Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Amiről beszélek, az az alkotók, előadó művészek szellemi, alkotói termékeinek meglopása. Nem hinném, hogy a magánlevelezésünk továbbítása neten ez a kategória lenne. Az internet szabad információ áramlását pedig nem kell összetéveszteni a szellemi termékek szabad eltulajdonításával.
Érdekes módon az senkinek nem merül fel az agyában, hogy ingyen Tefal sütőt, Geisha kávét töltsön le a netről. Valahogy az érték, a tulajdon még sokak szemében csak fizikai megjelenésű tárgyakban testesül meg. Az fel sem merül, hogy egy szellemi termék pont olyan sérthetetlen, mint a megfogható valós tárgyak. Ezzel az erővel be lehet sétálni az Auchanba és telerakott kocsival ki lehet sétálni fizetés nélkül. Miben más a mirelit csirke, mint egy U2 szám? Semmiben. Csak az egyik szabadon ellopható, a másik kicsit nehezebben.
Azt miért nem tartjuk elítélendő cselekedetnek hogy manapság, lényegében ingyen küldözgetünk a világ bármely sarkába naponta személyes levelet, képet, még filmet is, holott ebből a küldözgetésből 30éve a posta jellegű cégek nagy haszonnal megéltek?
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Ha nem akarod, nem kell érteni. De én a helyedben még egyszer elolvasnám fapaci hozzászólását,hátha megértem, mit is nevez "hangulatkeltésnek".
Ha az a hangulatkeltés, hogy az eddig büntetlenül letöltögetőknek álmatlan éjszakái legyenek, akkor vállalom.
Egyszer legyen vége ennek a világ méretű gengszterizmusnak, amit a neten a torrent oldalakon művelnek.
Nem tudom sajnálni a tolvajokat, ha azok kellemetlenül érzik magukat, mert kimondják rájuk, hogy lopnak.
Örüljenek, hogy nincsenek rács mögött. De bízom abban, hogy eljön majd az az idő is.
Pc alapú audio lejátszás
és milyen sokan vannak akik bort isznak és vizet prédikálnak, nem csak letöltés-vásárlás kérdésben. Itt tényleg az elavult kereskedelmi-közvetítő rendszer hadakozik a saját fennmaradásáért egy teljesen új technológiai környezetben.
Azt miért nem tartjuk elítélendő cselekedetnek hogy manapság, lényegében ingyen küldözgetünk a világ bármely sarkába naponta személyes levelet, képet, még filmet is, holott ebből a küldözgetésből 30éve a posta jellegű cégek nagy haszonnal megéltek? Oké, fizetünk valami elenyésző fajlagos költséget havi internet díj formájában, mint ahogy fizetünk minden üres adathordozó után szerzői jogdíjat még akkor is ha személyes, vagy céges munka adatokat tárolunk az adathordozón. Ezzel mindenki törvényesen van felhatalmazva a bűnözésre?
Változik a világ, és ha egy területen csökken a profit, az erős és rugalmatlan rendszerek kapálóznak a fennmaradásért.
Azt miért nem tartjuk elítélendő cselekedetnek hogy manapság, lényegében ingyen küldözgetünk a világ bármely sarkába naponta személyes levelet, képet, még filmet is, holott ebből a küldözgetésből 30éve a posta jellegű cégek nagy haszonnal megéltek? Oké, fizetünk valami elenyésző fajlagos költséget havi internet díj formájában, mint ahogy fizetünk minden üres adathordozó után szerzői jogdíjat még akkor is ha személyes, vagy céges munka adatokat tárolunk az adathordozón. Ezzel mindenki törvényesen van felhatalmazva a bűnözésre?
Változik a világ, és ha egy területen csökken a profit, az erős és rugalmatlan rendszerek kapálóznak a fennmaradásért.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
A bűncselekmény elítélése általában a bűnözők szerint ártalmas és veszélyes - rájuk. Az ingyenes torrentes letöltögetés szociális helyzettől függetlenül bűncselekmény, ezen nincs mit megérteni. A megélhetési bűnözés is bűnözés, bármennyire is "sajnáljuk" azokat a honfitársainkat, akik fosztogatják a falvak időseinek kiskertjeit, lopják a tyúkjaikat. Ezt jobb híján el lehet ítélni, ameddig büntetni nem lehet.
Ha nem akarod, nem kell érteni. De én a helyedben még egyszer elolvasnám fapaci hozzászólását,hátha megértem, mit is nevez "hangulatkeltésnek".
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
.... nagyon ártalmasnak és veszélyesnek tartom azt a fajta gondolkodást, ami anélkül ítél, méghozzá sarkosan, hogy ismerné a tárgyat, és megpróbálná megérteni a jelenséget.
A bűncselekmény elítélése általában a bűnözők szerint ártalmas és veszélyes - rájuk. Az ingyenes torrentes letöltögetés szociális helyzettől függetlenül bűncselekmény, ezen nincs mit megérteni. A megélhetési bűnözés is bűnözés, bármennyire is "sajnáljuk" azokat a honfitársainkat, akik fosztogatják a falvak időseinek kiskertjeit, lopják a tyúkjaikat. Ezt jobb híján el lehet ítélni, ameddig büntetni nem lehet.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
10 évvel ezelőtt érthető lett volna a véleményed és egyet is értettem volna Veled, de manapság, mikor jó néhány webáruház kínál olcsó és jó minőségű felvételeket és mikor egyre több előadó már csak letölthető formátumban publikálja műveit, kicsit elavultnak tűnik az álláspontod.
Nem erről beszéltem, de ha már szóba hoztad...
Senki nem firtatta az internetes áruházak fizetős letöltéseinek a létjogosultságát és jogtisztaságát.
Én sem kevés pénzt hagytam már a HDTracks-en, a 2L-nél, a Linn-nél. Ezek jogtiszta és legális források, az onnan letöltött anyagoknak valós értékük van és reményeim szerint a művészek is részesülnek a vételi árból.
Én kifejezetten az ingyenes torrent oldalak használatát tartom elítélendőnek.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Fapaci fórumtársnál jobban én sem tudnám elmondani hirtelen, mit gondolok erről a témáról, és csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon ártalmasnak és veszélyesnek tartom azt a fajta gondolkodást, ami anélkül ítél, méghozzá sarkosan, hogy ismerné a tárgyat, és megpróbálná megérteni a jelenséget.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11176
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
A torrent oldalakról letöltögető hobbitársak bűncselekményt követnek el, ahogy azok a "guruk" is, akik erre biztatnak. Az internetes világ kétes jogi hátterű oldalairól letöltögetők feltehetően egy idő után, ha majd a jog hajlandó is lesz tenni ez ügyben, számolhatnak a következményekkel. Természetesen, aki erre felhívja a figyelmet, az nem túl népszerű.
Engem nem kell se irigyelni, se sajnálni. Nagyon jól elvagyok azokban a körökben, ahol az emberek megtisztelték az előadókat azzal, hogy sok év alatt megvásárolták CD/SACD gyűjteményüket, LP-iket. Mivel a kor elhaladt a CD játszók felett, így a gyűjteményüket ma már NAS-on tárolják és hálózati lejátszón hallgatják. Zömük a CD-iket természetesen megtartotta, ahogy én is. Egy zenekedvelő legnagyobb értékű befektetése a zenehordozói. Tudom, ez sok pénzbe kerül. Sokkal kézenfekvőbb megoldásnak látszik az ingyenes letöltés. Így aztán a zeneszerzők alkotásai, az előadók játéka tökéletesen elértéktelenedik. Koncertekre ugye nem járunk, mert milyen drága egy jegy. Akkor évek múlva ki fog majd nekünk zenét csinálni? Ingyen. Amit ugye a legtermészetesebb.
Itt zömmel mindenki azon sír, hogy milyen keveset fizet neki a munkaadója. Dolgozzon ingyen! Évekig. Ez már nem szimpatikus. De az igen, hogy a művészeket ingyen dolgoztatjuk. Korrekt hozzáállás. Csak gratulálni tudok hozzá.
10 évvel ezelőtt érthető lett volna a véleményed és egyet is értettem volna Veled, de manapság, mikor jó néhány webáruház kínál olcsó és jó minőségű felvételeket és mikor egyre több előadó már csak letölthető formátumban publikálja műveit, kicsit elavultnak tűnik az álláspontod.
Csak egyetlen példa: A napokban végre elérhetővé vált nálunk is a Spotify szolgáltatás, ami ingyenesen, vagy havi 5 €-ért reklámmentesen bődületes zenei kínálattal áll a zenehallgató emberek rendelkezésére. Meglepően kevés albumot nem találtam meg náluk, pedig igen cifra, ritkaságnak számító példányokra is rákerestem, sőt olyan lemezeket is találtam kedvenc előadóimtól, amikről nem is tudtam. A hangminőség változó, de a zenehallgató embereket ez általában nem igen zavarja és ez így is van jól. Lopás lenne zenét hallgatni a Spotify segítségével? Nyilván nem. Ellenben megmutatja a máshol is érezhető irányvonalat, hogy egyre kevesebb értelme lesz otthon komoly zenei és filmgyűjteményeket felhalmozni, ahogy már a leveleinket, adatainkat sem merevlemezeken tároljuk, hanem valamilyen online adatfelhőben. Felesleges azon filózni, hogy ez jó-e nekünk, mert a folyamat megállíthatatlan. Nekünk, akik megszoktuk, hogy muzsikáink az otthoni polcon sorakoznak, furcsa világ ez, de a mai fiataloknak ez lesz a természetes. Én magam is érzékelem, hogy huszonéves kollégáim csodálkozó értetlenséggel szemlélik a sok ezer albumos gyűjteményemet. Náluk nincs már ilyesmi, néhány kattintással online elérik a kedvenceiket, eszükbe sem jut letölteni és tárolni bármit is. Ma még csak különcök vagyunk, 20-30 év múlva már őskövületek leszünk a hozzáállásunkkal.
A rendezvények, így a zenei koncertek technikai lebonyolításához köthető szakmákban (hang-, fény-, videó, színpadtechnika) soha nem látott pörgés tapasztalható évek óta, a koncertturnék látogatottsági rekordjai hetente dőlnek meg, tehát nagyon nem igaz, hogy az emberek nem járnak koncertekre. A magyar valóság kicsit mindig más, mint a nagyvilágé, de idehaza is érezhető a globális tendencia. Soha nem volt ennyi zenei fesztivál, színvonalas rendezvény központ és világsztár fellépő az országban, mint manapság.
Mindezek tudatában enyhén szólva is érthetetlen ez a negatív hangulatteremtés részedről. Ettől függetlenül természetesen a zsigerekből áradó emberi gyarlóság örök ás állandó, tehát ami ingyen is elérhető, azért nem szeretünk fizetni. Ez nyilván senkinek sem szimpatikus, mégis ilyenek vagyunk. Lehet, hogy valaki milliókat költ legális zenei kiadványokra, aztán kétpofára zabál az áruházban kirakott kóstolóból. Aki teljesen mentes ilyen hibáktól, az tiszteletet érdemel, de igen kevesen vannak. Jó dolog a torrentezés? Nem. De a tiltása helyett én inkább az okait keresném meg. A brutális mennyiségű válást is be lehetne tiltani, de ezzel nem szüntetjük meg a társadalmi okokat.
u.i.: A zenészek megélhetésével a torrentezés ellen érvelni nagyon romantikus dolog, de aki kicsit is benne van a témában, az tudja, hogy egy eladott kiadvány bevételéből szinte a zeneszerző és a zenészek kapják a legkisebb hányadot, másrészt az illegális letöltések is képesek legális forgalmat generálni. Leginkább a vásárló és a művész között lévő, majdnem végtelen harácsoló láncolat létéről van szó, amiért nem feltétlenül érdemes könnyeket ejteni. Azon művészek, akik képesek voltak változtatni gondolkodásukon és hozzáállásukon, azok már most profitálnak az online világ jellegzetességeiből.
- magicvoice
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Pc alapú audio lejátszás
A torrent oldalakról letöltögető hobbitársak bűncselekményt követnek el, ahogy azok a "guruk" is, akik erre biztatnak. Az internetes világ kétes jogi hátterű oldalairól letöltögetők feltehetően egy idő után, ha majd a jog hajlandó is lesz tenni ez ügyben, számolhatnak a következményekkel. Természetesen, aki erre felhívja a figyelmet, az nem túl népszerű.
Engem nem kell se irigyelni, se sajnálni. Nagyon jól elvagyok azokban a körökben, ahol az emberek megtisztelték az előadókat azzal, hogy sok év alatt megvásárolták CD/SACD gyűjteményüket, LP-iket. Mivel a kor elhaladt a CD játszók felett, így a gyűjteményüket ma már NAS-on tárolják és hálózati lejátszón hallgatják. Zömük a CD-iket természetesen megtartotta, ahogy én is. Egy zenekedvelő legnagyobb értékű befektetése a zenehordozói. Tudom, ez sok pénzbe kerül. Sokkal kézenfekvőbb megoldásnak látszik az ingyenes letöltés. Így aztán a zeneszerzők alkotásai, az előadók játéka tökéletesen elértéktelenedik. Koncertekre ugye nem járunk, mert milyen drága egy jegy. Akkor évek múlva ki fog majd nekünk zenét csinálni? Ingyen. Amit ugye a legtermészetesebb.
Itt zömmel mindenki azon sír, hogy milyen keveset fizet neki a munkaadója. Dolgozzon ingyen! Évekig. Ez már nem szimpatikus. De az igen, hogy a művészeket ingyen dolgoztatjuk. Korrekt hozzáállás. Csak gratulálni tudok hozzá.
Elnézést, hogy beleszólok a vitába, de szerintem nem érdemes ezen veszekedni, mert mindkét félnek igaza van, annak is, aki megveszi, és azt se kellene elítélni, aki letölti. Az a véleményem, hogy a kialakult helyzetért elsősorban a kiadók mohósága a felelős, akik iparrá alantasították a zenét, illetve azok a zenészek, akik a kezük alá dolgoznak, és soha nem a közönség szórakoztatása, hanem a kiadók kiszolgálása volt a céljuk. A hatalmas zenei kínálatban pedig elég nehéz megtalálni a valódi értéket.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Kibontakozni látszik a szavaid mögött, miket gondolsz az internetes világról és a hobbitársaidról. Úgy tűnik, szerinted mindenki kétes jogi hátterű siteokról töltöget le veszett módon technikailag tisztázatlan felvételeket, kizárólag cserélgetési vágyból érdeklődik készülékek iránt és teljesen homályban van ezek műszaki belvilágával kapcsolatban, no és persze aki nem vásárol 2 millió forintos hálózati lejátszót, az csak vakon kóborol a sötét HiFi bozótban. Hát nem irigyellek. :-)
Pc alapú audio lejátszás
...A kb. 15000 CD-m és 2000 LP-m között csak akad zenei érték is. Vagy nem így gondolod?...
...Van éppen elég saját anyagom ahhoz, ha két életem is lenne, akkor se tudnám végig hallgatni. És akkor az LP-imről még nem is beszéltem.
bizonyara van, bar nem engem kerdeztel. :-)
igaz, az is elgondolkodtato, ha valakinek annyira sok zeneje van, hogy nem tudja meghallgatni ill. 2 elet alatt tudna vegighallgatni. Akkor minek ? Szerzésvágy / tulajdonlás vágya ? vagy csak a valogatas lehetösege (amire sok nyelven van tartalmas mondas)
....Én csak abban bízok, amit én csináltam....
szerintem erre ertette Fülelek, hogy szomoru. Hasonlot en is elek meg sajat szakmamban - es gondolom igen sokan a sajat szakmajukban (akik azt - legalabbis maguk szerint ! ..vagy netan nemzetközi visszajelzesek szerint is - magas szinten üzik) , nem egyszerü ez, de csak modjaval erdemes elvezni ! Szerintem is "szomoru ez" ill. nem maradektalanul jo dolog, mert ez nem egy könnyü elet, psziches gondokhoz is vezet(het).
Es remelem nem ertessz felre, szerintem igen sok igazsagot irsz, DE gyakran tulsarkitod a fogalmazast - persze lehet csak azert, hogy jobban hasson.
Egy kerdes - mert ethernet kabel levetele utan meg jo ideig zene hallhato, irtad, ezert Feled: ez legalabb bizonyos szempontbol tekinthetö jo dolognak ? hogy a kapcsolat megszakitasa utan is megy a zene, mert ez pufferolast, adataramlasbeli puffert es bitek idöpont szerinti kiolvasasatol nem függest jelent ?
en medialejatszonal nem hasznalok "halozatot", hanem direkt adattarolokapcsolattal hallgatok, es ha az adattarolot kiveszem, meg jo nehany
10mp-en at megy tovabb a zene. Ez jo jel ?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
A kb. 15000 CD-m és 2000 LP-m között csak akad zenei érték is. Vagy nem így gondolod?
Amúgy meg hajrá, lopjon mindenki kedvére és erkölcsi értékrendje szerint a netről.
Kibontakozni látszik a szavaid mögött, miket gondolsz az internetes világról és a hobbitársaidról. Úgy tűnik, szerinted mindenki kétes jogi hátterű siteokról töltöget le veszett módon technikailag tisztázatlan felvételeket, kizárólag cserélgetési vágyból érdeklődik készülékek iránt és teljesen homályban van ezek műszaki belvilágával kapcsolatban, no és persze aki nem vásárol 2 millió forintos hálózati lejátszót, az csak vakon kóborol a sötét HiFi bozótban. Hát nem irigyellek. :-)
Pc alapú audio lejátszás
Sajnos venni sem nehéz posvány minőségű felvételeket, én a hd-tracks oldallal is jàrtam már meg többféleképpen is, van hogy a (re)master botrányos, volt hogy èrzèsre ugyanaz volt felkovertàlva dràgàbban...
Az elgondolkodtató h amíg a rendszerüket megveszik emberek, addig a pc-ken futó -nemritkán egyetlen kábelük egyetlen csatlakozójának árába kerülő- lejátszóprogramokat, és magát a hallgatott zenét szemrebbenés nélkül lopják...
Van felvétel amihez egyszerűen nem lehet hozzàjutni, így az LP -s csapaton kívül biztos h szinte mindenkinek van sumák forrásból zenéje, ráadásul csak nagyon kevés ember bír akkora jogtiszta könyvtárral h ne "szoruljon" erre.
HG gyűjteményét ezért (is) irigylem..
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Amikor formátumok, meg a műszaki minőség felülírja a zene értékét, az számomra maga a legrosszabb hifizés.
A kb. 15000 CD-m és 2000 LP-m között csak akad zenei érték is. Vagy nem így gondolod?
Amúgy meg hajrá, lopjon mindenki kedvére és erkölcsi értékrendje szerint a netről.
Pc alapú audio lejátszás
Amikor formátumok, meg a műszaki minőség felülírja a zene értékét, az számomra maga a legrosszabb hifizés.
Így igaz
Szerencsére már én sem csinálok nagy ügyet, ha egy zene megfog, hat, és tetszik úgy amblokk, akkor megtartom, ha nem, akkor törlöm, vagy elajándékozom.
Ennek következménye, nem hajkurászom az extra minőséget, ami legtöbbször tupírozott csili-vili, kevés kivétellel.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
De azért nem ez az általános, ugye?
Én csak abban bízok, amit én csináltam.
Az elején még sok letöltött anyagot kaptam. Mára töröltem az összeset már.
Nem annyira szomorú ez. Én már nem szerzek, nem kapok letöltött anyagokat. Nem érdekelnek a letöltések és nem csak a kétes minőségük, hanem az etikájuk miatt sem.
Van éppen elég saját anyagom ahhoz, ha két életem is lenne, akkor se tudnám végig hallgatni. És akkor az LP-imről még nem is beszéltem.
Ezt kifejtenéd?
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 759
Pc alapú audio lejátszás
Nem annyira szomorú ez. Én már nem szerzek, nem kapok letöltött anyagokat. Nem érdekelnek a letöltések és nem csak a kétes minőségük, hanem az etikájuk miatt sem.
Van éppen elég saját anyagom ahhoz, ha két életem is lenne, akkor se tudnám végig hallgatni. És akkor az LP-imről még nem is beszéltem.
Ezt kifejtenéd?
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Ez kvázi elég szomorú. Ha én kapok/szerzek olyan zenét, ami tetszik, de érzem/hallom, hogy nem az elvárható minőségű, megpróbálom jobb minőségben megszerezni, de ha nem tudom, nem törlöm le, hiszen tetszik. Ez kb. olyan, hogy Richter koncert felvételét (amik igencsak jó és egyedi előadások) azért nem hallgatja meg valaki, aki amúgy szereti Richtert, mert nem szól elég jól.
Csináltam néhány olyan kísérletet, hogy olyan anyagot töltöttem le, ami nekem is megvolt cédén, illetve a saját grebbelés is hdd-n. Volt, amikor találtam különbséget, aztán kiderült, hogy mások a szünetek, illetve az olvasási offszetek nem voltak jók minden esetben. Meghallgatva ötvenhétszer fejhallgatón, hangszórón, semmilyen különbséget nem lehetett detektálni a szokásos 50-50%-os "mintha" érzésen kívül.
Ha a cd rossz (jitteres) masterről, vagy másolatáról készült, és sziszeg, ciceg, búg a felsőbasszus, mint állat, akkor ezt utólag semmilyen berendezésen nem lehet kijavítani! Igen, én is töröltem olyan letöltött zenét, ami gyanúsan szarul szólt, konkrétan sziszegett, mint egy anakonda, de csak akkor, amikor sikerült egy olyan verziót letölteni, amin már nem volt ekkora hiba.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Ez mintha egy kicsit túlmutatna a maximalizmuson. Nem lehet neked túl jó.
Nem, mert tudom, hogy a CD-t én raktam be a meghajtóba, én állítottam be a rippelés minőségét.
A netes EAC logok semmit nem érnek. Sosem lehet tudni, hány konverzión esett át file. Én is tudok 64k MP3-ból DSD-t is csinálni.
De akármi mást, 24/192-őt is. Aztán mindebből a letöltő csak annyit érez, hogy ahány helyről tölti le a zenét annyiféleképpen szól. Zömmel sz@rul.
De hajrá, éljenek a torrent oldalak!
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Ez mintha egy kicsit túlmutatna a maximalizmuson. Nem lehet neked túl jó.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5288
Pc alapú audio lejátszás
Ez kvázi elég szomorú. Ha én kapok/szerzek olyan zenét, ami tetszik, de érzem/hallom, hogy nem az elvárható minőségű, megpróbálom jobb minőségben megszerezni, de ha nem tudom, nem törlöm le, hiszen tetszik. Ez kb. olyan, hogy Richter koncert felvételét (amik igencsak jó és egyedi előadások) azért nem hallgatja meg valaki, aki amúgy szereti Richtert, mert nem szól elég jól.
Csináltam néhány olyan kísérletet, hogy olyan anyagot töltöttem le, ami nekem is megvolt cédén, illetve a saját grebbelés is hdd-n. Volt, amikor találtam különbséget, aztán kiderült, hogy mások a szünetek, illetve az olvasási offszetek nem voltak jók minden esetben. Meghallgatva ötvenhétszer fejhallgatón, hangszórón, semmilyen különbséget nem lehetett detektálni a szokásos 50-50%-os "mintha" érzésen kívül.
Ha a cd rossz (jitteres) masterről, vagy másolatáról készült, és sziszeg, ciceg, búg a felsőbasszus, mint állat, akkor ezt utólag semmilyen berendezésen nem lehet kijavítani! Igen, én is töröltem olyan letöltött zenét, ami gyanúsan szarul szólt, konkrétan sziszegett, mint egy anakonda, de csak akkor, amikor sikerült egy olyan verziót letölteni, amin már nem volt ekkora hiba.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Azért a neten vannak olyan oldalak, ahol mellékelik az eac logokat, az ilyen grabbekkel még sosem volt problémás a lejátszás minősége.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Azért a neten vannak olyan oldalak, ahol mellékelik az eac logokat, az ilyen grabbekkel még sosem volt problémás a lejátszás minősége.
Persze, komolyabb helyeken el is várják, szóval ez megint csak egy vaklárma...
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Pc alapú audio lejátszás
Nahát, pont ezt az USB tápot nézegettem a napokban. Esetleg kipróbáltad más DAC-kal is?
Nem sajnos, max a Zodiac + elé köthettem volna, a sok kütyü sok variációt engedett volna meg, de ilyen részletességig nem ment el az ismerkedés.
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5288
Pc alapú audio lejátszás