Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

Rooibos
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 179

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Rooibos »

Mert sztem nem ér többet 50- nél ha nagyon szép akkor sem.

Lehet, hogy a hangja nem tetszik neked (hallottad egyáltalán?), de ezek a lemezjátszók a piacon amúgy 150 és 200 között mennek. Alapvetően munkaeszközök, amire valók, azt jól tudják.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1300

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Szeretem ha valami kütyü viharvert, mert látszik hogy hosszútávon működik,és az enyém.Meg mér tegyek hozzá egy 100 as ha ez felújítom és 50 böl meg Van
Mert sztem nem ér többet 50- nél ha nagyon szép akkor sem. Legalább is olcsóbb hangszedőkkel nem nagyon meggyőzô.
Amik hosszú távon már megtarthatók azok kb 120- 150- től foghatók ki.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2725

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: supravox »

Ahogy érzed:)
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 27

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: manman12 »

Lehet oda kellet volna adni
Teszel mellé még egy százast és veszel egy makulátlant
Lemezjátszó letudva:))

Szeretem ha valami kütyü viharvert, mert látszik hogy hosszútávon működik,és az enyém.Meg mér tegyek hozzá egy 100 as ha ez felújítom és 50 böl meg Van

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Lemezjátszó

Lehet oda kellet volna adni
Teszel mellé még egy százast és veszel egy makulátlant
Lemezjátszó letudva:))
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Lemezjátszó

Asszem egy Denon 110-el hallottam. Ezek szerint annál jobb kell bele? Pl egy SPU vagy EMT ?

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 836

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: peterson »

A helyedben odaadtam volna!

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

soha

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Lemezjátszó

Na , a szervizes még nem nyúlt hozzá mert sok a melója ,de egy kedves úr már 80 ezret adót volna érte,de nem eladó

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Na , a szervizes még nem nyúlt hozzá mert sok a melója ,de egy kedves úr már 80 ezret adót volna érte,de nem eladó

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Budapesti vagy környéki Systemdek IIX 900 tulaj fórumtársakat keresnék  meghallgatási lehetőség kapcsán. Köszi szépen a nemeslelkű felajánlásokat!

loba70
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: loba70 »

Köszönöm az  eddigi segítséget! 
Próbálgatni nem tudok.
Az AT-120 felé hajlok ?

vidor2009
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: vidor2009 »

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet itthon beszerezni 5 pólusú DIN phono kábelt? Lehetőleg olcsót vagy használtat.
Nem kell hájgend...ilyesmi bőven megteszi...

s-l1600.jpg

Volt a fórumon több Ortofon karkábel,nem tudom mi történt velük!?
Üdv. Gyuri

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1642

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Indy »

Sziasztok!

DUAL 505-3 lemezjátszómban szeretnék hangszedőt cserélni.

Azt olvastam: ,,a Dual lemezjátszók karjai könnyűek. Ezekhez az alábbi hangszedők illenek:
Shure (az összes), Ortofon 2M-ek, Audio-Technica 440MLa, AT-120, Soundsmith MI-k, a régi Technics MM-ek ."

Mi a véleményetek erről, mit ajánlanátok 40 ezer környékén rock zenére?
A Technics EPC 207C biztosan jó rockra. Bele is fér a keretbe, persze csak használtan lehet kapni.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2167

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet itthon beszerezni 5 pólusú DIN phono kábelt? Lehetőleg olcsót vagy használtat.
Nem kell hájgend...ilyesmi bőven megteszi...

„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 761

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Big »

Sziasztok!

Azt olvastam:   ,,a Dual lemezjátszók karjai könnyűek. Ezekhez az alábbi hangszedők illenek:
Shure (az összes), Ortofon 2M-ek, Audio-Technica 440MLa, AT-120, Soundsmith MI-k, a régi Technics MM-ek ."

Majdnem jó, de azért olvasd el ezt: http://audioworld.blog.hu/2015/07/10/ma ... hangszedot, sok-sok igazság van benne, Dual karról is szó esik, illetve van ajánlás.
Ajánlani nem tudok/akarok, mert 10 ember legalább 5-6 féle megszólalást preferál, mindenkinek más a fontos. A legjobb saját rendszerben a próba, már ha van rá lehetőséged.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

loba70
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: loba70 »

Sziasztok!

Azt olvastam:   ,,a Dual lemezjátszók karjai könnyűek. Ezekhez az alábbi hangszedők illenek:

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1478

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Csütörtökön lesz válasz hogy megy e a ketyere,szurkoljatok,remélem ne tett semmi más kárt a víz
Várjuk a tudósítást !
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Az egyik ismerősömnek ilyen zenél otthon egy sok milliós láncban és bizony nagyon odaver az anglomán meg miegymás High End lemezjátszóknak.Ha jól emlékszem egy táp tuning volt hozzá és egy egészen más karakterű hang lett a vége.Valódi mestermű ,mind technikailag, mind zeneileg.Ja és mosolyogva kiszolgálta a márkás MC hangszedőjét a tulajnak.Ameddig nem hallottam addig nekem is fenntartásaim voltak a direct drive-val kapcsolatban, de ennek hallatán már el kell ismernem, hogy bizony ezek a járgányok piszok jól tudnak szólni és főleg ez a darab zenélt.Ritmika,hangszerek mind nagyon rendben voltak.Ne add el!Sok boldog zene hallgató órát fog szerezni neked!

Sok sikert a felújításhoz!

Köszönöm   

rx8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 154
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: rx8 »

Az egyik ismerősömnek ilyen zenél otthon egy sok milliós láncban és bizony nagyon odaver az anglomán meg miegymás High End lemezjátszóknak.Ha jól emlékszem egy táp tuning volt hozzá és egy egészen más karakterű hang lett a vége.Valódi mestermű ,mind technikailag, mind zeneileg.Ja és mosolyogva kiszolgálta a márkás MC hangszedőjét a tulajnak.Ameddig nem hallottam addig nekem is fenntartásaim voltak a direct drive-val kapcsolatban, de ennek hallatán már el kell ismernem, hogy bizony ezek a járgányok piszok jól tudnak szólni és főleg ez a darab zenélt.Ritmika,hangszerek mind nagyon rendben voltak.Ne add el!Sok boldog zene hallgató órát fog szerezni neked!

Sok sikert a felújításhoz!
Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.Streamer:Naim Unitiqute2

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Csütörtökön lesz válasz hogy megy e a ketyere,szurkoljatok,remélem ne tett semmi más kárt a víz

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Lemezjátszó

Szurkolok hogy fel tudd éleszteni
Csodálatos lemezjátszó
Megérdemli hogy éljen:)

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Miért gondolod, hogy a trafó tönkre ment ? Le kell kötni a szekundereket, és meg kell mérni . A trafót is szét lehet szerelni, egy pontig, a konyhaasztalon is.
sajna nem lehet szétszedni,mert hegesztett,meg felesleges vesződés.Ha nincsen gyári kap toroidot mert elfér benne, de jöv héten kiderül hogy jó e

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: muvimi »

A mai napom ráment a rendbe hozatalra ,most fénylik minden belül,és a réz,alu polir az nagyon betett nekem,mert kézzel toltam,minden egyes darabot.Hát ha a szervizes rendben talál minden  elektronikát  akkor kap egy külső tápot azt ha azzal megy és szól akkor jöhet a gyári trafó de ,remélem más baj nincs
Miért gondolod, hogy a trafó tönkre ment ? Le kell kötni a szekundereket, és meg kell mérni . A trafót is szét lehet szerelni, egy pontig, a konyhaasztalon is.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Lemezjátszó

A mai napom ráment a rendbe hozatalra ,most fénylik minden belül,és a réz,alu polir az nagyon betett nekem,mert kézzel toltam,minden egyes darabot.Hát ha a szervizes rendben talál minden elektronikát akkor kap egy külső tápot azt ha azzal megy és szól akkor jöhet a gyári trafó de ,remélem más baj nincs

Ha így sikerül megoldani akkor ennyit megér.
Hirdetnek egy SPU- t , azzal azért egészen jól szólna.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”