Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Ja és 100e körül talán még a Creek Evo (elég sokoldalú erősítő)
Sztereó erősitők
vtb: esetleg olcsó megoldásként ilyet ajánlanék: http://www.avx.hu/fo...nt#entry1315557
szerintem okozna meglepit. (szvsz a Nadtól jobbnak tartom)
Sztereó erősitők
Mi az a HT bypass
Sztereó erősitők
ötleteket, javaslatokat kérnék olyan szimmetrikus előfokra, melyen van HT bypass. Minőségi használt is jó, ha megáll 1000€-ból. (Emotiva XSP-1-en kívül, mert arról már tudok)
Sztereó erősitők
Saját rendszerben ,hangfallal ki kell próbálni bármilyen erősítőt vagy egyéb komponenst ha lehet. Egy "háklis" hangfalon egy máshol jól teljesítő , de esetleg nem olyan stabil erősítő elvérezhet. Én már priviben is csak úgy fogalmazom ,hogy " nálam" ( mely magába foglalja az akusztikát ,komponenseket stb) így szólt. Pl.engem/ bennünket és " nálam" a Bladelius Thor hangja nem győzött meg ,pláne nem 4-5x áron és rockon.
Hát igen sajnos sok ezen fog elhasalni. A Bodort pl nem tudom hogy meghallgatni pedig arra agazán kíváncsi voltam.
Sztereó erősitők
Saját rendszerben ,hangfallal ki kell próbálni bármilyen erősítőt vagy egyéb komponenst ha lehet. Egy "háklis" hangfalon egy máshol jól teljesítő , de esetleg nem olyan stabil erősítő elvérezhet. Én már priviben is csak úgy fogalmazom ,hogy " nálam" ( mely magába foglalja az akusztikát ,komponenseket stb) így szólt. Pl.engem/ bennünket és " nálam" a Bladelius Thor hangja nem győzött meg ,pláne nem 4-5x áron és rockon.
Sztereó erősitők
Azt a What HiFi-n eléggé lehúzták ahogy láttam. Mondjuk nem tudom mennyire adjak a véleményükre.
általában semennyire. minden egyezés a puszta véletlenek illetve a csúszó font sterlingek konstellációján múlik
Sztereó erősitők
Most 100ezer a keret, ha ennyiből nem találok használtan valami megfelelőt, akkor valami nagy árulás történt a világban
Nincs árulás nyugi, lehet találni csak türelemmel kell keresni. Nekem volt egy ilyenem amit el kellett adnom mert a lakásra kell mostanában a pénz Kicsit magasabb az ára mint a kereted, de árán túlmutató, az új tulaj is nagyon boldog vele. (Új ára 1500$.) Türelem, kitartás! Amióta megfordult nálam, erős vágyat keltett bennem egy A80/85/90+P80 elő-vég kipróbálása, de az is pénz és idő mire lesz.
Sztereó erősitők
Hát, húztak ők már szerintem sok jó hangú készüléket...
Azt láttam, hogy bármi ami Cyrus az 5 csillag
Sztereó erősitők
Szerintem nem olyat keresel...
Most NAD vadászaton vagyok amúgy
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1642
Sztereó erősitők
Azt a What HiFi-n eléggé lehúzták ahogy láttam. Mondjuk nem tudom mennyire adjak a véleményükre.
Hát, húztak ők már szerintem sok jó hangú készüléket...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Sztereó erősitők
Szerintem nem olyat keresel...
Sztereó erősitők
Nem feltétlenül a sajátomat ajánlva de az AA MAP 305 II tetszetős kivitele mögött egy "kócos Hobo" rejtőzik. Unalmasnak abszolut nem mondható és szuflával is bírja.
Sztereó erősitők
Üdv!
Megszereztem második gyöngyszemet a sztereó zenehallgatáshoz.
Nagyon meglepő a hangjuk. Szeretni fogom őket!!!
Ha vannak ezekkel kapcsolatos tapasztalatok, szívesen olvasnám őket.
Köszönöm!!
Sztereó erősitők
Most 100ezer a keret, ha ennyiből nem találok használtan valami megfelelőt, akkor valami nagy árulás történt a világban
Nem feltétlenül a sajátomat ajánlva de az AA MAP 305 II tetszetős kivitele mögött egy "kócos Hobo" rejtőzik. Unalmasnak abszolut nem mondható és szuflával is bírja.
Sztereó erősitők
Alig melegszik az az erősítő, némely sima tranyós jobban tolja a meleget. Kis pénzért nehéz olyan erősítőt ajánlani, ami a te kívánalmaidnak megfelel. Tudom, mert hozzád hasonlóan én is rengetek rockzenét hallgatok...
Sztereó erősitők
A NAD-ot felvettem a kiváncsiságlistára korábban, most csak megvastagítom a betűket A csőnek csak az én helyzetemben van hátránya, nyilván nem hangzási szempontból. Nincs helyem nagyobb daraboknak, szellőzni meg még kevésbé tudna.
Alig melegszik az az erősítő, némely sima tranyós jobban tolja a meleget. Kis pénzért nehéz olyan erősítőt ajánlani, ami a te kívánalmaidnak megfelel. Tudom, mert hozzád hasonlóan én is rengetek rockzenét hallgatok...
Sztereó erősitők
Az igaz. Nem olcsó és nem kicsi, de tényleg az egyik legjobb rocker, amit hallottam. Olcsóbb megoldásként még a NAD erősítők között érdemes hallgatózni. Engem a 320BEE meglepett ezen a műfajon (is).
Ennek csak örüljél, attól olyan, amilyen...
A NAD-ot felvettem a kiváncsiságlistára korábban, most csak megvastagítom a betűket A csőnek csak az én helyzetemben van hátránya, nyilván nem hangzási szempontból. Nincs helyem nagyobb daraboknak, szellőzni meg még kevésbé tudna.
Sztereó erősitők
Arról el is hiszem Csak az egy hatalmas szörnyeteg, ráadásul cső is van benne és szerintem az ára is fölötte van a lehetőségeimnek, szóval nekem sajnos nem fér bele.
Az igaz. Nem olcsó és nem kicsi, de tényleg az egyik legjobb rocker, amit hallottam. Olcsóbb megoldásként még a NAD erősítők között érdemes hallgatózni. Engem a 320BEE meglepett ezen a műfajon (is).
Ennek csak örüljél, attól olyan, amilyen...
Sztereó erősitők
Szerintem sem érdemes cserélni, még az is lehet, hogy a tied jobb. Cseréld ki a hangerőszabályzó potit egy Alps-ra, és a táp kondit is érdemes nagyobb kapacitásúra cserélni. Ne tévesszen meg a nagy bumpszli hangsugárzó csatlakozók sora, ami a tiedben van hangra biztosan jobb.
Ha nem is jobb,de nagy különbség nem lehet.
Mindenképp olyat vennék,ami 4 Ohmot is elvisel.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Szerintem sem érdemes cserélni, még az is lehet, hogy a tied jobb. Cseréld ki a hangerőszabályzó potit egy Alps-ra, és a táp kondit is érdemes nagyobb kapacitásúra cserélni. Ne tévesszen meg a nagy bumpszli hangsugárzó csatlakozók sora, ami a tiedben van hangra biztosan jobb.
Sztereó erősitők
sziasztok.egy kérdéssel zargatnálak benneteket.lehetőségem lenne a Rotel Ra-940bx-et becserélni egy Rotel Ra 1062-es erősitőre.35-be számolná az én erősitőmet plusz 55 ezret kellene rádobnom.meghallgatni nem tudom a nagy távolság miatt ezért akarom megkérdezni a forumolvasokat.érdemes lenne beleugranom?
Szerintem felejtsd el.
Ez a 1062-es eléggé gyenge egy gép:
Watts/Channel
all channels driven,
unbridged, 8 ohm load
20 Hz - 20 kHz, 0.03% THD 2 x 60 watts
8 Ohmot képes csak elviselni és itt is csak 60W-ot tud.
Ettől még a 35000 Ft-ért árult Jungson JA66 is jóval többet tud.
Ez a 1062-es max 50-et ha ér használtan.
Webáruház:
- bendeguz76
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Sztereó erősitők
sziasztok.egy kérdéssel zargatnálak benneteket.lehetőségem lenne a Rotel Ra-940bx-et becserélni egy Rotel Ra 1062-es erősitőre.35-be számolná az én erősitőmet plusz 55 ezret kellene rádobnom.meghallgatni nem tudom a nagy távolság miatt ezért akarom megkérdezni a forumolvasokat.érdemes lenne beleugranom?
Sztereó erősitők
Vegyél Bélától egy CAV A12-t. Kiváló rockzenén. Teszteltem...
Arról el is hiszem Csak az egy hatalmas szörnyeteg, ráadásul cső is van benne és szerintem az ára is fölötte van a lehetőségeimnek, szóval nekem sajnos nem fér bele.