Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MP3-lejátszók

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

... Gyári adat 18hz-21khz, de ha azt nézzük, hogy a hangnak hely kell akkor ugye sose jön ki belőle ilyen alacsony freki, de még magasabb sem..viszont ha azt nézem hogy mit hallok, akkor mégis olyan mélye van, amit erősítővel meg hangfalakkal se "könnyű" elérni..
Ezek a fülesek nem csak akusztikusan működnek, mivel fizikai kontaktusba kerülnek a hallójárattal és a fül egyéb alkatrészeivel.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MP3-lejátszók

Még lett egy kérdésem közben: a Wav lejátszást úgy kell érteni hogy CD minőség?
Igen. De tömörítetlen formátumról van szó, tehát zabálja a helyet a lejátszón. Ha ilyen terveid vannak, nem lesz elég az 1-2 GB.

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Acme »

Még lett egy kérdésem közben: a Wav lejátszást úgy kell érteni hogy CD minőség?
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Legjobb ha szétnézel infopatikán: infopatika

Szétnéztem. A G3 teccik . Mi a véleményed az iRiver T20FM ről és a iAudio U2 ről? Hangminőségben hogy viszonyulnak egymáshoz (Ja, és milyen füles jön velük?)

Köszi!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Hali mindenki! 
Felmerült bennem egy mp3 lejátszó beszerzése. Tudnátok esetleg ötleteket adni?

Ami fontos:

- mp3 (CBR/VBR) támogatás (WMA nem kötelező)
- a lehetőségekhez mérten jó hangminőség
- kényelmi szolgáltatások, rádió, színes kijelző nem hat meg
- minimum fél giga "agy"
- hosszú akksi élettartam
- 49999 Ft-os ár (értsd: ne legyen több 50-nél, de kevesebb se nagyon )
- Sony előnyben

Köszi!

Én az Iaudio g3-ast ajánlanám, 1gb-os 40ezerbe kerül, nagyon jó minőség, 1db ceruza elemmel működik, ha esetleg akksisat akarsz van hasonló Iaudio termék.

Legjobb ha szétnézel infopatikán: infopatika

Ott szerintem találsz magadnak valót, de én g3-at ajánlom, mert könnyű akksit cserélni benne (vagyis ceruzaelem vagy akksi AA-s kell bele), és 2-3 év múlva is tudsz bele rakni bármit.

Sony-t meg felejtsd el szvsz.
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Hali mindenki!

Felmerült bennem egy mp3 lejátszó beszerzése. Tudnátok esetleg ötleteket adni?

Ami fontos:

- mp3 (CBR/VBR) támogatás (WMA nem kötelező)
- a lehetőségekhez mérten jó hangminőség
- kényelmi szolgáltatások, rádió, színes kijelző nem hat meg
- minimum fél giga "agy"
- hosszú akksi élettartam
- 49999 Ft-os ár (értsd: ne legyen több 50-nél, de kevesebb se nagyon )
- Sony előnyben

Köszi!

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Szóval az IAudio5 rádiója azóta élvehető, mióta ez megvan. Azért halkabb hangerőn is jobban zúzhatja a hallást, mint a nyitott fülhallgatók...
hm..igaz én nem hallgatok rádiót de amit írsz az érdekes lehet, vagyis azon gondolkodtam, hogy hány Hz-et is képes kiadni magából egy efféle füles:

Gyári adat 18hz-21khz, de ha azt nézzük, hogy a hangnak hely kell akkor ugye sose jön ki belőle ilyen alacsony freki, de még magasabb sem..viszont ha azt nézem hogy mit hallok, akkor mégis olyan mélye van, amit erősítővel meg hangfalakkal se "könnyű" elérni..

Tehát csalóka lehet a dolog, lehet hogy az 50-100hz-es (vagy nemtudom milyen mély) hangok miatt érezni azt, hogy nagyon jó a basszus.

Azt nemtudom mennyire zúzhatja a fület, igaz hogy elég közel van a fülhöz, de nem is akkora a hangerő...
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Szóval jó kis cucc, bár van akinek nem válik be a füle miatt, meg vannak akik nem szeretik, hogy ennyire kiszűri a külvilágot, viszont nekem nagyon bejön így

főleg buszon, metrón stb előny

A véleményem ugyanez, bár valami hiányzik a Sony MDR 71 SE-ből.

Én is át fogok állni a legnagyobb gumira , mert minél kisebb annál beljebb kerül a füledbe és a dobhártyád közelébe. Ez vagy fáraszt egy idő után vagy idegesít.

Van akinek a gumi töri a fülét. Nekem meg mióta ilyet használok, kifordul a fülemből a hagyományos fülhallgató.

Szóval az IAudio5 rádiója azóta élvehető, mióta ez megvan. Azért halkabb hangerőn is jobban zúzhatja a hallást, mint a nyitott fülhallgatók...
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MP3-lejátszók

... a jó öreg iriver imp-450es cds mp3 lemezpörgető, amit esetleg majd lecserélek egy iaudio g3-asra.
Nagyszerű készülék a 450-es, nekem is volt. Én iAudio X5-re cseréltem. Na, ez már nagyon komoly minőségben és szolgáltatásban is, no és nem kell lemezezni vele. Tudom ajánlani G3 alternatívájaként, bár ez kissé drágább.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

[offtopic]Mióta iPod-om van, aki utcán hallgat vmit, mindig nézem a fülesét, h iPod-e.
Hát az enyémet nézheted, nem ipod se a lejátszó, se a füles, de szvsz simán van olyan minőségű ;-)

Megvettem az új fülest, cx-300, sokak szerint a legjobb fülhallgató.. (persze van ennél is jobb, horror áron, meg ugye nem mindenkinek jön be).

Mellé meg a jó öreg iriver imp-450es cds mp3 lemezpörgető, amit esetleg majd lecserélek egy iaudio g3-asra.

cx300ről: beraktam a fülembe vásárlás után, erre gagyi hang, na mondom valami nem stimmel, aztán rájöttem hogy beljebb kell nyomni, és minden helyre állt

Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy 3 féle méretű gumi van hozzá, alap a középső, én most a nagyot raktam be...

Viszont hogy érthető legyen a különbség egy sima füleshez képest, ez kb a zajok 70%-át kiszűri, és az eddigi 40-es hangerő helyett utcán is csak 25-30 között hallgattam a cuccot, az eq-t meg visszaraktam eredetire (semmi módosítás), eddig bass kiemelés volt.

Szóval jó kis cucc, bár van akinek nem válik be a füle miatt, meg vannak akik nem szeretik, hogy ennyire kiszűri a külvilágot, viszont nekem nagyon bejön így

főleg buszon, metrón stb előny :kiraly:

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MP3-lejátszók

OFFTOPIC:

Mióta iPod-om van, aki utcán hallgat vmit, mindig nézem a fülesét, h iPod-e. :kiraly: Most, h tegnap voltam pesten, rengetek iPod-ost láttam, míg Tatabányán még egyet se, se ismerőst se tudok... Egyik előkapta és tök zöld volt majdnem tettem is fel egy kérdést neki.

Jesszus! Mit kapott elő???

Vendég

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

OFFTOPIC:

Mióta iPod-om van, aki utcán hallgat vmit, mindig nézem a fülesét, h iPod-e. Most, h tegnap voltam pesten, rengetek iPod-ost láttam, míg Tatabányán még egyet se, se ismerőst se tudok... Egyik előkapta és tök zöld volt majdnem tettem is fel egy kérdést neki.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Tudnátok segíteni hol tudok sennheiser cx-300-as fülest venni Budapesten? 
Talán basyst írták, hogy ott megtalálom, de nemtudom az merre van, és most lusta vagyok utánanézni, meg hátha van közelebbi üzlet (18kerhez). Köszi

Cím: Informatéka, 1067Bp., Teréz krt. 31. 10 eFt, bevezető ár!

Köszi, maradok basys-nál ugyanennyi az ár (hmm..pedig már volt olcsóbb is)

Sentinelnek is köszi,
itt a teljes cím:

1114 Budapest Bartók Béla út 37.

Tel.: 06-1-466-4654

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Talán basyst írták, hogy ott megtalálom, de nemtudom az merre van, és most lusta vagyok utánanézni, meg hátha van közelebbi üzlet (18kerhez). Köszi

Cím: Informatéka, 1067Bp., Teréz krt. 31. 10 eFt, bevezető ár!
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Basys, XI. ker szerintem, Bartók Béla út....
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

http://edigital.hu/pages.php?pageid=119

Az egyik oldalon ez szúrt szemet... árban nagyon jó, csak hát...
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: tau »

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

mostanság egy ilyen nw-re vadászok 1 vagy 2 GB-sben 

Fehérváron nincs sony klub media, Khelyen meg csak 512st találtam (az 22 e)

Nem tudja valaki pontosan mennyiért megy az 1 és a 2 GB-os ?

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

Itt érdemes átolvasni a reviewkat, egyes mp3playerekről még kis videók is vannak, ami tökjó, mert ezen videók alapján beszéltem le magam 2-3 megvételéről http://reviews.cnet.com/Sony_NW_E005_2G ... =pdtl-list

egyébként nekem lett eladva az az iAudio5 és "röhejes" tapasztalatom van vele.. szóval baromi jó hangja van, de az a furcsa számomra, hogy olyan részletező hangja van ezekkel az mp3akkal, amit sose hallottam még, ugyanezeket a zenéket is hallgatom a hangfalakon, de ott nem hallok ilyen részleteket, az nyilván nem mp3ra lett kitalálva, ez viszont arra, szóval számomra megdöbbentően jó hangja van..
és tényleg rengeteg feature..

Igen láttam, olvastam ... gratula

köszönöm a pontos linket :vazeg:

ezt meg jó "hallani" :kiraly:

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: tau »

Itt érdemes átolvasni a reviewkat, egyes mp3playerekről még kis videók is vannak, ami tökjó, mert ezen videók alapján beszéltem le magam 2-3 megvételéről
http://reviews.cnet.com/Sony_NW_E005_2G ... =pdtl-list

egyébként nekem lett eladva az az iAudio5 és "röhejes" tapasztalatom van vele.. szóval baromi jó hangja van, de az a furcsa számomra, hogy olyan részletező hangja van ezekkel az mp3akkal, amit sose hallottam még, ugyanezeket a zenéket is hallgatom a hangfalakon, de ott nem hallok ilyen részleteket, az nyilván nem mp3ra lett kitalálva, ez viszont arra, szóval számomra megdöbbentően jó hangja van..
és tényleg rengeteg feature..

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

Mondd el milyen, ha összejön!

éppen most akartam a ti véleményeteket ki kérni az ilyen sony mp3k-al kapcsolatosan
Ha a lejátszó végén az USB csatlakozó megsérül, akkor dobhatod el. Az USB aljzatok szorosan vannak egymás melett a régebb igépeken, ezért érdemesebb venni egy USB csatlakozós kábelt, ha mégis ezt választod.

Én olyat vennék, amelyiket kábellel lehet összekötni a géppel. Drágább gépeknél biztosan ilyen megoldást alkalmaznak...

iAudio5 (blaki most adott el az adok-veszekben olcsóért) nem rossz hangra és a Meizu E5 sem. Az utóbbi nagyon bénán kezelhető és szar a kijelzője, de alu házas.

Szerintem a Sony szolgáltatásokban elmarad ezektől és 35 eFt körül kapsz 1 GB-ost mindkettőből.

"Ez a véleményem, köszönöm a szót" :-)

UI.: hifire kötve a Meizu jobbnak tűnt, de mind a kettőnek túlfejlett béna mélyei voltak...
köszönöm

u.i: biztos hogy így nem lesz használva :kiraly:

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

éppen most akartam a ti véleményeteket ki kérni az ilyen sony mp3k-al kapcsolatosan
Ha a lejátszó végén az USB csatlakozó megsérül, akkor dobhatod el. Az USB aljzatok szorosan vannak egymás melett a régebb igépeken, ezért érdemesebb venni egy USB csatlakozós kábelt, ha mégis ezt választod.

Én olyat vennék, amelyiket kábellel lehet összekötni a géppel. Drágább gépeknél biztosan ilyen megoldást alkalmaznak...

iAudio5 (blaki most adott el az adok-veszekben olcsóért) nem rossz hangra és a Meizu E5 sem. Az utóbbi nagyon bénán kezelhető és szar a kijelzője, de alu házas.

Szerintem a Sony szolgáltatásokban elmarad ezektől és 35 eFt körül kapsz 1 GB-ost mindkettőből.

"Ez a véleményem, köszönöm a szót" :-)

UI.: hifire kötve a Meizu jobbnak tűnt, de mind a kettőnek túlfejlett béna mélyei voltak...

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

mostanság egy ilyen nw-re vadászok 1 vagy 2 GB-sben 

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”