Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Szép napot!
http://www.hificity.hu/apro.php?kat=Ana ... %F6z&tip=2&
http://kousoku-web.hp.infoseek.co.jp/rsb100.html
erre pályázol Herstal kolléga??
Kazettás deckek
Bocsánat az elírásokért, helyesen casseiver és Technics.
Kazettás deckek
Bár nem kifejezetten deck, de ha már casseiverek is szóba kerültek, egy ilyenhez: http://href.hu/x/btv9 szerintetek lehet valahol alkatrészt szerezni? Konkrétan eltűnt az egyik gombja még régebben...
Szép darab!
Kazettás deckek
Mondjuk ennek, ill.amiről beszélek, a deck része állítólag üzemképtelen, de nem egy mai gyerek.
Ennek a magnórésze nem jelenthet problémát.
Kazettás deckek
És egy ilyen Marantz Cassiever (ha jól írom), mit érhet?
Mondjuk ennek, ill.amiről beszélek, a deck része állítólag üzemképtelen, de nem egy mai gyerek.
A pontos típusa Marantz 4025. Abból a Kaliforniában tervezett korszakból.
Kazettás deckek
Nagyon remélem, hogy 10 ezer alatt kapható.
Most láttam az ebayen egy Kanadából eladottat, 36 $-ért ment el.
Szóval a lepényhal először, a remény hal meg utoljára...
:lol!:
Legyen úgy.
Igen, alatta van a 10-nek. Kb. annyi, mint az Ebay-s. De nem sok szállítási költség rakódik rá! Egy ismerős áruljaa városban, aki használt műszaki cuccokkal kereskedik. Azt mondha, meg volt az erősítő ( vagy a reciever) része is, de azt már elvitték. Lehet, hogy akkor is megengedi, hogy lefotózzam a belsejét, ha nem veszem meg. Majd a jövő héten visszamegyek hozzá, akkor több idő lesz, és alaposabban körbenézzük. Amikokor először láttam, csak azt néztük, hogy viszi a kazit, oda-vissza pörget, az időzítő funkció valószunűleg műkszik, a kivezérlés jelző sajna nem! Hát azt nem tudom, azzal mit lehetne csinálni. Ilyet, ami ebben van, nem tudom honnan, melyik régi gépből lehetne bányászni. Egyébként baromi nagy és elég nehéz is, bekukucskálva a tetején ( ha jól rénlik) levő rácsok között, Matsushita feliratot véltünk felfedezni. Lehet, hogy álruhás Tecnics?
Kazettás deckek
:lol!:
Legyen úgy.
Kazettás deckek
Herstal!Köszönöm szépen a segítséget!
Szívesen! Ha nem túl drága tényleg vedd meg, kíváncsi vagyok én is,hogy néz ki, belül.
Kazettás deckek
Herstal!
Köszönöm szépen a segítséget!
Kazettás deckek
Köszi szépen, utánanézek részletesebben. Egyelőre annyit látok, hogy csak Németországon belül postáz, de hátha sikerül rábeszélnem magyarországi küldésre is...
Van arra tippetek, hogy mennyit szabad adni egy ilyen zsinóros távért, feltéve, hogy valóban 1A állapotú, mint ahogy az eladó írja?
Előre is köszi!
Szia! Azt, hogy mennyit szabad adni érte nem tudom, de olyan 15000-20000-Ft között lesz az ára szerintem.
Kazettás deckek
Köszi szépen, utánanézek részletesebben. Egyelőre annyit látok, hogy csak Németországon belül postáz, de hátha sikerül rábeszélnem magyarországi küldésre is...
Van arra tippetek, hogy mennyit szabad adni egy ilyen zsinóros távért, feltéve, hogy valóban 1A állapotú, mint ahogy az eladó írja?
Előre is köszi!
Szia! Azt, hogy mennyit szabad adni érte nem tudom, de olyan 15000-20000-Ft között lesz az ára szerintem.
Kazettás deckek
http://cgi.ebay.de/Fernbedienung-RM200- ... 19bacf4872
Előre is köszi!
Kazettás deckek
Sziasztok, még mindig a régi nyűgömmel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni, vagyis hogy tudtok-e eladó zsinóros távirányítót Nakamichi deckhez, típusa RM-5, vagy RM-200?
Ha valakinek van infója, szóljon kérem!
Milyen aljzat van a decken?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.