Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Igazából egy Nad-ot szeretnék nagyon.

OFFTOPIC:

Vannak, akik a csúnyákat szeretik...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Úgy tudom az arcam-ek közül a 8 SE volt, ami kiemelkedően jó lejátszó.
Lehet 35e-et megér, de csak 1x akarok venni lejátszót a közeljövőben.
Lehet hétvégére azért begyűjtöm.

Közben válaszolt Mv3, azt írta tud olcsó szervizet.

Igazából egy Nad-ot szeretnék nagyon.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Írtam neki, de még nem válaszolt. 
70e-ért milyen vétel?
Nad C541i-vel van szorítóban.

Mv3-ban, ha jól tudom volt egy kis tuning is.
Nagyon jól szólt!

Viszont egy ilyen gépnél számolni kell azzal, ha esetleg elromlik és a javíttatása nehezebb, mint egy kevésbé "egzotikus" készüléknél.
gordon314.fw.hu

Rag
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 17

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Rag »

Leva!

Tudom, hogy régóta keresel CD-ét, de az Arcamokat is bevehetnéd, mert jól szólnak Heed-es cuccokkal.

apronet arcam alpha7-es eladó

Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005

Vendég

Cd játszók

Írtam neki, de még nem válaszolt.

70e-ért milyen vétel?
Nad C541i-vel van szorítóban.

21st
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: 21st »

Az MF E60-ról tud vki nyilatkozni?
Nem ilyen van/volt mv3-nak? Állítólag az egy igen jó kis CD játékos.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tsc »

Mv3-nak volt, ha jól tévedek, lehet hogy Őt kéne megkérdezni.

Vendég

Cd játszók

Az MF E60-ról tud vki nyilatkozni?

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Itt egy kép róla.
Látom még használod a KLOTZ kábelemet. Milyen? Most már van összehasonlítási alapod.

Kowi

Igen még használom,bár már egyre kevesebbet nézek dvd-t.
Összehasonlítási alapom csak a Forever Metallal van,de azoknál azért gyengébb a Klotz.Filmnézésre viszont tökéletesen megfelel.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Nos akkor leírnám a tapasztalataimat az Arcam Alpha One-al kapcsolatban.A tápkábel már a Neotech  NP-3PS25 volt és nem a gyári madzag.

Oldfield zenékkel teszteltem le a lejátszót.Nagyon érdekes volt számomra hogy mennyi változást tud hozni egy player csere.Ami rögtön feltűnt hogy több és szebb lett a magastartomány.Érdekes mert mintha picit fémesebb lenne a magas,de viszont pl. egy Moonlight Shadow-nál sokkal finomabban szólaltatja meg a magasat.Szerintem ez annak köszönhető hogy élethűbben adja vissza a hangszerek valódi hangját.Ami még nagyot javult az a tér.Mikor összeraktam a Morel+Westra dobozt panaszkodtam Levának hogy a tér nem nagyon változott a Diamondhoz képest.Akkor ő azt mondta hogy nála eddig ez a doboz volt az etalon térleképzésben.És most kezdek lassan rájönni hogy mire is gondolt. Nagyon jól pozícionálja be a zenészeket.Mikor hallgattam a Tubular Bells lll-at,és az egyik track-nél csak a bal hangfal szólt,és az egy hangfalból olyan szinten határolta el és pozícionálta be a hangszereket(egy a bal szélről elöl,egy bal középen kicsit hátrébb és feljebb,és bal jobb oldalon ismét előrébb de lejjebb)hogy csak  .Na ezt az Aiwa nem tudta volna.
A húrpengések még élethűbbek lettek.Itt sokat számított a plusz magas amit az Aiwa nem adott,mert sok finom részlet jön elő a gitározás hallgatásánál ami elég magas frekvencián szólal meg.És legfőképpen itt érzem hogy picit fémesebb a magas.
A mélyhangok jobbak lettek.Észrevehetően lejjebb megy ez a lejátszó.
Akitől vettem a lejátszót azt mondta,hogy az angol cuccokra jellemző a finomabb hangkarakter,amit én is tapasztalok de néha ahol kell nagyon nagy energiával,keményen játszik.

Csak egy gondom van hogy nincs hozzá távrecsegő.
Kell néznem valami utángyártottat.

Philips távirányítót próbálj ki rajta!

Nekem is van egy Arcam CD-m és furcsálják a ragaszkodásom. Nekem megfelel...

Esetleg te is philips távot használsz hozzá?
Ha igen melyik tipust?

kowi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kowi »

Itt egy kép róla.
Látom még használod a KLOTZ kábelemet. Milyen? Most már van összehasonlítási alapod.

Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)

Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Nos akkor leírnám a tapasztalataimat az Arcam Alpha One-al kapcsolatban.A tápkábel már a Neotech NP-3PS25 volt és nem a gyári madzag.

Oldfield zenékkel teszteltem le a lejátszót.Nagyon érdekes volt számomra hogy mennyi változást tud hozni egy player csere.Ami rögtön feltűnt hogy több és szebb lett a magastartomány.Érdekes mert mintha picit fémesebb lenne a magas,de viszont pl. egy Moonlight Shadow-nál sokkal finomabban szólaltatja meg a magasat.Szerintem ez annak köszönhető hogy élethűbben adja vissza a hangszerek valódi hangját.Ami még nagyot javult az a tér.Mikor összeraktam a Morel+Westra dobozt panaszkodtam Levának hogy a tér nem nagyon változott a Diamondhoz képest.Akkor ő azt mondta hogy nála eddig ez a doboz volt az etalon térleképzésben.És most kezdek lassan rájönni hogy mire is gondolt. Nagyon jól pozícionálja be a zenészeket.Mikor hallgattam a Tubular Bells lll-at,és az egyik track-nél csak a bal hangfal szólt,és az egy hangfalból olyan szinten határolta el és pozícionálta be a hangszereket(egy a bal szélről elöl,egy bal középen kicsit hátrébb és feljebb,és bal jobb oldalon ismét előrébb de lejjebb)hogy csak .Na ezt az Aiwa nem tudta volna.
A húrpengések még élethűbbek lettek.Itt sokat számított a plusz magas amit az Aiwa nem adott,mert sok finom részlet jön elő a gitározás hallgatásánál ami elég magas frekvencián szólal meg.És legfőképpen itt érzem hogy picit fémesebb a magas.
Akitől vettem a lejátszót azt mondta,hogy az angol cuccokra jellemző a finomabb hangkarakter,amit én is tapasztalok de néha ahol kell nagyon nagy energiával,keményen játszik.

Philips távirányítót próbálj ki rajta!

Nekem is van egy Arcam CD-m és furcsálják a ragaszkodásom. Nekem megfelel...
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp

Vendég

Cd játszók

Velem seni nem foglakozik

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Kicserélnéd a képet olyanra, hogy be van kapcsolva a készülék? Köszi

Itt be van kapcsolva,csak rosszak a fényviszonyok és elég gyenge a kijelző fényereje.
Ezt viszont tényleg elb@szták a lejátszón.

topeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: topeti »

Kicserélnéd a képet olyanra, hogy be van kapcsolva a készülék?
Köszi
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Itt egy kép róla.

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Nos akkor leírnám a tapasztalataimat az Arcam Alpha One-al kapcsolatban.
A tápkábel már a Neotech NP-3PS25 volt és nem a gyári madzag.

Oldfield zenékkel teszteltem le a lejátszót.Nagyon érdekes volt számomra hogy mennyi változást tud hozni egy player csere.Ami rögtön feltűnt hogy több és szebb lett a magastartomány.Érdekes mert mintha picit fémesebb lenne a magas,de viszont pl. egy Moonlight Shadow-nál sokkal finomabban szólaltatja meg a magasat.Szerintem ez annak köszönhető hogy élethűbben adja vissza a hangszerek valódi hangját.Ami még nagyot javult az a tér.Mikor összeraktam a Morel+Westra dobozt panaszkodtam Levának hogy a tér nem nagyon változott a Diamondhoz képest.Akkor ő azt mondta hogy nála eddig ez a doboz volt az etalon térleképzésben.És most kezdek lassan rájönni hogy mire is gondolt. Nagyon jól pozícionálja be a zenészeket.Mikor hallgattam a Tubular Bells lll-at,és az egyik track-nél csak a bal hangfal szólt,és az egy hangfalból olyan szinten határolta el és pozícionálta be a hangszereket(egy a bal szélről elöl,egy bal középen kicsit hátrébb és feljebb,és bal jobb oldalon ismét előrébb de lejjebb)hogy csak .Na ezt az Aiwa nem tudta volna.

Vendég

Cd játszók

Sziasztok
Szereztem egy Sony X33ES-t ehez távot illetve leírást, hol tudok szerezni??
987652394856 opció van + szerintem egy kicsit bolond mert ahogy vége a cd-nek újra elkezdi újra és újra és újra és újra és.....
Meg kéne valahogy győzni, hogy ezt nem szabad
Köszönöm a válaszokat!

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Én nem tudok ennyire lelkesedni egy berendezés külsejéért.    A saját CD játszóm külseje se tetszik igazán. De hát végülis nem nézegetni vettem...   
sajti

Pedig az a lemezpörgető, ami neked van, igencsak jól néz ki
Én nem tudnék venni olyan készüléket, aminek a külseje nem csábító a számomra. Ha már ennyi pénzt kiadok vmiért, akkor az már tessen nekem nagyon.

Megszoktam már én is. De az a helyzet, hogy nem nézni szoktam, hanem hallgatni

sajti

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Én nem tudok ennyire lelkesedni egy berendezés külsejéért.    A saját CD játszóm külseje se tetszik igazán. De hát végülis nem nézegetni vettem...   
sajti

Pedig az a lemezpörgető, ami neked van, igencsak jól néz ki
Én nem tudnék venni olyan készüléket, aminek a külseje nem csábító a számomra. Ha már ennyi pénzt kiadok vmiért, akkor az már tessen nekem nagyon.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Levike
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Levike »

Hozzáértőktől kérdezném hogy miben jobb a Philips 304 mint a 204?Érdemes annyival többet adni a 304-esért?(majdnem a duplája)
Hangban van külömbség köztük?

A 204-est nem ösmerem, de a 104 és 304 mechanikája ugyanaz.
Ezután kezdődnek a különbségek (Dac, stb.) melyek hangban meglepően erőteljesen mutatkoznak...A 104-es nem távirányítható sem, amennyire emlékszem.
A 304 annó a philips csúcsgépe volt.
Én rábeszélnélek a nagyobbra - s mivel ma ez a mánia - szerintem tuningalapként is jobb lehet, bár mondom, a 204-est én nem ismerem.

Nekem volt 204. Az nem taviranyitos. A 304bol tobb van, es tavos is, szerintem arra gyurj inkabb... Van 304em, a hangjuk megegyezik, ha jol emlekszem ugyanaz a DAC.
DVD Player: Pioneer DV-737, Audio Player: Philips CD304 by Takacs J., Amp: Denon AVR-3300, Front, Center : AR Status S50, S2, Rear : Tannoy P10, TV: Samsung F6640 IC : Kimber Hero

cohaagen
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: cohaagen »

Az Adás-Vételben hírdetnek egy Marantz 6000OSE-t. Én azt ajánlanám Kösz, megnézem.

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: richies »

Játszik az irt CD-t? Volt aki szenvedett vele (pl. Orgi).
enyém is kicsit kényes a kommersz írt lemezekre
de pl a philips audio cd-t, black memorexet szereti nagyon..
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

topeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: topeti »

Játszik az irt CD-t? Volt aki szenvedett vele (pl. Orgi).
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Sziasztok! Hozzáértők tanácsát szeretném kérni . Cd lejátszásra Sony DVP-S536D dvd játszót használtam,melyet Sony DRB 475 házimozi erölködővel kötöttem össze. A hangfalak B&W 602 S3 voltak. Mint sejthetö, a sztereo hangélmény nem szögezett a fotelba. Nemrég ebben a felállásban kipróbáltam egy Alchemist Maxim sztereo erősítőt és nekem nagyságrendi változást jelentett a cd halgatás terén. Arra gondoltam hogy a dvd játszót kiváltanám egy cd plajerrel. Mivel cd játszók terén meglehetősen tájékozatlan vagyok, arra kérnék tanácsot mit lenne érdemes venni ehez az erősítőhöz. A dvd játékoshoz képest szignifikáns javulást szeretnék,viszont túl sem akarom lihegni a dolgot. Előre is kösz..
Az Adás-Vételben hírdetnek egy Marantz 6000OSE-t. Én azt ajánlanám

sajti

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”