Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Sztereó erősitők
Köszi, hát még konkrét nincs, 1-2 darabot nézegetek az olcsóbbak között, ami másodrendszerbe menne.
Mit jelent az olcsó?
Nekem a 20e környék.
Akkor szvsz ne a márkára koncentrálj elsősorban, hanem az állapotra és az elvárt szolgáltatásokra!
Sajnos most ez van. 2 évvel ezelőtt, még 200e sem volt drága.....
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2610
Sztereó erősitők
Köszi, hát még konkrét nincs, 1-2 darabot nézegetek az olcsóbbak között, ami másodrendszerbe menne.
Mit jelent az olcsó?
Nekem a 20e környék.
Akkor szvsz ne a márkára koncentrálj elsősorban, hanem az állapotra és az elvárt szolgáltatásokra!
- orionr
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Mit jelent az olcsó?
Nekem a 20e környék.
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Mit jelent az olcsó?
- orionr
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Sziasztok!A sansui régebbi erősítőiről mit lehet tudni?
Valaki ismeri, hallotta ezeket a készülékeket? Melyik ismert márkához hasonlít a hangja?
Senki nem ismeri?
Sajnos nekem nincs tapasztalatom Sansui készülékekkel.
Azt tudom, hogy a nívós japánok közé számítanak, és mivel alapvetően - úgy tudom - az USA volt a fő célpiac, így a hangjuk gondolom inkább az amerikai, azaz a dögösebb, nyomulósabb hifit képviseli.
Az tény, hogy a nagyobb Sansuik között vannak igazi kult készülékek, amik vagyonokért mennek ebayen.
Nézd meg pl. EZT : több mint két nappal a lezárás előtt 23 ajánlatnál tart, és 1300 euro (!) körül
Oan xar nem lehet.....
Sajnos én soha nem hallottam szólni egyetlen Sansuit sem, a fentieket netről ill hifis cimboráktól tudom.
Esetleg konkrét cucc került a látómezőbe? Ha igen, melyik? Akkor talán jobban jönne a segítség is...
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Valaki ismeri, hallotta ezeket a készülékeket? Melyik ismert márkához hasonlít a hangja?
Senki nem ismeri?
Sajnos nekem nincs tapasztalatom Sansui készülékekkel.
Azt tudom, hogy a nívós japánok közé számítanak, és mivel alapvetően - úgy tudom - az USA volt a fő célpiac, így a hangjuk gondolom inkább az amerikai, azaz a dögösebb, nyomulósabb hifit képviseli.
Az tény, hogy a nagyobb Sansuik között vannak igazi kult készülékek, amik vagyonokért mennek ebayen.
Nézd meg pl. EZT : több mint két nappal a lezárás előtt 23 ajánlatnál tart, és 1300 euro (!) körül
Oan xar nem lehet.....
Sajnos én soha nem hallottam szólni egyetlen Sansuit sem, a fentieket netről ill hifis cimboráktól tudom.
Esetleg konkrét cucc került a látómezőbe? Ha igen, melyik? Akkor talán jobban jönne a segítség is...
- orionr
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Senki nem ismeri?
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
varom mar nagyon ,elvileg ma meg kellene jonnie....
szójjá ám azonnal!
Sztereó erősitők
nah megvan a kis TEAC
remelem jot ajalnottal mishow elvtars
remelem hetvegere megkapom ,s mar be is uzemelhetem
Jé, nekem is ilyen erősítőm van.
A tiedet mennyiért hozzák el?
him,
82 fint volt cakumpakk szallitassal UK belul (Scotland-England)
varom mar nagyon ,elvileg ma meg kellene jonnie....
udv
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Sztereó erősitők
nah megvan a kis TEAC
remelem jot ajalnottal mishow elvtars
remelem hetvegere megkapom ,s mar be is uzemelhetem
Jé, nekem is ilyen erősítőm van.
A tiedet mennyiért hozzák el?
- orionr
- V.I.P.

Sztereó erősitők
-
Vendég
Sztereó erősitők
Valaki? Nem túl nagy itt a mozgolódás
Szeptember végén érkezik.
Ezzel jól fogsz járni.
Vadi új,garanciával.
http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=58
Cikkszám: Yaqin VK 2100
Nagyon szép ez a gép, de azt az a fekete kapcsolót valahova eltüntethették volna az elejéről, valami szőrnyű az ott...
- orionr
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Sziasztok!
A sansui régebbi erősítőiről mit lehet tudni?
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
5 db lesz csak
Akkor jó lesz sietni...
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Egyrészt van egy csomó hangképző cuccom (lemezjátszók, CD-k, DVD-k stb), amiket megtartanék.Kellene egy olyan cucc, amibe be tudok dugni mindent (~6-8 eszköz) és egyszerűen ki tudom választani, hogy mit akarok hallgatni és a hangerőt is tudom rajta állítani, van kimenete a két nagyhangszóróhoz és a két kicsi számára is, viszont nem a hangszórókat kapcsolnám rá direktben, hanem még ugye ott vannak utána a szuper erősítőim, így tehát azokat.
Asszem néhány fotó és egy pontos készüléklista segítene.
Biztos, hogy mindent-mindennel össze szeretnél kötni?
Minden kapcsoló és csatlakozó ami a jel útjába kerül, rontja a hang minőségét, nem beszélve a rengeteg kábelről.
Amit leírtál, úgy hangzik, mint egy házi stúdió, vixont Te mintha "simán csak" zenét hallgatni szeretnél....
Több infot pls, hogy segíteni tudjunk!
Sztereó erősitők
Szeptember végén érkezik.Ezzel jól fogsz járni.
Már nagyon kíváncsian várom ezt az újdonságot
5 db lesz csak.
a többi megy exportra.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Szeptember végén érkezik.Ezzel jól fogsz járni.
Már nagyon kíváncsian várom ezt az újdonságot
Sztereó erősitők
Szeptember végén érkezik.
Ezzel jól fogsz járni.
Vadi új,garanciával.
http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=58
Webáruház:
- orionr
- V.I.P.

Sztereó erősitők
kaszamat!
Írd le, hogy mi a pontos típusa a készülékeknek és 1-2 kép jó lenne.
Sztereó erősitők
Sziasztok!Mivel excalibur teac erősítőjéről (kicsit fura módon ...), úgy néz ki "lemaradtam", továbbra is keresek egy frankó sztereo erősítőt a cuccaimhoz. Javaslatok?
Véleményeket várnék még az alábbi malacra is:
MARANTZ PM6010 OSE KI
Mennyi lehet ennek a reális ára használtan, jó állapotban?
Köszi előre is.
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
-
Vendég
Sztereó erősitők
Azok az erősítők valszeg végfokok. Neked egy előerősítőre lesz szükséged.
Sztereó erősitők
SziasztoK!
Ki tud segíteni?
Örököltünk egy hifit, egy fél éve használom, elég szuper.
Most azonban már tudom, hogy mit szeretnék belőle használni és mi az, amihez sosem nyúlok és a nekem felesleges részeket ki szeretném eliminálni.
Csakhogy felmerült egy komoly kérdés.
Egyrészt van egy csomó hangképző cuccom (lemezjátszók, CD-k, DVD-k stb), amiket megtartanék.
Másrészt vannak tök jó hanszórók, 2 pár, mindkettőhöz külön erősítő, amiket szintén megtartanék.
Köztük pedig kis keverő a lemezjátszóknak, nagy keverő mindennek és még utána egy irtósoksávos equalizer. Nos a keverőket és a hangszínállítót lecserélném, mert túl nagyok és rondák (noha nyilván értékesek és van akinek nélkülözhetetlenek)
Az erősítők viszont olyanok, amelyeken egy gomb sincs, sima acél boritásuk van.
Kellene egy olyan cucc, amibe be tudok dugni mindent (~6-8 eszköz) és egyszerűen ki tudom választani, hogy mit akarok hallgatni és a hangerőt is tudom rajta állítani, van kimenete a két nagyhangszóróhoz és a két kicsi számára is, viszont nem a hangszórókat kapcsolnám rá direktben, hanem még ugye ott vannak utána a szuper erősítőim, így tehát azokat.
Gondolom egy ilyen cuccot nem erősítőnek hívnak, de akkor hogy.
Hol adjam el a cuccokat szerintetek? Hol vegyek újat? (használtat?)
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Mivel excalibur teac erősítőjéről (kicsit fura módon ...), úgy néz ki "lemaradtam", továbbra is keresek egy frankó sztereo erősítőt a cuccaimhoz. Javaslatok?
Véleményeket várnék még az alábbi malacra is:
MARANTZ PM6010 OSE KI
Mennyi lehet ennek a reális ára használtan, jó állapotban?
Köszi előre is.
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
Sztereó erősitők
lehet hogy tecceni fog
meglassuk
Gratula az új szerzeményhez!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Sztereó erősitők
tenyleg az van egy kb cerna vastagsagu kabel, korulotte meg egy pvc csoszeruseg, meg rajta kek-fekete cskos huzat volt vagy 10 font :lol!:
persze csillio millo 9-essel 99.9999999999999999999% szupertiszta rez
de ahogy le van blankolva ,s racsavarozva a szuperminosegu banan dugo, kb a ele kabel ki van tepve
nah megtalaltam ,nem is tudtam ,hogy kimber 8TC-m van
regen nem ilyen volt meg...
No tessék.
Webáruház: