Attól, hogy valami ezoterikus vagy nem ismerjük a működési mechanizmusát, még a kísérleti bizonyítás lehetséges. Szinte minden így indult a fizikában.gyongyhalas írta: ↑2020.02.24., hétf. 14:35Akkor elmondom az én véleményemet.
Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök .....![]()
Ebben a fórumban hivatkozol szakmaiságra....ez a nonszensz...el vagy tévedve és én most ezt leírom és lehet értelmezni is tudod....
![]()
"stilisztikai problémákat " Sajnos az olvasás és értelmezés egy ilyen fórumban ahol 3-4 en beszélünk sokszor egymás mellett el.....nagyon nehéz ...egyeseknek nehezebb...
Lehet az én hibám .
De én tudom hol vagyok és miket írok ....ellenben veled.
" Halott és nem szakmai "
![]()
Értem és mások nevében is köszönöm.
Azért azt áruld el ki a mindentudó ....aki összeállította a tuti rendszert .....aki etalon.....
Mert akkor ha van ilyen eladom a szaraimat és rögtön megveszem a tutit....
Sőt ha már itt tartunk kár gyártani annyiféle kütyüt....mondjuk legyen vagy 5 kategória rendszer.....csóró és gazdag között....Hiszen szakmailag így a fair....
Ha mégse lehetséges uram bocsá Te ne mond meg mi a tuti és szakmai,,,mert Te is egy vagy itt mindenki között!
A jelzőket nem szeretem és a személyeskedést sem...te igen ez a Te bajod.
üdv
Ezt a topikot, ha már ezt hoztad fel, earforce kérésére nyitották anno. Én már akkor is tag voltam veled ellentétben és nagyon nem az volt a célja, hogy összevissza beszélgetés legyen a vuduról, hanem, hogy értelmes diskurzus legyen a témában (vagy időnként mulassunk a képtelen baromságokon). Ha ismernéd earforce-ot akkor tudnád, hogy a gondolkodása távol áll a tiédtől.
Az etalon rendszer megint érthetetlen miként jött képbe a fejedben. Teljesen mindegy milyen rendszerről beszélünk. Ha szerinted érzékelhető a saját rendszeredben egy voodoo és ezt egy kettős vaktesztben statiszikailag elfogadható módon tudod bizonyítani, akkor hipp-hopp kész a bizonyítás. Dokumentáld le, publikáld és kapod is a kísérleti fizikai díjakat. Vagy ott van James Randi 1 M dolláros kihívása, ami szintén talált pénz lehet. Hajrá.
Az ár kérdést amit felhoztál nem is boncolgatom, mert teljesen témán kívül áll.
Én semmiféle tutit nem mondtam meg, csupán leírtam, hogy tisztán logikailag a természettudományban miként bizonyítható valami (és még csak nem is én találtam ki). Neked kezdődött hasfájásod emiatt, ami nem szokatlan amikor az áltudományokról beszél az ember. Az áltudományos emberek jellemzője, hogy nem értik a logikát.