Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Philips CD304 MkII.
Igen ettől féltem, hogy valaki megemlíti...
Tudom, hogy ezért kapni fogok a fejemre, de szeretnék egy picivel modernebb külsővel rendelkező készüléket. A NAD 3020 mellé jól nézett ki CD304 de a Heed NEXUS mellett már elég hülyén néz ki...
Ahogy öregszem egyre furcsább igényeim vannak...
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 746
Cd játszók
Kizárólag futóműnek keresek Cd lejátszót barátságos áron. Amikre eddig gondoltam: Nagyobb Onkyo Integrák, pl.: 6850
Pioneer PD 8700,
Pioneer S701 / S703,
NAD 520
Philips 940 / 950
Denon DCD 1500 MkII,
Nakamichi CD4
(nem készüléket keresek hanem ötletet, hogy milyen cd lejátszókban érdemes gondolkodni)
Hálás lennék minden javaslatért, véleményért pro és kontra.
Philips CD304 MkII.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Cd játszók
Újabb kérdés:
Onkyo Integra 6850-el van valakinek tapasztalata? (Elsődlegesen, mint futómű)
Cd játszók
Integrákbol a 7711 és a 7911-et jawallom. Kifejezetten futomünek ajánlják.Wixont miwel nagyon jok, marha nehéz lex a bexerzésük. De megéri!
Ezek az Onkyo-k mennyiért mennek (amikor szökőévente egyszer árulják őket?)
Köszi!
Cd játszók
Kizárólag futóműnek keresek Cd lejátszót barátságos áron. Amikre eddig gondoltam: Nagyobb Onkyo Integrák, pl.: 6850
Pioneer PD 8700,
Pioneer S701 / S703,
NAD 520
Philips 940 / 950
Denon DCD 1500 MkII,
Nakamichi CD4
(nem készüléket keresek hanem ötletet, hogy milyen cd lejátszókban érdemes gondolkodni)
Integrákbol a 7711 és a 7911-et jawallom. Kifejezetten futomünek ajánlják.
Wixont miwel nagyon jok, marha nehéz lex a bexerzésük. De megéri!
Cd játszók
Kizárólag futóműnek keresek Cd lejátszót barátságos áron. Amikre eddig gondoltam:
Nagyobb Onkyo Integrák, pl.: 6850
Pioneer PD 8700,
Pioneer S701 / S703,
NAD 520
Philips 940 / 950
Denon DCD 1500 MkII,
Nakamichi CD4
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Cd játszók
Nos köszönöm a segítséget.
A Philips-el már lefutottuk a kört még meghirdetés előtt (a kedves és figyelmes tulajdonos jóvoltából).
De sajnos nekem 2 játékos nem kell ill. nem tudok venni másikat amíg nem megy el az enyém ill. be nem számítja valaki reális áron.
És sajnos most nagyon meg is vagyok szorulva (anyagilag).
Amúgy "Kenyvúdot" hallottam már, jó pár dolgot fülvégre kaptam és nem sikerült még olyannal találkoznom köztük ami tetszett volna.
De lehet hogy csak az ízlésemmel van gond.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
na azért lehetett eldugott kis üzletekben már akkor is kapni más hangfalakat is...Amúgy meg nem voltak azok a hangfalak ám olyan rosszak amikről te is beszélsz...Orionból voltak egész jók és a Teslából is...
Nem a hangfalak hangjáról beszélek, hanem a korszakról.
Mert akkoriban még a piezós kristályhangszedős-lemeztönkretevős LP jáccók a'la Tesla már nagyon nagy és komoly dolognak számítottak. Az Unitra 2x5W-os rádiók meg a Vidi Apolló és Prométeusz mellett a Kenwood valóban istenkirály volt.... én erre utaltam.
Cd játszók
na azért lehetett eldugott kis üzletekben már akkor is kapni más hangfalakat is...Amúgy meg nem voltak azok a hangfalak ám olyan rosszak amikről te is beszélsz...Orionból voltak egész jók és a Teslából is...
Cd játszók
Nem tudok nyilatkozom ilyen szinten,de egyik jó ismerősömnek ez a 5050 -es Kenwood volt és elég jó hangja volt akkoriban...
Akkoriban, mikor Vidi és Orion hangfalon kívül más hangfalat nem lehetett a hivatalos kereskedelemben kapni, na akkoriban valóban jó hangja lehetett
Cd játszók
Nem tudok nyilatkozom ilyen szinten,de egyik jó ismerősömnek ez a 5050 -es Kenwood volt és elég jó hangja volt akkoriban...
Cd játszók
Igazad van nem lehet általánositani, pl autohifiben fejegységben nagyon jo a hangja a Kenwoodnak legalábbis nekem nagyon bejött auto cd lejátszoba.
Na nekem meg pont az volt egy kalap....
Amúgy lehet általánosítani, mert ha egy terméknév max pár minőségi dolgot állít elő, akkor ha többszáz féle dolgot gyárt, akkor azért a pár dologért még igaz az általánosítás...
Cd játszók
Jó volt még a Kenwood DP-5050 es gép is...
?? az életben nem volt nekik jó hangú holmijuk
Kenwood - soha többet...
Volt nekem is egy ujonan vett Kenwood rádioerösitöm szarul szolt alig volt méje,cd lejátszot még nem probáltam.
Nálam meg régen volt kölcsön egy Kenwood lemezjátszó, pont úgy nézet ki mint egy Micro Seiki (szerintem az is volt, csak a címke volt más rajta) és nagyon jól szólt.
Ezt csak azért írtam, mert szerintem hibás ilyen általánosításokat hozni, hogy ami Kenwood, az már biztosan vacak is, és ez szerintem vonatkozik minden más márkára is.
Mert hogy majdnem minden márkának voltak, vannak jobb és rosszabb típusaik.
Persze kizárólag csak SzVSz.
Igazad van nem lehet általánositani, pl autohifiben fejegységben nagyon jo a hangja a Kenwoodnak legalábbis nekem nagyon bejött auto cd lejátszoba.
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.
Cd játszók
Kenwood - soha többet...
Volt nekem is egy ujonan vett Kenwood rádioerösitöm szarul szolt alig volt méje,cd lejátszot még nem probáltam.
Nálam meg régen volt kölcsön egy Kenwood lemezjátszó, pont úgy nézet ki mint egy Micro Seiki (szerintem az is volt, csak a címke volt más rajta) és nagyon jól szólt.
Ezt csak azért írtam, mert szerintem hibás ilyen általánosításokat hozni, hogy ami Kenwood, az már biztosan vacak is, és ez szerintem vonatkozik minden más márkára is.
Mert hogy majdnem minden márkának voltak, vannak jobb és rosszabb típusaik.
Persze kizárólag csak SzVSz.
Cd játszók
Kenwood - soha többet...
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.
Cd játszók
ez esetleg milyen lehet? Arcam
Ez jo. Csak épp ebben is CDM 9 mechanika wan. Másik, h irott CD-ket nem xeresse, de a hangja jo.
Különben, ha mán többen is irjuk, h a 950-est wedd, akko minek futkocc felesleges köröket?
Megérteném, h sokxázezerért akarnál wenni, de igy?
Cd játszók
Kenwood - soha többet...
Cd játszók
Tapasztalat "DENON DCD 635" ezzel kapcsolatban?
Mennyire megbízható, és milyen minőségű készülék?
És a hangja milyen?
Mondjuk a Philips-hez képest?
A 635 nagyon "alap" gép a Denontól,nem ajánlanám, feljebb nézelődj , vagy ott a Philips
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Cd játszók
Tapasztalat "DENON DCD 635" ezzel kapcsolatban?Mennyire megbízható, és milyen minőségű készülék?
És a hangja milyen?
Neee
qqriq 950-es CD-t árul nézgelődd meg
Szwsz az a 950-es egy nagyon jo gép. Soxor hallottam már.
Cd játszók
Tapasztalat "DENON DCD 635" ezzel kapcsolatban?Mennyire megbízható, és milyen minőségű készülék?
És a hangja milyen?
Neee
qqriq 950-es CD-t árul nézgelődd meg
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Régen jártam itt.
Tapasztalat "DENON DCD 635" ezzel kapcsolatban?
Mennyire megbízható, és milyen minőségű készülék?
És a hangja milyen?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Köszi.
Nem lustulok.
A táv a lényeg... még mindig.
Azért érdekel a dolog mert lenne egy 935-ös ami távos.
Nem a több lemezes megoldás érdekel.
De ezek szerint a félelmem nem volt alaptalan.
Nem cserélném le gyengébb ill. nekem kevésbé tetsző hangú készülékre.