Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
nem is neked szolt
inkabb erre reagaltam:
Hát, "A profi cuccok nem drágák" kifejezést kb. először hallom életemben, de jó
Sztereó erősitők
a behringer tipikusan az a cég, aki tele aggtja a cuccait színes-világító gombokkal, kis led-ek ezerrel, a hangja
Sztereó erősitők
Valamit félreértettél... :lol!:
De hát a hifiben is egy yamaha rxv450 olcsó... a profi, színpadiban is a behringer olcsó...
De egy creek, vagy MF, drága...
Csak beleszaladt a kolléga egy olcsó kvázi, nem is túl jó színpadi végfokokat áruló helybe...
Ja, kb ezt írtam neki én is, csak nem szájbarágósan, de ezek szerint...
Annyit fűztem hozzá, hogy találhatók olcsó és jó hangú gépek is közöttük, főleg az ár/teljesítményt tekintve. Pl az A500-as, és az EP2500-as végfokokat használják "kint", és mondjuk láttam BW800-as dobozokat is meghajtva velük, házimozi rendszereket építenek belőlük stb. A másik fórumon egy illető majd egymillás dobozokat hajt vele...
Természetesen árban felfele más a helyzet, és egy Crown K1 or K2 :lol!: ...
De hagyjuk a témát, maradjunk annyiban, hogy hülyeséget írtam.
Amúgy a Google mindenki barátja.
http://matrixhifi.com/ENG_ppec.htm
Sztereó erősitők
a behringer tipikusan az a cég, aki tele aggtja a cuccait színes-világító gombokkal, kis led-ek ezerrel, a hangja
Sztereó erősitők
Valamit félreértettél...
De hát a hifiben is egy yamaha rxv450 olcsó... a profi, színpadiban is a behringer olcsó...
De egy creek, vagy MF, drága...
Csak beleszaladt a kolléga egy olcsó kvázi, nem is túl jó színpadi végfokokat áruló helybe...
Sztereó erősitők
Nem drágák... hmm...Ez mind színpadi hangcuccokat cuccokat gyártó cég... azoknak is az alja.
Én is tudnék hozni fillérekért de bocs,én nem szeretnék.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Nem drágák... hmm...Ez mind színpadi hangcuccokat cuccokat gyártó cég... azoknak is az alja. Nem akarnék én itt hifihez hasonlítgatni, mert jönne a sértődés a márka képviselőitől. De az biztos, hogy ha beringer- meghallja egy kicsit értő hangtechnikus, hang vagy rendszermérnök, keresztet vet azon nyomban.
Nem a színpadi hájgend, hanem az erős küzépmezőny még ez is inkább "csak" denon avr, vagy yamaha rx-v szint, és máris a duplája... a Crest
Danley, Meyer...
Valamit félreértettél...
Sztereó erősitők
Nem drágák... hmm...
Ez mind színpadi hangcuccokat cuccokat gyártó cég... azoknak is az alja. Nem akarnék én itt hifihez hasonlítgatni, mert jönne a sértődés a márka képviselőitől. De az biztos, hogy ha beringer- meghallja egy kicsit értő hangtechnikus, hang vagy rendszermérnök, keresztet vet azon nyomban.
Nem a színpadi hájgend, hanem az erős küzépmezőny még ez is inkább "csak" denon avr, vagy yamaha rx-v szint, és máris a duplája... a Crest
Danley, Meyer már inkább (bár ez utóbbi kilóg, mert aktív hangfalas rendszereket gyárt)... A meyert sem tartják a legprofibbak sem tökéletesnek, de tény kényelmes egy line-array szépen teríti a teret vertikálsan... Na meg jazzhez egész jó (is) lehet, Montreux-i jazz comptation talán teljesen Meyer Sound...
Sztereó erősitők
Hát, "A profi cuccok nem drágák" kifejezést kb. először hallom életemben, de jó, legyen. (Mondjuk, ez felveti azt a kérdést, hogy akkor a félprofi/fullamatőr cuccok miért drágabbak, de igazából nem ez, ami engem érdekel.)
Ami érdekel az, hogy ezek az erősítők hol állnak egy jónak mondott Nad/Rotel/Heed -hez képest a hangminőség tekintetében?
Valami komoly oka csak van, hogy nem ezeket veszik a vájtfülűek, hanem a többszörösébe kerülő "nem-profi" holmikat.
Lehetséges, hogy a profi hangtechnikában használt eszközök rosszabb minőségűek, mint az otthoni hallgatásra szánt dolgok? Ismét meg lennék lepve, de ez az én bajom.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Amúgy valamit nem értek..... Azt mondjátok hogy menni kell hallgatózni.... közben meg mindenhol azt olvasni, hogy kell 50-100 óra mire bejáratódik a hangszóró és megjön a rendes hangja... ha most elmegyek egy boltba meghallgatni egy hangfalat ami vadonás új nem is a végleges hangját fogom hallani..... gondolom, hogy bizonyos hangszórókból van bemutató darab, de a teljes termékskálából nem hiszem.... vagy tévedek?
Nos akkor...
Egy doboznak csak jobb hangja lesz és a karaktere nem fog megváltozni a bejáratás alatt!!!
A másik dolog pedig hogy nem csak kereskedőknél vannak ám készülékek!
Kis kreativitást kérnék...
Lehet hogy én látom rosszul a dolgot de én másokhoz "be szoktam kuncsorogni magam" egy vagy több hallgatózásra (voltam már pár fórumtársnál is, és nálam is voltak már páran)!
A dolgokat nem tapasztalhatja meg senki helyetted!
De nem kell minden mögé mást látni...
Ez eléggé érdekes nézőpont,sose lesz olyan mélye a monitornak mint az állónak ergo magasa se.Szerintem.
Vitatkozni lehetne... de minek, mindenkinek az kell ami tetszik neki!
Pont...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Urak! Belefutottam egy honlapba, ahol megdöbbentő dolgokat tapasztaltam.Behringer 2X160 W/8Ohm-os végerősítő 68eFt-ért, Phonic végerősítő 2X120w/4Ohm, 52 eFt-ért, Omnitronic 2X150W/4Ohm 63eFT-ért, mind újak, (állítólag) studió kategória, miért ilyen olcsók ezek, hol itt a csel?
Sehol! A profi cuccok nem drágák, és még jó készülékek is találhatóak köztük. Például, az a Behringer A500 kinézete ellenére egy komoly hangot képviselő masina. Olvass csak utána!
Sztereó erősitők
Urak! Belefutottam egy honlapba, ahol megdöbbentő dolgokat tapasztaltam.
Behringer 2X160 W/8Ohm-os végerősítő 68eFt-ért, Phonic végerősítő 2X120w/4Ohm, 52 eFt-ért, Omnitronic 2X150W/4Ohm 63eFT-ért, mind újak, (állítólag) studió kategória, miért ilyen olcsók ezek, hol itt a csel?
Sztereó erősitők
Ez eléggé érdekes nézőpont,sose lesz olyan mélye a monitornak mint az állónak ergo magasa se.
Szerintem.
monitora válogatja.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Béla Te hogy állsz a Marantz PM17eseddel?Sikerült meghallgatni?Túl nagy a csend ebben az ügyben
még sehogy.
Jó munkának idő kell.
Webáruház:
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Sztereó erősitők
Dynosokkal nem vitatkozom.
Mi még nem haltunk ki, velünk lehet!
Sztereó erősitők
A monitor dobozok szerintem a gyengeségeik ellenére még így is jobbak zene hallgatásra!
Ez eléggé érdekes nézőpont,sose lesz olyan mélye a monitornak mint az állónak ergo magasa se.
Szerintem.
??????????????
Dynosokkal nem vitatkozom.
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Sztereó erősitők
sose lesz olyan mélye a monitornak mint az állónak ergo magasa se.
Azé' veszek én is állványosat!
Nehogy má' jobb legyen az állótól!
Sztereó erősitők
A monitor dobozok szerintem a gyengeségeik ellenére még így is jobbak zene hallgatásra!
Szerintem.
??????????????
Sztereó erősitők
Szerintem.
Sztereó erősitők
A forumon volt egy Marantz PM17mkII!
Érdekes de a tulajdonosa zárta a topicot mert az az erősitő amelyre leváltotta nem hozta azt szintet.
Musical Fidelity A3.2 lett volna az erösitö de a marantz nála is jobban szerepelt.
Érdekes de én is igy hallottam anno
Tehát mégse lehetnek ezek a Marantzok olyan szarok mint sokan gondolnák.
A musical 3.2est sokan istenitik a neve miatt de az egykategoriában vele lévö Marantz PM17mkII mégis jobb.És ebböl van még a K.I is ami jobb mint a sima!
Béla Te hogy állsz a Marantz PM17eseddel?Sikerült meghallgatni?Túl nagy a csend ebben az ügyben
Sztereó erősitők
Erre mondják,hogy zsákbamacska.Nem szabad csak a márkanév miatt vásárolni.
Sajnos sokszor nincs más Ha az ember ismerősi körében nincs olyan készülék és nincs olyan hely a közelben, ahol lenne bemutatódarab, akkor marad a zsákbamacska. Ha csak nem akar elutazgatni egy napot meg 8-10000 Ft-ot a legközelebbi lehetőségig...
- TheRussian
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
Amúgy valamit nem értek..... Azt mondjátok hogy menni kell hallgatózni.... közben meg mindenhol azt olvasni, hogy kell 50-100 óra mire bejáratódik a hangszóró és megjön a rendes hangja... ha most elmegyek egy boltba meghallgatni egy hangfalat ami vadonás új nem is a végleges hangját fogom hallani..... gondolom, hogy bizonyos hangszórókból van bemutató darab, de a teljes termékskálából nem hiszem.... vagy tévedek?
Gyere hozzánk.
Nálunk mindenből van bemutató darab.
Ezért gond az,ha valaki 30 márkát akar képviselni és még mintadarab sincs nála.
még nem tudom, hogy hova megyek, de ahogy nézem ti szegeden vagytok és nem az említett márkákat forgalmazzátok
Sztereó erősitők
Gyere hozzánk.
Nálunk mindenből van bemutató darab.
Ezért gond az,ha valaki 30 márkát akar képviselni és még mintadarab sincs nála.
Webáruház:
- TheRussian
- Nincs visszaút
Sztereó erősitők
- TheRussian
- Nincs visszaút
Sztereó erősitők
A JM Lab-okal nincs probléma ha szereted a hangkarakterét!De ha nem jön be akkor nem maradna nálad sokáig (tipikus... szeretem, nem szeretem hang), a magasa nagyon fémes ízű!
Lehet hogy én dobozokat nem cserélnék egyelőre hanem vennék egy sztereót és egy HangFalátKapcsolót (az apróban van éppen egy, ha még nem kelt el!)!
Kérdés hogy mennyire szokta már meg a füled a sub ládádnak a hangját!?
A Marantz-ok és a Denon hasonló karakter!
De valóban lágyabbak lettek az utóbbi időben, ami nem biztos hogy baj!
Egyébként a Pio. HM vasak sem a "legkeményebbek!
Meg kellene hallgatni!!!
Az említett H/K erősítőt nem hallottam még de az biztos hogy nem lenne kevés semmilyen téren!
Kérdés hogy ezt a hangot keresed-e?
A Jamo és az Onkyo jó páros, a C sorozat pedig valóban jó.
Az nagyon jó dolog ha kérdez az ember, de a megtapasztalás nagyon fontos!
Úgy tudja eldönteni az ember hogy merre is induljon!!!
A sub ládát annyira szoktam meg, hogy mióta lecseréltem a régi sony av receivert a pioneer 1017-re sokkal jobban tetszik a sztereo hangzásképe. Vinylnél meglehetősen kevés mélyhangban "vesz részt" a sub, a többi sztereo anyagnál, pl cd, mp3, ott azért erőteljesebben.... De a Mission monitorjaim mélyhangban nagyon nem erősek, tehát kell mellé ez a kis "pótlás".
Ha sztereo rendszer akkor nekem az nagy hangdobozokat jelent... Nem mondom hogy kell annyi mélyhang mint amit most a sub ad, de az sem elég ami normál esetben a monitorból kijön... Ezért néztem nagy álló dobozokat... A napokban akadtam rá a Jamo C sorozatára és szinte egybehangzóan nagyon nagyon jókat írnak róla.... meg azt is írják hogy elég komoly erősítő kell alá hogy szépen szóljon.... A Monitor Audio-ról (silver széria) is jókat hallottam, de nyilván más karakterisztika mint a Jamo. A Jamo így az olvasottak alapján "tökösebb" hangfalnak tünik, mint a MA.
Korábban, mint kezdő lelkes amatőr a JBL meg B&W márkák körül gondolkodtam, de ezek gyorsan megdőltek kis utánaolvasás után...
HK 980-at illetően hogy érted, hogy biztos olyan hangzásra vágyom-e? Milyen az a hang? Hogy jellemeznéd?
Vásárlási sorrendben meg sztem az lenne majd az indokolt, hogy hangszóróval kezdjek, mert azt rá tudom egyelőre kötni a pioneer erősítmre is, amit később majd tudok cserélni egy küön álló sztereóra...