Dorian írta: ↑2021.09.25., szomb. 10:37
chopper írta: ↑2021.09.25., szomb. 10:26
tényleg azt gondoltad, hogy bármelyik kábelgyártó pl. Fülelek vagy az Audioquest felismerné a saját kábeleit egy tesztben? Nem túlzott elvárás ez Cablessel szemben?
Tehát akkor kimondhatjuk, h a kábelcsatikkal, és a mindenféle ezoterikus biszbasszal szórakozás annyit is ér.
Mi értelme nem egyértelműen beazonosítható és nem akárhányszor reprodukálható esetleges különbségek hajszolásának?
A játék. Szerintem ez a fő értelme, a játék, és az azzal járó sikerélmény! Hogy ha sikerült valamit javítani a hangon, akkor az, ha nem, akkor jaj de jó ez az eredeti felállás. Erről szól a hifizés, a zenehallgatás meg egy másik dolog, ezt már sokan, sok helyen leírták.
Szerintem ezzel semmi gond nincs, inkább az szokott gond lenni, amikor ebből vita van, mert valaki kizárásos alapon csak az egyik, vagy másik oldalra billen át, és nem érti a másik oldalt.
Felnőtteknek is szüksége van játékra, ez izgalmas, és inspiráló. Én szerintem azért kattantam le a hifizésről, (a hifi egy ideje csak a zenehallgatásra való nálam,) mert az életem más területén kijátszom magam. Konkrétan az én esetemben az asztalitenisz edzések, és versenyek, emellett a covid kezdete óta intenzív gitározás, gyakorlás - játék, emellett már idő sem jutna rá, meg már rá is untam egy kicsit.
Ezt most nem valami önfeltárásnak szántam, csak tegnap elgondolkoztam vezetés közben ezen a banándugó fontos-nem fontos kérdésen, és ekkor jöttem rá, hogy jó ha az embernek van másik hobbija is, nem csak ez az egy, mert amíg csak ez az egy van, addíg könnyen fontosabbnak tűnhet a fontosabbnál, a hangya is lehet elefánt stb... Szóval elbillenhet az a mérleg.
ui.: közben látom hogy Aszpirinnel egyszerre írtunk, kb. ugyanazt másképp :)
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - AQ Husky - Audience Conductor hf kábel + ic-k, WW Platinum digi, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature