Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Pontosan!
Pl a haver Nad vas hangja markánsabban változott ValhallA kábel használatakor mint az én H/K-mé!
Köszi. Ki fogom próbálni mindenképpen.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Örülök, hogy bejött. Lehet, hogy megérdemelne egy jobb tápkábelt is.
Pontosan!
Pl a haver Nad vas hangja markánsabban változott ValhallA kábel használatakor mint az én H/K-mé!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Nad c356 lett végül. Kiválóan együttműködik a Sound Art L2-vel. Az ic kábelekre kellett odafigyelni, itt már nem volt jó az ócsó összekötő. Szóval az erőlködő és a hangfal együtt nagyszerű lett.
Örülök, hogy bejött. Lehet, hogy megérdemelne egy jobb tápkábelt is.
Sztereó erősitők
Nagyon szerethető hangjuk van az újabb NAD-oknak. Nekem C326 van. Csak jókat tudok róla mondani. Ami érdekes, hogy jobban meghajtja a kis Clarus monitorokat, mint a HK 980, a 2x80W (8ohm) teljesítményével.
Nad c356 lett végül. Kiválóan együttműködik a Sound Art L2-vel. Az ic kábelekre kellett odafigyelni, itt már nem volt jó az ócsó összekötő. Szóval az erőlködő és a hangfal együtt nagyszerű lett.
Sztereó erősitők
Gratulálok és kívánom hogy sok örömöt okozzon neked hosszú ideig!!!
Senkinek nem lehet igaza!!!
Senki nem hall a a te füleddel!
Csak fülelés után derülnek ki ezek a dolgok!
Majd privátban mesélj (úgy gondolom hogy meg érdemlem) hogy mik a tapasztalatok és a különbségek a Pioneer-hoz képest!
Köszönöm! Természetesen megírom holnap a különbségeket:)
Harman Kardon HK 3490, Marantz CD 5001 OSE, Philips 963SA, Proson Conquest 6030 mk2, Elipson Prestige Facet 8B, Yamaha WXC-50, AKG K550, JBL E65 BTNC, Evidence Audio The Siren II, Bicon Silver Interconnect, Excalibur Interconnect
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
doky és tonee73
Nektek volt igazatok az AR-el kapcsolatban IMÁDOM!!!
Gratulálok és kívánom hogy sok örömöt okozzon neked hosszú ideig!!!
Senkinek nem lehet igaza!!!
Senki nem hall a a te füleddel!
Csak fülelés után derülnek ki ezek a dolgok!
Majd privátban mesélj (úgy gondolom hogy meg érdemlem) hogy mik a tapasztalatok és a különbségek a Pioneer-hoz képest!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
:kiraly: Sok kellemes órát hozzá!
Köszi
Harman Kardon HK 3490, Marantz CD 5001 OSE, Philips 963SA, Proson Conquest 6030 mk2, Elipson Prestige Facet 8B, Yamaha WXC-50, AKG K550, JBL E65 BTNC, Evidence Audio The Siren II, Bicon Silver Interconnect, Excalibur Interconnect
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6547
Sztereó erősitők
doky és tonee73
:kiraly: Sok kellemes órát hozzá!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sztereó erősitők
doky és tonee73
Ma reggel elmentem az MM-be az erősítőért , gondoltam ha már ott vagyok meghallgatom pár hangfallal első volt az Infinity Primus 250 hangja nagyin tettszett de szerintem kevés volt az erősítőhöz, második JBL E80 na ez egyáltalán nem tetszett, a mélyeket egyáltalán nem hozta, második JBL Studio 180 ez sem tetszett, nagyon szép mélyek és magas de középtartományban nagyon gyenge volt.
Este elhoztam a barátomtól az Acoustic Research 5.1-et mely ezekből ál front: Status S40 rear: Status S20 center: SC2 mély: Sub30 mit mondjak a Status 40 szerintem magasan veri az eddíg általam meghallgatott hangfalakat, nagyon tetszik minden benne gyönyörű telt mélyek, van középrész is szépen és nem tolakodóan szép magas hangok, egyszóval jó választás volt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és tovább nem offolom szét a topikot csak hát ugye az erősítő kapcsán merült fel a téma.
A hangsugárzó fórumon eladó lesz a többi része a hangfalaknak.
Sztereó erősitők
A két doboz közül bármelyik jó , sőt nagyon jó , inkább az lehet a probléma iMac fórumtársnál , hogy semennyi tapasztalata nincs , és így kilóra vásárol hangsugárzót . Pedig most akár még mázlija is lehetett volna . A Ruark árát nem tudom , de ha jól emlékszem a Rega 500 Font volt , meg aztán , ha már az olvasmányaira hivatkozik , én még komolyabb hifi újságban sehol sem olvastam az ajánlások között az AR dobozt , a másik kettőt annál inkább .
Igen semmilyen tapasztalatom nincs ezekkel a hangfalakkal kapcsolatban, de azt cáfolnám hogy kilóra veszek hangsugárzót egyszerűen csak szeretném ha a Pioneer CS-997-nél szebben szóljon, ennyi volt az elvárás. Egyébként írtam már hogy nagyon nem megy a nappalimba egyik sem, azért ez sem utolsó szempont ha már mindennap néznem kell őket. És a távolság sem mindegy mivel én Pesten vagyok, egyébként már megoldódott megvettem és nem csalódtam!
Köszönöm a segítséget.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők
Én is a választott erősítő tükérben írtam amit írtam...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Mivel ez a "Stereo Erősítők" nevű topic... így maradjunk a témánál!
Azt gondolom (és tudom is) hogy a HK3490-es vas nem egy hájend készülék de ár/érték arányban szerintem igen jó és sok szempontból Unicum a sztereó vasak között (és jól össze rakott kis vas, mondjuk nem a régi iskola már)!
De ugye mint tudjuk a rendszerszinergia nagyon fontos!
Hiába nagyon jók az alkotó elemek ha nem egymáshoz passzolnak!
Pl valszeg nem lenne hozzá a legmegfelelőbb választás egy tölcséres vagy a ProAc doboz (pedig én nagyon szeretném)!
Szerintem senki számára nem kétséges hogy melyik jobb doboz a most említettek közül... de itt konkrét készülékhez keres iMac dobozokat!
Amihez tán az AR. Status S40 jobb választás lenne elsőre (az itteni dobozok közül)!
Én mozis H/K vassal hallottam ezeket a dobozokat és szerették egymást, sőt!!!!
Ezek csak az én saját véleményem és tapasztalatom!
Senki ne hagyja magát befolyásolni!!!
Vásárlás előtt valamilyen módon meg kell hallgatni a kiszemelt terméket!!!
Sztereó erősitők
Mielőtt elmélyülne a vita a hangsugárzók minőségi szintjét illetően, azért azt figyelembe vette valaki, hogy milyen erősítőt választott?
Most már biztos hogy HK-3490 lesz a befutó kedden megyek is érte, viszont lenne egy kérdésem 3 különböző hangfal közűl szerintetek melyik illene hozzá jobban hangzásban?
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA
Sztereó erősitők
Azért nem olyan rossz doboz az az S40,csak teljesen más vonal mint az említett Rega és Ruark.Itt csak a fül segíthet,ne meg a korrekt eladók...
Igen , nem vészes , csak ezektől sokkal gyengébb .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők
Azért nem olyan rossz doboz az az S40,csak teljesen más vonal mint az említett Rega és Ruark.Itt csak a fül segíthet,ne meg a korrekt eladók...
Sztereó erősitők
A két doboz közül bármelyik jó , sőt nagyon jó , inkább az lehet a probléma iMac fórumtársnál , hogy semennyi tapasztalata nincs , és így kilóra vásárol hangsugárzót . Pedig most akár még mázlija is lehetett volna . A Ruark árát nem tudom , de ha jól emlékszem a Rega 500 Font volt , meg aztán , ha már az olvasmányaira hivatkozik , én még komolyabb hifi újságban sehol sem olvastam az ajánlások között az AR dobozt , a másik kettőt annál inkább .
Itt a Ruark:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1278039
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Rega - Eger; Ruark - Miskolc> szal?
az S40 pedig igencsak távol esik ezektől - nem földrajzilag
Sztereó erősitők
A Status S40 igazi all-rounder,árához képest nagyon jó.Aztán ,hogy mennyire komálná az általad kiválasztott HK-t....
Igen én is ezt olvastam hogy szinte mindennel és minden zenére jó (persze az ár kategóriájába) na holnap már meg van az erősítő és akkor kipróbálom. De csak pozitívumokat írnak róla.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők
Hát igen lehet hogy ezt kellene megpróbálni. esetleg erről véleményetek: Acoustic Research Status S40 ?
A Status S40 igazi all-rounder,árához képest nagyon jó.Aztán ,hogy mennyire komálná az általad kiválasztott HK-t....
Sztereó erősitők
Én a helyedben a következőt tenném.
Kifizeted futárral a kiszemelt motyót és kérsz 1 hét visszavásárlási opciót.
Ez az eladótól függ,hogy belemegy e.A szállítás oda-vissza még mindig olcsóbb,mint a benzin.
Hát igen lehet hogy ezt kellene megpróbálni. esetleg erről véleményetek: Acoustic Research Status S40 ?
Sztereó erősitők
Ez igaz én ezt nem is mondtam, mindössze csak 400km oda-vissza és az nem 2Ft, sajnos nekem most minden pénz számít.
Én a helyedben a következőt tenném.
Kifizeted futárral a kiszemelt motyót és kérsz 1 hét visszavásárlási opciót.
Ez az eladótól függ,hogy belemegy e.A szállítás oda-vissza még mindig olcsóbb,mint a benzin.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Mondjuk azt sem értem , miért baj , ha messze van . Nem tyúk ez , hogy potyogtatni kelljen előtte a kukoricát , hogy haza , vagy a levesbe találjon .
Ez igaz én ezt nem is mondtam, mindössze csak 400km oda-vissza és az nem 2Ft, sajnos nekem most minden pénz számít.
Sztereó erősitők
Az sem hátrány,hogy aki árulja az egy rendes srác.
Mondjuk azt sem értem , miért baj , ha messze van . Nem tyúk ez , hogy potyogtatni kelljen előtte a kukoricát , hogy haza , vagy a levesbe találjon .
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Beírod a keresőbe , hogy Ruark és kész , csak ez az egy van hirdetve . Kivételesen ezeket látatlanban is megveheted , annyival jobbak , mint amiket akartál venni , és könnyen hajthatóak , nem lesz gondja velük az erősítődnek .
Webáruház: