Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Hali
Ezekre esett a választásom:
QED Reference Audio 1 IC
QED Speaker Cables Silver Anniversary-XT 2*4m
QED Speaker Cables Airloc Termination 8db banándugó
Remélem ma-holnap meg is lesz.
Azért nem biztos a ma, mert ennyi dugójuk nem volt.
Üdv
Kíváncsi leszek a véleményedre majd hogy mit változott a hang és a zene...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Sziasztok
Tud v.ki v.mit erről?
UHER UA-50
Annyit tudok róla, hogy egy korai haman/kardon gyártmány.
Érdemes ezt megtartani zenére? (Igen olcsón odadnák)
Sztereó erősitők
Frankó!
Már meg is rendeltem a banános kábeleket hozzá!
Köszi a képet és az infót.
üdv
Milyen kanócokat veszel?
Hali
Ezekre esett a választásom:
QED Reference Audio 1 IC
QED Speaker Cables Silver Anniversary-XT 2*4m
QED Speaker Cables Airloc Termination 8db banándugó
Remélem ma-holnap meg is lesz.
Azért nem biztos a ma, mert ennyi dugójuk nem volt.
Üdv
TV: Panasonic TX-55JX940E; LG-55UB850V; Erősítő: Marantz PM-7005; Forrás: HTPC; NAS: TS-219 PII
Hangfal: DALI Ikon 6
Kábelek: Hangfal kábel: QED Silver Anniversary-XT2*4m QED AIRLOC dugók; SUPRA USB2.0 A-B BLUE 2M (HTPC); SUPRA ZAC Toslink 2m(TV)
Kábelek: Hangfal kábel: QED Silver Anniversary-XT2*4m QED AIRLOC dugók; SUPRA USB2.0 A-B BLUE 2M (HTPC); SUPRA ZAC Toslink 2m(TV)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Frankó!
üdv
Milyen kanócokat veszel?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Frankó!
üdv
TV: Panasonic TX-55JX940E; LG-55UB850V; Erősítő: Marantz PM-7005; Forrás: HTPC; NAS: TS-219 PII
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Köszi a hozzászólásokat!
Ha hazamegyek megnézem, de nem tudtam lecsavarni a szorítót!
Doky, neked a Denon Pma-500-ba frankón belemegy a banándugó?
Ha jól néztem ugyan az a csatlakozó mind a két erősítőnél!
Üdv
Nem csak hogy ugyanaz a csatlakozó hanem maga a vas is ugyanaz, kivéve hogy a tiéd tud 1-2 dolgot még pluszba.
Tökéletesen passzol bele a banán.
Sztereó erősitők
Köszi a hozzászólásokat!
Üdv
Nem lecsavarni, hanem a közepét kiemelni/kipattintani!
Értem, hogy mondjátok, majd megnézem.
Köszi
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
Sztereó erősitők
Köszi a hozzászólásokat!
Üdv
Nem lecsavarni, hanem a közepét kiemelni/kipattintani!
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Sztereó erősitők
Köszi a hozzászólásokat!
Üdv
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki!
Denon PM700-as erősítőm van, most veszek hozzá banán dugós hangfalcsatlakozót, de nem vágom hogyan tudom csatlakoztatni.
Lehet,hogy én vagyok a hülye, de nem értem.
Előre is köszi!
Ahogy írták. :taps: Egyébként frankón passzolnak a "Naka" banánok a hüvelybe... :kiraly:
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Denon PM700-as erősítőm van, most veszek hozzá banán dugós hangfalcsatlakozót, de nem vágom hogyan tudom csatlakoztatni.
Előre is köszi!
Bocs a pontos típus DENON PMA-700 sztereó erősítő.
A hangfalcsatlakozó végén, kell legyen egy dugó, azt kell kihúzni és helyére mehet a banándugó. Ha nincs ilyen, akkor nem tudod csatlakoztatni, csak csupasz kábelvéggel.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
-
Vendég
Sztereó erősitők
Elvileg ki lehet pattintani a tekerős szorító "tetejét", és akkor bele tudod dugni a banánt. Nem azt.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Előre is köszi!
Bocs a pontos típus DENON PMA-700 sztereó erősítő.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Előre is köszi!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Amit találtam ugyebár ez EVO ( http://cgi.ebay.co.uk/CREEK-EVO-integra ... 286.c0.m14 )15 óra múlva lejár.És van 1 Arcam Alpha 7R ( http://cgi.ebay.co.uk/Arcam-Alpha-7R-Am ... 286.c0.m14 ) itt 1 nap 9 óra van vissza.
Na sikerült a Creek-et megszerezni?
Egyre jobban tetszene nekem is...
Amit találtam ugyebár ez EVO 15 óra múlva lejár. És van 1 Arcam Alpha 7R itt 1 nap 9 óra van vissza. Tényleg nagyon jó az Ebay, mert nagy a választék és jók az árak!!
Az EVO-ra valamikor hajnali fél 2-kor kéne licitálni, ha fenn bírsz maradni, szvsz próbáld meg, hátha bealszanak az ellenfelek :kiraly: Nálunk a használt EVO-k úgy 80-100 eFt körül mennek, tehát kb 250-300 GBP-ért, az ebay-en nem tom megsaccolni, hol fog megállni.
Ha az EVO nem megy, még mindig rámehetsz az Arcam-ra, habár az holnap este 19.45-kor jár le, akkor biztosan nagy lesz a "forgalom" ....
Néha kifejezetten irigykedve nézem az árakat és a választékot :taps:
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2581
Sztereó erősitők
Amit találtam ugyebár ez EVO 15 óra múlva lejár. És van 1 Arcam Alpha 7R itt 1 nap 9 óra van vissza. Tényleg nagyon jó az Ebay, mert nagy a választék és jók az árak!!
Az EVO-ra valamikor hajnali fél 2-kor kéne licitálni, ha fenn bírsz maradni, szvsz próbáld meg, hátha bealszanak az ellenfelek :kiraly: Nálunk a használt EVO-k úgy 80-100 eFt körül mennek, tehát kb 250-300 GBP-ért, az ebay-en nem tom megsaccolni, hol fog megállni.
Ha az EVO nem megy, még mindig rámehetsz az Arcam-ra, habár az holnap este 19.45-kor jár le, akkor biztosan nagy lesz a "forgalom" ....
Néha kifejezetten irigykedve nézem az árakat és a választékot :taps:
Sztereó erősitők
Nem tudom, hogy van-e itt is apróhirdetési oldal. De sajnos még nem találkoztam Hifi szaküzlettel. Én Nottingem/Beeston-ban élek és 1 Boots nevezetű gyárban dolgozom, mint raktáros. Amit találtam ugyebár ez EVO ( http://cgi.ebay.co.uk/CREEK-EVO-integra ... 286.c0.m14 )
15 óra múlva lejár.És van 1 Arcam Alpha 7R ( http://cgi.ebay.co.uk/Arcam-Alpha-7R-Am ... 286.c0.m14 ) itt 1 nap 9 óra van vissza.Tényleg nagyon jó az Ebay, mert nagy a választék és jók az árak!! Csak függőséget tud okozni !:taps: Az 1ik barátommal illetve lakótársam csináljuk . Ő van benne a HIFI világban pl: vett itt 1 JL Electra 906os hangfalat és 1 Unison erősítőt. kb:600 font volt 1üt.
Na találtam 1 CREEK EVO 1est a testelése nagyon jó 1.5 ami itt majdnem a legjobb ( http://www.testberichte.de/d/search.php?searchstr=Creek Evo) itt szoktam nézni a erősítőket illetve a pontozásait. Ez igen csak felkeltette az érdeklödésemet!!!:taps:
Nagyon jó választás, ha belefér a "budget"-be, ne is keresgélj tovább.
Amúgy ha az angol ebay a vadászterület, akkor azonnal felejtsd el a CA-t, remek cuccokat találsz az itthoni árakhoz képest bagóért.
A Creek EVO nagyon jó gép, a CA 640 a lábnyomába nem ér (bocs a CA-funoktól)
Esetleg javaslom még az Arcam Alpha sorozat nagyobb darabjait 7-8-9, ha "brit" hifi hangot keresel. Csak figyelj, hogy ha fontos a táv akkor "R" jelzésű típus legyen.
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2581
Sztereó erősitők
Na találtam 1 CREEK EVO 1est a testelése nagyon jó 1.5 ami itt majdnem a legjobb ( http://www.testberichte.de/d/search.php?searchstr=Creek Evo) itt szoktam nézni a erősítőket illetve a pontozásait. Ez igen csak felkeltette az érdeklödésemet!!!:taps:
Nagyon jó választás, ha belefér a "budget"-be, ne is keresgélj tovább.
Amúgy ha az angol ebay a vadászterület, akkor azonnal felejtsd el a CA-t, remek cuccokat találsz az itthoni árakhoz képest bagóért.
A Creek EVO nagyon jó gép, a CA 640 a lábnyomába nem ér (bocs a CA-funoktól)
Esetleg javaslom még az Arcam Alpha sorozat nagyobb darabjait 7-8-9, ha "brit" hifi hangot keresel. Csak figyelj, hogy ha fontos a táv akkor "R" jelzésű típus legyen.
Sztereó erősitők
Először is köszönöm mindenkinek az 5 csillagos segítséget, és remélem még nem fárasztok senkit! Én Angliában lakom és ezért csak az Ebay lehetséges nekem de itt nem lehet előtte meghallgatni sajna:( de kerestem Junkson erősítőt de az nincs itt! Én is valami távirányítós kicsit komolyabb erősítőt szeretnék 50w felet. Kicsit több infót kérhetnék az A40 v2-ről, hangra, minőségre milyen ?
off:
merre lax, s micsinasz ?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
A CREEK-et nagyon sokan dicsérik (én még nem találkoztam vele :kiraly: ), szerintem nem ok nélkül.
Egyébként miért nem tudod meghallgatni őket?
Gondolom kint is van kvázi "Expressz" (apróhirdetési oldal), és üzletek is...?
Kukori fórumtársunk egy CA-t váltott le CREEK-re, ő szerintem tud mesélni neked...!
Sztereó erősitők
Na találtam 1 CREEK EVO 1est a testelése nagyon jó 1.5 ami itt majdnem a legjobb ( http://www.testberichte.de/d/search.php?searchstr=Creek Evo) itt szoktam nézni a erősítőket illetve a pontozásait. Ez igen csak felkeltette az érdeklödésemet!!!
Sztereó erősitők
Először is köszönöm mindenkinek az 5 csillagos segítséget, és remélem még nem fárasztok senkit! Én Angliában lakom és ezért csak az Ebay lehetséges nekem de itt nem lehet előtte meghallgatni sajna:( de kerestem Junkson erősítőt de az nincs itt! Én is valami távirányítós kicsit komolyabb erősítőt szeretnék 50w felet. Kicsit több infót kérhetnék az A40 v2-ről, hangra, minőségre milyen ?
Sztereó erősitők
De ha lehet róla szó akkor előtte meg hallgatnám :taps:
Nyugodtan hallgatsd meg előtte.
Semmi gond.
Majd utána bekapcsolom :kiraly:
De vicces vagy
Pesten meg tudod hallgatni októberben a kiállításon.
Arra gondoltam én is
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
Sztereó erősitők
De ha lehet róla szó akkor előtte meg hallgatnám
Nyugodtan hallgatsd meg előtte.
Semmi gond.
Majd utána bekapcsolom :taps:
De vicces vagy :kiraly:
Pesten meg tudod hallgatni októberben a kiállításon.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Béla, esetleg írhatnál vmit arról, hogy milyen hangja is van ennek az erősítőnek(Jungson JA-66C), amíg nincs lehetőségem meghallgatni Biztos írtátok már vhol, de nincs kedvem átnyalni az egész fórumot.
Itt fórumon elég soknak van ilyen erősítője.
Szegeden többször teszteltük is.
Szerintem egy mindenevő erősítő.Kellemes meleg tónusú a hangja.
Idáig bármit ráraktam,mindennel egész jól szólt.
80/120W-os,tehát érzéketlen dobozokhoz is jó.
Szegeden így szerepelt:
Stereo erősítők:
1,Creek Evo--36 pont-Átlag:9
2,Jungson JA88D-AB--33 pont-Átlag:8,25
3,Jungson JA88E--30 pont-Átlag:7,5
3,Vincent SV-129--30 pont-Átlag:7,5
5,Jungson JA66C--26 pont-Átlag:6,5
6,NAD 315BEE--23 pont-Átlag:5,75
7,Jungson Hedo WG-AMP 80-II--22 pont-Átlag:5,5
8,Korsun KS99--16 pont-Átleg:4
9,CA640--12 pont-Átlag:3
Webáruház: