Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
Lemezjátszó
Köszönöm, közben kaptunk egy "visszautasíthatatlan" ajánlatot, de már csak akkor írom be mi került a polcra, ha megköttetett az üzlet.
Az a csöves fonó nagyon jó vétel, ennyi pénzért nem nagyon lehet jobbat találni. Én a Nad helyett inkább ezt ajánlanám:
http://apro.hifipiac.hu/index.php/categ ... -l75,14748
Ebbe meg újonnan lehet venni mondjuk egy Nagaoka MP110-es hangszedőt, cirka 30K körül. Ár/érték aránya jó, és nagyjából illik is a Lenco nehéz karjához. Így az egész mutatvány megáll körülbelül 130K-ból, és szerintem lényegesen jobb hang, mint a Nad. Abban a hangszedő is nagyon gyenge, a Nagaoka azért jobb nála, és ráadásul új. Itt egy cikk róla:
http://www.audioland.hu/tesztek/bemutat ... p-110.html
A Lencot pedig, ha van rá igény, néhány tízezer forintból tovább lehet tuningolni, amivel még sokat lehet hozni a konyhára.
Köszönöm István, a következő körben simán a meghallgatandó phono-k listájára került, de most még egy lukkal lejjebb támadunk. ( )
Ha már egy 65 ezer forintos DIY phono képbe került, akkor hadd mutassak én is valamit:
http://pointe.blog.hu/2016/03/05/rekord_625
Ez a mi új termékünk, egy igazán tehetséges kis MM/MC phono, szintén csöves.
Neked (és az ittenieknek) 100 alatt oda tudjuk adni (értsd 99.990 ). Van tesztkészülékünk is, amit szívesen kölcsönadunk kipróbálásra.
Szekeres István
Pointe - analóg rendszerek
GTomi és akvapark urak, köszönöm, jártam is korábban B.F.-nél, csak régen nem vinyleztem utoljára, nem tudtam ki az aki még működik ilyen szolgáltatással.
itt: https://hu-hu.facebook.com/NEWPORT-RECO ... 741980274/
...és akkor innen is...
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/17021-newport/
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Aktuálisabb kérdés: hol érdemes új és használt lemezeket mosatni Budapesten? (esetleg környékén)
...és akkor innen is...
Lemezjátszó
Aktuálisabb kérdés: hol érdemes új és használt lemezeket mosatni Budapesten? (esetleg környékén)
...és akkor innen is...
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
Lemezjátszó
itt: https://hu-hu.facebook.com/NEWPORT-RECO ... 741980274/
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- GTomi
- V.I.P.

Lemezjátszó
Az a csöves fonó nagyon jó vétel, ennyi pénzért nem nagyon lehet jobbat találni. Én a Nad helyett inkább ezt ajánlanám:
fent van az avx-en is ugyanez.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- Pointe
- V.I.P.

- Értékelés: 472
- Kapcsolat:
Lemezjátszó
Ha semmi nem jön közbe számára, akkor egy ilyen csöves phono és ez a NAD 533 lesz a befutó
Ha már egy 65 ezer forintos DIY phono képbe került, akkor hadd mutassak én is valamit:
http://pointe.blog.hu/2016/03/05/rekord_625
Ez a mi új termékünk, egy igazán tehetséges kis MM/MC phono, szintén csöves.
Neked (és az ittenieknek) 100 alatt oda tudjuk adni (értsd 99.990 ). Van tesztkészülékünk is, amit szívesen kölcsönadunk kipróbálásra.
Szekeres István
Pointe - analóg rendszerek
- TomLeftiger
- Törzsvendég

- Értékelés: 498
Lemezjátszó
Köszönjük ezt is, meg a privátban kapott tanácsokat is.
Úgy néz ki, hogy az első lépés mégis egy olcsóbb verzió lesz.
Ha semmi nem jön közbe számára, akkor egy ilyen csöves phono és ez a NAD 533 lesz a befutó, így marad pénz lemezekre, állványra, kábelekre. Aztán jöhet a hifi egyéb részeinek fejlesztése és egy év múlva lehet elgondolkodni a lemezjátszó cseréjén, upgrade-jén.
Ebbe meg újonnan lehet venni mondjuk egy Nagaoka MP110-es hangszedőt, cirka 30K körül. Ár/érték aránya jó, és nagyjából illik is a Lenco nehéz karjához. Így az egész mutatvány megáll körülbelül 130K-ból, és szerintem lényegesen jobb hang, mint a Nad. Abban a hangszedő is nagyon gyenge, a Nagaoka azért jobb nála, és ráadásul új. Itt egy cikk róla:
http://www.audioland.hu/tesztek/bemutat ... p-110.html
A Lencot pedig, ha van rá igény, néhány tízezer forintból tovább lehet tuningolni, amivel még sokat lehet hozni a konyhára.
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Lemezjátszó
Egyenlőre egy 20-30ezer amit szánnék egy erősítőre,nézegettem sok van ebben a szegmensben hifi erősítők közül.Csak jó lenne tudni,a sok "rosz" közt melyik ami nem annyira "rosz".
Egy pl200/AT95 mellé kellene,csak hogy szóljon már végre valami a lakásban
Jó hang, jó phono:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... d-kr-4140/
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- GTomi
- V.I.P.

Lemezjátszó
Egyenlőre egy 20-30ezer amit szánnék egy erősítőre,nézegettem sok van ebben a szegmensben hifi erősítők közül.Csak jó lenne tudni,a sok "rosz" közt melyik ami nem annyira "rosz".
Többet most sajnos nem tudok rá szánni,most költöztem új lakásba,egyenlőre a mosógép fontosabb volt
a denon erősítőknek nem rossz a beépített phonoja
- electroger
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Lemezjátszó
Többet most sajnos nem tudok rá szánni,most költöztem új lakásba,egyenlőre a mosógép fontosabb volt
Üdv!
Normális erősítő megvételéig milyen olcsóbb hifi erősítőt ajánlotok lemezjátszó(pioneer pl200) mellé?
Átmeneti,ideiglenes megoldásként
Köszönöm!
Mi az "olcsó"???
Kinek-kinek máshol húzódik a határ... Pontosabb behatárolással, könnyebb ajánlani: ár, műfaj, hangszedő (gondolom MM?)...
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 836
Lemezjátszó
Üdv!
Normális erősítő megvételéig milyen olcsóbb hifi erősítőt ajánlotok lemezjátszó(pioneer pl200) mellé?
Átmeneti,ideiglenes megoldásként
Köszönöm!
Mi az "olcsó"???
Kinek-kinek máshol húzódik a határ... Pontosabb behatárolással, könnyebb ajánlani: ár, műfaj, hangszedő (gondolom MM?)...
- electroger

Lemezjátszó
Üdv!
Átmeneti,ideiglenes megoldásként.
Régebbi Dual-ok?
Köszönöm!
Átmeneti,ideiglenes megoldásként.
Régebbi Dual-ok?
Köszönöm!
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

Lemezjátszó
Köszönjük ezt is, meg a privátban kapott tanácsokat is.
Úgy néz ki, hogy az első lépés mégis egy olcsóbb verzió lesz.
Ha semmi nem jön közbe számára, akkor egy ilyen csöves phono és ez a NAD 533 lesz a befutó, így marad pénz lemezekre, állványra, kábelekre. Aztán jöhet a hifi egyéb részeinek fejlesztése és egy év múlva lehet elgondolkodni a lemezjátszó cseréjén, upgrade-jén.
Ennyi pénzből normális új dolgot nem lehet kapni, tehát marad a használt. Én lebeszélném arról a barátodat, hogy most gyorsan hamar beleugorjon valamibe, szerintem érdemes kivárni egy jó ajánlatra. Ha két héten belül vesz valamit, annak jó eséllyel csalódás lesz a vége.
Egy középkategóriás lemezjátszó cirka 100-150K körül szokott lenni, inkább a 150-hez közelebb. Rega, Roksan, Systemdek, Thorens, stb. Ha szerencséje van, talán egy középkategóriás MM hangszedő is van rajt, így arra már nem kéne pluszban költeni. Viszont ezzel a keret ki is merült, és még nincs fonója. Pedig egy jó fonó nélkül, még egy középkategóriás gyalu is csak félkarú óriás...
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- Bartfay
- V.I.P.

- Értékelés: 90
- Kapcsolat:
Lemezjátszó
Sziasztok!
Egy lemezjátszós kérdés. Mi a különbség az oldószeres és az oldószermentes tűtisztító folyadék között? Mikor melyik jobb? Köszi!
Nincs különbség, mind a kettő kerülendő, a legjobb a szénszálas tűtisztító kefe. a folyadék rombol, a kefe tisztít
JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio
- TomLeftiger
- Törzsvendég

- Értékelés: 498
Lemezjátszó
Üdv az Uraknak!
Jó régen jártam erre (értsd avx), most egy barátomnak szeretnék segítséget kérni.
Adott néhány új vinyl és a lemezjátszózás, mint új zenehallgatási- és talán hobbieszköz utáni vágy.
A jelenlegi rendszer nem téma, mert várhatóan az is változni, komolyodni fog.
Azt az ideálishoz közelítő lemezjátszót (és kiegészítőit) keressük, amelyik leginkább alkalmas egy basszusgitárost kielégíteni, aki progresszív metáltól az alter-rockon keresztül az elektronikusabb vizekig evez. (Tool, Perfect Circle, Karnivool, Björk, Depeche Mode, NIN stb)
Tehát, inkább legyen ritmikus, gyors, feszes, dögös, de ne váljon zavarossá súlyosabb tételeknél sem.
Nem ragaszkodik az új készülékhez, de csak kiváló esztétikai és műszaki állapotú érdekelné.
Az sem lenne baj, ha az eladó be is tudná állítani/üzemelni nála. (Bp. XV. kerület)
Ami kellene, az egy komplett gép és vagy egy hozzáillő phono, vagy esetleg egy tisztességes sztereó erősítő, amiben minőségi phono is van. (akár oldies készülék is, ha műszakilag hibátlan)
Most jön a neheze, mert erre az egészre lenne pillanatnyilag 180-200k HUF. (nagyon maximum 220)
Tehát, összefoglalva, a következőt keressük 1-2 héten belül (vagy akár pár nap múlva):
Lemezjátszó + hangkar + hangszedő + phono - ritmikus, feszes megszólalással kb. 200 000 Ft-ig.
(Természetesen lehet részben, vagy egészében használt)
Az lenne még kívánatos, ha később lehetne egységenként fejleszteni, nem kellene az egésztől megválni, ha javulást várna.
Kivéve, ha elsőre beletrafálna az igényszintjének megfelelő összeállításba.
Én sajnos kevés tapasztalattal bírok az analóg vonalon, eddig ezek jutottak eszembe:
Rega Planar (NAD 533) + RB kar
Technics 1210 (upgrade lehetőség nem igazán, ha jól gondolom)
Lenco L75 (értő kezek által felújított/átépített)
Edwards Audio TT1 (Zsoltéktól, igaz, erről szinte semmit nem tudok, néhány pozitív vélemény elolvasásán kívül)
Azt is szívesen vennénk, ha esetleg linkeket kapnánk konkrét eladó példányokról, megbízható fórumtárstól, ismerőstől. (nem lustaság, csupán nagyobb a bizalom ilyen vonalon mozogva)
Hálás köszönet minden ajánlásért!
Üdv,
Laci
Ennyi pénzből normális új dolgot nem lehet kapni, tehát marad a használt. Én lebeszélném arról a barátodat, hogy most gyorsan hamar beleugorjon valamibe, szerintem érdemes kivárni egy jó ajánlatra. Ha két héten belül vesz valamit, annak jó eséllyel csalódás lesz a vége.
Egy középkategóriás lemezjátszó cirka 100-150K körül szokott lenni, inkább a 150-hez közelebb. Rega, Roksan, Systemdek, Thorens, stb. Ha szerencséje van, talán egy középkategóriás MM hangszedő is van rajt, így arra már nem kéne pluszban költeni. Viszont ezzel a keret ki is merült, és még nincs fonója. Pedig egy jó fonó nélkül, még egy középkategóriás gyalu is csak félkarú óriás...
Lemezjátszó
Sziasztok!
Egy lemezjátszós kérdés. Mi a különbség az oldószeres és az oldószermentes tűtisztító folyadék között? Mikor melyik jobb? Köszi!
Musical Fidelity - Paradigm - Silver Sonic - Transparent - Furutech - Pro Ject
- electroger

Lemezjátszó
"...így maga a hangszedő teste még értékes lehet valakinek...."
...és a shel is
A többi akkor mehet a jófogásra.Egyébként hibátlanúl működik,ha valakinek ilyen kell nem fog vele rosszúl járni.
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

Lemezjátszó
Köszönjük, láttuk mi is
Milyen hangszedőt szeret vajon és az meg milyen fonót?
A Thorenseket nem ismerem egyáltalán, ez a példány, ennyiért, a fenti ízlésvilággal?
TD 295 MK IV
Ha már a Lenco szóba került egy nagyon szép és igényes munka: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... o-ptp-5/Ha a későbbiekben fejleszteni szeretnétek a gyári idler és csapágy cserével elég nagy hangbeli javulást lehet elérni.
Albert Einstein
Lemezjátszó
Üdv az Uraknak!
Jó régen jártam erre (értsd avx), most egy barátomnak szeretnék segítséget kérni.
Adott néhány új vinyl és a lemezjátszózás, mint új zenehallgatási- és talán hobbieszköz utáni vágy.
Azt az ideálishoz közelítő lemezjátszót (és kiegészítőit) keressük, amelyik leginkább alkalmas egy basszusgitárost kielégíteni, aki progresszív metáltól az alter-rockon keresztül az elektronikusabb vizekig evez. (Tool, Perfect Circle. Karnivool, Björk, Depeche Mode stb)
Tehát, inkább legyen ritmikus, gyors, feszes, dögös, de ne váljon zavarossá súlyosabb tételeknél sem.
Nem ragaszkodik az új készülékhez, de csak kiváló esztétikai és műszaki állapotú érdekelné.
Az sem lenne baj, ha az eladó be is tudná állítani/üzemelni nála. (Bp. XV. kerület)
Ami kellene, az egy komplett gép és vagy egy hozzáillő phono, vagy esetleg egy tisztességes sztereó erősítő, amiben minőségi phono is van. (akár oldies készülék is, ha műszakilag hibátlan)
Most jön a neheze, mert erre az egészre lenne pillanatnyilag 180-200k HUF. (nagyon maximum 220)
Tehát, összefoglalva, a következőt keressük 1-2 héten belül (vagy akár pár nap múlva):
Lemezjátszó + hangkar + hangszedő + phono - ritmikus, feszes megszólalással kb. 200 000 Ft-ig.
Az lenne még kívánatos, ha később lehetne egységenként fejleszteni, nem kellene az egésztől megválni, ha javulást várna.
Én sajnos kevés tapasztalattal bírok az analóg vonalon, eddig ezek jutottak eszembe:
Edwards Audio TT1 (Zsoltéktól, igaz, erről szinte semmit nem tudok, néhány pozitív vélemény elolvasásán kívül)
Azt is szívesen vennénk, ha esetleg linkeket kapnánk konkrét eladó példányokról, megbízható fórumtárstól, ismerőstől. (nem lustaság, csupán nagyobb a bizalom ilyen vonalon mozogva)
Üdv,
Laci
Ha már a Lenco szóba került egy nagyon szép és igényes munka: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... o-ptp-5/Ha a későbbiekben fejleszteni szeretnétek a gyári idler és csapágy cserével elég nagy hangbeli javulást lehet elérni.
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

Lemezjátszó
Üdv az Uraknak!
Azt az ideálishoz közelítő lemezjátszót (és kiegészítőit) keressük, amelyik leginkább alkalmas egy basszusgitárost kielégíteni, aki progresszív metáltól az alter-rockon keresztül az elektronikusabb vizekig evez. (Tool, Perfect Circle, Karnivool, Björk, Depeche Mode, NIN stb)
Üdv,
Laci
Albert Einstein
- atis
- V.I.P.

- Értékelés: 307
Lemezjátszó
Nemrég kértem véleményt itt pont az LP5-ről.
Azóta megvettem, de jó lett volna egy "érezhetően kellemesebb ár" a listaárnál. ☺
A fentiek közül árulom az AT-t. Ha arra esne a választásod, keress meg, adok a listaárnál érezhetően kellemesebb árat. Sőt, azt is meg tudjuk csinálni, hogy a hangszedőt viszonylag kicsi felárért egy AT100-ra (vagy másra) cseréljük, ami azért érezhető előrelépés. (Azt viszont tudni kell, hogy ennek a lemezjátszónak nem tartozéka a plexi tető, azt külön kell megvenni kb egy tízesért.)
Amúgy nekem ez a TEAC szimpatikus, de élőben még nem láttam.
Érdemes szerintem a Zsolt Audio-féle Edwards Audio TT1 lemezjátszóig előre menni. Az ugyan érezhetően drágább (kompletten 175.000 ft), de jobb is az általad említetteknél.
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Lemezjátszó
Üdv!
Nemrég vásároltam egy Pioneer pl200-as lejátszót egy AT95-ös szedővel,ahogy ajánlottátok.Voltak régebben már ilyen irányú terveim,de sokat költözködtem,szüleimnél kötöttek ki a "maradékok".Tegnap feltúrtam szüleim tárolóját,és előkerült egy alap Sony hifi,és egy Taya dp510-es lejátszó egy Ortofon omb pro hangszedővel.Emlékszem,évekkel ezelőtt csereberéltem egy házimozi mélysugárzóra,csak már teljesen elfeledkeztem róla.
Mit kell erről a lejátszóról,illetve a hangszedőről tudni?Melyik vonalon haladjak tovább?Esetleg az Ortofon omb pro jobb lenne az AT95 helyett?
A Taya egy elég rossz hangú, ámde népszerű lemezjátszó. Az adja a népszerűségét, hogy ha nem is egy Technics 1200, de kis ráhagyással használható DJ lemezjátszóként: a szobai lemezjátszók között viszonylag nyomatékos a motorja, és viszonylag elbírja, ha kézzel megállítják a lemezt vagy visszafelé tekerik. Viszont ezek a kunsztok pont értelmetlenek szobai zenehallgatás közben. A Tayát nagyjából annyiért gyorsan el tudod adni, amennyiért a Piót vetted.
Persze az igazán okos tanács, hogy ha már úgyis ott a komplett lemezjátszó, hát hallgasd meg :-)
Ami a hangszedőt illeti, a B-betű az OM után csak annyit jelent, hogy annak idején csomagolás nélkül helyezték forgalomba a hangszedőt (B = Bulk), jó eséllyel egy lemezjátszó gyári hangszedője volt. Az OM/OMB hangszedők teste azonos, azokban lehet a tűt cserélgetni.
A Pro tű szintén amolyan DJ-tű: az a lényege, hogy hangos legyen, ne ugorjon ki a barázdából, akkor se, ha meglökik, illetve elviselje a visszafelé forgatást. Ennek megfelelően kúpos a tűgeometriája, magas a kimeneti szintje, és elég speciális a tűszár felfüggesztése. Eleve úgy tervezték, hogy magas tűnyomóerővel szóljon jól. A hangja meg elég drasztikus, mélyben kiemel, és óbégat :-) Viszont a kúpos tűgeometria + magas nyomóerő elég hatékony recept a barázdák leradírozására, így a lemezgyűjtemény kondíciójának megőrzését nem kifejezetten ezek a hangszedők biztosítják.
Persze ezt a hangszedőt is érdemes lehet kipróbálni (ha nem túl drága a lemezeid élete), de előtte mindenképpen érdemes átvizsgáltatni a tűt. Ha sérült, ami ebben a műfajban nem ritkaság, akkor tényleg csak lemezrongálásra jó, és akkor inkább menjen eladásra. Az OM hangszedőkhöz lehet külön tűt venni, így maga a hangszedő teste még értékes lehet valakinek.
- electroger

Lemezjátszó
Üdv!
Nemrég vásároltam egy Pioneer pl200-as lejátszót egy AT95-ös szedővel,ahogy ajánlottátok.Voltak régebben már ilyen irányú terveim,de sokat költözködtem,szüleimnél kötöttek ki a "maradékok".Tegnap feltúrtam szüleim tárolóját,és előkerült egy alap Sony hifi,és egy Taya dp510-es lejátszó egy Ortofon omb pro hangszedővel.Emlékszem,évekkel ezelőtt csereberéltem egy házimozi mélysugárzóra,csak már teljesen elfeledkeztem róla.
Mit kell erről a lejátszóról,illetve a hangszedőről tudni?Melyik vonalon haladjak tovább?Esetleg az Ortofon omb pro jobb lenne az AT95 helyett?
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Lemezjátszó
hellótok melyiket választanátok? http://www.project-audio.com/main.php?prod=debut http://www.project-audio.com/main.php?p ... es&lang=en http://eu.audio-technica.com/hifi-phono ... les/AT-LP5 http://www.teac.com/product/tn-300/
A fentiek közül árulom az AT-t. Ha arra esne a választásod, keress meg, adok a listaárnál érezhetően kellemesebb árat. Sőt, azt is meg tudjuk csinálni, hogy a hangszedőt viszonylag kicsi felárért egy AT100-ra (vagy másra) cseréljük, ami azért érezhető előrelépés. (Azt viszont tudni kell, hogy ennek a lemezjátszónak nem tartozéka a plexi tető, azt külön kell megvenni kb egy tízesért.)
Amúgy nekem ez a TEAC szimpatikus, de élőben még nem láttam.
Érdemes szerintem a Zsolt Audio-féle Edwards Audio TT1 lemezjátszóig előre menni. Az ugyan érezhetően drágább (kompletten 175.000 ft), de jobb is az általad említetteknél.
- Muszklismick
- V.I.P.

- Értékelés: 229
Lemezjátszó
Az AT LP5 a legjobban megépített ezek közül, és persze a legmagasabb árú is.
Lemezjátszó
hellótok melyiket választanátok? http://www.project-audio.com/main.php?prod=debut http://www.project-audio.com/main.php?p ... es&lang=en http://eu.audio-technica.com/hifi-phono ... les/AT-LP5 http://www.teac.com/product/tn-300/
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.