Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Elmo »

Sziasztok, azt hallottam, hogy nem mindegy melyik Usb portot használjuk külső Dachoz.
Ha ez igaz, honnan tudjam, hogy melyiket?
Vagy ez hülyeség?
www.chiliout.hu

Silent Angel-Hegel-REL-Usher

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 164

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: IamMenyus »

...pedig sok mindenben nagyon is igazuk van...ez a " hasonlatom" mindkét odalára áll  
Sok igazság van fent, de megy a beetetés az új megoldásoknak...

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5103

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ezen az oldalon annyi feltételezést állítanak be tényként, h a politikusainkkal vetekszenek hitelességben
...pedig sok mindenben nagyon is igazuk van...

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5103

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Pedig a jövő egyértelműen a Hálózati Audio Lejátszóké.
Sokaknak ez fáj, de erről nem én tehetek.

A fejet a homokba lehet dugni, de a világ attól még halad tovább.

Nincs egyértelmű jövő, megfér egymás mellett többféle audio megoldás, ebből csak az egyik a hálózati audio lejátszás, aminek nemcsak előnye van, hanem hátránya is. Az olcsók szarul szólnak, a jó hangúak meg irreálisan drágák, pécés megoldással, olcsó hálózati lejátszóval plusz igazi aszinkron (nem feltétlen olcsó, de nem is horror árú) dac-kal igenis lehet kitűnő hangminőséget megvalósítani sokkal több ember számára hozzáférhető áron, ami igenis nagyon fontos azoknak az embereknek.

Amúgy én sem értem, miért szűnt meg a hálózati lejátszók topik... 

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 164

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: IamMenyus »

(bár innentől ingoványos a terep... sajnos , pl. "Plays any .wav or .aiff file from FAT32 formatted SD cards." )
Ezen az oldalon annyi feltételezést állítanak be tényként, h a politikusainkkal vetekszenek hitelességben

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 146

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: hubee »

a napokban volt nálam az egyik legjobb barátom, megkértem, teszteljük, vak teszt volt (jó, hogy van itthon kendő ).
róla tudni kell, hogy nem audiófil, meg hifi mániás, de szereti a jól szóló cuccokat, és ami a legfontosabb füle is van hozzá, időnként leül a zongora mellé és "csak úgy" zenélget.

na most az jött ki, hogy igenis van különbség az 1TB-és samsung, a 320gb-os toshiba és a 32 gb pendrive között.

mégsem "pszichés"

(bár innentől ingoványos a terep... sajnos , pl. "Plays any .wav or .aiff file from FAT32 formatted SD cards." )

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 666

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: GTomi »

A HDD-k valóban különbözőképp befolyásolják(rontják/módosítják) a kapott hangot. De mint István is írta Nálad valószínűleg nem ez áll fenn

a napokban volt nálam az egyik legjobb barátom, megkértem, teszteljük, vak teszt volt (jó, hogy van itthon kendő ).
róla tudni kell, hogy nem audiófil, meg hifi mániás, de szereti a jól szóló cuccokat, és ami a legfontosabb füle is van hozzá, időnként leül a zongora mellé és "csak úgy" zenélget.

na most az jött ki, hogy igenis van különbség az 1TB-és samsung, a 320gb-os toshiba és a 32 gb pendrive között.

mégsem "pszichés"
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ezt ne nekem címezd, ha egy mód van rá!
Nem én vontam össze a Hálózati Audio Lejátszókat a PC alapú lejátszókkal.
A válasz: sajnálom, már ez van. Nem tehetek semmit.
Nem tudom, miért fájt a Hálózati Audio Lejátszók topik az ezer hulladék semmitérő topik mellett.
Ehelyett inkább kávézunk. Az k...vára fontos egy Audio Fórumon.

Egyébként ezzel a hozzászólásoddal egyetértek.
A Hálózati Audio Lejátszókat nem kéne keverni a PC alapú lejátszással, de ezen a fórumon jelenleg NINCS topikja a Hálózati Audio Lejástzóknak.
Minden szarnak van, ennek nincs.

asszem most kivetelesen normalis hangnemben kerdezetem valamit,tenyleg bocsanat az elozo alpari paraszt bunko mjegyzeseimert,ha nincs bocsanat azt is megertem.Te probalsz eladni egy  jo termeket,sajna az atlag magyarnak nincs penze ra!!
attol meg a lumin.....

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

A lumin nem eppen a pc alapu lejatszashoz tartozik
Ezt ne nekem címezd, ha egy mód van rá!
Nem én vontam össze a Hálózati Audio Lejátszókat a PC alapú lejátszókkal.
A válasz: sajnálom, már ez van. Nem tehetek semmit.
Nem tudom, miért fájt a Hálózati Audio Lejátszók topik az ezer hulladék semmitérő topik mellett.
Ehelyett inkább kávézunk. Az k...vára fontos egy Audio Fórumon.

Egyébként ezzel a hozzászólásoddal egyetértek.
A Hálózati Audio Lejátszókat nem kéne keverni a PC alapú lejátszással, de ezen a fórumon jelenleg NINCS topikja a Hálózati Audio Lejástzóknak.
Minden szarnak van, ennek nincs.

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

eletem elso hifis kaladja apam baratjanal volt,akkora vevo tornya volt mint kabhegy!!nem tudom mi lehet vele,o a legelso kulonc hifista akivel valaha is talalkoztam

zikmen7
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: zikmen7 »

anno jot rohogtem rajt,most mar nem igazan!!!kuloncnek erzem magam eme tarsadalomban,csak ez a forum van!!!!mindenki mas furanak tart minket!!!csak nem merik a szemunkbe mondani!!
Jó Neked! Nekem a szemembe mondják... :-)
Analog:Edwards Audio TT2SE - Heed Quasar+QPSU - Heed Si+X2+PAS - Klipsch RF7 Mk II
Digital :LMS Server - AP Linux+SqueezeLite - Heed Canalot+QPSU
Mozi :HTPC(EQ APO+madVr) - Denon AVR-X3700H - Rotel RMB-1075 - Klipsch RF5+RF3MkII+RC7+RS35+RB5+KSW15+KSW12 - JVC D-iLA X30W

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

sok evvel ezelott gyerek voltam,apam kerdezte fiam ez jol szol?vidi erosito hangfaklak,akai szal.mAGNO,azt feleltem ez nem rossz!!
ma mar mas szelek fujnak!!!

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1393

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: szigony »

anno jot rohogtem rajt,most mar nem igazan!!!kuloncnek erzem magam eme tarsadalomban,csak ez a forum van!!!!mindenki mas furanak tart minket!!!csak nem merik a szemunkbe mondani!!
Ez így van,de szerintem nem csak "furának" tartanak minket...
Ez még egy elég baráti jelző lenne ránk nézve.

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

ha osszefognank,megreformalhatnank a high end audio-t.mindenki a sajat malmara hajtja ....

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

kulon orvosi tanulmany keszult a hifistak rol.elolvastam,jot rohogtem rajt,aztan engem is elkapott!!!!!

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

minden mas ember bolondnak hisz bennunket.ezt tudom.en is furan neztem 10 evesen apam baratjara aki megrogzott hifista volt.De a zene ,engem is elert eme szenvedely!!ezert vagyunk itt!!

tothn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 253

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: tothn »

kissé hypomán vagy ma is
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 755
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Big »

nekem viszont rengeteget valtozott!!deep house -aztan jottek jazz,es az audiophile zenek.mar a klasszikusoknal tartanek,de a sok hallgatozas ,a high end zene hazavagta az igazi elvezetet,ez egy betegseg ,amit senki nem ismer be!!
Nálam jazz, blues, rock, ezen nőttem fel, így az 5. X-nél már nem is tartom valószinűnek, hogy változni fog. 
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

egyszeruen bolndnak tartanak mert elvezem a Vivaldi 4 evszakot

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

par eve meg egy meno dj voltam,after party n zeneltem reggeli 10 ig ,most meg azt kutatom hogy melyik klasszikus zene szol jobban??

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Hmmm, érdekes, nekem a rendszerem miatt soha nem változott meg a zenehallgatási szokásom és az általam szeretett zenék/műfajok sem. Inkább a rendszeremet próbáltam úgy kialakítani, hogy a szeretett műfajok számomra jól szóljanak és azok előnyeit domborítsa. A többi nem fontos, mert úgy sem hallgatom. 
nekem viszont rengeteget valtozott!!deep house -aztan jottek jazz,es az audiophile zenek.mar a klasszikusoknal tartanek,de a sok hallgatozas ,a high end zene hazavagta az igazi elvezetet,ez egy betegseg ,amit senki nem ismer be!!

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

arra irom hogy nem tudok az alberletbe bepreselni egy 500kg os dobozt.de viszont szeretnem en is elvezni a zenet!!!ha tud valaki segiteni szivesen meghallgatom
Ahh! Értem. 
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

viccet felre teve en eddig utaltam a komoly zenet!!!!De most szinte csak azt hallgatnek!na nem a mostani rendszeremen,hanem a gd rendszeren.
Hmmm, érdekes, nekem a rendszerem miatt soha nem változott meg a zenehallgatási szokásom és az általam szeretett zenék/műfajok sem. Inkább a rendszeremet próbáltam úgy kialakítani, hogy a szeretett műfajok számomra jól szóljanak és azok előnyeit domborítsa. A többi nem fontos, mert úgy sem hallgatom. 

Vendég

Pc alapú audio lejátszás

Ez igaz, de nem értem mire írod ezt. 
arra irom hogy nem tudok az alberletbe bepreselni egy 500kg os dobozt.de viszont szeretnem en is elvezni a zenet!!!ha tud valaki segiteni szivesen meghallgatom

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”