Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Minden ami Roon

hildgyorgy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 72
Kapcsolat:

Re: Minden ami Roon

Hozzászólás Szerző: hildgyorgy »

Már kérdezek is kettőt: mi a legjobb magyar fordítása az audio-világban a
- headroom-nak?
- dither-nek?

Értem nagyjából, hogy micsoda, de nem tudtam egyetlen szóban megfogalmazni magyarul.

Üdv, Hild Gyuri
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hildgyorgy 2023.09.26., kedd 21:14-kor.
office: Roon server (Mac mini M1) -> AVM AUDIO Inspiration CS 2.3 -> Tellurium Q Silver II -> Amphion Argon3S
family: Apple TV 4K -> Apple Homepod 2 stereo pair,
personal: Tonal app (MacBook Pro) -> Chord Mojo 2 -> T+A Solitaire T

hildgyorgy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 72
Kapcsolat:

Re: Minden ami Roon

Hozzászólás Szerző: hildgyorgy »

Sziasztok!

Bekapcsolódtam a Roon magyar fordításába lelkesedésből...:) A Roon-nak már kb a 12%-át fordítottam vagy a régebbi fordítást korszerűsítettem. Az Roon ARC-ot 100%-ban én fordítottam. Viszont, mivel nem hangmérnök vagyok, hanem építész, ezért van néhány (jónéhány) fogalomzavar a fejemben, illetve nem igazán tudom és nem is találom bizonyos kifejezések legjobb magyar hangtechnikai megfelelőjét.

Kérlek Benneteket, ha láttok fordítási hibákat, magyartalan fordítást vagy szakmai tévedést, de nincs kedvetek javítani, akkor jelezzétek itt, én kijavítom!

Üdv, Hild Gyuri
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hildgyorgy 2023.09.26., kedd 21:09-kor.
office: Roon server (Mac mini M1) -> AVM AUDIO Inspiration CS 2.3 -> Tellurium Q Silver II -> Amphion Argon3S
family: Apple TV 4K -> Apple Homepod 2 stereo pair,
personal: Tonal app (MacBook Pro) -> Chord Mojo 2 -> T+A Solitaire T

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7665

Minden ami Roon

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Minden jöhet ide, ami a Roonnal kapcsolatos. Infok, kérdések, magyar fordítással kapcsolatos észrevételek, stb.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”