Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Az e-bay-en láttam . Nagyon korrektül néznek ki a panelek , és tök olcsó , kicsit drágábban , extra minőségű alkatrészekből építve is meg lehet rendelni . Csak arról nincs elképzelésem , hogy milyen lehet az eredetihez képest , bár az is igaz , hogy klónnak hírdetik . Vannak más márkás erősítők is , ( például MF, stb . ) hasonló áron . Tényleg , most jut eszembe , Te tájékozott vagy arrafelé .
Szerintem bármit le tudnak koppintani.Sok meg eleve ott készül.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Furcsa,ha ilyet elad valaki.
Tudsz elérhetőséget?
Az e-bay-en láttam . Nagyon korrektül néznek ki a panelek , és tök olcsó , kicsit drágábban , extra minőségű alkatrészekből építve is meg lehet rendelni . Csak arról nincs elképzelésem , hogy milyen lehet az eredetihez képest , bár az is igaz , hogy klónnak hírdetik . Vannak más márkás erősítők is , ( például MF, stb . ) hasonló áron . Tényleg , most jut eszembe , Te tájékozott vagy arrafelé .
Sztereó erősitők
Valaki vásárolt már a neten Hong-Kong-ból Naim elő-végfok modulokat ? Ha igen örülnék ha leírná a tapasztalatait , a szállítással kapcsolatban , és a panelekkel kapcsolatban is .
Furcsa,ha ilyet elad valaki.
Tudsz elérhetőséget?
Webáruház:
Sztereó erősitők
Valaki vásárolt már a neten Hong-Kong-ból Naim elő-végfok modulokat ? Ha igen örülnék ha leírná a tapasztalatait , a szállítással kapcsolatban , és a panelekkel kapcsolatban is .
Sztereó erősitők
Nem mertem leírni, hogy valamire nagyon hasonlít , de a hangjára kíváncsi lennék !
Lehet tőlünk vették a kitet és átépítették.
50-ért sem lehetne hasonló dobozt szerezni trafókkal,de a kimenőtrafókból gondolom más kell 300-as csövekhez.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Nem mertem leírni, hogy valamire nagyon hasonlít , de a hangjára kíváncsi lennék !
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Audiolab 7000N, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Nordost Red Dawn, Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid., Chord clearway.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Igazság szerint a nadokhoz húz a szívem és az 50W körüli teljesítmény is bőven elég lenne. Na majd meglátjuk.
Nagyon szerethető hangjuk van az újabb NAD-oknak. Nekem C326 van. Csak jókat tudok róla mondani. Ami érdekes, hogy jobban meghajtja a kis Clarus monitorokat, mint a HK 980, a 2x80W (8ohm) teljesítményével.
Amit még feltétlenül megpróbálnék a dobozaidhoz: Dunaudio Evergreen A30 Van is egy most az apróban: itt
Sztereó erősitők
Köszönöm atc és doky.
Tetszenek a csövesek, de nálunk még sok a gyerek nyúlka-piszkálás. Egyszer, majd talán, de most mindenképpen félvezetőset szeretnék. Igazság szerint a nadokhoz húz a szívem és az 50W körüli teljesítmény is bőven elég lenne. Na majd meglátjuk.
Sztereó erősitők
Üdvözlet !
Valaki hallott már ilyet: Legrand 300B DSE
Csak ilyet
Ügyesen átalakították.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Üdvözlet !
Valaki hallott már ilyet: Legrand 300B DSE
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Audiolab 7000N, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Nordost Red Dawn, Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid., Chord clearway.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Proceed erősítőket forgalmaz valaki itthon?
Szerintem már nem is gyártják őket. Proceedaudio.com
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Tanácsra lenne szükségem.
Megvették az erősítőmet. Jó árat kínáltak érte és úgy döntöttem eladom, mert szeretnék valami mást. Eddig 3 erősítőm volt, mindegyiket kb 8-10 évig használtam. Az első egy unitra volt, a második egy diy quad405, a harmadik most eladott szintén egy saját fetes diy (ez jobb volt, mint a quad).
Újat szeretnék mindenképp és gyárit. A diy-re már nem nagyon van időm. A kiszemeltek:
CA 740
CA 650
Marantz pm6004
Yamaha s5000
Nad326 esetleg 356
A hangfalam most egy tuningolt sound art L2, a forrás usb dac és pc.
A nad márkához már volt szerencsém régebben eléggé tetszenek a cuccaik.
A családban mindenfajta zenei műfajt hallgatunk.
Melyiket ajánlanátok? Vagy esetleg mást is nézzek meg?
Köszi előre is mindenkinek.
Az említett dobozokhoz én valszeg egyiket sem venném (ez csak az én véleményem ill gondolatom)!
Én valami stabil kisebb vasat keresnék hozzá!
Ami rendesen megfogja a membránokat és passzol a dobozokhoz!
Nekem a mélye a méretéhez képest nagyon tetszett de a magasai kicsit lehet volna finomabb (pár éve hallottam)!
Pl egy Pioneer A-A6-J-al el tudnám képzelni!
De valszeg a Nad is jó hozzá!
Ha van lehetőség akkor fülelni kellene (és én nem újat vennék)!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem? Egy Uher UR 3600 típusú sztereó erősítőhöz service manual (kapcsolási rajz) kellene.
Musical Fidelity A100-X
Cav DP880A+Hivox
Optoma H27
Cav DP880A+Hivox
Optoma H27
Sztereó erősitők
Sziasztok
Off
Eredetileg ide írtam, de áttették a Hangsugárzók topikba, tehát ha esetleg valaki tud, segítsen az alábbi linkre kattitnva.
Köszi.
Link
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Sztereó erősitők
Pedig látható,hogy gyárilag V3-mal párosítják.
Az, lehet.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Sztereó erősitők
Ezek, nem szerepelnek a kiszemeltek között.
Pedig látható,hogy gyárilag V3-mal párosítják.
Webáruház:
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Sztereó erősitők
Én ezeket ajánlom:
Sound Art V3 MKII
Jungson JA-66R (JA-66C + távirányító
Gyárilag is csövessel van párosítva.
Ez kb ugyan az a doboz,csak a mélysugárzó más.
NIVS V3 szett
Ezek, nem szerepelnek a kiszemeltek között.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Sztereó erősitők
Megvették az erősítőmet. Jó árat kínáltak érte és úgy döntöttem eladom, mert szeretnék valami mást. Eddig 3 erősítőm volt, mindegyiket kb 8-10 évig használtam. Az első egy unitra volt, a második egy diy quad405, a harmadik most eladott szintén egy saját fetes diy (ez jobb volt, mint a quad).
Újat szeretnék mindenképp és gyárit. A diy-re már nem nagyon van időm. A kiszemeltek:
CA 740
CA 650
Marantz pm6004
Yamaha s5000
Nad326 esetleg 356
Én ezeket ajánlom:
Sound Art V3 MKII
Jungson JA-66R (JA-66C + távirányító
Gyárilag is csövessel van párosítva.
Ez kb ugyan az a doboz,csak a mélysugárzó más.
NIVS V3 szett
Webáruház:
Sztereó erősitők
CA 740
CA 650
Marantz pm6004
Yamaha s5000
Nad326 esetleg 356
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 174
Sztereó erősitők
Kimber: de nem akarom lecserélni. pont ez a baj, h alig találok olyat,amire vágynék, valami új cél.
És nem mondanám, hogy a tuning pszihológiai hatása miat nem találok jobbat,mert meg is tudom fogalmazni, mi miért nem tetszik jobban. Van, amiről 5 perc alatt, van, amiről 3 nap alatt.
Nekem egy célom volt: emberi pénzből csinálni egy élvezetes, hosszan hallgatható láncot. Fő aktív elemeken nem is változtattam, mióta újra belemásztam a hifibe. Megfogalmazom a célt, majd megpróbálom megcsinálni, finom reszelésekkel.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Majd megint jön a csere...
Mennyire igaz. Nálam most egy olvadó bizti ment a levesbe (köszönöm Eon). De csak kellene venni.
De a mostani eur árfolyam miatt kedvezőtlen. 10e-ből jönne ki.
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 174
Sztereó erősitők
Nagyon nem ez a tapasztalatom, hat le is irom. Sajat rendszerben a klasszikusok mennek legkevesse, mostanaban hallgathato egyaltalan. Roteltol fuggetlenul.
Sot, a mai dinamika kompresszalt zenek sokkal ugyesebbek a tuningosomon.
Rock nyilvan tokosebb egy hkn, de nem cserelnem el sem 980, sem 565as nadra, cambridge audiokra, mert ezen kivul mindenben alulmaradnak.rock is olyan, hogy elvezheto, csak nagyon karklis a rossz felvetelekre.
Es a vdht sem ertem, hogy miert ajanlod. Pont kimber nickkel.
tenyleg szeretnek mar hallani egy 2-300 rugos uj aru sztereot, ami legyozi az okositott rotit, hogy lassam merre tovabb, ha lesz ra penz.
Millio korulieket mar hallottam, h jobbak. Vagy valami csoda lehet elrejtve, amiert sajat lancban annyira jol zenel.
Focal volt nalam, tenyleg eleg jo paros volt, de nem tetszett a hangszerek hangszine, harssaga,
Sztereó erősitők
Ha egy jó négyes átlagú mindenest szeretnél, akkor a HK 640 (a 610 kisebb teljesítménye miatt nem ajánlott). Ezen a klasszikusok fognak a legkevésbé jól szólni, az mondjuk legfeljebb erős hármas szintet fog megütni, a jazz mondjuk négyes, a rock és a pop ötös minőségű lesz.
A rotel finomabb, audiofil hangú készülék, azon pont fordított eredményt kapsz. Klasszikusok ötösben, de a rock és a popzene legfeljebb egy erős hármas.
Természetesen mindkettőhöz másféle hangfal illik. HK-hoz legjobb valami idősebb L szériás JBL hangfal, vagy egy JBL 18Ti, és többször nem cserélsz hifit. Kábelnek Cordial stúdió illik legolcsóbban ehhez a rendszerhez. Rotelhez pedig egy élénkebb JM Lab, vagy valami B&W monitor illene inkább, VdH kábelezéssel.
Ezek alapján már neked kell eldöntened, hogy milyenfajta zenéket hallgatsz túlsúlyban. Meg kellene hallgatnod ilyen összeállításokat saját zenével, aztán tudsz dönteni. Nagyon távol áll egyébként hangulatában, stílusában a kétféle rendszer amit ajánlottam, csak alapos megfontolás, és meghallgatás után döntsd el melyik irányba mész.
Kezdőként én a Rotel rendszert választottam volna, ma már a másikat.
Szia
Na úgy néz ki megvan az erõlködõ, végül a 640-es lett, átszámolva lejbõl dúrván 80 euróba lett. Tényleg nagyon szép állapotban van, csak lehelletnyi karcok vannak a tetején, az simám belefér. Meg is hallgattam igaz egy Magnat Monitor 110 társaságában-ilyen volt az eladónak-, de így is fényévekkel jobban szólt az eddig hallgatott 2.1 bögreszett-el szemben. Viszont most hangfalak kellenének és amiket ajánlottál hozzá nem igazán kapok, viszont találtam egy pár JBL L50-est(gondolom L szériás a neve alapján) az ára úgy 160 euró. Szerinted megéri (mondjuk így tulhaladnám a keretet, de csak ha nagyon megéri akkor jöhet szóba)? Vagy milyen más alternatíva jöhet még az erõlködõhöz? Jó lenne ha polcra tehetõ lenne(a hely nagy úr), de az álló hangfalak is szóba jöhetnek.
- sznoeb
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
Számitógépről való zene hallgatásnál kicsit hiányoltam a mélyet ,de "Fülelek " javaslatára 50-70cm-re raktam a dalikat a faltól és ......nem hittem a fülemnek,hogy mennyit számított.Az erősítő király ! nekem tetszik.
Szerintem teljesítményben elég,(mint laikus).Igaz nagyon sok erősítővel nem próbálgattam.