Azért is az volt mert netto torll kérdés volt. Nem akarok venni de mondjátok, milyen? Ha megmonjäk meg bedurcizik.Rock60 írta: ↑2024.11.14., csüt. 10:06Nem értem, mi abban a hülyeség, hogy kíváncsi volt rá, ki mit gondol az AN TT-2 - ről a Linn-hez viszonyítva ?SoundMania írta: ↑2024.11.14., csüt. 09:35
Az a helyzet, hogy az egész témaindításod egy hülyeség volt így ahogy magyarázod. Erre amiket válaszoltak, meg csak a tapasztalatlanságokat bizonyítja, így szinte teljesen irrelevánsak.![]()
Gondolom, én vagyok a tapasztalatlan, hogy nem hallottam elég helyen Sysit...
A Ráday-ban amit hallottam - sokszor - Systemdeck-ket, az tök elég volt, nem véletlenül a legkisebb szobába a legkisebb rendszert etették vele...
/ Asszem AI Alto, JPW Sonata, esetleg AN-K, ilyesmik.../
Az, hogy Linn - verő gépet lehet belőle csinálni, nos....Pistának volt humorérzéke, azért lássuk be.![]()
UI : Érdekes, nekem sosem mondta, pedig ezer alkalma lett volna rá...Lehet, hogy urban legend ?![]()
Sajnos igen, a te válaszodból is az jön le nekem, hogy hallottad 2-3 helyen ahogy eléd rakták. De ettöl még nem tudod mire képes, mert nem érdekel annyira és hogy István sem véletlenül mondta amit mondott. Megértem ha haverok voltatok, de te sem tudsz róla mindent ezt elfogadhatod.

. meglepő,milen erővel csap oda ez a kis xar. Látva a hirdetést, arra tudtam csak gondolni, vagy egy közismert csaló árulja, vagy közismerten hibás készülék, vagy valami gáz van a buliban, mert egy mai áron kb másfél millás ilyen gépet ott hagyni, elég fejvakarós szmájli. Lehet ki kellene szolgálni, az lehet vele probléma...