Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Mert sztem nem ér többet 50- nél ha nagyon szép akkor sem.
Lehet, hogy a hangja nem tetszik neked (hallottad egyáltalán?), de ezek a lemezjátszók a piacon amúgy 150 és 200 között mennek. Alapvetően munkaeszközök, amire valók, azt jól tudják.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1300
Lemezjátszó
Szeretem ha valami kütyü viharvert, mert látszik hogy hosszútávon működik,és az enyém.Meg mér tegyek hozzá egy 100 as ha ez felújítom és 50 böl meg Van
Mert sztem nem ér többet 50- nél ha nagyon szép akkor sem. Legalább is olcsóbb hangszedőkkel nem nagyon meggyőzô.
Amik hosszú távon már megtarthatók azok kb 120- 150- től foghatók ki.
Lemezjátszó
Ahogy érzed:)
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
-
manman12
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 27
Lemezjátszó
Lehet oda kellet volna adni
Teszel mellé még egy százast és veszel egy makulátlant
Lemezjátszó letudva:))
Szeretem ha valami kütyü viharvert, mert látszik hogy hosszútávon működik,és az enyém.Meg mér tegyek hozzá egy 100 as ha ez felújítom és 50 böl meg Van
Lemezjátszó
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
- SoundMania
- Törzsgárda

Lemezjátszó
Asszem egy Denon 110-el hallottam. Ezek szerint annál jobb kell bele? Pl egy SPU vagy EMT ?
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 836
Lemezjátszó
A helyedben odaadtam volna!
-
manman12
- Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó
soha
- SoundMania
- Törzsgárda

Lemezjátszó
Na , a szervizes még nem nyúlt hozzá mert sok a melója ,de egy kedves úr már 80 ezret adót volna érte,de nem eladó
-
manman12
- Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó
Na , a szervizes még nem nyúlt hozzá mert sok a melója ,de egy kedves úr már 80 ezret adót volna érte,de nem eladó
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Lemezjátszó
Budapesti vagy környéki Systemdek IIX 900 tulaj fórumtársakat keresnék meghallgatási lehetőség kapcsán. Köszi szépen a nemeslelkű felajánlásokat!
Lemezjátszó
Köszönöm az eddigi segítséget!
Próbálgatni nem tudok.
Az AT-120 felé hajlok ?
Lemezjátszó
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet itthon beszerezni 5 pólusú DIN phono kábelt? Lehetőleg olcsót vagy használtat.
Nem kell hájgend...ilyesmi bőven megteszi...
s-l1600.jpg
Volt a fórumon több Ortofon karkábel,nem tudom mi történt velük!?
Üdv. Gyuri
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1642
Lemezjátszó
Sziasztok!
DUAL 505-3 lemezjátszómban szeretnék hangszedőt cserélni.
Azt olvastam: ,,a Dual lemezjátszók karjai könnyűek. Ezekhez az alábbi hangszedők illenek:
Shure (az összes), Ortofon 2M-ek, Audio-Technica 440MLa, AT-120, Soundsmith MI-k, a régi Technics MM-ek ."
Mi a véleményetek erről, mit ajánlanátok 40 ezer környékén rock zenére?
A Technics EPC 207C biztosan jó rockra. Bele is fér a keretbe, persze csak használtan lehet kapni.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2167
Lemezjátszó
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet itthon beszerezni 5 pólusú DIN phono kábelt? Lehetőleg olcsót vagy használtat.
Nem kell hájgend...ilyesmi bőven megteszi...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
Lemezjátszó
Sziasztok!
Azt olvastam: ,,a Dual lemezjátszók karjai könnyűek. Ezekhez az alábbi hangszedők illenek:
Shure (az összes), Ortofon 2M-ek, Audio-Technica 440MLa, AT-120, Soundsmith MI-k, a régi Technics MM-ek ."
Majdnem jó, de azért olvasd el ezt: http://audioworld.blog.hu/2015/07/10/ma ... hangszedot, sok-sok igazság van benne, Dual karról is szó esik, illetve van ajánlás.
Ajánlani nem tudok/akarok, mert 10 ember legalább 5-6 féle megszólalást preferál, mindenkinek más a fontos. A legjobb saját rendszerben a próba, már ha van rá lehetőséged.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
Lemezjátszó
Sziasztok!
Lemezjátszó
Csütörtökön lesz válasz hogy megy e a ketyere,szurkoljatok,remélem ne tett semmi más kárt a víz
Várjuk a tudósítást !
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
-
manman12
- Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó
Az egyik ismerősömnek ilyen zenél otthon egy sok milliós láncban és bizony nagyon odaver az anglomán meg miegymás High End lemezjátszóknak.Ha jól emlékszem egy táp tuning volt hozzá és egy egészen más karakterű hang lett a vége.Valódi mestermű ,mind technikailag, mind zeneileg.Ja és mosolyogva kiszolgálta a márkás MC hangszedőjét a tulajnak.Ameddig nem hallottam addig nekem is fenntartásaim voltak a direct drive-val kapcsolatban, de ennek hallatán már el kell ismernem, hogy bizony ezek a járgányok piszok jól tudnak szólni és főleg ez a darab zenélt.Ritmika,hangszerek mind nagyon rendben voltak.Ne add el!Sok boldog zene hallgató órát fog szerezni neked!
Sok sikert a felújításhoz!
Köszönöm
- rx8
- V.I.P.

- Értékelés: 154
- Kapcsolat:
Lemezjátszó
Az egyik ismerősömnek ilyen zenél otthon egy sok milliós láncban és bizony nagyon odaver az anglomán meg miegymás High End lemezjátszóknak.Ha jól emlékszem egy táp tuning volt hozzá és egy egészen más karakterű hang lett a vége.Valódi mestermű ,mind technikailag, mind zeneileg.Ja és mosolyogva kiszolgálta a márkás MC hangszedőjét a tulajnak.Ameddig nem hallottam addig nekem is fenntartásaim voltak a direct drive-val kapcsolatban, de ennek hallatán már el kell ismernem, hogy bizony ezek a járgányok piszok jól tudnak szólni és főleg ez a darab zenélt.Ritmika,hangszerek mind nagyon rendben voltak.Ne add el!Sok boldog zene hallgató órát fog szerezni neked!
Sok sikert a felújításhoz!
Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.Streamer:Naim Unitiqute2
-
manman12
- Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó
Csütörtökön lesz válasz hogy megy e a ketyere,szurkoljatok,remélem ne tett semmi más kárt a víz
Szurkolok hogy fel tudd éleszteni
Csodálatos lemezjátszó
Megérdemli hogy éljen:)
Lemezjátszó
Szurkolok hogy fel tudd éleszteni
Csodálatos lemezjátszó
Megérdemli hogy éljen:)
-
manman12
- Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó
Miért gondolod, hogy a trafó tönkre ment ? Le kell kötni a szekundereket, és meg kell mérni . A trafót is szét lehet szerelni, egy pontig, a konyhaasztalon is.
sajna nem lehet szétszedni,mert hegesztett,meg felesleges vesződés.Ha nincsen gyári kap toroidot mert elfér benne, de jöv héten kiderül hogy jó e
Lemezjátszó
A mai napom ráment a rendbe hozatalra ,most fénylik minden belül,és a réz,alu polir az nagyon betett nekem,mert kézzel toltam,minden egyes darabot.Hát ha a szervizes rendben talál minden elektronikát akkor kap egy külső tápot azt ha azzal megy és szól akkor jöhet a gyári trafó de ,remélem más baj nincs
Miért gondolod, hogy a trafó tönkre ment ? Le kell kötni a szekundereket, és meg kell mérni . A trafót is szét lehet szerelni, egy pontig, a konyhaasztalon is.
- SoundMania
- Törzsgárda

Lemezjátszó
A mai napom ráment a rendbe hozatalra ,most fénylik minden belül,és a réz,alu polir az nagyon betett nekem,mert kézzel toltam,minden egyes darabot.Hát ha a szervizes rendben talál minden elektronikát akkor kap egy külső tápot azt ha azzal megy és szól akkor jöhet a gyári trafó de ,remélem más baj nincs
Ha így sikerül megoldani akkor ennyit megér.
Hirdetnek egy SPU- t , azzal azért egészen jól szólna.