdek mondjuk egy Tabriz zi karral meg egy nagyon jó hangszedővel. Talán egy Rega karossal Ania hangszedővel már felveszi a versenyt. Ez a szett nagyon egyben van. Hogy kinek milyen a csöves hang...? Nem tudom. De nekem az ellenütemüek sem azok. És inkább egy semlegesebb Systemdek mint egy erősen színezett Linn. Pláne a Heedakkal.
Gondolom ezért gyártanak ennyi különböző hangú terméket. A jó hang mindenkinek mást jelent.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

DeProtector írta:
SoundMania írta:

Sajnos a kar/hangszedő fontosabb. Szerintem a lezjátszó összeállításod nem ér annyit mint egy Systemdek mondjuk egy Tabriz zi karral meg egy nagyon jó hangszedővel. Talán egy Rega karossal Ania hangszedővel már felveszi a versenyt. Ez a szett nagyon egyben van. Hogy kinek milyen a csöves hang...? Nem tudom. De nekem az ellenütemüek sem azok. És inkább egy semlegesebb Systemdek mint egy erősen színezett Linn. Pláne a Heedakkal.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4573
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

olvassatok még... volt sebességingadozás,ez a kommentekben van... sok olaj került a tányércsapágyhoz (belefért,miért ne :D de ki lett takarítva, bár ezek a bulik már nálam fakulnak nagyon)

https://www.halfnote.hu/node/338
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2024.11.12., kedd 16:29
revox írta:
2024.11.12., kedd 14:05

Látva a hirdetést, arra tudtam csak gondolni, vagy egy közismert csaló árulja, vagy közismerten hibás készülék, vagy valami gáz van a buliban, mert egy mai áron kb másfél millás ilyen gépet ott hagyni, elég fejvakarós szmájli. Lehet ki kellene szolgálni, az lehet vele probléma...
Rendszeresen árul az ember lemezjátszót, és sokszor fogalma sincsen róla mit és hogy az hogy működik....
Ahogy kinéz a szerencsétlen - szerintem az a probléma - nagyon - nagyon meggyőzően kell szólnia, hogy valaki valamennyit adjon érte.. gondolkodik.gif .
ezért jó ismerni :rolleyes: ezek a Sondeket is meghúzták Felső sasszi karbonra cserélve és beépítették a Vektor hajtást. nem volt olcsó upGrade, de egy időben nagyon ment
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2024.11.12., kedd 14:05

Látva a hirdetést, arra tudtam csak gondolni, vagy egy közismert csaló árulja, vagy közismerten hibás készülék, vagy valami gáz van a buliban, mert egy mai áron kb másfél millás ilyen gépet ott hagyni, elég fejvakarós szmájli. Lehet ki kellene szolgálni, az lehet vele probléma...
Rendszeresen árul az ember lemezjátszót, és sokszor fogalma sincsen róla mit és hogy az hogy működik....
Ahogy kinéz a szerencsétlen - szerintem az a probléma - nagyon - nagyon meggyőzően kell szólnia, hogy valaki valamennyit adjon érte.. gondolkodik.gif .

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

egy kis Funk, találtam magunknál :rolleyes:

https://www.halfnote.hu/node/335
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

SoundMania írta:
2024.11.12., kedd 13:21
revox írta:
2024.11.12., kedd 09:53
Rock60 írta:
2024.11.12., kedd 09:12

Biztos jó, az ára is nagyon rendben van - tudom, izlések és pofonok - de hogy néz ki ? gondolkodik.gif
Nem azért takarnám le, hogy ne érje a por, hanem, hogy ne lássam. :D
elvileg a hangra gyakorolt hatás miatt ilyen a forma. régen hajtottunk ilyet, Schrö(e)der karral, elég magabiztosan kezelte a muzsikát. amúgy a felső polcon nem vészes az optika se
Azután hogy az rb250 is jó, már ezt is elhisszük....
Semmi bajom a Regákkal, vagyis az RB250-t kedvelem az egyszerűsége miatt. Mellé igénytelen, olcsó és bármivel elvan...

ez a töbiássapkás lemezjátszó hajnal kettőkor megmutatta az Art'otel-nek, mi fán terem a Frankie goes to hollywood koncert életnagyságban :kapdelm: . meglepő,milen erővel csap oda ez a kis xar. Látva a hirdetést, arra tudtam csak gondolni, vagy egy közismert csaló árulja, vagy közismerten hibás készülék, vagy valami gáz van a buliban, mert egy mai áron kb másfél millás ilyen gépet ott hagyni, elég fejvakarós szmájli. Lehet ki kellene szolgálni, az lehet vele probléma...

funk.jpg
funk.jpg (50.97 KiB) Megtekintve 1068 alkalommal
halfnote.hu

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2160

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Rock60 írta:
2024.11.12., kedd 12:37
zoli73 írta:
2024.11.12., kedd 12:11
SoundMania írta:

Már megint ez a régi lemez? Jaj ne már! :angry:
Még mindig elég, ha azt idézed, akinek szól. :smile53:
Logikusabb.
Egyszerűbb.
Rövidebb.
Áttekínthetőbb.
Kevesebb tárhelyet foglal.
Nem kell harmadjára is elolvasnunk ugyan azt.
IdézésRULEZ! :D
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

zoli73 írta:
2024.11.12., kedd 13:11
Rock60 írta:
zoli73 írta:

Logikusabb.
Egyszerűbb.
Rövidebb.
Áttekínthetőbb.
Én meg még mindig azt mondom, hogy előbb próbáld meg ugyenezt telefonról, majd utána kritizálj. ;)
ez jó kör volt :D :tutiok: szerintem itt álljatok le, így vicces :D
halfnote.hu

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2024.11.12., kedd 09:53
Rock60 írta:
2024.11.12., kedd 09:12
revox írta:
2024.11.11., hétf. 20:54

Amit nem éttek 20 éve többe volt csak a futómü bevezető áron és ez a szürke már újabb, okosabb széria. Érdekes koncepció, de működik.
Biztos jó, az ára is nagyon rendben van - tudom, izlések és pofonok - de hogy néz ki ? gondolkodik.gif
Nem azért takarnám le, hogy ne érje a por, hanem, hogy ne lássam. :D
elvileg a hangra gyakorolt hatás miatt ilyen a forma. régen hajtottunk ilyet, Schrö(e)der karral, elég magabiztosan kezelte a muzsikát. amúgy a felső polcon nem vészes az optika se
Azután hogy az rb250 is jó, már ezt is elhisszük....

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
zoli73 írta:
SoundMania írta:

Logikusabb.
Egyszerűbb.
Rövidebb.
Áttekínthetőbb.
Én meg még mindig azt mondom, hogy előbb próbáld meg ugyenezt telefonról, majd utána kritizálj. ;)

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

zoli73 írta:
SoundMania írta:

Logikusabb.
Egyszerűbb.
Rövidebb.
Áttekínthetőbb.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2024.11.12., kedd 12:05

na,itt egy pillanatra feladtad a leckét :D elképzeltem,hogy a Rockodon fent van a vájú (a saját) és abban, hogy a fenében fut a tangenciális kar? gondolkodik.gif :D

értő olvasás, első osztály, második félév bocs.gif
Meggörbítettem az Airtangentet, hogy fusson a Rock vályúban, ja... :D :smile49:

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”