Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Közelebbről:
Van Audio kimenete,de ekkor külön kell szabályoznod a hangerőt sajnos.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
ÜDV Mindenkinek! a tudatlanságom megint kis segitségrehiv benneteket.
van egy Yamaha rxv 450 mozierősitő ,ez után szeretnék 2db heed CANOPUS-t kötni a front részre végfoknak ,hogy szebb legyen a zene ,megoldható -e ez valahogy?
Ha van rajta PRE OUT,akkor igen.
A leírásokból úgy látom hogy sajnos nincs, csak a mélynyomónak van PRE kimenete
Bárcsak tévednék
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Sztereó erősitők
van egy Yamaha rxv 450 mozierősitő ,ez után szeretnék 2db heed CANOPUS-t kötni a front részre végfoknak ,hogy szebb legyen a zene ,megoldható -e ez valahogy?
Ha van rajta PRE OUT,akkor igen.
Webáruház:
- vaspapucsok
- V.I.P.

- Értékelés: 7
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
az én ízlésemnek a sound art w2 jobban bejött. gondolom a hivox tuning még csak dobott rajta...
Férfiasan bevallom az általad említett hangfalat nem volt szerencsém meghallgatni.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Sztereó erősitők
Ja66c nagyon jól szól 50e-ért. Nem hiszem, hogy ennyiért jobbat kapnál használtan. Jazz, vagy nem Jazz.
88-rol talan? Mondtak, hogy az mar jobb, o mennyibe kerul?
99000 akciós áron.
A 88E teljesen szimmetrikus erősítő.
Minimális a minőségi különbség,de azért hallható.
Webáruház:
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
Sztereó erősitők
Új, használt egyaránt játszik.
Igen, kifelejtettem, a dobozok + kabel is benne kellene, hogy legyen. Hangkartyatol sem zarkozik el, bar en is inkabb DACot javasoltam neki.
Alant emlitett kereskedourak pontos cimet viszont elkernem.
venomer
Szia!
Ebben az árkategóriában van bőven nálam választék.
A vevőjelölttel átbeszélgetve a lehetőségeket bizonyosan tudok mutatni néhány alternatívát új, garanciális készülékekből.
Van néhány Hivox tuningos darab is.
Cím, telszám az aláírásomban.
Üdv,
Laci
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Sztereó erősitők
Ja66c nagyon jól szól 50e-ért. Nem hiszem, hogy ennyiért jobbat kapnál használtan. Jazz, vagy nem Jazz.
88-rol talan? Mondtak, hogy az mar jobb, o mennyibe kerul?
Sztereó erősitők
r2r 11 - Hypex UcD180HG - ASE Gleden
Sztereó erősitők
Hangfal: Tannoy F4 65k vagy Acoustic Energy Evo 45k
nem hallottam még AE EVO dobozt, de tannoy-, igen.
az én ízlésemnek a sound art w2 jobban bejött. gondolom a hivox tuning még csak dobott rajta...
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Sztereó erősitők
Erősítő: Marantz PM66 K.I. 55ezer vagy NAD C315 45k
Hangfal: Tannoy F4 65k vagy Acoustic Energy Evo 45k
Forrás: Emu 0404 vagy Esi maya 44 16k
Diy tűzálló: 5k
Ic: passz, mondjuk 8k
szállítási díjak: 12k
Ez kb. ki is jön 150-ből. Ez az én verzióm kb.
Malac szereti a Tannoy-t, az egy bevált páros, persze nem olcsó. MX3 van 45k körül is.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5312
Sztereó erősitők
Ezt is nézd meg, hozzá a SoundArt W2 tuningolt doboz használtan (ki merem jelenteni, hogy ár/érték arányban nincs még egy ilyen doboz a láthatáron), és 170e-ből ki is jöttél.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
Szerintem meg inkább belső hangkártya. Normális külső DAC-ra elmenne a keret fele.
KMT szívemből szólt
Szerintem egy Konnekt 8 külső kártya/ Dac a legjobb megoldás, ha van jó áron.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
Szerintem meg inkább belső hangkártya. Normális külső DAC-ra elmenne a keret fele.
KMT szívemből szólt
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
ez már hogy melyik rendszer szerintem ízlések és pofonok.
Valszeg biztosan mindkettő jó
-
Vendég
Sztereó erősitők
Egy barátom szeretné összetákolni első rendszerét, sokat kisérletezni nem, ám jó hangot hallani annál hamarébb szeretne, bár jeleztem, hallgatózás nélkül nem fogja megúszni. Bp-n lakik, segítsünk neki, hova, milyen irányba menjen. Új, használt egyaránt játszik.
Forrás: PC (flac)
Elképzelés: DAC + integrált erősítő
Fő stílus: jazz
Keretösszeg: max. 150E Ft
venomer
Marantz PM66 K.I 55ezer
Acoustic Energy Neo 1 vagy Evo 1 45 környéke
Dacnak meg valami usbs vagy egy emu hangkártya és még kábelre is marad meg hangfal állványra is
csak tudni kéne milyen méretű a szoba a monitor doboz miatt.
Ezzel már ellehet éldegélni kezdésnek szvsz..
Én inkább ezt választanám mint a másik ajánlott rendszert.
Sztereó erősitők
Forrás: PC (flac)Elképzelés: DAC + integrált erősítő
amp: jungson ja66c - 40000 HUF
dac: styleaudio peridot - 90000 HUF
doboz: sound art w2 hivox tuning: 40000 HUF (használtan hirdetnek ilyet)
végösszeg: 170e HUF
a dac-ot lehet hogy olcsóbban is meg lehet úszni, de ha most kéne rendszer én ezeket választanám.
Sztereó erősitők
Új, használt egyaránt játszik.
Igen, kifelejtettem, a dobozok + kabel is benne kellene, hogy legyen. Hangkartyatol sem zarkozik el, bar en is inkabb DACot javasoltam neki.
Alant emlitett kereskedourak pontos cimet viszont elkernem.
venomer
Sztereó erősitők
Szerintem 150 -be beleférhet. Persze csak ha használt is szóba jöhet.
- nehai
- Törzsvendég

- Értékelés: 232
- Kapcsolat:
Sztereó erősitők
Ha a 150K-ban benne van a hangfal és a kábelek is, akkor egy kezdőnek esélye sincs hosszútávra jó rendszert felépítenie, pláne ha mindent boltból újan szeretne venni. Ebben a kategóriában rengeteg a kompromisszum sajnos.
Két lehetősége van, vagy régi, használt de jó ár/érték arányú cuccból válogat (erősítő) vagy végig járja a kereskedőket, elmondja mennyi pénzt tud rászánni, hová és mire kell, aztán az összeállított rendszert meghallgatja ha tetszik, letét ellenében hazaviszi, és otthon is együtt él vele egy darabig, aztán dönt.
Hangfalra kellene a legtöbbet költeni, erősítnek egy NAD3020 használtan bőven jó 25-30K -ért jobbat nem kapni szerintem, ATC-nél van elég sok olcsó doboz ott lehetne próbálgatni itt pesten, persze csak erősítővel együtt. DAC-ot meg a maradékból, bár egy használt jó minőségű hangkártyát sem vetnék el, de a DAC jobb megoldás lehet.
Füleleknél voltak jó hangú tuning dobozok, de nem tudom mennyi volt az áruk, ott is érdemes lehetne kérdezősködni.
Sztereó erősitők
Egy barátom szeretné összetákolni első rendszerét, sokat kisérletezni nem, ám jó hangot hallani annál hamarébb szeretne, bár jeleztem, hallgatózás nélkül nem fogja megúszni. Bp-n lakik, segítsünk neki, hova, milyen irányba menjen. Új, használt egyaránt játszik.
Forrás: PC (flac)
Elképzelés: DAC + integrált erősítő
venomer
Sztereó erősitők
[ Teljesen más karakterrel zenél a rádiós.
A Stereo lágyabb, zeneibb, a rádiós ütősebb, nagyobb volumenű hangot ad, nem igazán finomkodik.
Köszi a választ!Kivételesen szerencsém van mert az illető Győr Moson Sopron megyei és így talán megtudom hallgatni de az sem biztos hogy érdekli a csere ha nem akkor marad az egész max kuncsorgok tőle egy meghallgatást mert nagyon kiváncsi vagyok!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
Sziasztok!Egy kis segitségre lenne szükségem!Láttam a vaterán egy Harman kardon Hk 3480 at ugye mielőtt megvettem a Hk970-t ilyet szerettem volna és nagyon elgondolkodtam,hogy lecserélném a 3480-ra feltéve ha jobb az enyémnél erősebbnek biztos erősebb de kérdés,hogy ugyanazt a minőséget adja e!Előre is köszönöm a segitséget!
Teljesen más karakterrel zenél a rádiós.
A Stereo lágyabb, zeneibb, a rádiós ütősebb, nagyobb volumenű hangot ad, nem igazán finomkodik.
Naim-ZU