Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Sziasztok, még mindig a régi nyűgömmel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni, vagyis hogy tudtok-e eladó zsinóros távirányítót Nakamichi deckhez, típusa RM-5, vagy RM-200?
Ha valakinek van infója, szóljon kérem!
http://cgi.ebay.de/Fernbedienung-RM200- ... 19bacf4872
- Andromedius
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Kazettás deckek
Milyen izléstelen tuning:
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Kazettás deckek
Sziasztok, még mindig a régi nyűgömmel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni, vagyis hogy tudtok-e eladó zsinóros távirányítót Nakamichi deckhez, típusa RM-5, vagy RM-200?
Ha valakinek van infója, szóljon kérem!
Kazettás deckek
Utána nézhetett volna egy kicsit annak, amit árul.
Kazettás deckek
A ZX-7 hamar elkelt. :lol!:
Megy az észosztás.Tisztelt ngkngkngk! Én nem adnám el a helyedben pláne ennyiért! - Elvin70
Sziasztok !
Annyira jó lehetett?....
Nagyon szép állapotban volt,ha a képek eredetiek voltak.Az eladó koca gyűjtő,minden hülyeséget összeírt,egyáltalán fogalma sem volt,hogy mit tud a készülék,valójában.Egyébként a HIFI-n, 80 000ft-ért hirdette.Még várjuk meg,hogy valós adásvétel-e.
Ez az eladó egy balfasz nepper, aki több Nicken b*ssza a rezet a Vateran !
csak két link a biztonság kedvéért, érdemes elolvasni mit ír a készülékek műszaki adatairól, mennyire ott van műszakilag.
http://www.vatera.hu/sony_cdp_xe800_aud ... 16637.html
ez a pali egy es ugyanaz ezzel a masikkal
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=164876869
Nem ő a gyűjtő hanem attól vette, de az kihalt és csak disznek használta!
Szóval a szokásos etetés! OH yes!
Kazettás deckek
Szép napot!
A jobb alsó sarokban a vatera felírat van, memory/ timer kapcsolóból van egy picit letörve, én ezt látom.
Kazettás deckek
Nem tudod megnézni.A jobb alsó sarokban van felírat.
Mi van a jobb alsó sarokban? :lol!:
Ha a Sony CD-re gondolsz, a típusszám a jobb felső sarokban van és az egyezik a meghirdetettel.
Az Aiwa decknél sincs fontos/gyanús felirat a jobb alsó sarokban.
Sajnos,a lassú (ész)járásom miatt,én még a ZX7-nél tartok.Ilyen balhés eladótól,semmit sem vennék.
Kazettás deckek
Nem tudod megnézni.A jobb alsó sarokban van felírat.
Mi van a jobb alsó sarokban?
Ha a Sony CD-re gondolsz, a típusszám a jobb felső sarokban van és az egyezik a meghirdetettel.
Az Aiwa decknél sincs fontos/gyanús felirat a jobb alsó sarokban.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Kazettás deckek
Az első kép gyanús nekem.
Mit látsz az első képen? :kiraly: A hibáját leírta, ha akarsz, még kérdezhetsz.
Lyukas Mercit biztosan nem vennék a Vateráról. Egyébként bármilyen autót meg kell nézni, mindegy, hogy mit írnak róla a hirdetésben.
A Mercis eladó is ez a jóképességű volt?
Nem tudod megnézni.A jobb alsó sarokban van felírat.A Vakerától,még soha semmit sem vettem,csak a fényképes beugratásokra reagáltam.Ott derült ki a romról,hogy akkut,meg gázolajat kellett volna vinnem, az egyébként nem rohadt,hanem lepusztult autócsodához. :lol!:
Kazettás deckek
Az első kép gyanús nekem.
Mit látsz az első képen? :lol!: A hibáját leírta, ha akarsz, még kérdezhetsz.
Lyukas Mercit biztosan nem vennék a Vateráról. Egyébként bármilyen autót meg kell nézni, mindegy, hogy mit írnak róla a hirdetésben.
A Mercis eladó is ez a jóképességű volt?
Kazettás deckek
A ZX-7 hamar elkelt. :kiraly:
Megy az észosztás.Tisztelt ngkngkngk! Én nem adnám el a helyedben pláne ennyiért! - Elvin70 :lol!: :kiraly:
Sziasztok !
Annyira jó lehetett?....
Nagyon szép állapotban volt,ha a képek eredetiek voltak.Az eladó koca gyűjtő,minden hülyeséget összeírt,egyáltalán fogalma sem volt,hogy mit tud a készülék,valójában.Egyébként a HIFI-n, 80 000ft-ért hirdette.Még várjuk meg,hogy valós adásvétel-e.
csak két link a biztonság kedvéért, érdemes elolvasni mit ír a készülékek műszaki adatairól, mennyire ott van műszakilag.
A baj,hogy gyűjtőnek nevezi magát,a fix pickup-ot,már átírta: FIX LÉZER FEJES-re.Voltam én is punk.Egy 190-es Mercit kinéztem magamnak,fényképek alapján,lebeszélve,még az olajakat,stb,is megvettem.A HIBÁTLAN AUTÓ egy roncs volt.Amikor megláttam,felállt a hajam,és úgy maradt,meg vörös lett a fejem a méregtől.Az Indexen szidták ezt, a vakera bűszkeségét.Kiváncsi lennék a vevő fejére,meg hogy mit kap a pénzéért.Az első kép gyanús nekem.
Kazettás deckek
A Quick Reverse-s deck miért nem játszott neki visszafelé már korábban sem?
A fix pickup-os Sony 16k-s villámáron nem túl drága sztem. Vajon mennyit nyerhet rajta az aukcióban, ha villámár alatt viszik el és valóban nepper?
- Aiwa
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 138
Kazettás deckek
Megy az észosztás.Tisztelt ngkngkngk! Én nem adnám el a helyedben pláne ennyiért! - Elvin70
Sziasztok !
Annyira jó lehetett?....
Egy ország ahol a gagyi az érték!
Ezen mindig jót derülök mikor belépve ránézek:
Kezdő Fórumlakó
Ezen mindig jót derülök mikor belépve ránézek:
Kezdő Fórumlakó
Kazettás deckek
Nagyon szép állapotban volt,ha a képek eredetiek voltak. :kiraly: Mert nem láttuk eredetiben.A képek alapján,a szakértelmed,nem megkérdőjelezhető. Kettős tengely kérdésre a válasz? :kiraly:
Maximum a szagértelmem.
Ott van pár hozászolással lejjebb. :lol!:
Kazettás deckek
Bocs a láma kérdésemért, de mi a frász az a Dual Capstan? Mire jó az??
Dual Capstan: lásd a fotót!
Két hangtengely a két nyomógörgő segítségével kissé feszesen tartva egyenletesen és stabilan továbbítja a szalagot a fejek előtt. Dual Capstan = két hangtengely. Röviden ennyi.
Amplifier:Pioneer A-209R | Receiver:Yamaha RX-396RDS | DVD: Pioneer DV-400V; Yamaha DVD-S557; Sony RDR-HX750 | Deck:Kenwood KX-4520; Yamaha KX-493; KX-393; KX-W392 | CD player: Yamaha CDX-570 | LP : Pioneer PL-640 + AT-91 | Hangfalak: Magnat Monitor 990 ; Magnat Supreme 200; Magnat Vector 22 | DVD-Video Kombo: LG V390HP | VHS: LG LV4981
Kazettás deckek
Sziasztok !
Annyira jó lehetett?....
Szép állapotú vas volt. :kiraly:
Nagyon szép állapotban volt,ha a képek eredetiek voltak. :lol!: Mert nem láttuk eredetiben.A képek alapján,a szakértelmed,nem megkérdőjelezhető. Kettős tengely kérdésre a válasz?
Kazettás deckek
Sziasztok !
Annyira jó lehetett?....
Szép állapotú vas volt.
Kazettás deckek
Sziasztok !
Annyira jó lehetett?....
Kazettás deckek
Sziasztok !
Annyira jó lehetett?....
Kazettás deckek
Ez az első Dual Capstan mechanikás készülékem, és igazából emiatt cseréltem.
Bocs a láma kérdésemért, de mi a frász az a Dual Capstan? Mire jó az??
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Ha felülmúlja, hát felülmúlja...