Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
-
Vendég
Sztereó erősitők
Egyébként ez az erősítő miatt csinálja nem lehet hogy a falban van valami gond vagy rossz a kábelezés, mert pl észrevettem hogy a régi gépház oldala meg usb-k meg ilyenek ráznak :S?De akkor jó ha ez nem baj és nem csökkenti az élettartamát.
Köszönöm a segítséget!
Szakemberrel vizsgáltasd át a védőföld hálózatodat.
Nem egészséges, ha ráz a ház.
Védőföld hiányra utaló jel.
Esetleg valamelyik elosztódból hiányzik a védőföld.
A búgás ettől független.
Sajnos a magyar hálózat nagyon gyenge és torz, attól is búghat, meg a nem megfelelő trafó impregnálástól. De ez csak kellemetlenség, nem lesz baja semminek tőle.
Sztereó erősitők
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy vettem itt az egyik fórumozótól egy Pm6010 OSE kis malacot Alisca O. tápmodifikációval. Megérkezett kipróbáltam és amikor síri csend van az erősítőből (táp?) hallani ilyen halk zúgást.Ez normális, vagy miért lehet ez?
Üdv!
Robert
Zúg a hálózati trafó.Ez bizony előfordul nagynevü cégeknél is,de ettől még nem fog tönkremenni.
Köszi. Akkor ez nem hiba? Ettől nincs baja? Csak megijedtem hirtelen.
Egyébként ez az erősítő miatt csinálja nem lehet hogy a falban van valami gond vagy rossz a kábelezés, mert pl észrevettem hogy a régi gépház oldala meg usb-k meg ilyenek ráznak :S?
De akkor jó ha ez nem baj és nem csökkenti az élettartamát.
Köszönöm a segítséget!
HM-
Erősítő:Denon AVR 2307 5.1: Koda EX 686, WD TV live
Hifi-
ErősítőDenon PMA655R+ Denon TU1500 FAL:Celestion F38 Mindenes:LG HR500: Kef PSW 1000.2
Hifi-
ErősítőDenon PMA655R+ Denon TU1500 FAL:Celestion F38 Mindenes:LG HR500: Kef PSW 1000.2
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 783
Sztereó erősitők
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy vettem itt az egyik fórumozótól egy Pm6010 OSE kis malacot Alisca O. tápmodifikációval. Megérkezett kipróbáltam és amikor síri csend van az erősítőből (táp?) hallani ilyen halk zúgást.Ez normális, vagy miért lehet ez?
Üdv!
Robert
Zúg a hálózati trafó.Ez bizony előfordul nagynevü cégeknél is,de ettől még nem fog tönkremenni.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Sztereó erősitők
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy vettem itt az egyik fórumozótól egy Pm6010 OSE kis malacot Alisca O. tápmodifikációval. Megérkezett kipróbáltam és amikor síri csend van az erősítőből (táp?) hallani ilyen halk zúgást.
Ez normális, vagy miért lehet ez?
Üdv!
Robert
HM-
Hifi-
Hifi-
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Valaki felvilágosítana, hogy mi az az A/B oszályú erősítő? Googleban kerestem, de eddig nem igazán találtam. Még nem tudom, hogy használt lesz-e az erősítő. Szerintem használtan erősebbet tudnék venni, mint például az említett Denon, vagy láttam most egy Onkyo Integrát is. Először a hangfalat szeretném megvenni, utána el kell adnom az erősítőm és úgy venném meg a sztereó erősítőt, már a kiválasztott hangfalhoz.
Sztereó erősitők
70-ért nem kapsz értelmes erősítőt új-ban (itt az ár érték arányra gondolok!!!).
na na
Jungson Akciós Árak!!!
JA-88E-erősítő-99000 Ft
JA-66R(JA-66C with remote control)-69000 Ft
JA-66C-49900 Ft
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Sziasztok!Talán beszéltgettünk már erről, de inkább megkérdem mégegyszer. Szerintetek stereo erősítőből érdemes használtban gondolkodni, vagy az új felé kell kacsintani? Kb. 130.000-ért szeretnék hangfalat venni, és olyan 70.000 körül egy jó kis stereo erősítőt.
70-ért nem kapsz értelmes erősítőt új-ban (itt az ár érték arányra gondolok!!!).
Használtban már lehet találni jókat.
Ha teszel hozzá még egy kicsit akkor bele férhet egy Denon PMA1500R, AE., Marantz PM 7xxx, 8xxx szériát. :kiraly:
Tigrisnek igaza van, mondjuk én nem tartok annyira a korosabb dolgoktól...
Sok esetben a régebbi dolgoknak sokkal jobb hangjuk van mint a mai készülékeknek... mondjuk ha az új árukat nézzük akkor sok esetben arányaiban drágábbak voltak sok esetben... :taps:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Hát ennyiért használtan mindenképp jobbat kapsz...
Aham, én is így sejtettem. De a régi erősítők miben különböznek, lesz egy régi erősítőnek olyan tere mondjuk, mint egy újnak? Azt ajánlották nekem, hogy vegyek egy jó izmos erősítőt, ami jó nehéz, mert akkor van benne anyag! :taps:
Használt alatt nem kell feltétlen túl régi cuccban gondolkodni...Vannak néhány éves darabok ...15-20 éves cuccokat ne erőltesd...
Sztereó erősitők
Aham, én is így sejtettem. De a régi erősítők miben különböznek, lesz egy régi erősítőnek olyan tere mondjuk, mint egy újnak? Azt ajánlották nekem, hogy vegyek egy jó izmos erősítőt, ami jó nehéz, mert akkor van benne anyag! :taps:
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sziasztok!Talán beszéltgettünk már erről, de inkább megkérdem mégegyszer. :taps: Szerintetek stereo erősítőből érdemes használtban gondolkodni, vagy az új felé kell kacsintani? Kb. 130.000-ért szeretnék hangfalat venni, és olyan 70.000 körül egy jó kis stereo erősítőt.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Talán beszéltgettünk már erről, de inkább megkérdem mégegyszer. Szerintetek stereo erősítőből érdemes használtban gondolkodni, vagy az új felé kell kacsintani? Kb. 130.000-ért szeretnék hangfalat venni, és olyan 70.000 körül egy jó kis stereo erősítőt.
Sztereó erősitők
"A jelenlegi használt dolgok áráért semmi értelmeset nem lehet kapni!!!
És a régebbi gépek sokkal "zeneibbek" voltak (erről a kategóriáról beszélek )."
Ezt Én is így tapasztaltam. :taps:
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Sziasztok
Tud v.ki v.mit erről?
UHER UA-50
Annyit tudok róla, hogy egy korai haman/kardon gyártmány.
Érdemes ezt megtartani zenére? (Igen olcsón odadnák)
Meg kell hallgatni hogy tetszik-e.
A jelenlegi használt dolgok áráért semmi értelmeset nem lehet kapni!!!
És a régebbi gépek sokkal "zeneibbek" voltak (erről a kategóriáról beszélek :taps: ).
Ha nincs vele gond és valóban olcsón meg lehet venni akkor egy próbát megér.
Ha nem jön be a dolog... akkor bukta nélkül el lehet adni. :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Hali
Ezekre esett a választásom:
QED Reference Audio 1 IC
QED Speaker Cables Silver Anniversary-XT 2*4m
QED Speaker Cables Airloc Termination 8db banándugó
Remélem ma-holnap meg is lesz.
Azért nem biztos a ma, mert ennyi dugójuk nem volt.
Üdv
Kíváncsi leszek a véleményedre majd hogy mit változott a hang és a zene...
Sztereó erősitők
Sziasztok
Tud v.ki v.mit erről?
UHER UA-50
Annyit tudok róla, hogy egy korai haman/kardon gyártmány.
Érdemes ezt megtartani zenére? (Igen olcsón odadnák)
Sztereó erősitők
Frankó!
Már meg is rendeltem a banános kábeleket hozzá!
Köszi a képet és az infót.
üdv
Milyen kanócokat veszel?
Hali
Ezekre esett a választásom:
QED Reference Audio 1 IC
QED Speaker Cables Silver Anniversary-XT 2*4m
QED Speaker Cables Airloc Termination 8db banándugó
Remélem ma-holnap meg is lesz.
Azért nem biztos a ma, mert ennyi dugójuk nem volt.
Üdv
TV: Panasonic TX-55JX940E; LG-55UB850V; Erősítő: Marantz PM-7005; Forrás: HTPC; NAS: TS-219 PII
Hangfal: DALI Ikon 6
Kábelek: Hangfal kábel: QED Silver Anniversary-XT2*4m QED AIRLOC dugók; SUPRA USB2.0 A-B BLUE 2M (HTPC); SUPRA ZAC Toslink 2m(TV)
Kábelek: Hangfal kábel: QED Silver Anniversary-XT2*4m QED AIRLOC dugók; SUPRA USB2.0 A-B BLUE 2M (HTPC); SUPRA ZAC Toslink 2m(TV)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Frankó!
üdv
Milyen kanócokat veszel?
Sztereó erősitők
Frankó!
üdv
TV: Panasonic TX-55JX940E; LG-55UB850V; Erősítő: Marantz PM-7005; Forrás: HTPC; NAS: TS-219 PII
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Köszi a hozzászólásokat!
Ha hazamegyek megnézem, de nem tudtam lecsavarni a szorítót!
Doky, neked a Denon Pma-500-ba frankón belemegy a banándugó?
Ha jól néztem ugyan az a csatlakozó mind a két erősítőnél!
Üdv
Nem csak hogy ugyanaz a csatlakozó hanem maga a vas is ugyanaz, kivéve hogy a tiéd tud 1-2 dolgot még pluszba.
Tökéletesen passzol bele a banán.
Sztereó erősitők
Köszi a hozzászólásokat!
Üdv
Nem lecsavarni, hanem a közepét kiemelni/kipattintani!
Értem, hogy mondjátok, majd megnézem.
Köszi
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
Sztereó erősitők
Köszi a hozzászólásokat!
Üdv
Nem lecsavarni, hanem a közepét kiemelni/kipattintani!
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Sztereó erősitők
Köszi a hozzászólásokat!
Üdv
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki!
Denon PM700-as erősítőm van, most veszek hozzá banán dugós hangfalcsatlakozót, de nem vágom hogyan tudom csatlakoztatni.
Lehet,hogy én vagyok a hülye, de nem értem.
Előre is köszi!
Ahogy írták. :taps: Egyébként frankón passzolnak a "Naka" banánok a hüvelybe... :kiraly:
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki!
Denon PM700-as erősítőm van, most veszek hozzá banán dugós hangfalcsatlakozót, de nem vágom hogyan tudom csatlakoztatni.
Lehet,hogy én vagyok a hülye, de nem értem.
Előre is köszi!
Bocs a pontos típus DENON PMA-700 sztereó erősítő.
A hangfalcsatlakozó végén, kell legyen egy dugó, azt kell kihúzni és helyére mehet a banándugó. Ha nincs ilyen, akkor nem tudod csatlakoztatni, csak csupasz kábelvéggel.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D