Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

nebulo5
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 56

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: nebulo5 »

Köszi a biztatást, hogy tartsam meg!
Lehet, így is fogok tenni. A színét meg majd megszokom... :kiraly:
Üdv: nebulo

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Hello! 
Csatoltam egy képet. Teljesen így néz ki mint ITT

Én a helyedben nem cserélném le a színe miatt...
Jók ezek a Technics-ek!

Ha nem használod akkor hirdesd meg, és vagy megveszik... vagy nem.
Én is olyan 20 fölött hirdetném meg. :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

nebulo5
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Kösz a véleményed!
Nem tudom milyen Onkyo lenne a jó... ha jó lenne. DAC-ot nem hiszem, hogy megérné beszerezni. Az erősítőm nem Hi-FI, csak házimozi. És egyébként sem hallgatok olyan rengeteg zenét.
Valójában, csak az iritál, hogy elüt a színe a többitől.
Egyébként, valóban tetszik a hangja. Annó, mikor beszereztem, akkor is hozzáértők tanácsára választottam a Technics-t.
Mindenesetre, még gondolkodom rajta... aztán még majd meg is szokom, hogy nem színazonos a többivel...
Kösz még egyszer!

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Melyik Onkyo? Mert az sem mindegy...A Technics nagy előnye, h igen sokáig hallgatható a hangja, bár elég sokat veszt a részletekből, de ennek ellenére szerethető hang volt...Ezt olyan 25 körül árulták, nem tudom az a karc mennyire szól az árba, bár beszokták az árnál számítani...Az Onkyok nekem eddig nem nyerték el a tetszésem.Csak a szín miatt nem cserélném, inkább tennék a technics elé egy DAC-ot, és adnék neki egy kis tuningot ha szükséges...

nebulo5
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Hello!
Érdekelne a hozzáértők véleménye a következőről:
Van egy Technics SL-PS670D típusú CD játékosom, ami már évek óta a szekrénybe pihent. Egy cserelehetőség okán előszedtem, és bekötöttem a többi cucc mellé. A csere nem jött létre, és most néha-néha használom. Viszont állandóan "böki" a szememet, hogy a többiek feketék, ez pedig sötét szürke (technics szín).
Azon gondolkodom, hogy esetleg eladnám, vagy elcserélném egy Onkyo fekete színű CD játékosra. Érdekelne a véleményetek, hogy vajon megérné elcserélni? Illetve ha esetleg el akarnám adni, akkor mégis milyen áron lenne érdemes meghírdetni?
A hangja nagyon tetszik, és lényegesen szebb, mint amilyet a Pioneer DV-600 AV-K
dvd játékosom produkál CD olvasásakor. Bár, azt olvastam, hogy már ezek is jó minőségben képesek cd-t lejátszani....
A távvezérlője is megvan, és az egész készülék nem sokat volt használva. Egyetlen szépséghibája, hogy a tetején egy jó hosszú karcolás látható, egy táska cipzárjától.
Tehát: a téma adva van, várom a véleményeket. Főképp az érdekelne, hogy minőség szempontjából milyen besorolást kapna szerintetek.
Csatoltam egy képet. Teljesen így néz ki mint ITT

Temptress
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Temptress »

A Denon DCD 480 és az 580 között van különbség a fejhallgató hangerőszabályzón kívül? A DCD 910 jobb az előzőeknél? A gyártási idejük szerint mi a sorrend?

NGA
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: NGA »

Itt is megkérdem, hátha valaki tud segiteni: 
Szabad-e első-második generációs (1982-1983) cd játszókkal irt - CDR lemezeket hallgatni? Azaz tönkreteszi-e hamarabb a készüléket?
(Sony CDP-101, 102, Philips CD-100, Technics SL-P8 stb)

Miért tenné tönkre az írt lemez a cd játszókat? A lézerdióda árama gyárilag be van állítva, a visszaverődő fény meg esetleg kevesebb.....de ha ez elég az olvasáshoz akkor ok.

Üdv: TJ.

Nagyon köszönöm! Akkor merek használni!

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2777

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Szabad-e első-második generációs (1982-1983) cd játszókkal irt - CDR lemezeket hallgatni? Azaz tönkreteszi-e hamarabb a készüléket?

Miért tenné tönkre az írt lemez a cd játszókat? A lézerdióda árama gyárilag be van állítva, a visszaverődő fény meg esetleg kevesebb.....de ha ez elég az olvasáshoz akkor ok.

Üdv: TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

NGA
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: NGA »

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Sikerült felvenni a kapcslatot az illetővel, és igazad volt hajlandó elküldeni Mo.-ra a Pick-up-ot. Még azt akarom letisztázni, hogy tuti az-e a cucc, ami nekem kell. 
Mégegyszer köszi a segítséget!

Szívesen. Remélem, minden rendben lesz.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Yosh
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Yosh »

Azért kérdezz rá a biztonság kedvéért, az illető már jónéhány hónapja árulja a cuccot és nem tudja eladni, hátha mégis elküldené Mo-ra. Ha mégsem megy a dolog, mert semmi esetre sem akarja külföldre postázni, akkor talán tudok segíteni, de az körülményesebb lenne.
Sikerült felvenni a kapcslatot az illetővel, és igazad volt hajlandó elküldeni Mo.-ra a Pick-up-ot. Még azt akarom letisztázni, hogy tuti az-e a cucc, ami nekem kell.

Mégegyszer köszi a segítséget!
DVD: Pioneer dv-lx50 / CD: UsherAudio CD-100 / Erősítő: Denon AVR-1804 / Deck: Sony TC-K361 / Front: Cabasse Jersey / Center: Cabasse Socoa / Sur: Cabasse Pico / Sub: XTZ 99W10.16 / Kábel: QED, Neotech

viktor86
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: viktor86 »

Üdv mindenkinek !

Valakinek van tapasztata a Denon DCD-1520 cd lejátszóval kapcsolatosan?

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 277

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: st81 »

4.

Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

st81
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

3.

st81
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Még néhány kép:

st81
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Fülügyre vette már valaki a Magnat új csöves cd-jét (MCD-850)?

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Ciki "no international shipping".
Azért kérdezz rá a biztonság kedvéért, az illető már jónéhány hónapja árulja a cuccot és nem tudja eladni, hátha mégis elküldené Mo-ra. Ha mégsem megy a dolog, mert semmi esetre sem akarja külföldre postázni, akkor talán tudok segíteni, de az körülményesebb lenne.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Yosh
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cd játszók

Most hoztam el a cuccot a szervízből..
Konkrétan melyik szervizből? A nagy európai és japán cégek budapesti hivatalos szervizközpontjaival általában jók a tapasztalatok. Ilyen helyekre azért valódi szakembeket szokás felvenni...

A Totel-től hoztam el a cuccot.
Tegnap szétszedtem a letászót és VAM 1202/21LD mechanika van benne. Érdekes, hogy neten két féle kép kering: Link1, Link2.
Jól látszik, hogy az olvasófej és a hozzá tartozó adatkábel más. Nekem a fehér kábeles kellene a gépbe, ami viszont úgy tűnik nem kapható európában Link3 .
Illetve hazudok, mert dörmögi linkjén pont olyan egység van (köszönet érte!!). Szóval szerintem meg fogom próbálni azt a lehetőséget.

Ciki "no international shipping".
DVD: Pioneer dv-lx50 / CD: UsherAudio CD-100 / Erősítő: Denon AVR-1804 / Deck: Sony TC-K361 / Front: Cabasse Jersey / Center: Cabasse Socoa / Sur: Cabasse Pico / Sub: XTZ 99W10.16 / Kábel: QED, Neotech

Yosh
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cd játszók

Konkrétan melyik szervizből? A nagy európai és japán cégek budapesti hivatalos szervizközpontjaival általában jók a tapasztalatok. Ilyen helyekre azért valódi szakembeket szokás felvenni...

A Totel-től hoztam el a cuccot.
Tegnap szétszedtem a letászót és VAM 1202/21LD mechanika van benne. Érdekes, hogy neten két féle kép kering: Link1, Link2.
Jól látszik, hogy az olvasófej és a hozzá tartozó adatkábel más. Nekem a fehér kábeles kellene a gépbe, ami viszont úgy tűnik nem kapható európában Link3 .
Illetve hazudok, mert dörmögi linkjén pont olyan egység van (köszönet érte!!). Szóval szerintem meg fogom próbálni azt a lehetőséget.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Szerintem ne szakszervízbe vidd, hanem olyan emberhez, aki ért is hozzá (pl. Bese Attila, http://www.teledata.hu/aliscaorange/).

A link nem működik.

Fura, akkor még ment, de itt van helyette ez: www.retroaudio.hu
Ja, tudom, mi a baj: a motor a zárójelet is hozzátette a linkhez. Ez az igazi:
http://www.teledata.hu/aliscaorange/

Heed Thesis rendszer

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 747

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Szerintem ne szakszervízbe vidd, hanem olyan emberhez, aki ért is hozzá (pl. Bese Attila, http://www.teledata.hu/aliscaorange/).

A link nem működik.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

toti71
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: toti71 »

Vannak gyártók akik az alapmechanikának a vezérlését kicserélik sajátjukra (pl: Micromega), így a mechanika kicserélése mellett, még a vezérlő programoit is cserélni kell.

zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Na, valami nagy kavarás van. VAM 1202/21LD egységet itthon is lehet kapni valami brottó 4000 huf-ért Link, és tök olyan, mint amit nekem küldtek (16 000 huf-ért ). 
Tehát van egy mechanikám, ami a szervíz szerint nem jó, de ami megegyezik azzal, ami (a szám alapján) szerintük jó kellene, hogy legyen .
Ha nem érthető, akkor jó, mert én sem értem.

Aszem este szétszedem a masinát és megnézem mi a helyzet.

Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!!

A hangról majd meló után tudok írni egy keveset (bár ebben nem vagyok jó)

Heed Thesis rendszer

Yosh
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cd játszók

Na, valami nagy kavarás van. VAM 1202/21LD egységet itthon is lehet kapni valami brottó 4000 huf-ért Link, és tök olyan, mint amit nekem küldtek (16 000 huf-ért ).

Tehát van egy mechanikám, ami a szervíz szerint nem jó, de ami megegyezik azzal, ami (a szám alapján) szerintük jó kellene, hogy legyen .
Ha nem érthető, akkor jó, mert én sem értem.

Aszem este szétszedem a masinát és megnézem mi a helyzet.

Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!!

A hangról majd meló után tudok írni egy keveset (bár ebben nem vagyok jó)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”