Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MP3-lejátszók
MP3-lejátszók
sokan 10eFt-os noname lejátszókkal mászkálnak (legtöbb barátom)
Az én mp3 lejátszóm "ROX" típusú és 2500ért vettem. Használtan. Fülessel.
Működik. Nem szép, nem trendi, nem jó a minősége, mégis szeretem
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
MP3-lejátszók
Szóval itt ez a Szemjang, csillog villog meg minden, bármennyire is tetszetős, de ha mp3 lejátszo, akkor szvsz csak is Nano! Ez most jól kikívánkozott belőlem.
Hm..anno én is gondolkodtam nano-n meg sokmindenen..
aztán inkább az iadio g3 mellett döntöttem volna..
de most ha vennék, akkor Cowon D2 (iAudio)-t, tud flac-t meg ape-t (ape-t majd firm után..nemtudom kiadták -e már)..
De egyelőre még megy az iriver imp 450es cd-s mp3-am..mellé jó kis sennheiser cx300-as füles és el lehet felejteni a zajt meg a külvilágot
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
MP3-lejátszók
Anno eladtam az iPodomat. Ma már újonnan lehet kapni 29e+áfáért 2GB-os fehér Nano-t. Azóta is vissza sírom.
Ez amúgy nagggyon durva: Samsung - YP-K5JQB (2GB 35eFt-ért)
Egyébként nem tudom, h mernék-e másik mp3 lejátszót venni az iPod Nano-n kívül. Árban még benne van. Nem az én pénztárcámnak, hanem úgy általában, annak ellenére, h sokan 10eFt-os noname lejátszókkal mászkálnak (legtöbb barátom). Az iPod-ba van vmi azon kívül h hallgatod és nem a trendiségre gondolok. Az engem nem érdekel, egyszerűen hozzád nő, imádod. Egyszerűen mindent tudott, amire szükséged volt az utcai, minőségi zenehallgatáshoz. Szóval itt ez a Szemjang, csillog villog meg minden, bármennyire is tetszetős, de ha mp3 lejátszo, akkor szvsz csak is Nano! Ez most jól kikívánkozott belőlem.
MP3-lejátszók
Aminek a képét felraktad az valószinű,hogy AIGO gyártmány.
Az AIGO-kat nézd meg az AIGO fórumon.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
MP3-lejátszók
3 hónappal ezelőtt kérdeztem, hogy van-e vkinek véleménye hong-kongi ipod klónokról. akkor 1:1 -re végződött az állásfoglalások pro és kontra érve.
aztán úgy döntöttem, hogy egye fene egy próbát megér.
amit kiválaszottam egy i-Platinum Junior MP4 Player 1.5 inch LCD 2GB Black mp3/mp4 lejátszó. úgy gondolkoztam, hogy megkapom játszom vele egy hétig és karácsonyra elajándékozom egy 8 éves rokonnak. (bár ne ígérgettem volna feleslegesen.)
már maga a lejátszó is bámulatos de a funkciói teljesen elkápráztatnak. 1 hete kaptam meg és szinte le sem lehet róla szakítani. a zene szépen szól a rádió hangja -ha nem a ház pincéjéből hallgatom akkor- kristálytiszta és még tetrisz is van rajta. szóval ideális játékszer egy felnőttnek
persze a legjobb az ára. szállítással együtt 14500 huf volt az ebayen keresztül. a posta simán házhoz hozta vám és bármi más illeték és áfa fizetés nélkül.
szóval most rendelhetek mégegyet és nem biztos megérkezik karácsonyra. úgy látszik ez évben nem voltam olyan jó, hogy megérdemeljek egy ilyet.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
MP3-lejátszók
Amúgy egy ilyen töltőnek akár a polaritása is lehet fordított, nemcsak a volt számít.
A polaritás OK, belül +; kívűl -
Persze, hogy töltőt akarok venni. Akár milyen 5 V-os jó, ha apolarítás és a dugó
hozzávaló, vagy kimondottan pl.: fényképezőgép töltőről már hallottam.
MP3-lejátszók
Reménykedem, hogy van használható ötlet, mit tegyek.Az új aksi töltöttségét 50%-osra mutatja és tökéletesen működik vele. De mi lesz, ha lemerül.
Please, HELP!
Az eszedbe se jutott, hogy aksi helyett töltőt vegyél? Amúgy egy ilyen töltőnek akár a polaritása is lehet fordított, nemcsak a volt számít.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
MP3-lejátszók
Amerikából kaptam egy 30Gb Creative Nomad Jukebox Zen Xtra lejátszót.
Alig használt. Sajnos nem adtak hozzá töltőt. Gondoltam, hogy a Sony Discman 4,5 voltosa jó lesz hozzá, de sajnos nem töltődik. Gyárilag 5 Voltos kell hozzá.
Azt hittem, az aksi adta meg magát. Rendeltem egy új aksit egy internetes áruházból, ma jött meg. Megszívtam, mert most sem tölti.
Reménykedem, hogy van használható ötlet, mit tegyek.
Az új aksi töltöttségét 50%-osra mutatja és tökéletesen működik vele. De mi lesz, ha lemerül.
Please, HELP!
MP3-lejátszók
nemrég vettem egy Meizu X6-ot 1 GB-ot elsősorban diktafon funkciók miatt,nagyon elégedett vagyok vele, szépen vesz fel, a lejátszása sem rossz,és még az ára sem volt uccsó: 1 év garival 25k-ba fájt mindössze.
ja,és teccik is:
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
MP3-lejátszók
http://www.edigital.hu/product.php?prod ... 277&page=5
http://www.edigital.hu/product.php?prod ... 277&page=7
Olcsó húsnak...
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10962
- Kapcsolat:
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
MP3-lejátszók
OLED-nek van egy hátránya..bár nemtudom ezt ki tudták -e küszöbölni az mp3 lejátszóknál..tehát van maga az OLED-es kijelző, ami 1-2 év után halványulni kezd..
"Using dendrimer-polymer hybrids, CDT reports solution-processed red devices with 250,000 hours lifetime from an initial luminance of 100 cd/m?. The previously announced lifetime for such a material was 150,000 hours in May 2005, and just 15,000 hours in 2004.
...
Lifetimes for devices made using the new red materials at 400cd/m?, 800cd/m2 and 1000cd/m? are estimated at 15,600 hours, 3,900 hours and 2,500 hours respectively."
MP3-lejátszók
Nos a nyaklánc nem hat meg, de az Oled már bejön, és nem utolsó sorban ott a flac, amit meg kimondottan csábító . Az U3 ban az zavar, hogy nincs szükségem a mozgó bélyeg lejátszó képességre.
OLED-nek van egy hátránya..bár nemtudom ezt ki tudták -e küszöbölni az mp3 lejátszóknál..tehát van maga az OLED-es kijelző, ami 1-2 év után halványulni kezd.. ilyen gond persze nincs az LCD-s cuccoknál...
Csak érdekességképpen írtam..na meg ha esetleg valakinek lenne konkrétan infója erről, akkor kiváncsi volnék rá...
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
MP3-lejátszók
Meizu X3-as
Erről senkinek sincs infója srácok ?
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
MP3-lejátszók
Nos a nyaklánc nem hat meg, de az Oled már bejön, és nem utolsó sorban ott a flac, amit meg kimondottan csábító . Az U3 ban az zavar, hogy nincs szükségem a mozgó bélyeg lejátszó képességre.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
MP3-lejátszók
Csajoknak való, de jól néz ki.
Ezt kifejtenéd?
Barátnőmnek spec nem tetszett...
Mert úgy néz ki mint egy csinos nyaklánc, viszont ez leszerelhető a nyakbaakasztóról.
Más cég csinált már ilyet korábban...
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
MP3-lejátszók
Ezt kifejtenéd?
Barátnőmnek spec nem tetszett...
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
MP3-lejátszók
Lett közben az iAudionál a T2 nevű modell, ez is flac-os, és egészen szexi a kinézete. valaki tud róla többet? (esetleg használt ilyet?)
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
MP3-lejátszók
Lett közben az iAudionál a T2 nevű modell, ez is flac-os, és egészen szexi a kinézete. valaki tud róla többet? (esetleg használt ilyet?)
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
MP3-lejátszók
Én még elég rég kb 2 éve vettem az enyémet.EZ-AV a márkája....nem egy olcsó fajta (I-pod nál azért jóval olcsóbb) de 2 év alatt a 3 fülescserén kívül abszolút msemmi baja nem volt...
Szóval ajánlom mindenkinek ezt a fajtát
további észrevétel? eddig 1-1 az állás
MP3-lejátszók
Én még elég rég kb 2 éve vettem az enyémet.
EZ-AV a márkája....nem egy olcsó fajta (I-pod nál azért jóval olcsóbb) de 2 év alatt a 3 fülescserén kívül abszolút msemmi baja nem volt...
Szóval ajánlom mindenkinek ezt a fajtát
Amp: Harman/kardon Hk 670 Speaker: JBL L830
Speaker Cable : Van den Hul Royal Jade Hybrid
MP3-lejátszók
ban vkinek tapasztalata az ebayen vásárolható kinai-hong kongi ipod klónokról? az ebayen kb. 15-20e ft-ért árulják a 4gb-osat.
Hát minőségben (külsőleg és zeneileg) tuti jóval alábbmarad a normális ipodnak, de talán még az árban hasonló kategóriás készülékeknek is.. én nem vennék ilyesmit, akkor már inkább valami hazai olcsóbb cuccot, garival stb..