Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Én is jövök a sablon kérdéssel, Technics SU-810-ről van-e valakinek tapasztalata?
Ezekkel a Technics erősítőkkel vigyáznék, STK cuccokkal van szerelve, és ha beadja a kulcsot, akkor gáz van. :foto:
Ez azt jelenti, hogy ha vmi elszáll benne nincs alkatrész hozzá?Nem igazán vágom mi az az STK. :kiraly:
IC-s végfok. Van olyan ami nem kapható, vagy ha van, akkor nagyon drága. Nem vágom hogy ebben pontosan az van-e, de ebben a sorozatban sokat szereltek STK-val.
Sztereó erősitők
Én is jövök a sablon kérdéssel, Technics SU-810-ről van-e valakinek tapasztalata?
Ezekkel a Technics erősítőkkel vigyáznék, STK cuccokkal van szerelve, és ha beadja a kulcsot, akkor gáz van. :foto:
Ez azt jelenti, hogy ha vmi elszáll benne nincs alkatrész hozzá?Nem igazán vágom mi az az STK. :kiraly:
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Sztereó erősitők
Ezekkel a Technics erősítőkkel vigyáznék, STK cuccokkal van szerelve, és ha beadja a kulcsot, akkor gáz van. :kiraly:
Sztereó erősitők
De majd szétnézek a haveri körben is, hátha van valakinél elfekvő okosság, sose lehet tudni!
OK köszi :kiraly:
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2633
Sztereó erősitők
Poli! Ez a Sansui hirdetés azért elgondolkodtató lehet:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=18513
Persze szívem szerint ezt ajánlanám:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=18743
Sajnos kicsit sokra tartja a gazdi, én a csereként beszámított CA640 V1-et kevesebbért tudtam eladni, pedig annak a távja ki sem volt bontva. Ilyesmit reálisan 30 körül találhatsz, annyiért ne is gondolkozz rajta. Szvsz!
De majd szétnézek a haveri körben is, hátha van valakinél elfekvő okosság, sose lehet tudni!
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Gondoltam a pc-ről zenélésre, szerintem egy ilyen kvalitásu erősítőhöz elegendő is lenne a hangkarim.Na, még nézelődök, azért szerintem meghallgatom a technics párost is.
Nálam a foobar2000+ASIO páros az ESI külső hangkarival simán partiban van egy erős középkategóriájú asztali CD-játékossal.
Pedig én nem is értek a beállításokhoz, Te meg kened-vágod :foto:
Ha meg tudod fülelni a Technicset az jóóó, akkor el is tudod dönteni, hogy tetszik-e! :kiraly:
Sztereó erősitők
Értem! A CD-t nem tudod a számítógéppel kiváltani? Mert akkor több juthatna az erősítőre :kiraly:
A korosabb cuccoktól nem kell tartani feltétlenül, ha nagyon "lelakott" az úgyis látszik, mondjuk ne legyen barkácsolt-turkált, inkább az lehet gáz :foto:
Még alszok rá egy párat.Gondoltam a pc-ről zenélésre, szerintem egy ilyen kvalitásu erősítőhöz elegendő is lenne a hangkarim.
Na, még nézelődök, azért szerintem meghallgatom a technics párost is.
köszi
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
30-ból kéne vennem erősítőt +cd-t.A 810 erősítőt egy szintén technics 480-as cd-vel tip-top állapotban pont ennyiért tudnék megvenni.Néztem hk, pio stb.-t is de azok ennyiért korosabbak amitől azért tartok egy picit.
Értem! A CD-t nem tudod a számítógéppel kiváltani? Mert akkor több juthatna az erősítőre :kiraly:
A korosabb cuccoktól nem kell tartani feltétlenül, ha nagyon "lelakott" az úgyis látszik, mondjuk ne legyen barkácsolt-turkált, inkább az lehet gáz :foto:
Sztereó erősitők
Ezt nézted ki a "sztereósításhoz" ?
Mennyiért adják és mi volna a keret, ameddig vásárolni tudsz?
Szerintem ha már sztereo, akkor inkább valami "nemesebb" holmit nézz, nem túl húzósban vannak már régi HK-k, Luxmanok, esetleg a brit piacra szánt régi Denonok és Pioneer-ek is jobb vételek lehetnek.
Hát ja, a keret nevetséges :kiraly:
30-ból kéne vennem erősítőt +cd-t.A 810 erősítőt egy szintén technics 480-as cd-vel tip-top állapotban pont ennyiért tudnék megvenni.
Néztem hk, pio stb.-t is de azok ennyiért korosabbak amitől azért tartok egy picit.
Gondoltam majd ha vége a válság(om)nak nézek vmi komolyabb cucott, dobozok sem ártanának vmi komolyabbak.
Sztereó erősitők
Debrecenben tudtok ajánlani egy hozzáértő hifi szerelőt?
Egy lépésre vagyok egy álom beteljesedésétől. Itt pihen nálam egy Luxman L-510, csak hát nem működik. Az áramot szépen felveszi, minden led szépen világít rajta, égés nyomot/szagot nem vettem észre szétbontva. Szóval látszatra nincs gond csak nem szól. Az első szemgeötlő dolog, hogy bekapcsoláskor nem húz be a védelem reléje. Mivel faltól-falig van pakolva a nemkicsi készülékház (aki nem hiszi nézze meg a készülékbelsők topikot :kiraly:) ezért nem is kontárkodtam bele, csak egy fényképezésnyire vettemle a ruháját.
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Ezt nézted ki a "sztereósításhoz" ?
Mennyiért adják és mi volna a keret, ameddig vásárolni tudsz?
Szerintem ha már sztereo, akkor inkább valami "nemesebb" holmit nézz, nem túl húzósban vannak már régi HK-k, Luxmanok, esetleg a brit piacra szánt régi Denonok és Pioneer-ek is jobb vételek lehetnek.
Sztereó erősitők
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sziasztok!
A Nad sztereo erősítői közül,melyiket tartjátok jobbnak a Nad C355Bee vagy a Nad C372-őt,esetleg valamelyik kisebb Nad " jobb" lehet,mint a "nagyobbak",mert olvastam valahol olyat,hogy valakinek jobban bejött a C325Bee mint a C355Bee és a C355Bee-t jobbnak találta a C372-él.
Sztereó erősitők
Az eredetiben kicsit máshogy állnak a cuccok,és nincs benne hűtőventillátor sem.
Ezt írja is az eladó:
...saját készítésű dobozban!
Hifim: Úgy is csak röhögnétek...
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5312
Sztereó erősitők
Ennek eredeti lehet a bele vagy utánépitett?http://www.vatera.hu/etalon_suprampli_155247681.html
Szerintem utánépített.Az eredetiben kicsit máshogy állnak a cuccok,és nincs benne hűtőventillátor sem.A csatlakozói is komolyabbak valamivel az erdetinek.Sajnos képet nem tudok felrakni róla a külsején kívül,mert nincs kedvem kiszedni az állványból és levenni a tetejét.Persze az utánépítés még szólhat jól.
Ahogy elnézem a képeket, igen kicsi a valószínűsége, hogy akárcsak hasonlítson az eredeti hangzására.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6570
Sztereó erősitők
Marantz pm66 ki -t ismeri valaki? Elég komoly gépnek tűnik, anno legjobb vétel volt a HFCben.Nehéz kérdés , de vajon passzol az AR dobozokhoz?
Attól függ milyen zenére kell.Nekem volt, először egy Heybrook Heylios-sal halgattam,aztán a mostani Dyno-val.Gyönyörű színpada van,én kissé kevésnek találtam a mély szekciót-csak egy kicsit forszírozott hangerőnél jöttek elő a hiányolt mélyek (bár a Dyno elég nehezen hajtható).Csak ezért adtam el.Egy könnyen hajtható dobozzal igen jó párosítás lehet. :kiraly:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6570
Sztereó erősitők
Ennek eredeti lehet a bele vagy utánépitett?http://www.vatera.hu/etalon_suprampli_155247681.html
Szerintem utánépített.Az eredetiben kicsit máshogy állnak a cuccok,és nincs benne hűtőventillátor sem.A csatlakozói is komolyabbak valamivel az erdetinek.Sajnos képet nem tudok felrakni róla a külsején kívül,mert nincs kedvem kiszedni az állványból és levenni a tetejét.Persze az utánépítés még szólhat jól.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Valaki tud-e használható infót a Musical Fidelity A 3.2 erőlködőről?36_7_11.gif
Milyen jellegű a hangja, mit nem szeret.stb?
Előre is köszi! !
Ez elég érdekes kérdés, mivel ez nagyban ízlés dolga, és a mellé tett rendszer függvénye... :kiraly:
- guerciotti
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 9
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Valaki tud-e használható infót a Musical Fidelity A 3.2 erőlködőről?36_7_11.gif
Milyen jellegű a hangja, mit nem szeret.stb?
Előre is köszi! !
-
Vendég
Sztereó erősitők
Stabil gép, egész jó hanggal, az, hogy megy-e az AR dobozodhoz, nemtom...
Sztereó erősitők
Marantz pm66 ki -t ismeri valaki? Elég komoly gépnek tűnik, anno legjobb vétel volt a HFCben.
Nehéz kérdés , de vajon passzol az AR dobozokhoz?
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3132
Sztereó erősitők
:kiraly:
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3132
Sztereó erősitők
A munkatársam régi sansui erősítőt akar venni és tőlem kért segítséget, de az a helyzet, hogy nekem fogalmam sincs melyika jó melyik a nem jó. Annyit tudok, hogy van d széria meg sima...
Melyik a jobb?
Mondjuk egy Au D22, D10 vagy ilyesmi vagy D7
Esteleg egy sima 517, 717 ?
Várom a segítséget :kiraly:
gida!
Nekem van egy nagyon régi, de igen jó állapotú SANSUI AU-7700-as csúcserősítőm.
Megvan a hozzávaló TU-7700-as tuner is!
Írj ha érdekel...
Üdv: TJ
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Sztereó erősitők
mesterhármas :kiraly: megér egy misét
:foto:
szép... saját?
FlatCap a Nait XS alatt (2, 2x)?
Hifim: Úgy is csak röhögnétek...
-
Vendég