nem én,de emléxem rá. talán ott is egy TechDas volt az egyik fél és youtube videó volt.
nem egyszerű ez,de általában amelyik hang "élőbb" az hordoz magán olyan jegyeket, ami átjön, ilyen lekicsinyített formában is.
nem én,de emléxem rá. talán ott is egy TechDas volt az egyik fél és youtube videó volt.

Ja, nyilván . Múltkor két azonos ligában játszó gép hangját tette fel valaki - talán Te, vagy dixierevox írta: ↑2024.12.05., csüt. 08:41köszi a válaszadásttRock60 írta: ↑2024.12.05., csüt. 08:35
Na, így egy gyors ráhallgatással a laptopon, szerintem az " A " a TechDas.
Nagyobb sávszélek, tisztább, dinamikusabb ének.
A " B " lágyabb, kicsit szöszösebb hang, de semmi bajom vele.
Otthon jobban elférne.![]()
Nyilván a különbség százszor nagyobb, mint ami így kifülelhető.![]()
Aztán, lehet, hogy mellélőttem...Majd kerítek egy fülest.
![]()
a kiemelt rész nagyon igaz,de mint látható,Te is érzékeltél kézzelfogható eltérést
köszi a válaszadásttRock60 írta: ↑2024.12.05., csüt. 08:35Na, így egy gyors ráhallgatással a laptopon, szerintem az " A " a TechDas.
Nagyobb sávszélek, tisztább, dinamikusabb ének.
A " B " lágyabb, kicsit szöszösebb hang, de semmi bajom vele.
Otthon jobban elférne.![]()
Nyilván a különbség százszor nagyobb, mint ami így kifülelhető.![]()
Aztán, lehet, hogy mellélőttem...Majd kerítek egy fülest.
Na, így egy gyors ráhallgatással a laptopon, szerintem az " A " a TechDas.
megtaláltam... a versenyzők. a kanyar a sztoriban, a vakteszten majd fele-fele lett az arány, amikor meg kellett ítélni, melyik hang a jobb. Nyilván, más lenne, ha odaadnák valakinek, hogy otthon kösse be, de a digitalizált anyagon is bőven van eltérés, de vélhetően sokan a saját preferenciájuk, vagy saját rendszerük hangjából kiindulva adták le voksukat, melyik a jobb hangú lemezjátszó. És persze, a jobb a drágább... telefonba dugtam be headsetet, egy jó fülessel biztos jobban adja. Nekem is volt tippem, de csak tippem, nyakam nem tettem volna rá...revox írta: ↑2024.12.04., szer. 19:39találtam egy érdekes vaktesztt, már, ha még nem volt.
a sztori. hogy rögzítették egy TechDas és egy AR oldSchool lemezjátszó hangját és meg kellett szavazni, melyik, melyik.
Van egy költségvetés is hozzá (lenti kép), amit később upDateltek, hogy a valós difi inkább 721.000 USD.
A lemezjátszó
https://www.dropbox.com/scl/fi/1msg1osv ... 9&e=2&dl=0
B lemezjátszó
https://www.dropbox.com/scl/fi/booqi87i ... h&e=2&dl=0
lehet tippelniaz se baj. ha leírod, mi alapján döntesz, ahogy... Modi csinálhat egy szavazást, ha van kedve.
Fülelek, sajnálom hogy ha már így alakult,de köszönöm a te írásod is.fülelek írta: ↑2024.12.04., szer. 19:28Szeretném tisztázni ezt a riaa korrektor dolgot, ami miatt durván pocskondiázott Szentgyörgyi László, alias Vibavoice.
Megnéztem az ominózus riaa korrektor belső képét, és elképedve láttam, hogy ezt ugyan nem én készítettem, sem a kapcsolás, sem az aljzatok, alkatrészek nem olyanok, mint amiket én anno használtam. Aztán észrevettem a nyomtatott áramkör szélén egy feliratot, ami nem tollal készült, hanem a nyomtatás része, tehát nem lehet hamisítani. SZ.L.99.04. AZAZ SZENTGYÖRGYI LÁSZLÓ MAGA KÉSZíTETTE EZT A KÉSZÜLÉKET!
Ez az eredeti kép:SzLphono.jpg
Ez pedig az általam kijelölt rész SzLphono99.jpg
A konklúziót mindenki vonja le maga.

Úgy gondolom ,ha már újra előre került akkor illik reagálni most is,úgy mint akkor amikor korábban is megválaszolásra került a kérdésem mégha rossz helyen is tettem fel...

Az az Ő dolga, hogy a saját termékéről mikor kér információt.
Hát nem kapkodtad el a választ, 2023.02.18 óta!VibaVoice írta: ↑2024.12.04., szer. 12:21Tiszteletem!callcap írta: ↑2023.02.18., szomb. 18:4020230218_135341.jpgJó estét mindenkinek!
A segítségeteket kérném egy MM jelerősítő beazonosításában.
Történt anno kb fél éve a jófogáson egy Cambridge erőstő után érdeklődve megláttam egy nagyon hasonló jelerősítőt.
Véletlenül szúrtam ki a fotók között a dobozolás annyira hasonló volt mint az enyém ,gondoltam nem véletlen...
Rákérdeztem az eladóra hogy van e infója róla hogy ki készíthette ezeket?
Sajnos csak arra emlékezett hogy ő régen Budapesten vette és állítólag egy hifi forgalmazással foglalkozó üzletben készültek... de hogy ki ill a pontos hol arra már nem emlékezett!
A kép alapján tudja e valaki azonosítani ki készíthetett ilyen eszközt?
Köszönettel:Csaba20230218_135341.jpg
Sok idő telt el a gyártó azonosítása kérdés feltétele óta.
A lényeg az, hogy a képeken látható MM Phono élőerősítő Hi-Vox, vagy Dunadio gyártmány lehet.
A belső fotón látszik, hogy az elektronika erősen barkácsolt, illetve az RCA csatlakozókra utólag lettek a zavarszűrő tagok odabiggyesztve.
Ennyire kontár munkát kizárólag Szabó Zoli volt képes elkövetni.
Szentgyörgyi László / Vibavoice Audio ec.
Köszönet ma is a válaszért.VibaVoice írta: ↑2024.12.04., szer. 12:21Tiszteletem!callcap írta: ↑2023.02.18., szomb. 18:4020230218_135341.jpgJó estét mindenkinek!
Történt anno kb fél éve a jófogáson egy Cambridge erőstő után érdeklődve megláttam egy nagyon hasonló jelerősítőt.
Véletlenül szúrtam ki a fotók között a dobozolás annyira hasonló volt mint az enyém ,gondoltam nem véletlen...
Sajnos csak arra emlékezett hogy ő régen Budapesten vette és állítólag egy hifi forgalmazással foglalkozó üzletben készültek... de hogy ki ill a pontos hol arra már nem emlékezett!
Sok idő telt el a gyártó azonosítása kérdés feltétele óta.
A lényeg az, hogy a képeken látható MM Phono élőerősítő Hi-Vox, vagy Dunadio gyártmány lehet.
A belső fotón látszik, hogy az elektronika erősen barkácsolt, illetve az RCA csatlakozókra utólag lettek a zavarszűrő tagok odabiggyesztve.
Ennyire kontár munkát kizárólag Szabó Zoli volt képes elkövetni.
Szentgyörgyi László / Vibavoice Audio ec.

Tiszteletem!callcap írta: ↑2023.02.18., szomb. 18:4020230218_135341.jpgJó estét mindenkinek!

folytatás:dixie-chicken írta: ↑2024.11.29., pén. 14:13egy érdekes,régi Hi-Fi Choice összefoglaló:
https://www.worldradiohistory.com/UK/Hi ... 201980.pdf
Királyság !DeProtector írta: ↑2024.12.02., hétf. 13:04
Miután beszéltünk, csak belemerültem ebbe a kar kérdésbe. Leküzdve az OCD-t, épp úton van a Sondekre egy G.B. Tools Zeta kar...![]()
És mivel annak 16 g a mozgó tömege, egyértelmű volt a Koetsu maradása.![]()

jó értemDeProtector írta: ↑2024.12.02., hétf. 16:03Most mondjam, hogy annyira azért nem érdekelt?dixie-chicken írta: ↑2024.12.02., hétf. 15:34gugli a barátod lehet...Egyátalán lehet-e másikat? Lévén, hogy Japán cég, megfordult a fejemben hogy direkt úgy van megcsinálva, hogy csak azzal és semmi mással.![]()
![]()
Gondoltam inkább magunk között megtárgyaljuk, az biztosabb infó mint a Zinternet.![]()

Most mondjam, hogy annyira azért nem érdekelt?dixie-chicken írta: ↑2024.12.02., hétf. 15:34gugli a barátod lehet...Egyátalán lehet-e másikat? Lévén, hogy Japán cég, megfordult a fejemben hogy direkt úgy van megcsinálva, hogy csak azzal és semmi mással.![]()
![]()

Teljesen egyetértek.Voyager írta: ↑2024.12.01., vas. 21:43A gyári kar eléggé korrekt. Kellően kifinomult ahhoz, hogy egy középkategóriás MC-t és egy csúcskategóriás MM-et kiszolgáljon.DeProtector írta: ↑2024.12.01., vas. 21:34Ahha, köszi.
Eddig mindig csak a saját karját láttam ezeken, azért volt gyanús.
Bár gondolom a gyári kar is elég jó kell legyen, azért mégsem egy belépőszintű holmi.
Ha pedig feljebb merészkedik az ember hangszedő témában, akkor jöhet egy komolyabb kar.
PL: https://www.soundhifi.com/sl1200/Timest ... 202018.htm

gugli a barátod lehet...Egyátalán lehet-e másikat? Lévén, hogy Japán cég, megfordult a fejemben hogy direkt úgy van megcsinálva, hogy csak azzal és semmi mással.

Én nem akarok másik kart rá, mivel Technics-et sem akarok.
Miért akarnál a Technicsre másik kart tenni ?DeProtector írta: ↑2024.12.01., vas. 21:34
Bár gondolom a gyári kar is elég jó kell legyen, azért mégsem egy belépőszintű holmi.

A gyári kar eléggé korrekt. Kellően kifinomult ahhoz, hogy egy középkategóriás MC-t és egy csúcskategóriás MM-et kiszolgáljon.DeProtector írta: ↑2024.12.01., vas. 21:34Ahha, köszi.

Ahha, köszi.