Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- Elmo
- Törzsvendég

- Értékelés: 306
Pc alapú audio lejátszás
Megjelent a Fidelizer 4.0 és nagyon jó.
Majdnem akkora előrelépés a 3-ashoz képest, mint a Playpcmwin hasznàlata a többi lejàtszó után. Persze extremist módban, ill. ha v.kinek kell közben az internet, customize módban ugyanazt pipàlgassa mint exstremist, csak keep network.
Nem akarok okoskodni, csak szóltam, hátha valaki nem tudja.
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Pc alapú audio lejátszás
Írj neki levelet, küld trialt perceken belül 1.21es telepítővel. Bár előítéleteim vannak, hogy a win 2012 akármilyen scripttel beérné az OSXet, akár hangban, akár képben. Az alap oprendszerek között szakadéknyi különbség van, ha megfelelő láncon hallgatjuk. Viszont mi csak nyerhetünk, ha mégis megtörténik, mert távosíthatóak, jriver mindkettőre felmegy, és stabilak, ha jól csinálják, ill gyári mac hardver.
Köszi. írtam.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11177
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Nagyon szeretném ezt a scriptet kipróbálni. Mit javasolsz, hogyan , vagy honnan tudnám megszerezni?
Írj neki levelet és kipróbálhatod. A többi már Rajtad múlik.
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 174
Pc alapú audio lejátszás
Ja, látom. meg kell rendelni 100 swiss frank-ért.
Akkor nekem ez nem lesz meg.
Írj neki levelet, küld trialt perceken belül 1.21es telepítővel. Bár előítéleteim vannak, hogy a win 2012 akármilyen scripttel beérné az OSXet, akár hangban, akár képben. Az alap oprendszerek között szakadéknyi különbség van, ha megfelelő láncon hallgatjuk. Viszont mi csak nyerhetünk, ha mégis megtörténik, mert távosíthatóak, jriver mindkettőre felmegy, és stabilak, ha jól csinálják, ill gyári mac hardver.
- fenyő
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Nagyon szeretném ezt a scriptet kipróbálni. Mit javasolsz, hogyan , vagy honnan tudnám megszerezni?
Ja, látom. meg kell rendelni 100 swiss frank-ért.
Akkor nekem ez nem lesz meg.
- fenyő
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Mit ad az ég, cikkem megjelenése után néhány nappal levelet kaptam AudioPhil szakitól, a Highend-AudioPC vezetőjétől. Kiderült, hogy valahogy ráakadt a blogomra és - bár nem tudom, mit silabizált ki a magyar szövegből - még tetszik is neki. Volt olyan kedves és karácsony alkalmából felkínált nekem egy ingyenes licencet a legújabb scriptjéhez. Arra a szomorú megállapításra kellett jutnom, hogy a saját scriptem csak karcolgatta a lehetőségek felszínét. Phil megoldása jóval komplexebb, mélyebben nyúl a Windows Server lelkébe és ennek hatása sem marad el. Kis masinám szárnyakat kapott, jóval gyorsabban reagál az utasításaimra, a hang pedig egy újabb lépcsőfokot kapaszkodott fel a tökéletesség felé. Aki elég bátor a Server 2012 kipróbálásához, annak javaslom, ne hagyja ki Phil segítségét sem!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11177
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Mit ad az ég, cikkem megjelenése után néhány nappal levelet kaptam AudioPhil szakitól, a Highend-AudioPC vezetőjétől. Kiderült, hogy valahogy ráakadt a blogomra és - bár nem tudom, mit silabizált ki a magyar szövegből - még tetszik is neki. Volt olyan kedves és karácsony alkalmából felkínált nekem egy ingyenes licencet a legújabb scriptjéhez. Arra a szomorú megállapításra kellett jutnom, hogy a saját scriptem csak karcolgatta a lehetőségek felszínét. Phil megoldása jóval komplexebb, mélyebben nyúl a Windows Server lelkébe és ennek hatása sem marad el. Kis masinám szárnyakat kapott, jóval gyorsabban reagál az utasításaimra, a hang pedig egy újabb lépcsőfokot kapaszkodott fel a tökéletesség felé. Aki elég bátor a Server 2012 kipróbálásához, annak javaslom, ne hagyja ki Phil segítségét sem!
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Pc alapú audio lejátszás
Én nem a drága media lejátszókra gondoltam.
Arra gondolok, hogy egy zenelejátszásra összerakott pc (~100e Ft) és egy hasonló árú medialejátszó műszaki összehasonlításásából az jön ki nagy vonalakban, hogy a pc mind hardverileg, mind szoftverileg erősen nem csak a zenelejátszásra van tervezve. Szóval jó sok minden van bennük, ami nem kedvez a médialejátszásnak. (ezért is működnek ezek a service letiltások). Ebből nekem elsőre az jönne le, hogy egy hasonló árú medialejátszónak is jobban kéne teljesíteni, mint egy pc-nek.
Párszor ezt már kitárgyaltuk.A gyártók se hülyék,használhatóak az olcsó média lejátszók, de hangra messze elmaradnak drága társaiktól. Többen próbálták már tuningolni a digit kijáratot, méregdrága dac-ot utána tenni, de nem hozza a neves, drága média lejátszók hangminőségét, pedig de szép lenne...
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
May. , McIntosh from USA:
My friend Don McIntosh wanted me to relay this message to you and I quote "Congratulations on the monoblocks and stereo amp, they are SENSATIONAL! The chain of Audio-gd gear in my system never sounded so great through my McIntosh XRT2K speakers! Keep up the good work. Your friend (signed) Don McIntosh."
Combo: Master 7 + Master 1 + Master 2
Szerintetek ????
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Hát nincs sok ilyen az már igaz.
Talán a Popcorn Hour A-400 ami közelít az igényeidhez, legalábbis speckó alapján. (tud dsd-t is elméletileg és lehet androddal is vezérelni)
http://www.cloudmedia.com/products/popc ... tore-a-400
Aztán hogy a gyakorlatban milyen a digitális hang kimenete nem tudom. Ki kéne próbálni.
A Marantz na 7004 a polcomon hever ,eladni nem lehet,pedig szimpla felveteleknel igen jo!!csak a high end szeriaban vallott kudarcot!!!
Pc alapú audio lejátszás
Talán a Popcorn Hour A-400 ami közelít az igényeidhez, legalábbis speckó alapján. (tud dsd-t is elméletileg és lehet androddal is vezérelni)
Aztán hogy a gyakorlatban milyen a digitális hang kimenete nem tudom. Ki kéne próbálni.
Gyenge, nálam volt ilyen egy hétvégére, funkcionalitásban jó, bár kezdetekben sok firmware problémája volt.Elvileg az a410 jobb lesz, ha valaha megjelenik, de az is 1000 eur ár körül lesz kapható.
Pc alapú audio lejátszás
De. Csak mutass nekem egy asztali lejátszót, ami egyaránt megbirkózik a HD zenékkel és filmekkel, a DSD-t is beleértve mindenféle audio formátummal, ezeket képes hálózati háttértárakról lejátszani, folyamatosan frissíthető, kényelmesen távvezérelhető külső monitor nélkül, komoly hangminőséget produkál az analóg, vagy digitális kimenetén és nem kerül többe egy átlagos PC áránál! Ha tudsz ilyen masinát, isten bizony hazahozok egyet tesztelni. Amikről én tudok, azok minimum egy szempontból nem felelnek meg.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Ha nem létezik, akkor hogyan rakod össze? Ha most rakod össze, akkor hogyan hozott rengeteget? Guangzhou varos ban gyartjak 1500ft metere,kereskedoknel kinaban mar 4000ft metere.e bay en is van talan,de nem falikabelnek,mert dragan adjak!!
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Lesz még olcsóbb is és szerintem megoldható a próba is csak persze komoly szándékot kell mutatni és biztosan megnyílnak a lehetőségek.Lett egy valogatas albumom.szereztem.rengeteg slager nota,regiek,ujabbak .1970-80-90.a 70 szazaleka a felveteleknek lenyugozo.semmi high end csak zene.boldog vagyok,hisz erre vagytam!!!nem egy adott komponensre,hanem ezekre a zenekre!!!
Pc alapú audio lejátszás
Mcintosh 2328 as falikabeleket veszek 1700ft per meter.tudom hogy ilyen nem letezk,de megis szuper kabel!!!magam rakom ossze,tokeletes falikabel!!Rengeteget hozott a hangban!!!
Ha nem létezik, akkor hogyan rakod össze? Ha most rakod össze, akkor hogyan hozott rengeteget?
Pc alapú audio lejátszás
Nalam a lumin csak elvi kerdes es nem anyagi.Mi van ha veletlenul nem jobb mint a mostani?kiprobalni itt nem lehet,ha megveszem es nem valik be kell 1.2mill ft ert???
Lesz még olcsóbb is és szerintem megoldható a próba is csak persze komoly szándékot kell mutatni és biztosan megnyílnak a lehetőségek.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
PicoPSU elég jó alternatíva. Ár/érték arányban szerintem verhetetlen, ráadásul hangtalan. Biztos jobb az ösvény+minőségi táp, de kérdéses, hogy milyen áron és mennyit hoz a minőségen.Mcintosh 2328 as falikabeleket veszek 1700ft per meter.tudom hogy ilyen nem letezk,de megis szuper kabel!!!magam rakom ossze,tokeletes falikabel!!Rengeteget hozott a hangban!!!
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
PicoPSU elég jó alternatíva. Ár/érték arányban szerintem verhetetlen, ráadásul hangtalan. Biztos jobb az ösvény+minőségi táp, de kérdéses, hogy milyen áron és mennyit hoz a minőségen.pico z3 psu 16-24volt 160w 4ezer ft.torroid 12v 200w 8e.ft kb. egyeniranyitas utan 17.6v kb.emi filter 250ft per db,kapcsolos tap a procinak 2e.ft a falba dugva,5 v os adapter az ssd nek,12volt a halkabb ventillatornak,mind a falba,az osvenyek:erosito,dac,pc tap .az usb spdif konverternek kulon tap,es kesz.
Pc alapú audio lejátszás
Mac vagy win?Amig kapcsolos tappal nyomod....gyalazat!!!Hol a taposveny?nekem 2 van,epul a tobbi is.minden trafohoz illene 1 taposveny!!!!
PicoPSU elég jó alternatíva. Ár/érték arányban szerintem verhetetlen, ráadásul hangtalan. Biztos jobb az ösvény+minőségi táp, de kérdéses, hogy milyen áron és mennyit hoz a minőségen.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Nem tud az futni. Nincs mozgó alkatrésze. Egyébként olvasgattam a Luminról. A 6Moons-on a legjobb addig hallott digitális forrásként írtak róla. Valószínűleg nem érdemes a DAC-ját "kidobni. Most már engem is érdekel a dolog, ha a Micromegám beadná a kulcsot, meghallgatom....Nalam a lumin csak elvi kerdes es nem anyagi.Mi van ha veletlenul nem jobb mint a mostani?kiprobalni itt nem lehet,ha megveszem es nem valik be kell 1.2mill ft ert???
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Mac vagy win?Amig kapcsolos tappal nyomod....gyalazat!!!Hol a taposveny?nekem 2 van,epul a tobbi is.
minden trafohoz illene 1 taposveny!!!!