Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4573
Kapcsolat:

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: revox »

ELEX írta:
2024.12.26., csüt. 14:02
revox írta:
2024.12.26., csüt. 10:11
Akit érdekel, vannak ettől elvetemültebb megoldások is, itt 10 tűágyazás van egy karon :D
Csak azt nem értem, miért vonzanak téged ezek a technikai torzszülöttek?

Kb. a létező összes kar típus összes műszakilag rossz tulajdonságát ötvözik egybe.
Egyik sem küszöböl ki semmit. Sem a szöghibákat, sem a skating erőt, semmit.
Ennek fejében viszont totálisan instabilak, beállíthatatlanok.
Az egyenes kar viszont a legrémisztőbb megoldás egy ponton elforduló karnál. Az csak tangenciális karok esetében működik.
A tökéletes műszaki dilettantizmus szörnyszülötte.

Ha valakinek becsípődése a skating erő és a követési szöghiba, akkor használjon tangenciális kart. Persze azzal meg újabb nyűgöket vesz a nyakába, főleg, ha elektronikus léptetésű, optokapukkal vezérelt (Goldmund T5). A légcsapágyas jobb megoldás száz másik problémával (pl. drámaian eltérő effektív tömeg vízszintes és függőleges irányban).

Az unipivot karoknak egyetlen előnyös tulajdonsága van, a minimális súrlódási erő.
Ezenkívül csak hátrányuk van. Tök mindegy, hogy ki gyártja őket. Clearaudio, VPI, Kuzma, RS Labs, Roksan, Project, VIV Lab... A gyártók csupán egy hangzatos dumával adják el a hozzá nem értőknek az olcsóbban előállítható, műszakilag hibás konstrukcióikat. A totális megvezetés (általam büntetendő) esete valamennyi.
Nyilvánvaló, hogy egy több csapágyas kar előállítási költsége megfelelő minőségben sokszorosa egy unipivot karénak. Viszont az legalább stabil. Egyszer beállítod, az minden körülmények között úgy marad. A súrlódási erőket minőség csapányakkal elhanyagolható szintre lehet csökkenteni, a szöghibából eredő torzításokat minimalizálni lehet (bőven 1% alatti torzítást okoznak még 9"-os kar esetében is a legrosszabb esetben - a különböző beállításokkal optimalizálni lehet, hogy a lemezen hol legyen a legkisebb torzítás (Loefgren, Baerwald, Stevenson..).

Vért lehet izzadni az unipivot karok beállításával, ami sohasem lesz pontos, pláne nem stabil. Ha meg a lemez felülete nem tökéletesen sík, el lehet felejteni minden létező beállítást, mivel a kar önálló életre kel a lemez felszíne felett.
az RS Labnál könnyeben beállítható kart még soee láttam. PU beszerel, saruk felhúz (itt ugyelni kell a drótok helyzetére, hogy ne forgassák el a shellt, de kb fél perc csipesszel beforgatni, hogy terheletlenül, egyenesen álljon. Utána tűnyomás és karmagasság. a kar forgástengelyének távja a tányér tengelyétől adott távon van. csak oda kell tenni a sasszira. Ebben egy PU csere nekem kb félóra a készrehúzásig. ( kell hozzá kis rutin, de mindenhez)

ami szerethető bene, ehhez képest, bármilyen lemezjátszót (kart) ha hallgatok, mindnek kötöttebb a hangja, nem ennyire felszabadult. a használata viszont elég nehézkes, ez nagyon egyszerű kar. ezért jött a viv lab project, annak legaláb van karliftje. jelen pilanatban a 3 karom közül (az rb250-est nem számolom ide) az RS Lab szól a legszabadabban, legélőbben. A zongorától a hegedűn át a Prodigyig, mindenhol az nyer.

rs lab a1, viv lab rigid float, artemis labs ta1 by schröeder. az általános karokhoz legközelebbi rokonságban a schröder van (fix csapágyak, követési szög. antiskating, azimut, vta, ellensúly állítható rezinanciával). azt a legnehezebb beállítani.

egyébként engem nem vezérelnek elméletek, meg szögek, csak rémegyszerűen meghallgatom, milyen és ha tetszik amit hallok, akkor azt a vonalat megjegyzem magamnak. az rs labot kb 15 éve nyúzom, semmi nem szólt még annyira szabadon, amit hallottam. majd talán most a viv lab házasítása az rs shellel :) De aki nem használ ilyet, ezt a szabadságot nem is keresi, így nem is próbálom jobban elmagyarázni, mert akkor esik le, amikor használja valaki, majd elveszik tőle.

de azt is értem, hogy a ma ismert és sokak által kedvelt műszaki megoldások mellett, ezek furának tűnhetnek. amit én látok (vagyis hallok), hogy bármely logikát alkalmazó kar tud jó lenni. Nekem tetszik nagyon a schröder is. de az tény, hogy az a legszopatósabb, mellesleg a usermanualban annyi van, hogy nagyjából állíts be mindent méricskélve, aztán kezd el finomítani fülre... ki voltam vele segítve, amikor azt kerestem, milyen módon befolyásolja a hangot az ellensűly eltérő erővel történő meghúzása :D

szerintem kicsit nyitottabban kell ezt kezelni, a nagy műszaki tudás hátulütője lehet, hogy nem tudunk elrugaszkodni a "tankönyvektől", a bevált kliséktől. De pl nézzük a kényszerítő logikát: ezeket a karokat japánból az a Shiba exportálja, aki az általad legtermészetesebb hangként aposztrofált Kondo Sougat + FAL Supreme C90 dobozokat. Alapvetően Shibáék elég következetesek és egy irányt képviselnek. Ha ezekben a karokban nincs fantázia (nincs HANG), akkor vélhetően nem mennének át a szűrőn. Hide el. van bennük fantázia :rolleyes: :smile53:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1507

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

ELEX írta:

1. A légcsapágyas jobb megoldás száz másik problémával (pl. drámaian eltérő effektív tömeg vízszintes és függőleges irányban.

2. Az unipivot karoknak egyetlen előnyös tulajdonsága van, a minimális súrlódási erő.
Vért lehet izzadni az unipivot karok beállításával, ami sohasem lesz pontos, pláne nem stabil. Ha meg a lemez felülete nem tökéletesen sík, el lehet felejteni minden létező beállítást, mivel a kar önálló életre kel a lemez felszíne felett.
1. Igen, erre én is gondoltam.
Vertikálisan sokkal kisebb tömeget érez a hangszedő, mint horizontálisan.
Föl-le lényegében csak a kis rövid kar súlya, míg oldalirányban az egész cső tehetetlensége jelentkezik.
Ez gyakorlatban milyen problémát okozhat ?

2. És a Graham Phantom B44 ?
Az egy gyönyörű és nagyon ügyesen kitalált unipiot, a billegés mágneses kiküszöbölésével.

Volt itt egy a Fórumon eladó, de szerencsére lezárták.
Nem kell tovább kuporgatnom rá. :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

dixie-chicken írta:
2024.12.26., csüt. 12:42
remélem sikerült jól levadásznom a videót...izglamas lehet egy picit hullámos lemeznél :D

youtu.be/1JvaCZRCMCw
nem kell bökdösni :D
de nem is értem, ez aviideó mit mutat be. de itt is átjön a természetes hangja :D
ez a kar ránézésre egy vicc (bár nekem valamiért, egyből megtetszett), ha már a lemezen van a tű, egész élvezetes. Rátenni kevésbé :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2160

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Voyager írta:
2024.12.26., csüt. 14:24
Például a VPI Fatboy nagyon népszerű. (nem nekem és nem is ismerem)
fatboy8 (Közepes).jpg
Az unipivot karoknál rendkívül fontos, hogy a karkábel aszimmetrikus erőhatását ellensúlyozzák. Valóban nem szerencsés, ha a felhasználó kezében csak a kábelek csavarási erőhatásainak játéka marad.

Viszont a karkábel hatása a "skating" erőre, a gimball típusú csapágyokkal szerelt karok esetében is kritikus. Persze ezeknél a kommersz gyártó is gondolt valamilyen megoldásra.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Például a VPI Fatboy nagyon népszerű. (nem nekem és nem is ismerem)

fatboy8 (Közepes).jpg
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

ELEX írta:
revox írta:
Akit érdekel, vannak ettől elvetemültebb megoldások is, itt 10 tűágyazás van egy karon :D
Kb. a létező összes kar típus összes műszakilag rossz tulajdonságát ötvözik egybe.
Az egyenes kar viszont a legrémisztőbb megoldás egy ponton elforduló karnál. Az csak tangenciális karok esetében működik.
Ha valakinek becsípődése a skating erő és a követési szöghiba, akkor használjon tangenciális kart. Persze azzal meg újabb nyűgöket vesz a nyakába, főleg, ha elektronikus léptetésű, optokapukkal vezérelt (Goldmund T5). A légcsapágyas jobb megoldás száz másik problémával (pl. drámaian eltérő effektív tömeg vízszintes és függőleges irányban).
Az unipivot karoknak egyetlen előnyös tulajdonsága van, a minimális súrlódási erő.
Ezenkívül csak hátrányuk van. Tök mindegy, hogy ki gyártja őket. Clearaudio, VPI, Kuzma, RS Labs, Roksan, Project, VIV Lab... A gyártók csupán egy hangzatos dumával adják el a hozzá nem értőknek az olcsóbban előállítható, műszakilag hibás konstrukcióikat. A totális megvezetés (általam büntetendő) esete valamennyi.
Nyilvánvaló, hogy egy több csapágyas kar előállítási költsége megfelelő minőségben sokszorosa egy unipivot karénak. Viszont az legalább stabil. Egyszer beállítod, az minden körülmények között úgy marad. A súrlódási erőket minőség csapányakkal elhanyagolható szintre lehet csökkenteni, a szöghibából eredő torzításokat minimalizálni lehet (bőven 1% alatti torzítást okoznak még 9"-os kar esetében is a legrosszabb esetben - a különböző beállításokkal optimalizálni lehet, hogy a lemezen hol legyen a legkisebb torzítás (Loefgren, Baerwald, Stevenson..).
Egyetértek, és az éles kritika érthető, de szerintem ezeket a karokat nem érdemes teljes mértékben elítélni – aki tudatosan választja, általában tisztában van az előnyökkel és a hátrányokkal.

Sokan találják különlegesnek a hangzásukat, és bár a beállításuk nehezebb, a működésük érzékenyebb, mégis vannak, akiket a hangzásuk annyira lenyűgöz, hogy sokkal több kompromisszumot vállalnak emiatt.

Személy szerint nem szeretnék ilyen kart használni, de ismerek olyat, akiknél az ilyen kar élvezhető hangot produkál, és örömmel használja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Voyager 2024.12.26., csüt. 14:27-kor.

ELEX
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 905

Hozzászólás Szerző: ELEX »

revox írta:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2782

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

ez is izgalmas látvány :D

youtu.be/z6aKtQ5g4DE
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2782

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

remélem sikerült jól levadásznom a videót...izglamas lehet egy picit hullámos lemeznél :D

youtu.be/1JvaCZRCMCw
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dixie-chicken 2024.12.26., csüt. 13:00-kor.
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:

Elvesztettem a fonalat, melyikről van szó :D

Az RS Lab uni pivot, a fej is forog és egy tűágyon van kibalanszírozva, ami a kart függőlegesen támasztja meg.
A gémeskútról. :D Az RS Lab volt a kérdés tárgya szerintem.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2024.12.25., szer. 23:19
supravox írta:
2024.12.25., szer. 10:13

Unipivot?
Az ugye egy tűcsapágyas megoldás?
Vagyis billeg össze-vissza?
A feltámasztási forgáspont jóval magasabban van, mint a kar súlypontja - ezért néz ki úgy, mint egy gémeskút - nem nagyon inog.
De revox majd mondja...
Elvesztettem a fonalat, melyikről van szó :D

Az RS Lab uni pivot, a fej is forog és egy tűágyon van kibalanszírozva, ami a kart függőlegesen támasztja meg.

A Viv Lab eredendően csak pivot, de nem tűágyat használ, hanem két, egymáson elmozgó gömbfelületet, köztük olaj (mágneses, nem folyik ki)
Majd ez kapja meg a Rotary shellt, akkor már ennek is forog a feje is.

Mire jó ez? Az a tapasztalatom, szabadabban szól a zene, kevésbé gépies, kevésbé konzerv, hasonlatosan az analóg mesterszalagok másolatához.

http://www.halfnote.hu/blogs/revox/uni-pivot-kimaxolva

Kép
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

supravox írta:

Unipivot?
A feltámasztási forgáspont jóval magasabban van, mint a kar súlypontja - ezért néz ki úgy, mint egy gémeskút - nem nagyon inog.
De revox majd mondja...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6565

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Az itt nem (annyira) releváns hsz-ek átkerültek a helyükre - kéretik ott folytatni, köszi.
viewtopic.php?f=99&t=7335
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

supravox írta:
revox írta:
2024.12.25., szer. 08:33
Ez érdekesebb. Itt van egy kis demonstráció, miben más az egyenes kar (ami, mint a végén elmondják, nem hadúzenet egyéb megoldások felé, csak egy másik út)
Ezt fogom megfejelni egy RS Lab Rotary A3 headshellel, amivel a minimális szöghiba is eltűnik.
Aki nem perfekt (én se), dobjon rá felíratot és az automata fordító (fogaskerék, magyarra) egész értelmesen lehozza.

youtu.be/Jzd0jNgf_q8
Nem mennék bele,hogy az egyenes vagy az S kar az üdvözítőbb megoldás.
Valószínűleg mindkettőre születtek hatékony megvalósítások.
De az én szememnek az egyenes kar borzalmasan csúnya. Főleg egy ilyen pilincka cső, a tövében egy tanktorony.
Ettől még persze lehet jó és mutathat "csinosan" futóművön.
Unipivot?
De lehet keverem a szezont a fazonnal 36_1_5.gif
Ebben a kontextusban az egyenes kar nem azt jelenti, hogy nem S, hanem nincs követési szöge(ha ezt úgy hívják).

Ez pivot, de nem tűcsapágyas. Kb egy félgömbben mozog egy másik, amik között olajréteg van.

Ja, mondanám, hogy futóművön jobban néz ki, de ez nem igsz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2024.12.25., szer. 10:32-kor.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

ELEX írta:
2024.12.25., szer. 09:26
revox írta:
Ez érdekesebb. Itt van egy kis demonstráció, miben más az egyenes kar (ami, mint a végén elmondják, nem hadúzenet egyéb megoldások felé, csak egy másik út)
Ezt fogom megfejelni egy RS Lab Rotary A3 headshellel, amivel a minimális szöghiba is eltűnik.
Mivel tulajdonodban van ilyen kar, megtartom a véleményemet.
Nyugodtan, engem nem zavar. Alapvetően azért néztem ki, mert ebből tudok csinálni egy másik "rs lab" uni pivot kart, aminek van karliftje és ezüsthuzalozású.
A puding próbája úgyis az evés lesz. Már megvan a kizárólag japán piacos shell (annyira, kétszer írtam nekik,választ se kaptam, így egy ismerős ismerőse tudta megrendelni, aki japánban él), csak még most hozták japánból és Bp van,nem mentem érte.
Amit eddig megtapaztaltam vele, baromi érzékeny mindenre. Elég letisztult a hangja, semmi mázga, valsz ezért a karmagasságot jobban az arcunkba vágja, eltérő vastagságú lemezekkel.

Van egy ennek szöges ellentéte kar is, ami hagyományos, fixcsapágyas, skatinges, ébenfa, mindkettő tetszetős produjciót nyújt, de eddig legtermédzetesebben a földprimitív RS Lab A1 szól :rolleyes:

Amúgy a cikk kicsit provokatív. Van egy videó a fejlesztővel. Igazi Nemecsek Ernő, aki csak hobbiból készített valamit és nem akar a totális igazság fényében tündökölni.
halfnote.hu

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2713

Hozzászólás Szerző: supravox »

revox írta:
Big írta:
2024.12.25., szer. 06:54
Rock60 írta:
2024.12.25., szer. 06:41

Nem vitatom, nyilván kitalálták, csak hangosan gondolkodok...
Mikor előszőr megláttam, nekem az első gondolatom ez volt. :D :D

Mi az a Viv Lab/Rigid Float ?
36_1_5.gif
https://youtu.be/Gy1sCtVQf2o?si=kM5x8toP-R1UWNqu
https://www.stereotimes.com/post/viv-la ... tonearm-2/
Aki nem perfekt (én se), dobjon rá felíratot és az automata fordító (fogaskerék, magyarra) egész értelmesen lehozza.

youtu.be/Jzd0jNgf_q8
Nem mennék bele,hogy az egyenes vagy az S kar az üdvözítőbb megoldás.
Valószínűleg mindkettőre születtek hatékony megvalósítások.
De az én szememnek az egyenes kar borzalmasan csúnya. Főleg egy ilyen pilincka cső, a tövében egy tanktorony.
Ettől még persze lehet jó és mutathat "csinosan" futóművön.
Unipivot?
De lehet keverem a szezont a fazonnal 36_1_5.gif
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

ELEX
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 905

Hozzászólás Szerző: ELEX »

revox írta:
Mivel tulajdonodban van ilyen kar, megtartom a véleményemet.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Ezt még nem láttam... jó, hosszú :D
Azért az igazság az, nem ennyire egyszerű beállítani, báár, az egyik PU-val igen, másikkal nem (mindkettő ZYX), de adtak egy tippet a karbon hézagolóval (rezet használok jelenleg)
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Big írta:
2024.12.25., szer. 06:54
Rock60 írta:
revox írta:
2024.12.25., szer. 00:12

Biztos ki van találva, hogy jó. nem biztos, hogy szerencsés, ha rögzítik. ezek a pivot karok elég érzékenyek minden fiszfaszra, akár csavarok megszorítására. van egy Viv Lab/Rigid Float... minden jelenlévő csavar meghúzása módosítja a karrezonanciát. Még sose jutott eszembe, hogy oda kellene csavarozni.

youtu.be/Jzd0jNgf_q8
halfnote.hu

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 761

Hozzászólás Szerző: Big »

Rock60 írta:
revox írta:

Biztos ki van találva, hogy jó. nem biztos, hogy szerencsés, ha rögzítik. ezek a pivot karok elég érzékenyek minden fiszfaszra, akár csavarok megszorítására. van egy Viv Lab/Rigid Float... minden jelenlévő csavar meghúzása módosítja a karrezonanciát. Még sose jutott eszembe, hogy oda kellene csavarozni.

DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2024.12.24., kedd 22:15
revox írta:
2024.12.24., kedd 21:54

Vesztenek kicsit a tempóból és attackból és a lepontozott basszusszekcióból, mert blutackkal fogatták meg a kart. nem szabad. legjobb neki az alu kardeszka, minden ragacs nélkül...
Azt nem értem, hogy miért nem rittyentettek három lukat a talpába, hogy fel lehessen fúrni ? gondolkodik.gif
biztos ki van találva, hogy jó. nem biztos, hogy szerencsés, ha rögzítik. ezek a pivot karok elég érzékenyek minden fiszfaszra, akár csavarok megszorítására. van egy Viv Lab/Rigid Float... minden jelenlévő csavar meghúzása módosítja a karrezonanciát. azt már sikerült megfigyelnem, nem szereti, ha nagyon meg vannak tépve a csavarok, feszültséget visz a hangba. ha ezt az rs labot meghúznánk, lehet nem tenne neki jót. Ha megcsak éppen odacsavarozzuk, lehet olyan rezonnacia keletkezne, ami rosszabb, mintha nincs is rögzítve. nemtom, nekem kb 15 éve van. még sose jutott eszembe, hogy oda kellene csavarozni. viszonylag nehéz, nem mozog el. de csináltam hozzá egy sablont, amivel, ha el is mozdult, kb 3 másodperc a helyére tenni.
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2024.12.24., kedd 21:54

Vesztenek kicsit a tempóból és attackból és a lepontozott basszusszekcióból, mert blutackkal fogatták meg a kart. nem szabad. legjobb neki az alu kardeszka, minden ragacs nélkül...
Azt nem értem, hogy miért nem rittyentettek három lukat a talpába, hogy fel lehessen fúrni ? gondolkodik.gif

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2024.12.24., kedd 21:57
revox írta:
2024.12.24., kedd 21:33

Igen, tudom. Az nálam többet mér. A második sor, harmadik ikon nálam kb jól mér. Nekem valami olcsó samsung van
Neked is ott van az utolsó teli sorban. " Turntable Speed "
Érdekes, hogy van rajta egy fehér telefon, az enyémen nincsen... gondolkodik.gif
igen. leszedtem én is, de nálam az sokat mér. lehet az android verzió miatt tér el, vagy esetleg újabb. 1-2 hete szedtem le mindkettőt
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2024.12.24., kedd 21:33

Igen, tudom. Az nálam többet mér. A második sor, harmadik ikon nálam kb jól mér. Nekem valami olcsó samsung van
Neked is ott van az utolsó teli sorban. " Turntable Speed "
Érdekes, hogy van rajta egy fehér telefon, az enyémen nincsen... gondolkodik.gif

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”