Jabi írta: ↑2019.12.25., szer. 20:38
Kedve Diagnet!
Én voltam a valaki, aki leírta a Power R kábelek hatását a "satnya rendszeren"
Tudod nem túl kedves dolog leszólni más cuccait, (még ha igazad van is) de sajnos én csak ezt engedhetem meg magamnak.
Biztosan a te érzékszerveid a legjobbak a világon, de hidd el én is hallottam már egyet-mást. És kérlek hidd el nekem azt is, hogy nem csak a saját véleményemet írtam le, hanem egy elég komoly kis High-End-es csapat segített összerakni ezt a satnyaságot.
Meg szeretnék tőled kérdezni két dolgot is:
- Hol láttad azt leírva, hogy kategóriát ugrott?
- Valamint, te is itt voltál nálam? Hallottad a különbséget? Ha nem, akkor miért irkálsz tuti véleményt?
Én/mi csak azt írtuk le amit tapasztaltunk. Azt írtam, hogy jobb lett...
És ugye mi vezetünk félre.
De nyilván te jobban tudod.....
Áldott Békés Karácsonyt Kívánok Neked!
Kedves Jabi!
Kérlek ne vedd személyeskedésnek, hogy egy másik topikban példaként használtam fel a meglehetősen félrevezető hozzászólásod néhány elemét, a pontos típus és szerző megjelölése nélkül.
Becsülendő, hogy felvállalod az álláspontod, de sajnos a termékjellemzésnek indult reklám esszéd továbbra sem hiteles. Akárki adta hozzá a szavakat.
Audiofil, highend kategóriákat emlegetsz, közben pedig a leírásban szereplő termékek egyike sem az. A bowers 600-as széria a cégcsoport fenntartására készülő alapmodellje. "audiofil", highend" felhasználásra nem alkalmas. Akárcsak a cdm széria és az ezekhez mellérendelt erősítők. Teljesen magánügy, hogy ki mit engedhet meg magának. Nem a rendszered értékét kifogásoltam.
A marketing célú szerepeltetéssel van a probléma.
A kategória ugrásról szóló hozzászólást magad is beidézted. Mindegy, hogy ki és mire írta. A valóságban ilyen nem lehetséges. Különben nem lenne szükség termékkategóriákra, csak hozzáadott hangzásjavító kábelcsomagokra.
Természetesen nem voltam nálad, viszont birtokoltam egy időben és légtérben az általad használt típust és a cdm szériát is. Tisztában vagyok a képességeikkel. Kábelek "hangjának" jellemzésére egyik sem alkalmas. Nem kell az érzékszerveimre hagyatkozni, nyugodtan kérd ki a gyártó véleményét.
Viszont megosztanék egy történetet ami a későbbiekben segíthet kikerülni a "high-end csapatok" által épített útvesztőkből:
Évekkel ezelőtt meghirdettem itt egy pár cdm7nt dobozt. Másodlagos rendszerben használtam de közben lett mellé egy 803-as. A rotáció elve alapján a gyengébbnek mennie kellett.
Megérkezett innen a vevő, aki szintén 604-el rendelkezett. Meghallgatta, egyértelműen érezte a változást és azonnal kifizette. Közben kiderült, hogy százezreket költött már kábelekre...
Nyugtáztam, majd indulás előtt kérte, hogy had hallgassa meg a 803-at. Éreztem, hogy baj lesz, de bekötöttem.
Átdugtam az 500Ft-os OFC kábelt és azonnal látszott rajta, ahogy átesett a korai highend küszöbén.
Közölte, hogy sajnálja, de vagy ráfizet és ezt viszi, vagy eláll az üzlettől. Odaadtam.
Realizálta, hogy alig egy órája indult el otthonából de már két kategóriát ugrott az eddig kábelekre locsolt pénzösszegből.
Szerinted milyen kábellel és áron tudta volna ezt az élmény szintet elérni? Illetve ha tovább olvassa ezeket a hamis reményekkel kecsegtető hozzászólásokat melyik úton megy tovább?
Vajon a Te "highend" csapatod mondott le valaha a számukra előnyösebb üzleti variációról az érdekedben?
Boldog karácsonyt!