Cables nem tudom hova és mennyire merészkedett be és kinek az érdekeit sérti, de soha nen olvastam olyat tőle, hogy a vz nem jó, vagy ő tud olyat minimum. Általánosságban ugyan utal olyanokra, hogy mitől jó egy drót és mitől nem, de ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy akkor miért nem csinál már olyat...chord_ írta: ↑2025.07.22., kedd 08:48Kár ezeken vitázni; fizikai és mérhető bizonyítékot egyik tábor sem tud felmutatni.
R egy olyan területre merészkedett a drótjaival, a nagyfiúk játszóterére, amely komoly üzleti érdekeket is sért, meg komoly meggyőződéseket is, legalább 50-50%-ban.
Ha ennyire sz@rok a drótjai, akkor elég egy kézlegyintés, hogy baromságokkal minek foglalkozni. Tegyetek így, javaslom, és nem kell hallgatni a kábeleit, el lehet őt könyvelni egy 26. honi drótfonónak, ami nem karcolja meg a horizontotokat meg a Prodigy zenei gyönyörűségét, és örüljetek a Vz vélt jó tulajdonságainak.
Akinél meg jól szól, és örülnek neki, és jó hang lesz, azokat meg hagyjátok békén, hadd örüljenek.
Csak ne kelljen már egymás drótjait meg rendszereit meg zenéit (főleg:)) hallgatni.
Ne legyen már AN / Vz felsőbbrendűség, ne legyen AN / Vz nácizmus, ha kérhetem.
Azt us elhiszem, hogy te csak rosszul szóló AN rendszert tudtál meghallgatni, mert én is hallottam olyat. Meg sok mást is. És itt most csak megemlítem, hogy a kiállításokon miket hallani....
Azt is elhiszem, hogy neked otthon tetszik a rendszered az R kábellel, még azt is hogy Vz-vel meg nem. De nekem ez így több mint gyanús, hisz ismerem mindkettő verziót. Persze nem nálad hallottam. Nálam. A történetet tudod, nem ismétlem. Nekem inkább úgy tűnik neked azt nehéz megemésztened, hogy valakik többre vágytak a szintednél és sikerült is nekik elérni/megcsinálni. Talán jobb "fülük" volt hozzá, vagy nem filozofálták túl, nem tudom. Lehet egyszerűen csak a valósághoz hasonlítottak... Vz pedig egyértelműen "felsőbbrendű" egy R dróthoz képest. De nam az egy még felsőbbrendűhöz képest. Ha csak ez a baj, ezentúl vz helyett majd hivatkozhatunk másra, csak én úgy gondolom ha már a Vz-vel van rengeteg jó tapasztalat, miért ne lehetne hivatkozni rá.... A konkrétumokra... Nem tömegcikk, de nem is lehetetlen elérni... Akár meghallgatásra is...
De ha te ez nárcizmusnak gondolod, nem tudom mit mondjak. Csak egy példa arra, hogy aki már nem akar keringeni a budget kategóriában, gyakorlatilag csak mindig mást hallgatva és soha nem jobbat.... Látjuk úgyis az apróban mi azoknak a projekteknek a vége. De ezektől el lehet határolódni, de tagadni nem érdemes. Nem azt mondom hogy azonos kategória a laposföldhívőséggel aki képes rá, de hasonló. :)