Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- TheRussian
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
Amúgy pedig az Onkyo: nekem egy régebbi házimozi erősítő-dvd páros szolgál mozira B&W sugárzókkal. Ez is jó alternatíva jehet!
Házimozimmal nincs probléma ott szólnak a Mission 731-ek, meg a pioneer vsx 1017av. Vétek lenne megbontani ezt a rendszert annyira szép és egységes hangképet ad...
A sztereót viszont külön szeretném szedni, mert nem 2.1-ben szeretném hallgatni a zenei felvételeket, viszont ha 2.0-ban hallgatom ezekkel a mission hangszórókkal akkor nem kapok olyan sztereo eredményt ami tetszene... főleg teljesítmény és mélyhang tekintetében...
szeretnék végre egy "normális" 2.0-ás sztereo rendszert sztereo erősítővel....
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11043
- Kapcsolat:
Sztereó erősitők
Félrevezető lehet, hogy egy-egy gyártó teljes kínálatát egy kalap alá veszitek. A Focalnak is vannak klassz és kevésbé sikerült dobozai.
Sztereó erősitők
A JM Lab-okal nincs probléma
De nincs ám...
Sokáig éltem celestion hangfalakkal, nem egy kategória, de abban én azt nem szerettem, hogy a cineket úgy lehúzta, nem volt dinamikája a magasnak. Hallod, hogy van benne cin, de nem "érzed", nincs benne erő.
Na ez már nincs így a focalnál. Egy picit így billen is a hangképe, nem mézes mázos. Nem andalít, hanem feszes, fiatalos pattogósabb. Pedig több mélye van, részletesebb is.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Jmlab-okkal mi a probléma?
Forrásnak főként lemezjátszót és számítógépet használnék. CD az egyelőre nincs tervben, mert ami cdm van azt az egyszerű használhatóság miatt mp3ról hallgatom gépről....
A házimozi rész szerintem most jól szól, azt nem bántanám, viszont a sztereo lehet megérne egy kis piszkálást... ehhez meg 3 komponens kell majd: erősítő, hangszóró, lemezjátszó....
A marantz sztereo erősítőiről jó teszteket olvastam, viszont a fórumokban meg annyira nem írnak jót.... A Denonról azt mondják régen sokkal jobb volt, ma már nem nagyon....
Néztem még a HK 980-at is, de nem tudom, hogy teljesítményben elegendő lenne egy nagyobb hangdoboz meghajtásában.... A jamo c sorozat álló hangszórói nagyon jól néznek ki, de azokhoz kell is teljesítmény, ezért gondoltam hogy az onkyo-val jó páros lenne....
Bocs a sok kérdésért, de piszkálja a fantáziám a dolog...
A JM Lab-okal nincs probléma ha szereted a hangkarakterét!
De ha nem jön be akkor nem maradna nálad sokáig (tipikus... szeretem, nem szeretem hang), a magasa nagyon fémes ízű!
Lehet hogy én dobozokat nem cserélnék egyelőre hanem vennék egy sztereót és egy HangFalátKapcsolót (az apróban van éppen egy, ha még nem kelt el!)!
Kérdés hogy mennyire szokta már meg a füled a sub ládádnak a hangját!?
A monitor dobozok szerintem a gyengeségeik ellenére még így is jobbak zene hallgatásra!
A Marantz-ok és a Denon hasonló karakter!
De valóban lágyabbak lettek az utóbbi időben, ami nem biztos hogy baj!
Egyébként a Pio. HM vasak sem a "legkeményebbek!
Meg kellene hallgatni!!!
Az említett H/K erősítőt nem hallottam még de az biztos hogy nem lenne kevés semmilyen téren!
Kérdés hogy ezt a hangot keresed-e?
A Jamo és az Onkyo jó páros, a C sorozat pedig valóban jó.
Az nagyon jó dolog ha kérdez az ember, de a megtapasztalás nagyon fontos!
Úgy tudja eldönteni az ember hogy merre is induljon!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Az onkyo 9555-ös az jó erősítő? a 9755 sokkal jobb, vagy nem annyira észrevehetően? az onkyo az milyen hangsugárzó márkával dolgozik együtt szépen? jamo, mission, jm lab?
Az enyém Jamo-val és Tannoy-al is szépen szól, de jó lehet a Mission is, pl. az M széria. Az általad írt erősítőket nem hallottam, de attól is függ, milyen a zenei ízlésed. Én pl. a lágyabb megszólalást kedvelem, ezért szoft dóm magassal szerelt dobozt választanék és kerülném a JMlab-okat is. Hallgatózni kell sokat.
A zenei ízlésem elég tág, a mai mainstream rnb-től a jackson féle pop zenéig, de a nagyzenekari filmzenék sem állnak tőlem távol.... Tegnap meg háromszor egymás után Tracy Champan lemezét hallgattam....
Forrásnak főként lemezjátszót és számítógépet használnék. CD az egyelőre nincs tervben, mert ami cdm van azt az egyszerű használhatóság miatt mp3ról hallgatom gépről....
Már egy ideje bennem van a "módosíthatnék a rendszeremen" frusztrációm... A házimozi rész szerintem most jól szól, azt nem bántanám, viszont a sztereo lehet megérne egy kis piszkálást... ehhez meg 3 komponens kell majd: erősítő, hangszóró, lemezjátszó....
Nem akarok irreális összeget elkölteni azért, de szeretném, hogy a mostanitól azért jobb minőséget és erőteljesebb rendszert kapjak... A mostani Mission 731-ek a pioneer erősítővel szépen szólnak, mind mozi, mind sztereo tekintetében, de lehetne még jobb is... ezt szeretném elérni azzal, hogy a sztereot és a mozit szétválasztom... Most a sztereom a kis mission-ok miatt 2.1-ben szól, és olyan sztereot szeretnék ahol 2 álló front hangdobozom látja el a sztereo feladatát és ez ad elég mélyhangot, hangerőt, szépen felcsendől egy John Williams vagy Maurice Jarre film soundtrack, de egy David Guetta lemez is jól szól...
A marantz sztereo erősítőiről jó teszteket olvastam, viszont a fórumokban meg annyira nem írnak jót.... A Denonról azt mondják régen sokkal jobb volt, ma már nem nagyon....
Néztem még a HK 980-at is, de nem tudom, hogy teljesítményben elegendő lenne egy nagyobb hangdoboz meghajtásában.... A jamo c sorozat álló hangszórói nagyon jól néznek ki, de azokhoz kell is teljesítmény, ezért gondoltam hogy az onkyo-val jó páros lenne.... Nah meg, és most vessenek meg a nagy hifisek , de szeretném ha jól is nézne ki a cucc... Meg nem kellene cserélgetni évente, hanem sok-sok évre tartós jó minőséget adna, megbízható lenne....
Az nem baj, ha egy erősítőben csak MM Phono bemenet van?
Vedd meg az itt hirdetett Marantz PM17mkII est és szerezz mellé egy jobb Tannoyt (R3, Sensys dc2, 638)És már rendben is vagy!És még jól is néznek ki és jó hangjuk van együtt.Garantálom egy ideig nem fogsz cserélni.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 817
Sztereó erősitők
Az onkyo 9555-ös az jó erősítő? a 9755 sokkal jobb, vagy nem annyira észrevehetően? az onkyo az milyen hangsugárzó márkával dolgozik együtt szépen? jamo, mission, jm lab?
Az enyém Jamo-val és Tannoy-al is szépen szól, de jó lehet a Mission is, pl. az M széria. Az általad írt erősítőket nem hallottam, de attól is függ, milyen a zenei ízlésed. Én pl. a lágyabb megszólalást kedvelem, ezért szoft dóm magassal szerelt dobozt választanék és kerülném a JMlab-okat is. Hallgatózni kell sokat.
...olyan sztereot szeretnék ahol 2 álló front hangdobozom látja el a sztereo feladatát és ez ad elég mélyhangot, hangerőt, szépen felcsendől egy John Williams ...
Hát Őt én is nagyon szeretem!!
A baj csak az, hogy a filmzene CD-k a legtöbb esetben messze nem azt a minőséget hozzák mint egy audiophil komolyzenei CD! Így nálam már inkább csak porosodnak a polcon...
Amúgy pedig az Onkyo: nekem egy régebbi házimozi erősítő-dvd páros szolgál mozira B&W sugárzókkal. Ez is jó alternatíva jehet!
- TheRussian
- Nincs visszaút
Sztereó erősitők
A zenei ízlésem elég tág, a mai mainstream rnb-től a jackson féle pop zenéig, de a nagyzenekari filmzenék sem állnak tőlem távol.... Tegnap meg háromszor egymás után Tracy Champan lemezét hallgattam....
Már egy ideje bennem van a "módosíthatnék a rendszeremen" frusztrációm... A házimozi rész szerintem most jól szól, azt nem bántanám, viszont a sztereo lehet megérne egy kis piszkálást... ehhez meg 3 komponens kell majd: erősítő, hangszóró, lemezjátszó....
Nem akarok irreális összeget elkölteni azért, de szeretném, hogy a mostanitól azért jobb minőséget és erőteljesebb rendszert kapjak... A mostani Mission 731-ek a pioneer erősítővel szépen szólnak, mind mozi, mind sztereo tekintetében, de lehetne még jobb is... ezt szeretném elérni azzal, hogy a sztereot és a mozit szétválasztom... Most a sztereom a kis mission-ok miatt 2.1-ben szól, és olyan sztereot szeretnék ahol 2 álló front hangdobozom látja el a sztereo feladatát és ez ad elég mélyhangot, hangerőt, szépen felcsendől egy John Williams vagy Maurice Jarre film soundtrack, de egy David Guetta lemez is jól szól...
Néztem még a HK 980-at is, de nem tudom, hogy teljesítményben elegendő lenne egy nagyobb hangdoboz meghajtásában.... A jamo c sorozat álló hangszórói nagyon jól néznek ki, de azokhoz kell is teljesítmény, ezért gondoltam hogy az onkyo-val jó páros lenne.... Nah meg, és most vessenek meg a nagy hifisek , de szeretném ha jól is nézne ki a cucc... Meg nem kellene cserélgetni évente, hanem sok-sok évre tartós jó minőséget adna, megbízható lenne....
Az nem baj, ha egy erősítőben csak MM Phono bemenet van?
Sztereó erősitők
amennyit én onkyóból tapasztaltam mondjuk nem sztereó téren az a véleményem, hogy nem jó fajta és egyre rosszabb
- rozoga62
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Sztereó erősitők
- TheRussian
- Nincs visszaút
Sztereó erősitők
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2911
Sztereó erősitők
Ezt majd a szakik megmondják, de én már láttam szó szerint elégett nyákot.
Jobb lett volna, ha felrak az eladó képet az erősítő belsejéről. Ugyanis nem csak a panel elégett volta az érdekes, hanem az esetlegesen megsemmisült alkatrészek(!) tipusa, száma is...
Az is lehet, hogy azért nem ad infót, mert szeretné lebegtetni a megjavíthatóság látszatát is.....több lesz a vevőjelölt.
Üdv: TJ.
hát igen, van még egy érdekes gép, de erről nem tudni mi a baja:(
http://cgi.ebay.de/T-A-Pulsar-P-2000-Vo ... 2eaa482148
Nem tudni mi a baja...ezt a rozsdás, összekarcolt gépet már látta néhány szervizes!
Ezek a tipikus "bontógépek" - nem találják meg a hibáját, és csak hányódik ide-oda, közben pedig telnek az évek.
Végül kivágják a kukába egy nagyobb szerviztakarítás alkalmával - most + a neten látod a képét. Nincs + a teteje, sokszor alkatrészek is hiányoznak belőle - ne hidd, hogy ez egy egyszerű eset!
Gondold +, ők is lábra akarták állítani, de +haladta a képességeiket....
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Sztereó erősitők
Jobb lett volna, ha felrak az eladó képet az erősítő belsejéről. Ugyanis nem csak a panel elégett volta az érdekes, hanem az esetlegesen megsemmisült alkatrészek(!) tipusa, száma is...
Az is lehet, hogy azért nem ad infót, mert szeretné lebegtetni a megjavíthatóság látszatát is.....több lesz a vevőjelölt.
hát igen, van még egy érdekes gép, de erről nem tudni mi a baja:(
http://cgi.ebay.de/T-A-Pulsar-P-2000-Vo ... 2eaa482148
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2911
Sztereó erősitők
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Valakinek volt már Rotel RA-935BX erősítője?
Milyen volt, pozitívum és negatívum is érdekel!!!
Jól gondolom hogy ez sem távos!?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Sztereó erősitők
hát nem találtam igazán megfelelő topicot, szerintetek mit jelent az hogy kiégett a platina?
http://cgi.ebay.de/T-A-elektroakustik-S ... 5ad6364f11
mod: ó rájöttem: panel.
és ezt nem lehet megbuherálni valahogy?
Azt írja, hogy hibás a készülék, nem javítható, csak alkatrésznek jó.
Az egyik nyák van benne elégve, nem platina
na lassú voltam
igen arra rájöttem hogy hibás és nem javíthat, csak a platina nem mondott semmit:)
meg ugye egy sztereó erősítő amiben még d/a konverter sincs az hogy ne lehetne javítható, mármint az én tudatlan gondolatmenetem szerint:)
Sztereó erősitők
Ez gondolom attól függ, hogy mit jelent pontosan az az égés.Látatlanban nem hiszem, hogy megmondja vki.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Sztereó erősitők
hát nem találtam igazán megfelelő topicot, szerintetek mit jelent az hogy kiégett a platina?
Azt írja, hogy hibás a készülék, nem javítható, csak alkatrésznek jó.
Az egyik nyák van benne elégve, nem platina
na lassú voltam
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Az első kiszemelt mindenképpen valami fetes erősítő lenne...Esetleg olyat tudsz valamit ajánlani?
A helyedben nem ragaszkodnék ehhez, hacsak nem tojást akarsz sütni az erősítődön. Szerintem mindegy, mi van benne, csak jól szóljon, az pedig, hogy FET-es, még semmire sem garancia.
dörmögi igen jól dörmög: az hogy fetes, semmi pluszt nem jelent, a copland erősen hanyagolandó, a ARF meg tényleg jó...
de még jobb a ....
Igen mindentől van jobb Miért nem jó a Copland , eddig ahol olvastam róla, ott jókat írtak
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5244
Sztereó erősitők
Az első kiszemelt mindenképpen valami fetes erősítő lenne...Esetleg olyat tudsz valamit ajánlani?
A helyedben nem ragaszkodnék ehhez, hacsak nem tojást akarsz sütni az erősítődön. Szerintem mindegy, mi van benne, csak jól szóljon, az pedig, hogy FET-es, még semmire sem garancia.
dörmögi igen jól dörmög: az hogy fetes, semmi pluszt nem jelent, a copland erősen hanyagolandó, a ARF meg tényleg jó...
de még jobb a ....
Sztereó erősitők
Én az YBA erősítőmet nagyon szerettem.
Ezt nem csodálom. Az említett Audio Refinement erősítő pedig az YBA Intégré DT egyszerűbb változata.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Sztereó erősitők
Ezek nem csúnyák De ha jol látom ezek csak szettben kaphatók?
Nem feltétlenül csak szettben, de logikus választás a kombó, ha hangban és kivitelben egymáshoz illő készülékeket akar az ember. Az audiomarkt.de-n is külön hirdeti őket ugyanaz az eladó.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer